Per què la història és una part vital dels blocs

Al voltant del 78% dels directius creuen que el contingut continua essent el futur del màrqueting i que la marca és reial. No ha de ser cap sorpresa.


Les històries són tan antigues com el temps.

Els primers cavernistes van compartir històries a les parets de les seves cases, documentant grans caceres i històries d’herois. Contes de contes ens fa seure i prendre nota, ens fa cuidar i ens uneix tots junts.

Quan t’atures i penses en històries, t’adones ràpidament que s’enganxen amb nosaltres molt més temps que els fets bàsics.

Penseu en la vostra pel·lícula preferida. Quins són els detalls d’aquesta pel·lícula? Ara, penseu en la darrera estadística que heu llegit. Quin és més atrevit als ulls de la teva ment? És probable que sigui la història, perquè els nostres cervells simplement conserven millor aquesta informació.

Incorporació d’històries als blocs

Els blocs són en realitat la plataforma perfecta per explicar històries, ja que podeu utilitzar text, imatges i fins i tot vídeo per transmetre el vostre conte.

Lou Hoffman, director general de l’agència Hoffman, té un bloc que es centra en la història. Comparteix que cal pensar fora de la caixa de contes una mica quan es tracta de blocs de negocis.

Quan es tracta de comunicacions empresarials, la narració històrica per la seva definició clàssica: una narració amb un començament, un final i una cosa que s’equivoca de manera horrible entre elles – sovint

lou HoffmanLou Hoffman

no es pot aplicar No obstant això, tenint en compte les mateixes tècniques que es troben en la història, la ficció i la no ficció, les comunicacions empresarials es tornen més interessants i, per tant, més persuasives.

Lou Hoffman també aconsella el seu microblog Storytelling-Techniques.com, perquè els blocaires se centrin en la levitat, el drama i la veu, entre altres consells. Sovint diu la història del nou negre en les comunicacions empresarials, cosa que significa que és una part vital de qualsevol treball de blocs empresarials. Hoffman destaca que si bé les tècniques de narració de contes són una part vital del bloc, no és la història tradicional amb la qual heu crescut. En lloc d’això, centreu-vos en afegir elements de la història, com ara un personatge per relacionar-vos o algun conflicte a superar.

Consells per a la narració de contes

Nancy A. Shenker és col·laboradora del Huffington Post i dirigeix ​​el bloc Bad Girl, Good Business.

Nancy confirma el que han demostrat altres estudis. “A mesura que s’estén l’atenció humana (fins a 8 segons), el contingut en línia (i els seus autors) han de treballar més per atraure el lector.”

Les accions de Nancy que publicen publicacions en el seu bloc i en altres blocs que tenen més èxit sovint incorporen narracions.

Les meves publicacions més efectives tenen un gràfic còmic o atractiu.

nancy a. shenkerNancy A. Shenker

La gent està cansada de veure art en stock. Com més personal sigui el gràfic, millor. També és bo relacionar-se amb alguna cosa personal i intrigant, però en definitiva fer-lo rellevant per al lector. A menys que tinguis una memòria suculenta o sòrdida o sigui una celebritat, ningú no vol escoltar la seva vida a menys que tingui relació amb la vida del lector..

Shenker assenyala que el millor és fer que el lector sàpiga com la història pot aplicar-se a la seva pròpia vida, especialment per a una empresa o un bloc de maneres.

Benefici # 1: participació més gran

La incorporació de narracions al vostre bloc presenta molts avantatges. Probablement el benefici més evident és incrementar la participació amb els visitants del lloc. Alex Turnbull va escriure un estudi de cas sobre com la narració de contes va augmentar el 300% de la participació en el blog de Groove.

Turnbull us aconsella incloure el vostre contingut en una història fantàstica. Compara el contingut amb la medicina i la narració de contes amb els dolços i ens diu que embolicem la medicina amb els dolços, de manera que sigui més agradable.

Groove va decidir fer algunes proves per partida. Van publicar dues versions d’un post. Un sense història i un amb. La publicació que va incloure la història va tenir un 300% més de visitants que es van desplaçar fins al final de la publicació, versus la que no tenia la història. A més a més, la mitjana de temps que els visitants van passar a la publicació amb la història va ser cinc vegades més alta que a la publicació sense.

Benefici # 2. Destaqueu-vos de la multitud

Un altre avantatge d’utilitzar narracions a les publicacions del vostre blog és que destacareu dels vostres competidors. Les històries que expliques són úniques i això permetrà que la teva publicació sigui més memorable que la dels teus competidors.

Des de quan la gent es va reunir per primera vegada al voltant del fossat i va compartir històries de la caça del dia, l’home ha encantat un bon conte. De fet, els nostres cervells s’adapten perfectament per respondre a la història.

