Com començar i executar un bloc d’educació amb èxit

Si alguna vegada heu pensat en començar un bloc d’educació, probablement ja sabreu que els serveis d’educació complementària són una gran empresa.


La indústria de l’educació té una indústria de 19,4 mil milions de dòlars. L’anàlisi de la indústria de l’educació també estima que hi ha fins a 74 milions d’alumnes que cursen les escoles K-12 als Estats Units només. Ni tan sols inclou informació a països d’altres parts del món i estudiants universitaris en edat universitària, així com adults que necessiten consells sobre diversos temes.

“Les franquícies educatives no són només per a joves. Al voltant de 16 milions d’americans estan inscrits en un programa de serveis de formació i formació. La formació ocupacional és un àmbit de la indústria educativa orientat als adults, ajudant els professionals a millorar el que fan ”. – Informe d’anàlisi de la indústria educativa

Què és un bloc d’educació?

Un bloc d’educació pot ser qualsevol cosa, des dels plans de lliçons que poden fer servir pares i professors d’escola domèstica, fins a notícies actuals sobre l’estat de l’educació, fins a tutories reals i fins i tot cursos en línia. Hi ha tants nínxols diferents a l’educació que no us faltaran els possibles temes que es tractin. El principal problema restringirà el focus suficient per crear un objectiu demogràfic fort entre els lectors.

Alguns blocs d’educació típics:

 • Plans de la lliçó
 • Consells per passar bé a l’escola
 • Blocs de professors on el professor manté els alumnes i els pares actualitzats
 • Blocs de tutories
 • Blocs per formar adults
 • Blocs per oferir assessorament als estudiants universitaris sobre com tenir èxit en l’educació superior
 • Blogs sobre tecnologia en educació
 • Blogs sobre programes informàtics de caràcter educatiu
 • Revisa els blocs sobre currículum i altres productes d’educació

I les idees esmentades anteriorment són només una petita part del que trobareu si feu una cerca de “blocs educatius” en línia.

Públics objectius per a blocs d’educació

El vostre públic objectiu per als blocs d’educació és una mica diferent del que diu un bloc d’assessorament web com aquest. Mentre que WHSR ofereix articles que apel·len a persones que vulguin fer créixer el seu bloc, trobar una empresa d’allotjament web millor o construir el seu negoci, un bloc d’educació oferirà a les persones que desitgin informació sobre educació, per millorar la seva educació o per trobar ajuda per als seus fills. educació.

Creació del trànsit al vostre bloc d’educació

Allà on podeu trobar aquestes persones i conduir el trànsit al vostre lloc?

 • Doneu-vos en contacte amb la comunitat local de criança i feu-los saber què té el vostre bloc.
 • Animeu el públic dels influencers al vostre lloc. Per exemple, si esteu oferint consells sobre com millorar les notes, quines organitzacions, escoles i serveis estarien disposats a revisar el vostre bloc i us donaran un crit a les xarxes socials?
 • Anuncieu-vos en base a paraules clau ben estudiades al vostre lloc. Quins termes cerquen les persones que poden voler llegir el teu bloc?
 • Visiteu fòrums en línia. Si creeu un bloc dirigit als pares que volen ajudar els seus fills a tenir èxit a l’escola, haureu d’involucrar-vos en fòrums plens de pares preocupats per l’educació. Interactuar, oferir algun valor a la comunitat i, si escau, mencionar el teu propi bloc. Tingueu molta cura de no fer spam, però. A ningú li importa això.
 • Oferiu publicacions de convidats a altres blocaires de la comunitat educativa. La clau aquí és trobar blocs d’educació que ofereixin una cosa diferent de tu, però que tinguin una audiència similar. Per exemple, si teniu previst oferir plans de lliçons per a homeschoolers, busqueu blocaires que ofereixin consells, consells i recursos per a homeschoolers, però no oferiu plans de lliçons al seu bloc..
 • Activa a les xarxes socials amb una pàgina molt dirigida específicament per al teu bloc. A les xarxes socials, voldreu publicar enllaços a les vostres publicacions de bloc, però també voldreu compartir informació útil d’altres pàgines. Al seu torn, probablement compartiran les teves publicacions o et retornaran.
 • Amfitrió d’un xat de Twitter sobre un tema d’interès per a les persones a qui vulgueu arribar. Diguem que el vostre públic objectiu són estudiants universitaris de primer any. Organitzeu una xerrada a Twitter sobre el triomf del vostre primer any universitari, com escollir els millors professors o alguna cosa més que sigui d’interès per als estudiants universitaris de primer any..

twitter

Maneres de monetitzar un bloc educatiu

Dirigir un bloc d’educació pot semblar molt difícil al principi. Si sou un professor i voleu obtenir ingressos amb el vostre bloc, us preocupa la vostra publicitat al vostre bloc i com pot afectar els vostres estudiants i pares. Tot i que no sou un professor, qualsevol publicitat reflecteix la vostra marca i missió en general per al vostre bloc. Afortunadament, els anuncis són només una estratègia de monetització.

Anuncis

Els anuncis són la manera més òbvia de generar ingressos amb el vostre bloc. Podeu utilitzar alguna cosa com Google AdSense per posar anuncis automàticament al vostre bloc. AdSense us permet fer una llista del que no podreu i no permetreu al vostre lloc, el que significa que podeu crear límits que assegurin que els anuncis són PG. Tanmateix, potser encara veieu que apareixen coses de tant en tant que considereu discutibles.

Un altre inconvenient d’aquest tipus de publicitat és que necessiteu molt trànsit abans de començar a veure molts diners amb els anuncis d’AdSense.

