Inici d’idees: 20 frases que us ajudaran a trobar temes sobre els quals escriure

El teu cervell li fa mal crear idees noves per al teu bloc? Tant si ets un autor de l’escriptor com una idea o assigneu temes a altres persones, apareixeu temes cada dia o, de vegades, diversos temes al dia, podreu eliminar el més creatiu dels esperits.


A The Artist’s Way, una guia per alliberar la vostra creativitat, l’autora Julia Cameron fa referència a aquest sentiment drenat com el “pou creatiu” estant buit. Hi ha moltes coses que pots fer per reomplir el teu bé. Parlem d’elles en 10 maneres de superar el bloc de l’escriptor en fer un bloc, però és una de les maneres més fàcils d’obtenir idees quan no creus que et queda res. donar és utilitzar entrants d’idees.

Un programa d’inici també s’anomena prompt. Simplement és una frase destinada a empènyer el cervell i obtenir els sucs creatius. Quan estàs perdent idees, pots recórrer a aquestes indicacions i trobar alguna cosa sobre què escriure. A més, aquestes indicacions utilitzen bons mètodes de SEO i de captació d’atenció, tal com es descriu als 35 exemplars de titulars de Jerry Low dels bloggers de la llista A.

20 promptes: idees noves per als vostres articles!

Per a les indicacions següents, agafareu el títol i omplireu el blanc. Aquesta serà la vostra idea per a un nou article. Hi ha centenars de maneres d’acabar cada missatge. Fins i tot si teniu pèrdues de noves idees, amb aquestes indicacions, no podreu tornar a afrontar el problema.

1. Una Guia per a principiants a ___________

Empleneu l’indicador anterior amb un tema que algú que no entengui mai del vostre tema del bloc. Per exemple, si publiqueu un bloc sobre la cocció de pastissos, el missatge anterior es pot convertir en: Guia per a principiants per a la gelada suau.

2. 5 principals maneres de __________

Aquest títol és prou general com es pot escriure sobre qualsevol tema des de principiant a intermedi a avançat. Per exemple, si el vostre bloc tracta sobre obertors de portes de garatge, podríeu escriure un article titulat 5 millors maneres de mantenir l’obrador de portes de garatge en ordre de funcionament..

3. Com prevenir __________

Aquest missatge de títol és una crida a l’acció. Hi ha alguna cosa al vostre nínxol preocupant per als lectors. Què es? Si el vostre bloc tracta sobre pel·lícules d’acció, aquest títol podria esdevenir: Com evitar la gravació de pel·lícules d’acció.

4. Què __________ hauria de saber sobre __________

Aquest títol és un tema d’atenció per a un públic determinat. Omplireu el primer espai en blanc amb la vostra demografia objectiu i el segon amb el tema. Així, si teniu una agència de lloguer de cotxes, podeu escriure: Què han de saber els turistes sobre l’obtenció de les millors tarifes de lloguer en furgonetes.

5. Informe especial sobre què _________ penseu sobre __________

Estudis de cas i informes especials ofereixen un aire d’autoritat al vostre lloc. Suposem que el vostre lloc tracta de remeis d’herbes per a gossos. Podeu convertir aquest títol en alguna cosa així: Informe especial sobre què pensen els propietaris de gossos sobre el cardo de la llet per a la funció hepàtica.

6. 10 Mentides que us heu dit sobre __________

Aquest és un títol d’estil d’avís. Atreu el lector perquè vol saber el que ha estat fent malament. Un exemple pot ser un lloc web de cites. L’encapçalament es convertiria en una cosa així com: 10 mentides que t’has explicat per què encara ets solter.

7. Les millors maneres de mantenir-se segur durant __________

Aquest tipus de titular segueix la mateixa idea que un avís. La nostra idea de voler ser segurs, intel·ligents i feliços. Utilitzem l’exemple d’una empresa de seguretat. L’article podria esdevenir: les millors maneres de mantenir-se segur durant una invasió casolana.

8. 4 etapes per guanyar __________

Es tracta d’un títol com a tipus, però amb un nombre específic de passos per anar de la A a la Z. Per tant, una empresa de construcció pot escriure com a: 4 etapes per aconseguir un soterrani completament impermeable.

9. Per què hauríeu de dirigir-vos a __________

Aquesta és una altra advertència per al lector. Podeu emplenar el buit amb gairebé qualsevol tema que es pugui imaginar. Si sou especialista en SEO, podeu convertir aquest títol en: Per què hauríeu de deixar fora de pagar la ubicació del motor de cerca.

10. Els millors consells per crear __________

Aquest títol s’ha de reservar per als vostres millors consells per als lectors. Hauria de provenir d’una entrevista d’experts, d’una experiència personal o d’una investigació científica procedents de fonts respectables. Suposem que dirigiu un lloc que ven roba. Podeu escriure el següent: Els millors consells per crear el vestit perfecte per a Cap d’Any.

11. 3 passos per aprendre __________

Aquest títol és molt versàtil. Per emplenar els espais buits d’aquest títol, penseu en què necessiten els vostres lectors i voleu aprendre i quins coneixements especials disposeu. Si dirigiu una escola de cuina, podríeu encertar sobre: ​​3 passos per aprendre a fer el souffle perfecte.