Segons Quick Sprout, passem al voltant del 65% del dia explicant-nos històries.

L’ús de metàfores té un impacte en el cervell del lector. En un estudi de la Universitat Emory de 2012, els científics van trobar que quan les descripcions concretes que incloïen la textura van activar el còrtex sensorial.

Aquesta és la part del cervell que controla els sentits i això podria millorar el compromís. Hi havia altres maneres d’implicar el cervell d’una manera activa que augmentés el compromís, inclosos els verbs de moviment i evitant descripcions en excés.

Benefici # 3. La gent recordarà les teves publicacions

Com que els lectors estaran més compromesos, també serà més probable que recordin de què va tractar la publicació. Si la història pot relacionar-se amb el lector, recordarà com pot aplicar la informació a la seva pròpia vida. Es recorden històries aproximadament 22 vegades més que simples fets.

Benefici # 4. Els lectors es convertiran en aficionats

No és un dels objectius principals de cap bloc convertir els visitants del lloc en fans? Tant si recolliu noms i correus electrònics per a una llista de butlletins, o simplement reviseu una vegada i una altra el vostre bloc, la conversió de visitants en fan ajudarà el vostre blog a créixer amb el pas del temps.

Els fans dedicats són més propensos a compartir el contingut a les xarxes socials i també amb la família, els amics i els companys de negocis.

El veterà blogger Neil Patel comparteix la seva pròpia estratègia de màrqueting per fer créixer el seu blog i assolir 100.000 lectors. Ens mostra com ho va aconseguir compartint el seu viatge i mantenint una connexió emocional amb els seus lectors mitjançant la narració de contes.

També assenyala que les imatges ajuden a explicar una història i comparteix que les publicacions de Facebook que inclouen una foto tenen la taxa de participació més alta.

Exemples de marques amb storytelling

Amb els anys aquí a WHSR, he entrevistat a diversos bloggers diferents. Una cosa que he notat sobre els bloggers realment reeixits és que utilitzen històries almenys algunes de les vegades. A continuació, es mostren algunes de les entrades del bloc més interessants que he trobat que incorporen narracions de contes:

Chipotle inquiet

chipotle inquietCaptura de pantalla: Chipotle inquiet

Marye Audet-White, propietària del blog Restless Chipotle, apunta a les xarxes socials com l’única cosa que fa que condueix el trànsit al seu bloc. El bloc ofereix diferents receptes, que poden semblar força tallades i seques a la superfície, però Marye acostuma a posar el seu propi gir a les publicacions.

Per exemple, escriu sobre galetes de farina de civada butterscotch, afegeix que la recepta estava inspirada en una recepta escrita a mà que la seva mare la va deixar. Són similars a les mateixes galetes que ella va menjar un nen. Ella tira al cor, perquè tots tenim un record favorit d’un aliment de la nostra infantesa. A continuació, detalla com fer les cookies. El lector ja està enganxat.

Llar i jardí alegria

alegria de casa i jardíCaptura de pantalla de Home and Garden Joy

Jeanne Grunert és mestra jardinera i escriu sobre temes de jardineria. Utilitza diverses tècniques de narració de contes per atraure els lectors a les publicacions del seu bloc.

Un exemple de narració de contes al seu blog es pot trobar a la publicació “Sòl per a jardins vegetals de contenidors”. Comença parlant sobre una conferència recent que va pronunciar i sobre com respondrà a algunes de les preguntes més freqüents que fa quan fa una conferència sobre el tema del sòl. Això atrau el lector a la publicació fent-la relacionar amb els assistents al taller.

ProBlogger

Captura de pantalla de la publicació de Problogger.

ProBlogger és propietat de Darren Rouse, però ofereix articles de diversos bloggers. Una de les coses que tenen en comú tots aquests articles és alguna forma de narració de contes.

Jim Stewart, expert en SEO, escriu sobre la velocitat del lloc i la connexió a SEO a ProBlogger. Comença la publicació amb una història sobre un comerciant australià i després connecta aquesta història a la velocitat i per què és important.

WHSR

Per descomptat, no puc deixar els nostres sorprenents bloggers a WHSR. Els nostres escriptors solen utilitzar narracions per enganxar lectors. Cerquem fonts úniques, entrevistem experts i expliquem històries per demostrar un punt o oferir un exemple. Un article que inclou totes aquestes funcions és la nostra veterana escriptora Luana Spinetti.

En el seu article 7 Tècniques de narració de contes per conquistar la vostra lectura de blocs, Luana comença parlant de la seva pròpia història personal amb blocs de nínxol..

Després va a compartir històries d’altres, com Alex Limberg, Will Blunt o Alex Turnbull.

Aquests són només un bon grapat d’alguns dels blocs que inclouen històries. Independentment de quina sigui la mida del vostre lector, podeu beneficiar-vos d’incorporar com a mínim algunes tècniques de narració de contes.