Anuncis en bandera

Aquests poden ser una bona solució per a un bloc d’educació, perquè podeu apropar-vos a les empreses locals i animar-los a comprar espai d’anuncis amb pancartes. També teniu molt més controlat sobre els tipus d’anuncis que trieu publicar al vostre bloc i el contingut que hi apareix. Tot i això, de nou, tret que tingueu molt trànsit al vostre lloc, la majoria de les empreses no estaran disposades a pagar-vos gaire per un anunci publicitari. Al cap i a la fi, han de saber que obtindran un rendiment de la seva inversió.

Donacions i patrocinis

dona per favorSi no us agrada la idea de publicitat flagrant, podeu afegir un botó de donació fàcilment al vostre bloc. Si la gent troba valuosa la vostra feina, simplement dona uns quants dòlars a la vegada. L’inconvenient d’aquesta opció és que la majoria de la gent no donarà, segons la meva experiència, i si ho fan serà molt esporàdic. Simplement, no podeu comptar amb donacions ni tan sols pagar les despeses d’allotjament anuals.

Si el vostre lloc ofereix un valor gratuït a la comunitat educativa, és possible que tingueu cert èxit en obtenir un patrocini d’organitzacions o empreses. Tot i així, una empresa que patrocina el vostre lloc és probable que desitgi alguna forma de publicitat a canvi, encara que només sigui un enllaç i us agraeixi el seu patrocini.

Ajuts i ajuts de fons

Si realment creieu en el vostre bloc i en el valor que ofereix, però no voleu afegir publicitat excessiva, potser podreu recaptar prou diners per cobrir els vostres costos mitjançant ajuts o ajuntaments, especialment si el lloc és de valor per a la comunitat local.

Si aneu endavant i organitzeu el vostre negoci sense ànim de lucre, també podreu oferir moltes oportunitats de recaptació de fons per cobrir els costos d’operació del vostre ànim de lucre. Per exemple, podeu allotjar una nit en un restaurant local, on una part dels ingressos es destina a l’organització. Participa a la comunitat a mantenir aquest valor a l’abast de tots els de la zona. De nou, aquesta opció funciona millor quan es localitza el focus.

Vendes d’afiliació

Una altra manera de generar ingressos amb el vostre bloc d’educació és revisar i oferir enllaços d’afiliació a productes en què creieu. Si inicieu un bloc que ofereix ajuda d’estudi a pares i estudiants, podeu revisar i enllaçar-vos a productes que realment creieu que ajudaran, com ara calculadora específica o una guia d’estudi.

Els llocs per trobar programes d’afiliació inclouen:

 • Amazon
 • LinkShare
 • Comissió de la Comissió
 • Xarxa d’afiliats de Google
 • ClickBank
 • Llocs web de productes individuals que ofereixen bonificacions de referència d’afiliació

Venda de productes / serveis

Una altra opció per guanyar diners al vostre bloc educatiu és crear i vendre els vostres propis productes / serveis. Això pot incloure una guia d’estudi per assenyar els SAT o les llistes de comprovació i les pàgines de planificació de lliçons per als professors. Sigui quin sigui el vostre públic objectiu, esbrineu el que gaudireu com a eina per ajudar-los. Potser voldreu fer una enquesta si no esteu segurs i preguntar-los quins tipus de productes els agradaria veure o quins temes volen saber més sobre.

Utilitzeu un programa com Payloadz per vendre i lliurar automàticament contingut digital. En realitat, és una de les millors maneres de comercialitzar a la vostra llista de correu, sobretot si el trànsit no és tan gran com alguns dels mega llocs que hi ha..

Especialitzar-se o ampliar l’enfocament

Quan s’inicia un bloc, és temptador intentar abastar-ho tot. Arribaràs a més gent, no? En realitat, aquesta no és una gran idea. El vostre focus serà tan prim que serà difícil conèixer Personas de l’usuari i posar al mercat al públic adequat.

Al llibre “ProBlogger: Secrets for Blogging Your Way to a Six-Figure Income”, de Darren Rowse, diu que pot funcionar tant un nínxol ample com estret. Només cal recordar que un nínxol ampli requereix molta més feina. Estareu llançant una xarxa àmplia. Un nínxol estret, per contra, pot voler dir que et quedes ràpidament amb temes a tractar. Un millor curs d’acció és probablement en algun lloc del mig.

Rowse també fa una ullada a la situació demogràfica del lloc. Ell escriu:

“Hi ha un altre tipus de blocs nínxols que comencem a veure que alguns bloggers es desenvolupen; un que no se centra en un tema nínxol tant com un nínxol demogràfic.”

gala estimadaRowse continua explicant per oferir un estudi de cas de la blogger Gala Darling. Darling va començar a descriure el seu bloc com a blog de moda, però després va canviar la seva atenció a un bloc per a dones excèntriques i juvenils. Això demostra que entén els seus lectors i quins tipus de material volen llegir. És un concepte interessant i sembla un canvi en la manera de funcionar molts tipus de blocs diferents en aquests dies.

Feu que el vostre bloc sigui el millor

Hi ha milers de blocs d’educació en línia amb nous que s’inicien cada setmana. Perquè el vostre blog es distingeixi de la multitud requereix creativitat, comprensió del vostre públic objectiu i molta feina i determinació. Tot i això, executar un bloc d’educació pot resultar gratificant. Ajudarà a crear joves mentals de persones que properament contribuiran a la societat de diverses maneres. D’una manera rotonda, feu que el món sigui un lloc millor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map