Consells sobre l’edició superior per tallar una publicació llarga fins a la mida

Un tema que veig com a editor una i altra vegada són articles bastant llargs i amb molta informació redundant. Com a escriptor, teniu alguna cosa a dir. Per això escrius al cap i a la fi. Els escriptors també acostumen a ser amants de les paraules. Els és fàcil afegir detalls i obtenir una mica de durada amb les publicacions del bloc. Tot i que voleu incloure tots els angles, podeu pensar que els vostres lectors poden estar interessats, i hi ha algunes estadístiques recents que suggereixen que publicacions més llargues siguin millors per a la classificació del motor de cerca (Quick Sprout es va adonar que les pàgines web amb 2.000 paraules o més classificades en els 10 primers resultats de paraules clau a Google), encara no voleu escriure paraules només per omplir l’espai.


Llavors, com podeu estar segur que esteu tractant completament un tema i no només proporcioneu fluffless innecessari? Vaig enquestar alguns escriptors i editors per esbrinar els seus consells i trucs i aquí és el que vaig descobrir:

Cerqueu paraules addicionals

lori robinett[link link] Lori L. RobinettLori Robinett, escriptora de thrillers i blogger, comença comprovant el seu treball per a aquelles paraules addicionals que tinguin una manera d’incloure.

El primer que faig és buscar paraules “addicionals” com “que”; a continuació, busco descripcions i accions de dues paraules per veure si una paraula pot fer la feina millor; A continuació, busco frases que va veure, va escoltar, etc., i les tallo per anar bé a la carn de l’assumpte.

Per exemple, va sentir que el timbre del timbre es converteix en la campana.

El punt de Lori sobre “va escoltar el timbre de la campana” és bo. També podeu estar atents a “ella / ell va veure”, etc.

Escriure amb força s’aconsegueix practicant l’art de fer-ho. A mesura que comenceu a editar les publicacions del vostre bloc amb els consells d’aquest article i altres consells de WHSR, com ara Com comprovar el nivell de lectura dels vostres articles amb les estadístiques de llegibilitat de Word i les cinc maneres principals d’atrapar els errors i els errors de la vostra pròpia redacció, editar paraules innecessàries. es convertirà en segona naturalesa.

Vetlleu per:

 • Dir el mateix de més d’una manera. Exemple: La van matar. (Si va ser assassinada, es pot suposar que està morta.)
 • Descripcions florals. Exemple: La pasta tenia una bonica tonalitat rosada que em recordava a un arbust florit a casa de la meva àvia. (En canvi, només digueu que la pasta tenia un color rosat.)
 • Vigileu amb els verbs “això” i “ser”. Exemple: Ella estava sopant. (En canvi, simplement escriu: She come.)

Llegiu en veu alta

Ja m’heu sentit a dir abans, però sens dubte repetir que és senzill llegir el vostre treball en veu alta abans de publicar-lo allà per al consum públic. Sentireu paraules poc complicades i paraules addicionals que es poden tallar en llegir en veu alta.

waterworth kristi[icon link] Kristi WaterworthKristi Waterworth, redactor independent, va afegir:

El meu antic favorit és llegir-ho tot en veu alta abans de fer-ho. [Un altre consell és] llegir el vostre treball enrere .. Es suposa que la lectura enrere interromp l’efecte Gestalt, de manera que realment veieu les paraules en lloc del vostre cervell que les reordeneu..

He trobat interessants els pensaments de Kristi sobre l’efecte Gestalt. El Principi Gestalt és senzillament que el seu cervell tendeix a reorganitzar les coses en la seva forma més simple. Per descomptat, hi ha molta psicologia al darrere. Es podria escriure un article sencer sobre l’efecte Gestalt (tenen). Per als propòsits d’utilitzar el concepte per tallar paraules de l’escriptura, però, només cal que tingueu en compte que si bé el vostre cervell pot reorganitzar les paraules d’una manera que sigui més fàcil per al vostre cervell entendre, això pot no traduir-se a escriure que d’altres. entendre com fàcilment.

