Estratègia eficaç de divulgació de Blogger

Actualitzacions: es van afegir noves captures de pantalla i enllaços rellevants; S’han eliminat els consells obsolets i les eines obsoletes.


La divulgació de Blogger és un aspecte essencial del màrqueting de continguts que us permetrà exposar a la vostra marca i enllaços de qualitat per optimitzar els motors de cerca (SEO)..

Tanmateix, és un procés tediós i que requereix temps que us farà front amb un munt de rebutjos.

Penseu-hi, com a blogger establert, probablement haureu rebut nombrosos missatges de correu electrònic que us demanen que escrivís, reviseu o compartiu alguna cosa al vostre bloc.

I cap a on van la majoria d’aquests correus? Està bé, la paperera.

Tot i així, la divulgació de blogger és un component imprescindible de la vostra estratègia de màrqueting en línia.

Els jugadors professionals com Brian Dean l’utilitzen per construir la seva autoritat, ampliar l’abast en línia i guanyar la condició de líder pensant distribuint contingut a través de diferents canals.

La divulgació de Blogger també mobilitza els vostres esforços de creació d’enllaços ja que és una forma segura d’aconseguir enllaços de fonts autoritàries. Tingueu en compte que, en el SEO modern, la creació d’enllaços és la clau per ser descoberts i indexats als motors de cerca. També ajuda a determinar la rellevància de qualsevol lloc web en un nínxol o indústria en particular.

El més important, la divulgació de blogger us ajudarà a obtenir la credibilitat del lloc d’enllaç. Segons els estudis, el 77% dels usuaris d’Internet llegeixen blocs i el 61% dels consumidors als Estats Units realment van comprar després de llegir recomanacions en un bloc.

Si aconseguiu guanyar un enllaç d’un bloc en el qual la gent confia, hi ha una bona possibilitat que també confiïn en el vostre contingut..

Divulgació a Blogger del camí correcte

Ara que enteneu la importància de la divulgació de blogger, el següent repte és idear una estratègia que minimitzi els rebuigs i que garanteixi el màxim valor dels vostres enllaços..

A continuació, a continuació, es mostren els passos essencials que cal fer per a una estratègia eficaç de divulgació de blogger:

Pas 1: especifiqueu els objectius

Qualsevol esforç és impossible d’escalar i extremadament difícil d’aconseguir si no teniu una llista d’objectius.

En la divulgació de blogger, normalment es redueix a la vostra reputació, generant més avantatges i augmentant les vendes.

Però si voleu fixar objectius de manera eficaç, heu de concretar-los.

Per exemple, el vostre objectiu pot ser aconseguir més trànsit al producte o a la pàgina de destinació. Per fer-ho, podeu dirigir-vos als influents autoritzats i demanar-los que comparteixin el vostre contingut a través de les xarxes socials. Però si voleu arribar a la pàgina un dels resultats de cerca de Google, haureu de demanar un enllaç a una de les publicacions, preferiblement alguna cosa rellevant per al contingut que esteu provant de promocionar.

D’altra banda, demanar un post de convidat us ajudarà a obtenir més trànsit, situar-vos més alt als motors de cerca i guanyar part de la confiança de la comunitat en línia. No obstant això, caldrà invertir més en desenvolupament de contingut per a això.

Per aprendre les diferències entre un missatge compartit, un enllaç o un missatge de convidat és necessari fer aquest pas. Però l’ajudarà a mantenir-se concentrat durant la campanya de divulgació de bloggers.

L’ideal seria que haureu d’esforçar-vos a obtenir accions, enllaços i publicacions de convidats per aprofitar al màxim els vostres esforços de divulgació.

Pas 2. Busqueu els influents

Una de les claus per orientar-se a les influències adequades és una de les claus d’una bona campanya de divulgació de bloggers.

Com es menciona a la guia d’influències de Twitter de Pankaj Narang:

Si només coneixeu el vostre públic objectiu, només podeu trobar els influencers adequats per a la vostra marca. Per això, el primer que heu de fer per iniciar la vostra campanya de màrqueting d’influencer (o de fet qualsevol campanya de màrqueting) és definir el vostre públic.

A continuació, es mostren algunes tàctiques que podeu utilitzar per identificar els influencers adequats.

