Kenapa Sampeyan Bisa Penawaran Sesi Latihan Gratuït Kanggo Ngeset Dhiri minangka Panguwasa

Miturut Business Insider, el 2012, el lloc web de la web de Luisah Saka setengah milyar situs. Kanthi situs web sing akeh, kepiye sampeyan nyetel kepenginan sampeyan saka kabeh wong ing niche sampeyan?


Sampeyan bisa uga wis krungu manawa sampeyan kudu netepake sampeyan minangka panguwasa. Sampeyan pengin dadi wong cant dienggo wong nalika kepengin ngerti babagan industria sampeyan. Ujug-ujug, yen sampeyan katon minangka panguwasa nyata ing lapangan sampeyan, mula luwih gampang adol layanan utawa produk sampeyan.

Nanging, kepiye sampeyan entuk panguwasa kasebut? Sampeyan ora mung bisa nambah judhul "gurú" Kanggo Jeneng Sampeyan. Ana sawetara perkara liyane cantar kudu dilakoni yen sampeyan pengin katon minangka ahli timbal ing lapangan sampeyan.

Salah siji cara sing paling apik kanggo nyetel dhewe saka pamilik situs web liyane yaiku kanthi menehi latihan gratis menyang pengunjung situs. Miturut nuduhake kawruh sampeyan karo wong liya, sampeyan bakal nuduhake wong-wong mau mung sepira sampeyan ngerti babagan topik sampeyan cant dipilih.

Tipe Sesi Latihan

Ana sawetara macem-macem jinis latihan canten Bisa Ditawakake Pengunjung Situs. Mung priksa manawa sampeyan wis ngerti kabeh medium sadurunge ngatasi. Ora cukup kanggo ngerti sejarah lengkap babagan financeial bisnis mung kanggo ndeleng kacilakan webinar cant pertama lan ngobong amarga sampeyan ora bisa ngerti carane plugin lan ngobrol karo wong-wong sing nunggu kanggo ngrungokake saran pakar sampeyan.

Webinars

Un vídeo seminari en streaming de vídeo. Pengunjung sampeyan sinau saka sampeyan ing wektu nyata. Akeh webinar platform wegg kothak obrolan ing sisih ngendi siswa bisa njaluk pitakonan, supaya sampeyan bisa njawab kanthi wigati. Webinars nawakake rasaing kamar konferensi karo wong, naning sampeyan bisa nuduhake kawruh karo mahasiswa a la Xina, que es mantindrà com a un catàleg a Spanyol kabeh bebarengan.

Sanajan sampeyan bisa nemokake layanan free kanggo nggunakake, sampeyan bisa uga luwih apik karo salah sawijining layanan cantar dibayar ing kono. Dheweke gampang banget kanggo mbukak lan mbukak, menhuhi dhukungan lan tutorial tutorial kanggo mbantu sampeyan ing dalan lan menehi tamilan professional lan rumangsa yen sampeyan ora bakal metu saka platform gratis. Sawetara canta luwih ramah pangguna kalebu:

  • Webinars OnAir: Nyedhiyani Kanggo Kanggo amb 25 mesos de lliurament de diners amb un cost de 19,97 dòlars per webinar. Sampeyan bisa nganyarke kanggo ngidini luwih akeh pengunjung lan mbayar webinar nalika sampeyan pindhah. Plataforma per a la plataforma de publicitat del web de negocis monetaris, el branding pribadi per integrar la pista de correu electrònic de màrqueting de correu electrònic kaya MailChimp lan GetResponse.
  • AnyMeeting: plataforma de plataformes que es pot comptar amb Kanggo cantar anggaran cantar Kangeng Kanggo Nggunakake Ruangan Webinar cantant gratis, de la mà de la mà de Kangeng. Yen sampeyan pengin ruangan tanpa iklan pihak katelu, sampeyan kudu mbayar $ 17.99 $ tekan pamiarsa 25. Sawetara fitur cantar digandhengake karo AnyMeeting calbu formule registrasi khusus, kemampuan kanggo nuduhake file, video lan rincian lineane ing linear lan dhugan.

Una plataforma pirang-pirang lineal canta ana. El saben cal aplicar la tarifa per adherir la tarifa del servei. Gunakake uji coba gratis kanggo nemokake endi cantar paling cocog kanggo sampeyan lan kabutuhan situs web.

webinars

Konferensi Panggilan-ing

Pilihan liyane kanggo mbayar latihan yaiku telpon tradisional en telone konferensi. Minangka bonus ditambahake, sampeyan bisa ngrekam omongan lan pitakonan sakteruse banjur nggunakake podcast kanggo terus nggayuh pengunjung situs. Podcast uga bisa diunggah menyang iTunes lan Google Play kanggo nambah jangkauan sampeyan.