12. Pros i contres de __________

Quins són alguns dels avantatges i contres més comuns de la vostra indústria? Si dirigiu una empresa de relacions públiques i voleu arribar a clients potencials, potser escriviu un tema com: Pros i contres de publicitat impresa al món digital actual.

13. Tot el que necessiteu saber sobre __________

Aquest és un article complet de tipus guia. Quins són els grans temes del vostre lloc? Si teniu un lloc sobre gats, podríeu escriure alguna cosa sobre: ​​Tot el que heu de saber sobre la introducció d’un gatet a altres gats o tot el que necessiteu saber sobre la leucèmia felina.

14. La __________ Guia de __________

Parlant de guies, com podeu proporcionar consells extremadament específics als vostres lectors que ningú més ofereix? Si veniu material de costura, potser escriviu alguna cosa així com: La guia per a adolescents per cosir el vostre propi vestit de festa.

15. Augmenta la teva __________ en __________% amb __________.

Juga amb el desig del lector de millorar-se amb aquest títol. Suposem que dirigiu un lloc que us ofereix consells sobre planificació financera. Podeu escriure alguna cosa així com: Incrementeu el vostre portafoli de jubilació en un 50% amb Penny Stocks.

16. Relleu ràpid per a __________

Si algú pateix, què vol? És així … ràpid alleujament. Aquest títol compleix aquesta necessitat. Utilitzem un exemple de pares del lloc web. Podeu escriure alguna cosa a: Relleu ràpid per a alleujament cròstic o ràpid per a gossos dolorides en nens.

17. Et preocupa __________?

Els títols “Ets” són una altra manera de posar en contacte la preocupació que poden tenir els visitants del vostre lloc. A continuació, l’article presenta una solució a aquesta preocupació. Així, si publiqueu un lloc on la gent discuteixi qüestions polítiques, potser escriviu alguna cosa així com: us preocupa la propera elecció? o et preocupa el vot de la persona equivocada? Penseu com els vostres lectors i proveu de descobrir el que més els preocupa.

18. Obtenir __________ Com __________ (persona famosa)

Una altra tècnica és utilitzar el nom d’una persona famosa per atraure persones a l’article. Suposem que dirigiu un lloc web d’assessorament en dietes. Podríeu escriure una cosa així: Obteniu bíceps com Channing Tatum.

19. Per a persones que __________

Aquest títol pot tractar una àmplia gamma de temes. La idea és emplenar el buit amb un desig. Per tant, podeu escriure una cosa així com: per a persones que volen perdre 30 lliures o per a persones que volen millorar el seu swing de golf.

20. X formes contrastades de __________

Esteu oferint valor amb aquest tipus de títol. Aquestes maneres estan “provades” i els experts les recomanen o les has provat tu mateix. Per a un lloc sobre escriptura, podeu trobar: 20 maneres provades d’acabar la vostra primera novel·la.

No tingueu por d’afegir-los als títols, però intenteu mantenir-los amb menys de 10 paraules o us arrisqueu a perdre l’atenció del lector. Els títols extremadament llargs també semblen estranys en dispositius mòbils. Segons Pew Internet Research, dos terços dels usuaris de telèfons mòbils van a Internet. Tingueu-ho en compte a l’hora de formular un títol interessant però breu. De manera que els 5 millors maneres de fer una coca es podrien ampliar a les 5 maneres més importants de fer la coca perfecta.

Tècnica d’emergència per trobar una idea

agrupaciócrèdit fotogràfic: juhansonin via photopin cc

Si heu provat cadascuna de les indicacions de redacció anteriors i encara no teniu una idea sòlida per escriure, proveu una tècnica d’associació gratuïta anomenada clustering. Celestine Chua, fundadora de l’Excel·lència Personal, recomana la tècnica de clustering en el seu article 25 Useful Brainstorming Techniques. Aquesta és una tècnica que he utilitzat amb èxit per elaborar idees per a temes de treballs de recerca, idees d’articles i fins i tot per treballar escenes de novel·les. És simple, però eficaç. Aquí teniu el seu funcionament:

 • Agafeu un tros gran de tauler o trobeu un tauler blanc per escriure.
 • Tanqueu els ulls per un moment i allibereu la ment de distraccions.
 • Ara, comença a escriure! Escriu el primer que et ve al cap en un cercle al centre del tauler.
 • Escriviu la següent paraula que us ve al cap en un cercle que surti del cercle principal, com a la imatge de sota.
 • Continua, creant més i més grups de cercles fins que vagi a la pràctica.

Ara, feu un pas enrere i mireu el vostre clúster. Podeu fer-vos una idea del que heu escrit? Busqueu patrons i idees grans. Si seguiu enganxat després d’intentar aquest exercici, sol·liciteu l’ajuda d’altres a través d’una reunió virtual o de manera presencial. Repetiu aquest exercici, però permet que tothom publiqui idees que s’afegeixen als clústers.

Si utilitzeu les indicacions anteriors i aquest exercici de clustering, haureu de sacsejar qualsevol falta de creativitat i encertar en aquesta brillant idea que us portarà els lectors al vostre lloc i els mantindrà allà mateix..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map