Normalment és com un novell inicia un bloc: escriurien els seus treballs el dilluns, les aficions el dimarts, les pel·lícules que han vist dimecres i les visions polítiques durant els caps de setmana..


En resum, aquestes persones simplement escriuen sobre una gran varietat de temes sense un enfocament principal.

Sí, aquests blocs acumularien un seguiment constant entre els seus amics i famílies; però es tracta. És molt difícil tenir un nombre important de lectors lleials quan feu un blog a l’atzar perquè la gent no sabrà si sou crític de cinema, crític d’aliments o crític de llibres. Els anunciants també seran reticents a fer publicitat amb tu perquè no saben de què es tracta.

Per crear un bloc amb èxit, heu de trobar un nínxol.

Trieu un tema rendible que us interessi o us especialitzeu; i s’hi enganxa.

Llavors, com aneu a buscar un nínxol de blogs rendible? A continuació, es detallen alguns dels punts clau.

1- Cerqueu i ompliu una necessitat

Alguna vegada penseu: “Vull que algú inventés …”?

Es crida a aquesta necessitat i és la quantitat de negocis que tenen èxit. El mateix passa amb els blocs.

Si us heu trobat preguntant on podríeu obtenir informació o recursos en línia sobre un tema en concret, és possible que hagueu trobat un nínxol disponible.

Preneu-vos al lloc USA Love List, que té com a missió trobar productes de gran qualitat que es realitzin o es facin al conjunt dels EUA. La fundadora dels EUA, Sarah Wagner, va començar el lloc perquè pensava que els productes fabricats als Estats Units eren elegants “eren un nínxol interessant, important i principalment sense omplir. Assumeixo el nostre creixement al fet que oferim informació que les persones realment volen, però necessiten la nostra ajuda per trobar-la. “

Aquesta és la clau: crear un bloc basat en la informació que necessita la gent.

Els temes d’exemple que ofereixen oportunitats per a un tema nínxol inclouen llocs de suport per a malalties o afeccions rares, notícies i informació de salut alternatives i temes de tecnologia per a persones no tecnològiques. Penseu fora del quadre per obtenir temes, però assegureu-vos que teniu demanda.

Un cop tingueu en compte alguns temes: investigeu i mireu al vostre voltant per validar les vostres idees. Si a ningú li interessa prou per cercar i utilitzar el contingut del vostre bloc, només esteu perdent el temps.

Eviteu aquesta panxa fent alguna investigació. Cerqueu grups i fòrums que tractin el tema i llegiu les preguntes de la gent. Busqueu a Twitter i vegeu la freqüència amb què apareix el vostre tema al flux de tuits. Feu recerca bàsica de les paraules clau amb eines gratuïtes a Internet com ara Google Keyword Planner i respongueu al públic per comprendre què cercaven els cercadors. Consulteu els canals de YouTube rellevants per veure si obtenen visualitzacions suficients.

Exemple: cerqueu preguntes a les persones que es van preguntar sobre homeschooling a ReplyThePublic.com

2- Ser apassionat pel tema mateix

Posem-ho bé, no voldreu publicar-vos i escriure els blogs cada dia o setmana sobre un tema que només us interessi. Si no teniu interès pel tema del vostre bloc, aleshores seria molt difícil mantenir-vos constantment.

En considerar un nínxol, penseu en els temes que us desencadenen. No només això us motivarà per estar al dia de les novetats, les tendències i les persones importants en escena, el més probable és que tingui algun aspecte de controvèrsia, i això és excel·lent per crear el trànsit del vostre bloc. Tant si es tracta d’escoles d’ús domèstic a la ciutat de Nova York, com es fa creixent negocis en línia, es troben menjars barats a la vostra ciutat o un mal funcionament del vestuari famós, el tema ha d’afectar la gent de manera que els vulgui tornar a llegir la vostra opinió..