Idees per incorporar històries a les publicacions del vostre bloc

Ara que veieu les moltes raons per les quals és intel·ligent afegir almenys algunes narracions a les publicacions del vostre bloc, potser us preguntareu com podeu incorporar una història a alguns dels temes més tallats i secs..

Per exemple, diguem que publiqueu un bloc per a propietaris de petites empreses i que voleu escriure una publicació sobre com mantenir els tràmits per als impostos de final d’any..

Això sona força avorrit, tallat i assecat.

Tanmateix, podeu afegir narracions fàcilment a aquesta publicació de diverses maneres diferents:

 • Expliqueu una història personal sobre el temps en què no vau mantenir els vostres documents organitzats, els vau auditar i us va costar 2500,00 dòlars.
 • Expliqueu la història d’algú que conegueu qui hauria d’haver guardat tràmits per impostos.
 • Cerqueu una història en línia, enllaceu-la, torneu-la a reformular i, després, aneu al tema.
 • Expliqueu una història des del punt de vista del lector. Aquí teniu un exemple: “Cada any us baralleu per presentar els tràmits per acabar els vostres impostos? Quant de temps deixeu de treure rebuts arruïnats de la part inferior del calaix de l’escriptori? Què passa si podríeu estalviar temps i diners per fer impostos simplement creant un sistema de fitxers organitzat? ”
 • Confecciona una història falsa. Si no teniu una història i no en trobeu, és correcte fer un escenari. Això ho vaig fer més amunt quan vaig confeccionar la publicació falsa sobre impostos.

Contes i màrqueting en mitjans socials

Contes d’històries fins i tot es tradueixen bé per al seu ús en mitjans socials No es nega que el màrqueting en xarxes socials és una necessitat per a les empreses actualment. Hi ha uns 1.71 milions d’usuaris a Facebook, i uns altres 320 milions a Twitter. Al voltant de 27 milions de continguts es comparteixen cada dia a les xarxes socials.

Però, comprendre per què la gent tria compartir contingut i no d’altres pot fer una gran diferència en la quantitat de tracció que obté als mitjans socials.

Coneix la plataforma de mitjans de comunicació social

Primer, heu d’entendre la plataforma en la qual esteu publicant, de manera que podeu adaptar la història a aquella plataforma. Una història a Twitter és molt més curta per naturalesa que una història a Google+. Una història a Instagram es centrarà més en explicar una història amb imatges, mentre que una història a Facebook tendirà cap a les imatges i el text.

Utilitzeu contingut visual

La creació de contingut visual ajuda les marques a connectar-se millor amb els seus públics i produir informació més memorable. La publicitat amb èxit no acaba de guanyar diners, el màrqueting modern s’ha centrat en la creativitat i s’ha centrat en el client.

Les publicacions amb vídeo o imatges solen obtenir una gran interacció dels seguidors. Expliqueu la vostra història amb un vídeo breu i un enllaç per obtenir més informació al vostre lloc web. Mentre que algunes persones no es prenen el temps per llegir text, veuran un vídeo amb informació de suport. Funcions, com ara Facebook Live, permeten transmetre el servei en temps real i implicar el vostre públic.

Font: Assistent de disseny.

Utilitzeu subtítols

Fins i tot en plataformes, com Instagram o SnapChat, podeu utilitzar subtítols per explicar la vostra història al lector.

Probablement és millor mantenir la història curta i puntual, o simplement animar un clic per obtenir més informació. Com que aquestes plataformes són visuals per naturalesa, és probable que el públic no agradi els fragments de text llargs.

Comparteix una sèrie d’imatges i publicacions

Una altra idea que us ajudarà a explicar una història a les xarxes socials és crear una sèrie d’imatges i subtítols tots relacionats amb la mateixa publicació.

Per exemple, si vau escriure una publicació sobre com millorar el vostre nivell de golf, podeu crear una sèrie de fotos amb consells breus com a subtítols que permeten al lector triar el club adequat per fer el seguiment del swing..

Xats de Twitter

Trieu un hashtag d’història i inicia un xat de Twitter sobre el tema de la publicació. Podeu començar compartint un enllaç a la publicació i animar els seguidors a fer preguntes o iniciar una discussió sobre el tema.

La teva veu

Una de les claus de la bona història és la vostra veu personal.

Aquesta és la cadència única que té la vostra redacció. Penseu en la vostra veu com aquell element que compartiu amb una amiga mentre li expliqueu una història sobre una tassa de cafè. La veu és la vostra perspectiva única del món, la manera de confluir les paraules i fins i tot el ritme de la seva escriptura. La millor manera de desenvolupar una veu forta i una història forta és simplement escriure. Quant més escriviu i obteniu comentaris de lectors i editors, més fort serà la vostra veu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map