Avui estic compartint la meva entrevista amb l’amiga i companya bloguera, Jennifer Auer, que dirigeix ​​Jersey Family Fun. Iniciat el 2010, Jersey Family Fun compta amb més de 100.000 visualitzacions mensuals de pàgines i més de 10.000 aficionats a Facebook. Vaig parlar amb Jennifer per conèixer els secrets de l’èxit del seu bloc i què poden aprendre els bloggers sobre la creació d’un bloc hiperlocal.


Entrevista amb la blogger reeixida Jennifer Auer

P: Com vau començar amb Jersey Family Fun i com ho vau establir com a recurs per a famílies de Nova Jersey?

Fa cinc anys, buscava activitats per fer amb els meus fills, però vaig descobrir que era difícil trobar una llista d’activitats totes en un sol lloc. Per exemple, només sabríeu si el Home Depot acollia un taller per a nens si estigués a la botiga. Volia una llista en un sol lloc, així que la vaig crear. Vaig començar a llistar esdeveniments a Facebook, però això va confondre la meva audiència, ja que pensaven que acollia els esdeveniments. I com que Facebook no té cap funció de calendari, era difícil de gestionar, així que vaig crear el bloc. Inicialment es tractava d’un bloc normal de mares amb llista d’esdeveniments del calendari, però després es va convertir en un recurs que abastava esdeveniments familiars arreu de Nova Jersey.

P: Vau col·locar el vostre bloc en cerca local? Si no, com va créixer el vostre bloc amb SEO?

No, jo no ho vaig fer. Alguns missatges han sortit molt bé i han sortit als motors de cerca, com esdeveniments de vacances importants: trucs o dolços per a Halloween, llistats de caça d’ous de Pasqua Els visitants també van venir a conèixer què fan amb els seus fills un dissabte al matí. He estat repetit amb publicacions (crec que això ajuda), com ara la llista anual d’esdeveniments de focs artificials del 4 de juliol, que apareix a la ciutat. Realment no he fet res especial amb l’optimització del motor de cerca; només va créixer orgànicament.

P: Quines tasques i canvis clau heu fet per créixer realment el trànsit local?

El canvi més gran va ser un redisseny que vam fer l’any passat per fer el lloc més fàcil per a mòbils. Abans d’això, els visitants havien de fer zoom per ampliar els telèfons intel·ligents per veure fitxes i descripcions d’esdeveniments. Ara el disseny s’ajusta per al dispositiu i això ha estat una gran ajuda perquè gran part del nostre trànsit prové de telèfons intel·ligents. Ha triplicat o quadruplicat el nostre trànsit des d’aquest canvi.

P: Hi va haver un moment “aha” clau que va fer que el vostre blog hiperlocal fos tan reeixit com és?

No hi ha cap moment “aha”. Heu de ser capaços de créixer i ajustar-vos al llarg del camí, com aprendre coses per facilitar la nostra feina. Construir un equip de mares per treballar era una gran ajuda, però sobretot el lloc s’ha beneficiat d’intentar petits retocs i aprenentatges constants. Veieu millores en llargs períodes de temps, no a l’instant. Alguns canvis fonamentals, com ara la prova de diversos programes de calendaris, han facilitat la gestió del lloc. Per exemple, permetem a les organitzacions entrar en els seus propis esdeveniments i aprovar-los, i això ha reduït molt la nostra càrrega de treball. Entrar a tots els esdeveniments és molt important, però ara tenim un [mètode] més eficient que ens permet oferir més informació i recursos.

P: Veig que tens molts recursos al teu blog on es detallen els esdeveniments locals, des dels dies d’entrada amb descompte fins a quan els nens poden menjar de franc. Com gestiona tota aquesta informació?

Qualsevol que faci un bloc com aquest necessita un equip perquè no podeu anar a cada esdeveniment o àrea. Els escriptors tenen la possibilitat de visitar llocs que normalment no haurien pogut. Tenir una mare portant cada comtat va ser la meva primera idea, però es tracta de 21 escriptors i és difícil gestionar i pagar. L’equip més gran que he tingut eren 13 o 14 escriptors i a la talla t’entres en política com qui vol fer què. També he d’equilibrar la mida de l’equip amb aspectes de monetització per poder pagar als meus escriptors.