Fulls de càlcul de Google

Primer hauríeu de crear un full de càlcul senzill mitjançant una eina com els fulls de càlcul de Google. Etiqueta les columnes de dalt amb el nom, l’adreça de correu electrònic, l’URL, l’estat i les notes. Podeu canviar els termes que vulgueu, sempre que ompliu la mateixa informació.

documentsLa configuració senzilla en fulls de càlcul de Google.

Buzzsumo

Ara que teniu el full de càlcul a punt, és el moment de buscar influents. Una de les millors eines per a aquest pas és BuzzSumo: una eina d’investigació de continguts que us ajuda a trobar el contingut més compartit a Internet.

Per què Buzzsumo?

Buzzsumo és una de les meves eines preferides per a la investigació de continguts. Segons els vostres objectius, podeu cercar termes clau o articles més populars en un lloc web concret. Un cop tornin els resultats, podreu veure la xarxa social en què ha funcionat millor i les persones que l’han compartit.

Daniel Ndukwu, 21 eines de creació d’enllaços

Simplement introduïu qualsevol tema o adreça de domini a la barra de cerca i premeu el botó “anar”.

“Difusió de Blogger” a BuzzSumo (vegeu el resultat real aquí).

Consulteu els resultats i recopileu la informació necessària per omplir el vostre full de càlcul. El nom i l’URL del blogger es poden obtenir directament dels resultats. Per a l’adreça de correu electrònic, visiteu el lloc web enumerat i visiteu la pàgina “Contacte” o qualsevol cosa similar. Per obtenir més resultats, intenteu modificar els filtres a l’esquerra.

Quant al primer pas, podeu notar quins són els influents per a accions, enllaços i publicacions de convidats. No dubteu a jugar amb l’aplicació i utilitzeu opcions de format com ara els colors de les cel·les per ajudar a organitzar la vostra llista.

Recordeu que un dels trets coneguts dels influencers és que són fàcils de trobar. Una simple cerca a Google us ha d’ajudar a trobar-ne diversos. Per accelerar la cerca, busqueu específicament els enllaços de blocs mitjançant les paraules clau “superior”, “blocaires” i “blocs”.

Per exemple, si voleu buscar influents al nínxol de “màrqueting”, podeu cercar la frase “blocs de màrqueting més importants”..

El resultat hauria de semblar una cosa així:

Si el vostre objectiu específic és generar més accions, heu d’assegurar-vos que els seus influents objectiu tinguin un abast social substancial. Per mesurar-ho, només cal que vegeu els perfils de les xarxes socials i mireu el número de seguidors.

En cas contrari, podeu utilitzar una eina com Followerwonk per cercar específicament persones al vostre nínxol amb un seguit ampli.

Pas 3: Arribar a una manera personal

Ara que heu identificat els vostres influents clau, el següent pas és contactar amb ells de manera personal i amable. Malauradament, molts venedors no aconsegueixen fer-ho mitjançant l’ús de plantilles pre-fetes produïdes en massa.

Tingueu en compte que els influents clau mereixen alguna cosa més que correus electrònics d’aspecte genèric. A més, probablement reben una dotzena de sol·licituds cada dia. L’últim que necessita és la vostra adreça de correu electrònic a la seva llista de correu brossa.

Si voleu prendre’s seriosament els influencers, necessiteu una estratègia de divulgació per correu electrònic que es centri en la creació de relacions. Cal apropar-se a ells com a amic: algú que vulgui formar una relació de treball estreta i beneficiosa mútuament.

No obstant això, els influencers poden ser una mica exigents amb qui vulguin afiliar-se. Abans de triar treballar amb vosaltres, primer els heu d’oferir alguna cosa valuosa a canvi. Una estratègia és comprovar un contingut existent per trobar un enllaç trencat. Això es pot fer mitjançant una eina com BrokenLinkCheck.com.

comprovació d’enllaços trencatsTrobar enllaços trencats mitjançant BrokenLinkCheck.com.

També podeu demostrar les vostres bones intencions posant a prova els seus consells. Un cop tingueu resultats reals, podeu informar-los de la vostra experiència mitjançant un comentari de bloc, xarxes socials o un correu electrònic.

