Segons Salary.com, el salari mitjà de redactor és d’aproximadament 49.000 dòlars anuals, amb els redactors més alts que paguen sis xifres anuals. I basant-se en l’estudi de mercat de WHSR, els escriptors autònoms cobren aproximadament uns 29 dòlars per hora. T’imagines que una gran quantitat de formació i habilitats específiques es dediquen a la redacció de les vendes i per això els millors redactors poden exigir aquest sou..


Estimació del sou del redactor.

Tanmateix, hi ha algunes coses que podeu integrar fàcilment al vostre lloc i que són similars a les que fan aquests redactors professionals de gran pagament.

Tot i que no estarà al mateix nivell, encara podreu obtenir els beneficis dels que us han passat abans i que us heu obert amb les tàctiques de màrqueting intel·ligents de forma escrita..

Regla # 1: El títol és gairebé tot

El navegador mitjà web actual està ocupat. Treballa, pares i mares, pertany a clubs, fa temps a casa a la feina, neteja casa, mira espectacles favorits. Hi esteu competint contra moltes distraccions per cridar l’atenció d’aquest lector. Heu de cridar l’atenció del vostre lector amb el títol per fins i tot animar una visita al vostre lloc web en primer lloc.

Tal com va escriure el dissenyador web Brian Casel en el seu article “5 consells d’inici de redacció per als clients”:

“En el moment en què un visitant per primera vegada arriba a la pàgina principal de la primera, és un moment de realització o de pausa. Immediatament es desconfia de que es pugui perdre el temps, de manera que té el seu cursor posat sobre el botó de darrere, esperant una excusa per rebotar del vostre lloc..

Eviteu que això passi del vostre lloc i, en particular, dels títols principals i dels subtítols. El seu titular ha de cridar l’atenció; el subtítol ha de mantenir la seva atenció. “

Llavors, com ho aconsegueixes? El vostre títol hauria de ser una crida a l’acció o una promesa. Per exemple:

 • 10 principals maneres de …
 • Com…
 • Com no tornar-te boig mentre …
 • No podeu acceptar que no …

Jerry Low ofereix alguns exemples addicionals de títols destacats al seu article “Escriu títols fantàstics com Brian Clark, Neil Patel i Jon Morrow”.

Regla núm 2: introduïu el lector

El primer que heu de descobrir és com aconseguir que el vostre lector llegeixi realment la vostra còpia. Al cap i a la fi, fins i tot la còpia més bonica escrita destinada a vendre tots els articles del vostre lloc no tindrà cap impacte si el lector no la mira mai. Tant si envieu un correu electrònic als vostres lectors com si publiqueu una còpia al vostre lloc web, el vostre objectiu principal ha de ser atraure el lector a llegir el vostre missatge..

Heu d’enganxar el lector a voler llegir més amb aquesta primera línia. Penseu en l’últim llibre que heu llegit que us va cridar l’atenció. Com va començar? De seguida heu volgut llegir més? Es diu “el ganxo”. Aquests són alguns exemples de llibres i articles:

 • Molts anys després, quan s’enfrontava a l’esquadra d’acomiadament, el coronel Aureliano Buendía havia de recordar aquella llunyana tarda quan el seu pare el va portar a descobrir gel. (Gabriel García Márquez, Cent anys de solitud)
 • Feia un dia fred i brillant a l’abril, i els rellotges feien una crida tretze. (George Orwell, 1984)
 • Si poguéssiu utilitzar els deu llocs web amb més trànsit a Internet, com podríeu beneficiar el vostre negoci? (del meu article WHSR “Els 10 llocs web més visitats i com podeu treure’n profit”)
 • En un món ideal, no ens hauríem de preocupar mai de canviar d’amfitrió web: el nostre lloc es mantindria feliçment allotjat a la instal·lació actual del proveïdor d’allotjament amb grans temps de càrrega, baixos costos i un 100 per cent de vida. (Jerry Low, a l’article “Com canviar d’un host web a un altre (guia pas a pas)”)
 • Els papers científics us semblen alguna vegada una pugna il·legible? Bé, de vegades ho són realment.
 • Esteu al mercat d’un cotxe vintage difícil de trobar?

Aleshores … com podeu enganxar la lectura des d’aquesta primera línia de còpia? Feu una pregunta, utilitzeu un pressupost, indiqueu un fet especialment interessant o aneu a buscar valor de xoc.

Regla # 3: S’adhereix a l’estructura de redacció

Hi ha un patró bàsic per a la redacció, al qual podeu adherir-vos i veure resultats millors que si només en feu un text i espereu resultats..