3- Assegureu-vos que el nínxol és rendible

Ser apassionat d’un tema només és una part de la publicació d’un bloc d’èxit. L’altra part és assegurar-se que el vostre nínxol és rendible. Per exemple, potser us apassiona la política. Però, en general, no es tracta d’un nínxol on es poden guanyar molts diners fora dels anuncis o mitjançant vendes d’afiliació (tot i que hi ha excepcions).

És una bona idea assenyalar abans un pla de monetització. Voleu publicar anuncis? O voleu guanyar diners mitjançant comissions d’afiliació? També hi ha molts blocs que creen les seves pròpies botigues de comerç electrònic on venen mercaderies de marca.

Un cop tingueu preparat el pla, també us recomanem que valideu el concepte. Si teniu previst publicar anuncis, potser voldreu fer un cop d’ull al CPC mitjà (cost per clic) dels anuncis d’aquest sector. Això us dóna una idea justa de com és de rendible aquest nínxol. Per a comissions d’afiliació, podeu consultar els llocs web com ShareASale i CJ per comprovar els millors productes del vostre nínxol i la mitjana d’EPC (guanys per cent clics). Si teniu previst fer la vostra pròpia botiga de comerç electrònic, mireu el tipus de productes que voleu vendre i les tendències mitjanes de cerca a Google. Això us indica si aquesta idea de negoci és bona o no.

Exemple de dades disponibles a CJ.com Guanys de xarxa = Quant paguen els anunciants en comparació amb el total. Guanys de xarxa majors = més afiliats al programa; EPC de 3 mesos = Benefici mitjà per cada 100 clics = Què tan rendible és aquest programa d’afiliació a llarg termini; EPC de 7 dies = Benefici mitjà per 100 clics = És un producte de temporada?

4- Assegureu-vos que el vostre tema manté el poder

Si bé la controvèrsia és gran, no s’assegura que el tema estigui aquí la setmana que ve. Per exemple, si us apassiona molt Vine i comenceu un bloc centrat en això, quan no us trobeu de moda us quedareu sense contingut. És millor pensar en centrar-se en un tema més general, com ara “tendències de comunicació social d’avantguarda” o “aplicacions d’imatge que es veuen”. D’aquesta manera, si una moda no queda de moda, el vostre bloc pot seguir vigilant qualsevol cosa que el substitueixi.

5- Aprofita la teva pròpia història

Probablement hi hagi alguna cosa en què siguis un expert, ja que ningú no ho fa bé. O potser teniu antecedents que travessen disciplines inusuals: matemàtiques i art, per exemple, o biologia i enginyeria. Sigui com sigui, penseu en la vostra pròpia història, des de la vostra educació fins a les vostres experiències laborals per viatjar, qualsevol cosa que pugueu pensar on heu après alguna cosa que us va enganxar..

I si ja teniu un bloc?

Podeu canviar fàcilment un bloc existent en un nínxol. Executo Mom-Blog des del 2003 i, durant l’últim any, l’he modificat per centrar-me més en ajudar els nens amb discapacitat mitjançant dietes especials. Ara, el Blog de mamà supera sovint la cerca de Google del terme “sense gluten” i a la meva llista de clients hi ha anunciants gairebé exclusivament aliments i productes orgànics, sans i sense al·lèrgens..

La clau és assegurar-vos que el vostre nínxol no es delimita salvatgement del tema actual del vostre blog. De fet, hauria de ser una cosa que el vostre públic ja estigui interessat. Ara agafeu el vostre tema actual i dirigiu-lo suaument cap al vostre nínxol acabat de trobar escrivint-lo i compartint contingut rellevant. Doneu-ho una bona estona i assegureu-vos que jutgeu els nous lectors. De fet, potser voldreu tornar a llançar el vostre bloc amb un nou disseny o logotip que coincideixi amb el vostre nínxol nou per informar els lectors del canvi.

Aquests passos recorreran un llarg camí per ajudar-vos a crear un bloc de nínxols que pot orientar-se als lectors i futurs clients i ajudar a fer créixer el vostre bloc..

Nota de Jerry: Aquest article va ser publicat per Gina el setembre de 2013. L’he modificat dotze vegades en el passat per assegurar-me que roman vigent. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me