En nem formel, der hjælper dig med at skrive et fantastisk blogindlæg hurtigere

Ifølge WordPress var der fra den 14. marts 2014 76.774.818 WordPress-websteder rundt om i verden. Ud over disse blogs er der dem, der er bosiddende på forskellige platforme eller hostede løsninger som Blogger.com. Vigtigere end hvordan blogs der måske er, er hvor mange mennesker der læser disse blogs.


I samme rapport siger WordPress, at:

“Over 409 millioner mennesker se mere end 13,1 milliarder sider hver måned.

wordpress statsSkærmbillede fra WordPress.com

Med den slags numre skal det være simpelt at få læsere til din egen blog, ikke?

Der er dog et par ting, du skal gøre for at få fat i disse læsere, og en af ​​disse ting er at give regelmæssigt indhold. Hvis læseren ved, at hun kan stole på en ny artikel hver dag fra dit websted, er det meget mere sandsynligt, at hun besøger dit websted hver dag.

Det er en catch-22 situation

Problemet opstår med travle webstedsejere, der ofte kører mere end et websted, forsøger at holde en virksomhed i gang og måske endda arbejde et eksternt job og opdrage en familie. Det giver ikke meget tid til at skrive blogindlæg. Det er en catch-22 situation.

Flere blogindlæg = flere læsere
Flere læsere = kortere tid
Mindre tid = mindre blogindlæg

Blogging er udviklet, og så skal bloggere

computer med hånden når ind / udFotokredit: ~ Afrodite

Blogging blev først populær i 90’erne. Studerende, mødre og almindelige folk begyndte at blogge om alt fra at prøve opskrifter i en bog til hvordan man fodrer din familie på under $ 50 om ugen. Som med de fleste ting, der er internetrelateret, hvis det er en god ide, vokser det og udvides og forandres til noget nyt og mere spændende. I løbet af de sidste to årtier er blogging ændret en smule.

I dag betragtes blogging som en nødvendighed af de fleste virksomheder og en måde at nå læsere og kunder på. Med så meget konkurrence og så mange blogs derude, er det vigtigere end nogensinde, at bloggere har en unik niche og en stærk stemme. Enhver kan skrive en artikel og slå den på en blog, men vil dette indlæg være læsbart, rettidigt og nyttigt for læserne? Går det ud over, hvor andre artikler går?

Bloggere skal udvikle sig ved at levere fremragende indhold, indhold, der ikke findes andre steder, og levere det hurtigt og regelmæssigt. Dette virker som en skræmmende opgave, men at have en skabelon at skrive fra kan hjælpe. Formlen nedenfor er en, du kan kopiere og fortage til dit WordPress-instrumentbord og skrive et hurtigt indlæg fra. Jeg vil dog også opdele hvert enkelt element for at hjælpe dig ikke kun med at skrive hurtigt, men skrive effektivt, så dine læsere ikke kun vil elske dine artikler, men vil dele dem med andre.

I henhold til Think Marketing IQ Blog kan virksomheder, der blogger, se 126% mere blygenerering end virksomheder, der ikke gør det. Føj det til den statistik, som Content Plus opdagede, og som viser, at 60% af mennesker føler sig mere positive til en virksomhed efter at have læst unikt indhold på denne virksomheds hjemmeside, og du har virkelig ikke meget andet valg end at hoppe ind i bloggspelet, hvis du vil din virksomhed fra online kilder til at vokse.

Blogindlægsskabelon

 • Fantastisk overskrift
  • Opmærksomhed griber fat
  • God SEO
  • Handlingsord
 • Introduktion
  • Tilslut læseren med en iørefaldende åbning
  • Sammenfatt, hvorfor du dækker dette emne, og introducer emnet for læseren
  • Fortæl, hvad du vil dække i denne artikel
 • Afsnit to i dit indlæg
  • Statistikker
  • Hvad andre har gjort
 • Afsnit tre i dit indlæg
  • Værktøjer og teknikker til at hjælpe læseren (såsom denne skabelon, en infographic osv.)
  • Dette bør gå ud over, hvad nogen anden derude tilbyder
 • Konklusion
  • Lad læseren have en sidste tanke
  • Mulig opfordring til handling (CTA)
  • Mulig teaser til næste artikel

Nedbrydning af sektionerne af skabelonen

Fantastisk overskrift

opdatering af blogFotokredit: Randy Stewart 

Din overskrift er en af ​​de vigtigste dele af dit blogindlæg. Hvis du har brug for lidt tid på noget, er det at oprette en unik overskrift et godt sted at tilbringe den tid. Selv når det drejer sig om store overskrifter, er der dog nogle tip, der hjælper dig med at komme med en iøjnefaldende en uden helt at opfinde hjulet.

Jerry Low skrev om overskrifter, som andre A-List-bloggere har oprettet. Han giver 35 eksempler på fremragende overskrifter, der fanger læserens opmærksomhed. Nogle ord, der kan lokke en læser til at besøge dit websted og læse din artikel inkluderer:

 • Top 10 måder (eller brug et andet nummer) til ______________ (udfyld det tomme med dit emne)
 • Lettere plan for ______________ (udfyld det blanke med dit emne)
 • Lav ikke fejlen af ​​______________ (udfyld det blanke med dit emne)
 • Kom foran ______________ (udfyld det blanke med dit emne)
 • Sådan får du mere ______________ (udfyld det blanke med dit emne)

Du får ideen. Du vil lokke læseren. Du har cirka tre sekunder på at fange hendes opmærksomhed blandt millioner af andre blogindlæg derude. Din overskrift tæller virkelig.