Quan es tracta d’escriure el correu electrònic real, recorda ser senzill, genuí i ser pacient. Hauríeu d’elaborar tots els missatges de correu electrònic personalment i adaptar el missatge a l’influentista al qual us arribeu. La sinceritat és crucial, de manera que no hauríeu de tractar de resoldre les coses. Per exemple, no digueu a un blogger que sou un gran fan si ni tan sols us heu subscrit a la seva llista de correu electrònic.

Pas 4: utilitzeu la tècnica del gratacel

En el cas de la publicació de convidats i l’ús compartit de xarxes socials, el valor s’empaqueta com a contingut que voleu compartir.

Com que aquests influencers tenen una reputació de defensar, volen conèixer els millors continguts disponibles a Internet. Per això, no hi ha millor manera d’oferir valor que proporcionar-los contingut d’alta qualitat, actualitzat i ben investigat.

Una estratègia fantàstica per utilitzar-la és la tècnica Skyscraper, que és popularitzada per Brian Dean. Funciona en tres passos:

1. Busqueu contingut popular i digne d’enllaços.

De la mateixa manera que quan busqueu influencers, podeu buscar contingut fantàstic mitjançant BuzzSumo o realitzar una cerca a Google.

2. Reescriviu-lo en alguna cosa més minuciosa.

Ha de tenir instruccions més detallades i informació actualitzada. En altres paraules, el contingut nou ha de tenir més carn. També podeu especiar-lo amb diferents formats de contingut com ara infografies i vídeos..

3. Promocionar-lo a influencers clau.

Proveu els blocaires que han enllaçat amb el contingut original del qual vau “agafar en préstec” la vostra idea. Com que només volen proporcionar la millor informació als seus lectors, haurien d’estar més que disposats a enllaçar amb el vostre contingut reembossat.

Per cercar els influents que s’enllacin amb el contingut original, podeu utilitzar una eina senzilla com Ahrefs.com. No és gratuït, però us pot proporcionar una llista completa dels dominis enllaçats amb el contingut.

ahrefsComproveu ràpidament en un dels llocs de bloc de WHSR mitjançant Ahrefs.

En un dels seus casos, la tècnica Skyscraper va ajudar amb èxit a augmentar el trànsit de cerca de Brian Dean en un 110% en només dues setmanes. Aquesta gesta es va realitzar amb un índex d’acceptació de l’11% sobre 160 correus electrònics. És possible que no sembli molt, però és molt més eficaç que la vostra campanya de difusió mitjana de bloggers.

Pas 4: feu el seguiment del vostre progrés

Sense fer el seguiment dels objectius, és difícil saber si la vostra estratègia funciona o no. També us farà perdre les oportunitats de millorar.

En aquest moment, és important aprofundir en els detalls i identificar els indicadors de rendiment clau (KPI). Per exemple, si el vostre objectiu és generar més trànsit amb el contingut, utilitzeu una eina com Google Analytics i comproveu d’on provenen els vostres visitants..

analíticaanàlisis de Google > Adquisició > Tots els tràfics > Referències.

Hi ha altres indicadors d’identificació tangibles que heu de considerar en funció del vostre objectiu. Per exemple, si el vostre objectiu és generar accions a les xarxes socials, també mireu el nivell d’interacció que rep la publicació, com ara el nombre de comentaris, els agrada i els comparteix de nou.

Des del punt de vista de SEO, es poden mesurar els resultats finals de la divulgació de blogger si es tenen en compte dues coses: la mètrica de l’autoritat de domini (DA) i el vostre perfil de backlink. El DA està afectat per l’autoritat d’enllaços. Per a mesurar tots dos, podeu utilitzar una eina com Open Site Explorer de Moz.

oseComprovació de les mètriques d’enllaç del lloc WHSR mitjançant l’explorador de llocs oberts de Moz.

Inicieu la vostra campanya de divulgació de Blogger

Independentment de si teniu blogger experimentat o nou, haureu d’informar les indicacions clares per a la vostra campanya de divulgació de bloggers. Començar un bloc és fàcil, però créixer és una història diferent. La creació de xarxes amb bloggers i influencers consolidats proporciona una manera més ràpida de posar la vostra marca allà fora i assolir els seus objectius, així que assegureu-vos de provar estratègies que he esmentat anteriorment..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map