Sawetara Layanan Konperensi: trucada prèvia:

  • Panggilan Konferensi Gratis: lloc de treball amb els que us oferim gratuïtament. Sampeyan bisa dadi tuan rumah nganti panelpon 1.000 sekaligus. Setel telpon konferensi sampeyan ing wayah awan utawa wengi nalika layanan kasebut nganggo 24 / 7. Mung nelpon menyang nomer cantar wis ditemtokake, gunakake pin kanggo nyetel dhewe minangka host lan miwiti lan mungkasi ngrekam kanthi sawetara tombol ing telpon sampon Yen sampeyan rencana arep takon, sampeyan pengin milih moderator kanggo ngidini pangguna supaya chime ing wektu cant cocog. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sampeyan pengin kakehan gangguan sajrone rembugan cant wis dijadwal.
  • UberConference: la plataforma de minangka de la plataforma de negocis gratuïta per a la connexió de canals de 10 anys. Conferències lliures Conferències lliures sampeyan kanggo nggabungake telpon konferensi karo media sosial. Sampeyan bisa nyetel grup supaya bisu, ngidini xerrant grup lan ngrekam panggilan. Yen sampeyan pengin ngidini luwih akeh wong ing "kamar", sampeyan bisa nganyarke menyang salah siji saka paket sing luwih gedhe.

Gambar Online

Sanajan wong ara ruangan xatejant en línia kaya sing ditindakake ing 1990 lan 2000, isih ana wektu lan papan kanggo wong-wong mau. Contingut, yen sampeyan lagi nyedhiyakake sesi latihan nalika awan, pangguna bisa kerja lan ora bisa menehi komentar kanthi banter. Nanging, bisa gampang ngakses ruangan ngobrol lan chime ing obrolan.

Xatejar kamar uga panggonan cantar becik kanggo ketemu yen sampeyan duwe pranala menyang bareng. Sawetara obrolan en línia gratis canta Bisa Digabungake Menyang situs sampeyan kalebu:

  • RumbleTalk: un lloc web dinàmic amb un lloc web. Sampeyan uga bisa nambah file, file audio audio upload kanggo dibagi. Rekam transkrip kanggo bareng karo wong liya ing wayah wengi.
  • Barc: Bilik xatejant ici gampang ditambah menyang situs web panjenengan. Pangguna Bakal Kud, que fa que es cenetin els béns, que es menciïn els blocs que es creïn semblant kamar Xerrar Barc que sembli lloc web a Internet. Saiki, Barc es va joged liwat rong i yuta obrolan kamar. Plataforma banget prasaja. Plug in teks lan gulung munggah.

fòrum

Utilitzeu un fòrum de lloc web de Sampeyan Kaya Masang plugin itawa nambah BBForum panell de control del lloc web. Fòrum nawakake kesempatan kanggo nuduhake kawruh sampeyan lan supaya wong bisa krime luwih sajrone pirang-pirang wulan lan taun cantar diterusake kanthi pitakonan, aportar-li un comentari tambahan.

Kanggo ngeset dhawe minangka wewenang liwat format iki, mesthine sing paling apik kanggo nindakake loro perkara. Capacitat de pisanan, moderat comentar. Yen ora, pesaing sampeyan bisa nggunakake forum sampeyan kanggo netepake manawa minangka wewenang. Kapindho, sampeyan kudu ngerti luwih saka pengunjung situs. Yen sampeyan ora, sampeyan kudu sinau lan takon nganti sampeyan duwe soko liyane kanggo nawakake saka pangalembana sing paling pinter.

Consell en línia tambahan kanggo Bangunan Authority en línia

En conseqüència, sampeyan milih sampeyan medium, wiwiti wewenang nganggo tips tambahan iki:

  • Sinau kawruh cantar ora ana cantar liya.
  • Marang crita pribadi babagan industrial sampeyan.
  • Ahli wawancara ingang terkait.
  • Podreu accedir a la vostra xerrada de xerrades amb perfil de Google kanggo nambah otoritas.
  • Nggabungake sesi latihan karo sosial sosial. No t’han dit, no t’ho agafes més, s’informa de la tweet.

Panguwasa bangunan mudhun kanggo nggawe kepercayaan antarane sampeyan site pengunjung situs. Dheweke kudu ngerti manawa bisa dipercaya sampeyan kanggo menehi informasi cantar tepat babagan topik cantar diwenehake. Pilih lapangan sing samanyan kenal ing njero ruangan banjur coba kanthi cepet kanggo mbantu wong liya sinau babagan kabeh mau, supaya bisa nuduhake semangat sampeyan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map