Din introduktion

Introduktionen er din chance for at trække læseren ind i stillingen. Start med en åbningskrog. Det er, hvad “kobler” din læser til at ønske at læse resten af ​​artiklen. Du vil have ham til at føle, at han ikke kan gå væk fra det, du skriver, fordi der er noget mere lige rundt om hjørnet.

Der er skrevet bøger på åbningslinjen. Hvis du studerer, hvad der er derude, vil du se, hvad jeg mener. Romaner, artikler, avisstykker … de har alle åbningskroge. Der er mange måder, du kan få fat i læserens interesse på.

 • Et interessant citat
 • En overraskende statistik (det er sådan jeg åbnede denne bestemte artikel)
 • Et faktum, som læseren måske ikke ved
 • Humor
 • Et spørgsmål der får læseren til at tænke eller sætte spørgsmålstegn ved tingene

Til at begynde med kan det være en udfordring at komme med noget, der kobler læseren, men jo mere du øver, desto lettere vil det være for dig at skrive en åbningslinie, der glitrer.

Introduktionen skal også informere læseren om, hvad du vil dække i dette stykke. Husk, at du vil lokke hende til at læse resten, så giv hende en teaser. For eksempel: I denne artikel lærer du, hvordan du skriver et blogindlæg fra en simpel formel, der sparer dig tid og kræfter.

Afsnit 2 i dit indlæg

StatistikkerFotokredit: kenteegardin

Nu er det tid til at gå ind i den forskning eller den specielle viden, som du kan tilbyde læsere. Hvis du skriver om, hvordan du vælger den rigtige golfklub, og du har en professionel golfspiller på din venneliste, kan du muligvis få et par tip fra ham og tilføje dem i dette afsnit.

Hvis du ikke har unik viden, men bare kender emnet godt, kan du kilde til nogle statistikker og fakta og derefter analysere det. Ingen andre i verden ser på tingene helt som du gør. Ingen har haft dine oplevelser eller “taler” i samme tone som dig. Lad dette skinne igennem i din skrivning. Vær ikke bange for at blive personlig med dine læsere og dele information om den gang, at din far forsøgte at renovere køkkenet og næsten sprænge huset, fordi han glemte at slukke for gasledningen. Læsere, især bloglæsere, elsker det personlige præg. Det er det, der gør blogging så spændende for os. Det er en måde at oprette forbindelse på et andet niveau med mennesker over hele verden.

Afsnit 3 i dit indlæg

I dette afsnit skal du tilbyde læseren nogle specielle værktøjer eller oplysninger. Det kan være så simpelt som en skabelon og derefter forklare, hvordan man bruger den skabelon, som jeg har gjort i denne artikel. Det kan også være:

 • En indlejret video
 • En infographic
 • Diagrammer
 • Billeder
 • Borde
 • Skriftlige instruktioner

Selvom jeg kalder dette “Afsnit 3”, kan du helt sikkert ændre denne del i flere forskellige sektioner eller underafsnit, hvis du har brug for mere plads. Selvom du har travlt med at få dine indlæg skrevet, og du vil spare tid, vil du også dække et emne grundigt. Sørg for, at du har dækket enhver vinkel. Lav en hurtig Google-søgning for at se, om andre sider dækker det samme emne og finde ud af, hvad du kan tilbyde, det er mere end de tilbyder.

Din konklusion

blogging guldFotokredit: Kris Olin

Din konklusion er den sidste chance, du har for at tale med din læser. Du vil have, at det, du har sagt, skal holde sig sammen med hende. Nogle virksomheder bruger dette område som en opfordring til handling (CTA). For eksempel kan de nævne, at hvis læseren har brug for mere hjælp til køkkenombygninger, at der er en gratis konsultation tilgængelig ved at klikke på knappen til højre. Selvom dette kan være effektivt, er læserne smarte. De ved, at du kalder dem til handling og prøver at sælge dem noget.

Med det i tankerne, skal du ikke være bange for at undertiden bare pakke emnet op og opmuntre læseren til at komme videre med deres renoveringsplaner (eller hvad end det emne, du skriver om). Jeg har fået læserne besked før, og takke mig for ikke altid at prøve at sælge dem noget eller skubbe tingene ned i halsen. Dette kan skabe tillid over tid hos læserne. Ja, en CTA er undertiden meget effektiv. Mit råd er at variere det. Brug en CTA undertiden og andre gange bare indpakke artiklen og lad læseren beslutte, om han vil tage en handling. Knappen til højre vil stadig være der. Du vil bare ikke være åbenlyst selvpromoverende.

Blog hurtigere men ikke svagere

Tid er en faktor for enhver virksomhedsejer / blogger derude. Selvom skabelonen ovenfor kan hjælpe dig med at planlægge dine indlæg og holde dig på sporet ved at sikre dig, at du dækker alle de vigtige punkter, bør det ikke erstatte solid kopi til dit websted.

Google har faktor i kvalitet, når du rangerer dit websted, så sprøjtning af oplysninger uden at sikkerhedskopiere det med fakta eller unikke detaljer vil kun skade din blog i det lange løb. Blog hurtigt, blog smart, blog kvalitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map