Com a redactor principal de HubSpot, Corey Eridon, explica en el seu article sobre “10 empreses que redacten plenament la redacció”:

GymIt ha descobert com elaborar etiquetes evocadores i potents que són curtes i atractives. Si mai no heu intentat fer-ho, santa vaca, és difícil! Aquestes línies d’etiquetes expliquen la proposta de valor del gimnàs, ressonen totalment amb el seu objectiu demogràfic i no requereixen cap explicació més. Com a gimnàs relativament nou, expliquen una gran història de qui són les tres línies rotatives actualment rotatives al seu lloc web.

Consulteu el lloc web de GymIt per veure de què parla Eridon. La mantenen curta i senzilla i s’adhereixen a l’estructura bàsica “SLAP” que fomenta molts redactors com a bona estructura per a la còpia. Vols que el teu lector:

 • Parar: crida l’atenció
 • Mira i / o Escolta: fa que la còpia sigui interessant, utilitzeu el ganxo
 • Act: reclama una acció, posa un límit a l’oferta, ofereix avantatges i ofereix una garantia (més sobre aquests en un moment)
 • Compra: aquest és l’objectiu final, de manera que faciliteu al vostre lector la compra del producte / servei

Regla nº 4: venda dels avantatges

Coneixeu el vostre producte millor que ningú, per la qual cosa vendre els avantatges del que haureu d’oferir hauria de ser bastant senzill. Respon aquestes preguntes per començar:

 • En què es diferencia el vostre producte que els competidors?
 • Per què la vida del lector serà millor / fàcil amb aquest producte / servei?
 • Quins resultats pot esperar el lector d’aquest producte?

L’ús de determinades frases de captura funciona bé en aquesta secció de la vostra còpia. Redacció Jeff Palmer ofereix algunes frases de poder que podeu utilitzar en la vostra redacció, com ara:

“Imagineu-ho…”
Pinta una imatge amb les teves paraules i convida el lector al teu món.

“La resposta és sí …”
Aleshores, quina és la pregunta i per què importa? Aquesta és una fórmula senzilla per crear una còpia convincent, donar la resposta i després indicar la pregunta.

Ofereix algunes altres frases de poder que podeu utilitzar. La idea és crear una imatge mental per al lector, animar-la a somniar com funcionen les coses millor o que seran diferents amb l’article que heu de vendre i respondre qualsevol pregunta que pugui tenir sobre el vostre producte..

Aquesta secció també és un bon lloc per utilitzar un parell de testimonis breus de clients satisfets.

Regla n ° 5: resultats de la garantia

L’examinador de màrqueting de San Diego, Julien Brandt, recomana reduir la resistència amb una garantia:

“Algunes persones no volen separar-se del seu efectiu o del correu brossa. Una bona manera de reduir aquesta resistència és canviar la manera d’escriure els botons de trucada a acció. En lloc de la paraula “Enviar”, utilitzeu “Registra’t gratuïtament” o afegeix una petita frase al botó “Comprar ara” que diu “Garantia de devolució de 30 dies”. Això donarà al client la sensació que hi ha un risc mínim i que la seva decisió de comprar el seu producte és intel·ligent. “

Sí, corre un risc amb una garantia de devolució de diners que pot tornar els diners, especialment si ofereixen un producte digital o un servei. Tanmateix, la majoria de clients es mostraran satisfets si ofereixen un producte de qualitat i rares vegades us trobareu amb aquest problema. Vaig oferir garanties de devolució de diners als clients de disseny web i només una vegada en més d’una dècada he tingut algú que es negés a estar satisfet amb el resultat final. Li vaig restituir els diners i vam separar formes. Sorprenentment, em va referir a diverses persones més tard, que mai vaig poder comprendre ja que no sentia que estava feliç amb els meus serveis, però potser el simple fet de quedar-me darrere de la meva garantia la va fer sentir còmoda recomanant-me als altres..

K.I.S.S.

Probablement heu sentit l’acrònim de Keep It Simple, Sweetie (K.I.S.S.). Quan es tracta de redacció, aquesta pot ser una eina eficaç.

Vostè vol proporcionar informació, però no atabalar el lector que ni tan sols recorda el que acaba de dir. Tingueu-lo el més simple possible i no escriviu en una jerga legal o tècnica que el vostre lector pot no entendre. Si creieu que alguna cosa necessita més informació, considereu la possibilitat de crear una F.A.Q. pàgina.

Mantingueu-lo senzill i enganxeu-vos als cinc consells anteriors i escriureu una còpia que ven per al vostre propi bloc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me