L’objectiu de qualsevol bon guionista, o de qualsevol guionista realment, és captar l’atenció del lector i mantenir-la fins al final. El vostre objectiu per al vostre bloc hauria de ser exactament el mateix. Des del minut en què el visitant del lloc arriba a la vostra pàgina de destinació, s’ha de cridar l’atenció prou que no es deixi passar una bona estona.


Com una bona pel·lícula que us permet tenir ganes de saber més sobre els personatges, veure-la de nou o veure la seqüela, un bon bloc us dibuixarà al visitant i el farà marcar el vostre lloc i inscriure-vos a la vostra llista de correu..

El Ganxo d’obertura

Cada gran pel·lícula té una escena d’obertura que t’aplega i et fa desitjar seguir veient la pel·lícula. Hi ha alguns exemples d’aquesta tècnica i hi ha moltes maneres de fer que l’espectador tingui cura.

Star Trek

La versió del 2009 de Star Trek protagonitzada per Chris Pine com el capità Kirk estableix el to de la pel·lícula proporcionant una mica de fons per reiniciar la sèrie. Com a propietari del bloc, heu de proporcionar el fons de seguretat als vostres lectors. Qui ets? Per què estàs escrivint aquest bloc? Quins són els fonaments bàsics de la vostra zona de nínxol? Qui saps? Per què s’ha de preocupar al lector?

Mandíbules

La pel·lícula Jaws, estrenada el 1975 té una horrible escena d’obertura on una femella nedant a l’oceà és menjada per un gran tauró blanc. Si teniu por d’aventurar-vos a l’oceà, aquesta pel·lícula és probablement la raó per la qual. Aleshores, què podem aprendre sobre els blocs amb aquest guió (adaptat d’una novel·la)? De vegades cal espantar els lectors. Això es pot fer mitjançant titulars en un bloc. Per exemple, “Els 10 primers perills de XX” o “Per què no fer X podrien ser l’error més gran de la vostra carrera”.

Raiders of the Lost Ark

Qualsevol de les sèries Raiders of the Lost Ark us llançarà directament a l’acció des del primer moment de la pel·lícula i el clip anterior no és una excepció. L’aventurer Indiana Jones, interpretat per l’actor Harrison Ford, pren una mala decisió que es deixa anar amb l’ungla del seu seient mossegant mentre espereu per veure com es sortirà d’aquesta terrible situació..

Com podeu implementar-ho per a la vostra redacció en bloc? Llanceu el lector a una situació de tipus d’estudi de cas. Configureu el pitjor dels casos i, a continuació, expliqueu com pot funcionar el blogger fora d’aquesta situació.

Aquests són només alguns dels exemples de què podeu fer per enganxar el lector des del moment que arriba al vostre lloc. Si la podeu enganxar en els primers segons, probablement penjarà una estona. També podeu utilitzar l’humor, fer constar un fet sorprenent o qualsevol cosa que l’agafi.

El gènere adequat

Segons la BBC, el mercat global ha començat a canviar Hollywood. L’associació Motion Picture va publicar xifres que indiquen que la majoria de les vendes de taquilla són ara de mercats mundials versus només nacionals. Per això, els tipus de pel·lícules que s’estrenen canvien. Hi ha alguns gèneres que només funcionen millor a escala global que altres gèneres.

Si us encanten els romanços o les comèdies, probablement heu notat que no s’estrenen molts d’aquests tipus de pel·lícules. Sembla que hi ha una allau de pel·lícules de ciència ficció, fantasia i dramàtica. Els súper herois de sobte són de ràbia. El motiu d’aquest canvi és el canvi cap a una visió més global de Hollywood.

També es pot traduir al vostre bloc. Si tot just comences, tots els gèneres que hi ha al teu abast estan a la teva disposició. Alguns gèneres generen naturalment més trànsit que d’altres. Per exemple, el negoci i la tecnologia són dos gèneres molt populars.

Matt Smith, directiu del professorat d’ingressos en línia, enumera tres temes altament rendibles:

  • Salut i forma física
  • Relacions
  • Diner i finances

Tanmateix, també heu de tenir una passió pel vostre tema. El màrqueting intel·ligent i el tipus de contingut adequat poden superar fins i tot un tema menys popular. Jerry Low ha compartit recentment les seves experiències amb el seu primer lloc web, on havia restringit el seu nínxol tant que no funcionava.

La seva mirada sobre quins blocs són més rendibles és una gran ajuda per als blocaires que intentin esbrinar on es troba el seu nínxol. Llegiu el seu article titulat Com guanyar diners amb blocs: consells d’investigació, idees de nínxol + 10 estratègies de trànsit accionables per obtenir consells especials sobre com esbrinar tot aquest gènere.

Personatges que destaquen

Els guionistes realment fantàstics tenen uns personatges increïbles que recordeu durant els propers anys. La pel·lícula de 1980 The Shine, protagonitzada per Jack Nicholson és un bon exemple de personatges inoblidables. Jack Nicholson interpreta a Jack Torrance, un escriptor que es torna boig amb l’ajuda d’alguns fantasmes no tan intencionats.

Qui podia oblidar l’actuació de Nicholson mentre esclatava per una porta i diu: “Aquí és Johnny”. Per descomptat, el moment és espantós (o fa anys, potser no tant ara), però per què a l’espectador li importa realment? Hem conegut aquesta parella. Les seves esperances i els seus somnis es van compartir. Sabem que sol ser un bon marit i pare, però realment aquest és de caràcter característic.

En poques paraules, el vostre lector ha de saber qui sou. Publica bios al vostre lloc web. Compartiu algunes dades personals, com ara que us agradi anar a passar el paracaigudisme en una ubicació diferent cada any o el títol del vostre llibre favorit. Qualsevol usuari que escrigui per al vostre bloc hauria de destacar amb una informació biològica, una foto i, almenys, una mica d’informació que no estigui disponible en un altre lloc.

Penjadors

Una estona enrere, vaig escriure un article sobre l’ús de ganxos i penjadors en el vostre escrit. A les pel·lícules, veureu penjadors més sovint al final d’una pel·lícula que és la primera d’una sèrie. Per exemple, a The Hunger Games, Katniss sobreviu als jocs de fam i fins i tot aconsegueix treure Peta amb ella.

Tanmateix, hi ha problemes al paradís. El Capital no està content de la seva desobediència. Katniss s’adverteix que, tot i que té un altre interès amorós, Gale, és millor que sembli l’amor enganyat per sobre de Peta, almenys en públic. Es deixa a l’espectador que el Capital probablement busqui algun tipus de venjança.

D’això se’n diu penjador i torna a veure l’espectador a les pel·lícules. Podeu utilitzar els penjadors del vostre lloc web per tornar el lector al vostre bloc. Hi ha diverses maneres de fer-ho:

  • Feu saber als lectors que tindreu una sorpresa per a ells la setmana que ve. Assegureu-vos de seguir el vostre compromís.
  • Escriu una sèrie d’articles i fes-li saber al lector que hi haurà una part nova, quan i què aprendrà en aquest article.

La clau d’un bon penjat és captar el seu interès, donar-los alguna cosa valuosa i deixar-los desitjar més.

Com arribar la paraula a un públic

Si ningú sap que està fora o de què es tracta, la millor pel·lícula del món passarà a les taquilles. De la mateixa manera que és important que es promocioni una pel·lícula, també s’ha de promoure el vostre bloc. Anuncieu publicacions a les xarxes socials i poseu-vos en contacte amb els cercles socials per informar-vos del que heu d’oferir. El vostre lloc pot acabar sent el següent bloc de blocs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me