Per exemple, una part del principi de Gestalt és que la repetició és agradable i el ritme agrada als nostres cervells. Això és cert, però a l’hora d’escriure conceptes importants en un nombre limitat de paraules, alguna d’aquestes repeticions i redaccions florals només cal.

Queda el tema

Recordes aquelles classes d’anglès de l’escola mitjana quan el teu professor et va dir que el teu enfocament era massa ampli i que calia més estret? El mateix passa amb la vostra redacció d’articles. Si intenteu escriure sobre un tema com el golf, el vostre article es publicarà en moltes direccions diferents, perquè el golf és un tema ampli. En el seu lloc, reduir el focus. Escriviu els tres millors clubs de golf per a principiants.

voni harris[link link] Voni HarrisVoni Harris, blogger i mare d’educació domèstica, va assenyalar la importància de mantenir-se en el tema:

Mireu cada paràgraf: Com es relaciona amb el tema / tema que ens ocupa? Retalleu els que no, o que estireu el punt.

És millor centrar-se en compartir informació en profunditat i en un sol punt que intentar estirar i cobrir tot alhora. Assegureu-vos que esteu puntuals també us poden ajudar a tallar els paràgrafs innecessaris quan esteu superant el recompte de paraules.

Talleu la fulla

becky mcgraw[icona d’enllaç] Becky McGrawBecky McGraw, un novel·lista romàntic contemporani, va tenir algunes reflexions sobre com reduir el nombre de paraules a la mida.

Definitivament, no sóc ningú per donar consells sobre la redacció, però tallar la capa usant verbs més actius i forts.

Becky aporta un bon punt sobre els verbs actius. Kristi Waterworth va compartir amb mi un dels millors articles que he vist recentment sobre aquest tema. L’article complet s’acaba a Grammarly i dóna l’exemple perfecte per veure si una frase és o no passiva. L’autora, en realitat, basa el seu article en un tuit d’una professora anomenada Rebecca Johnson. La Sra. Johnson diu als seus estudiants que si poden inserir la frase “per zombies” després del verb, l’oració és passiva.

A continuació, aquí teniu alguns exemples per mostrar-vos l’escriptura passiva:

 • El gelat el feien els zombis. (7 paraules)
 • La gent va ser atacada per zombies. (6 paraules)

Llavors, com arreglar aquestes frases i fer-les actives? Per cert, els verbs actius solen utilitzar paraules de lletres, de manera que buscar verbs passius és una manera excel·lent de tallar les paraules. També augmentarà la vostra prosa en general.

 • Zombies van fer el gelat. (5 paraules)
 • Els zombis van atacar la gent. (4 paraules)

Per cert, també podeu provar per veure si una frase està activa amb el mateix truc. Si anuncieu “per zombies” i no té sentit, probablement sigui una frase activa.

 • Els zombies van fer els gelats per zombies. (no flueix)
 • Els zombis van atacar la gent per zombies. (no)

Crec que la professora Rebecca Johnson és genial. Voldria que més nens tinguessin professors d’anglès com aquest.

Tall final

Suposem que estàs escrivint una publicació de convidats per a un bloc popular i el propietari del bloc et diu absolutament no més de 800 paraules (la majoria són flexibles, però sí que passa). Ets a 950 paraules. Hi ha una última cosa que podeu fer per reduir el vostre treball. Torneu a llegir el vostre article i redoneu les frases que podríeu eliminar i mantingueu la idea general del vostre article. Poden ser consells útils. No els utilitzareu per a aquest article.

Per exemple, si hagués de reduir aquesta publicació a 800 paraules, probablement comprovaré alguns dels consells i comproveu si n’hi ha menys útils que d’altres. Aquests haurien d’anar. Voldria mirar els subtítols sencers i veuria quins eren els més vitals. Si heu de tocar un número de paraules determinat, només cal que el pegueu. De vegades, significa prendre decisions difícils i retallar paraules que saps que poden ajudar algú. Però no us preocupeu, sempre podeu oferir aquests consells, ja que la gent comenta el vostre article i necessita més ajuda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map