Encara intento trobar l’equilibri de l’equip de mida adequada, però ara tinc menys escriptors que cobreixen temes que apel·len a diversos països, com per exemple, parcs nacionals. També gestionem els nostres butlletins informatius perquè [els usuaris] es puguin inscriure per obtenir publicacions específiques del seu comtat. Com que cobreixo una àrea gran, és important orientar-me als meus lectors d’aquesta manera.

P: Quin programari i serveis necessiteu per mantenir el vostre lloc en funcionament?

Suport tècnic i allotjament web:

Si teniu èxit, haureu d’invertir diners i contractar ajuda, no només escriptors. Per a mi era fonamental contractar una persona d’assistència tecnològica en la qual pogués confiar, per la qual cosa no he de preocupar-me dels problemes tècnics del lloc. A més, un lloc gran no pot utilitzar 5 $ al mes d’allotjament. Quan trieu un amfitrió web, és important parlar-los sobre el creixement futur del vostre lloc i del servei d’atenció al client. Prefereixo el servei en directe, 24 hores. Al mateix temps, vaig utilitzar una empresa que no tenia servei en directe i el meu lloc va estar dos setmanes durant Halloween un any, cosa que, com podeu imaginar, és una temporada alta de trànsit. No vull cometre un error així.

A més, algunes empreses d’allotjament no són molt clares per dir-vos què necessiteu per mantenir un lloc en creixement. I si el vostre amfitrió no pot assolir aquest creixement, el vostre lloc es bloquejarà. Això vol dir que necessiteu ingressos, ja que quan més creixi el vostre lloc, més necessitareu invertir en suport i hosting. No voleu seguir canviant hostes web, com vaig fer al principi. Hauríeu de contractar una empresa que pugui créixer amb vosaltres. Bàsicament, obteniu el que pagueu; només podreu arribar tan lluny amb tot gratis.

Programari de calendari:

Jersey Family Fun es va veure bastant ràpidament desbordat per les sol·licituds de correu electrònic de llocs que volien incloure els seus esdeveniments, de manera que necessitàvem una aplicació de calendari flexible que permetés als llocs llistar els seus propis esdeveniments. Actualment utilitzem programari de complements Time.ly, que m’envia per correu electrònic quan s’afegeix un [esdeveniment] per poder aprovar-lo o denegar-lo. És molt SEO i també us permet crear esdeveniments de repetició i deixar fora de dies, per exemple, si teniu un esdeveniment cada dijous, però voleu deixar el dia d’acció de gràcies. Trobar una aplicació de calendari adequada és important per a qualsevol llista de esdeveniments.

P: Quins consells donaries als blocaires interessats en crear un bloc hiperlocal?

Feu la vostra investigació primer: feu una ullada a quins altres llocs hiperlocals estan cobrint i què manca. També penseu en quina superfície voleu cobrir. Si hagués tingut en compte la quantitat de informació que seria, hauria començat per una regió més petita de Nova Jersey, com un comtat, més que per tot l’estat. Crec que hi ha més potencial d’ingressos per als blocs hiperlocals que cobreixen una àrea més petita perquè podeu obtenir publicitat de les empreses locals, cosa que no és una opció per a un recurs d’àmbit estatal. També ha estat difícil guanyar diners amb la família de la família de Jersey amb grans empreses que tenen un abast estatal perquè el seu procés publicitari és massa complex per a nosaltres. Les vendes i els anuncis no han funcionat bé per obtenir ingressos del lloc, malgrat la seva mida.

També us recomano que establiu directrius per als vostres esdeveniments. Hem tingut venedors locals en esdeveniments que no són familiars o que costen més de 5 dòlars, que és el nostre límit. Necessiteu allotjament web fiable, però com més local tingueu i més directrius tingueu, menys memòria necessitareu per emmagatzemar esdeveniments. I si nicheu molt bé, això us ajudarà a dissenyar temes més rellevants de la publicació del bloc.

Finalment, considereu sempre la vostra pròpia programació. Tenir un lloc com Jersey Family Fun implica un compromís important i no ho podria fer sense ajuda. Abans de començar, penseu en què esteu disposats a invertir en temps, ajuda i diners si el vostre lloc s’enlaira.

Gràcies, Jennifer, per compartir la vostra visió amb nosaltres sobre com crear un bloc hiperlocal. Hi ha moltes maneres diferents de cobrir problemes locals al vostre propi bloc. Aquest és un exemple reeixit que podeu crear a partir dels vostres interessos i necessitats de la vostra comunitat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me