Top redigeringstips til at skære ned i en lang post ned til størrelse

Et spørgsmål, jeg ser som en redaktør igen og igen, er artikler, der er temmelig lange og har en masse overflødige oplysninger. Som forfatter har du noget at sige. Derfor skriver du trods alt. Forfattere har også en tendens til at være ordelskere. Det er nemt for dem at tilføje detaljer og blive lidt lange med deres blogindlæg. Mens du gerne vil inkludere enhver vinkel, kan du tænke på, at dine læsere måske er interesseret i, og der er nogle nyere statistikker, der antyder, at længere indlæg er bedre til søgemaskinens placering (Quick Sprout bemærkede, at websider med 2.000 ord eller mere rangeres i de 10 bedste søgeordsresultater på Google), ønsker du stadig ikke at skrive ord bare for at udfylde plads.


Så hvordan kan du være sikker på, at du dækker et emne fuldstændigt og ikke bare leverer unødvendig fnug? Jeg spurgte nogle forfattere og redaktører for at finde ud af deres tip og tricks, og her er hvad jeg opdagede:

Kontroller for ekstra ord

lori robinett[icon-link] Lori L. RobinettLori Robinett, forfatter af thrillere og blogger, starter med at tjekke hendes arbejde for de ekstra ord, der har en måde at glide ind på.

Den første ting jeg gør er at kigge efter “ekstra” ord som “det”; så leder jeg efter 2 ordbeskrivelser og handlinger for at se, om et ord kan gøre jobbet bedre; så kigger jeg efter alt, hvad han så, han hørte osv., sætninger og skar dem for at komme lige til kødet i sagen.

For eksempel hørte hun, at bompenget bliver klokken.

Loris pointe om ”hun hørte klokketællingen” er godt. Du kan også passe på “hun / han så” osv.

At skrive tæt kommer ved at øve kunsten at gøre det. Når du begynder at redigere dine blogindlæg med tipene i denne artikel og andre tip fra WHSR, såsom at kontrollere, hvor læsbare dine artikler er med Words læsbarhedsstatistik og de fem bedste måder at fange typos og fejl i din egen skrivning, redigere unødvendige ord bliver anden natur.

Se efter:

 • At sige det samme på mere end en måde. Eksempel: De dræbte hendes døde. (Hvis hun blev dræbt, kan det antages, at hun er død.)
 • Blomsterbeskrivelser. Eksempel: Pastaen havde en smuk, roserød farvetone, der mindede mig om en blomstrende busk hos min bedstemors hjem. (I stedet skal du bare sige, at pastaen havde en rosenrød farvetone.)
 • Pas på ”det” og ”at være” verb. Eksempel: Hun spiste middag. (I stedet skal du blot skrive: Hun spiste.)

Læs højt

Du har hørt mig sige det før, men det gentager bestemt, at det bare er smart at læse dit arbejde højt, før du lægger det ud til offentligt forbrug. Du hører akavet frasering og ekstra ord, der kan klippes, når du læser højt.

kristi waterworth[icon-link] Kristi WaterworthKristi Waterworth, freelance tekstforfatter, tilføjet:

Min gamle favorit er at læse alt højt, inden du sender. [Et andet tip er] at læse dit arbejde baglæns .. At læse baglængende skal formode at afbryde Gestalt-effekten, så du faktisk ser ordene i stedet for at din hjerne omorganiserer dem til dig.

Jeg fandt Kristis tanker om Gestalt-effekten ret interessante. Gestaltprincippet er ganske enkelt, at din hjerne har en tendens til at omarrangere tingene til deres enkleste form. Der er selvfølgelig en masse psykologi bag det. Man kunne skrive et helt papir om Gestalt-effekten (de har). Med det formål at bruge konceptet til at klippe ord fra din skrivning, skal du imidlertid simpelthen være opmærksom på, at selvom din hjerne muligvis omarrangerer ordene på en måde, der er nemmest for din hjerne at forstå, kan dette muligvis ikke oversætte til skrivning, som andre forstå lige så let.

For eksempel er en del af Gestalt-princippet, at gentagelse er behagelig og rytme behageligt for vores hjerner. Dette er sandt, men når det kommer til at skrive vigtige begreber i en begrænset ordtælling, skal nogle af denne gentagelse og blomsterformulering ganske enkelt gå.

Bliv på emnet

Kan du huske de engelsklasser i ungdomsskolen, da din lærer fortalte dig, at dit fokus var for bredt og nødvendigt at være smallere? Det samme er tilfældet med din artikelskrivning. Hvis du prøver at skrive om et emne som golf, vil din artikel gå i mange forskellige retninger, fordi golf er et bredt emne. I stedet for, indsnævre dit fokus. Skriv om de tre bedste golfklubber for begyndere.

voni harris[ikon-link] Voni HarrisVoni Harris, blogger og mor til hjemmeundervisning, påpegede vigtigheden af ​​at holde sig om emnet:

Se på hvert afsnit: Hvordan har det at gøre med det aktuelle emne / tema? Klip dem der ikke gør det, eller som strækker punktet.

Det er bedre at fokusere på at dele dyb og dybdegående information om et enkelt punkt end at prøve at strække og dække alt på én gang. At sikre dig, at du også er på punkt, kan hjælpe dig med at skære unødvendige afsnit, når du løber over ordtælling.

Skær pladen

becky mcgraw[icon-link] Becky McGrawBecky McGraw, en nutidig romantikerforfatter, havde nogle tanker om, hvordan man får ordetælling ned til størrelse.

Jeg er bestemt ikke en til at give tip til at skrive kort, men skære flab ved at bruge stærkere, mere aktive verb.

Becky bringer et godt punkt om aktive verb. En af de bedste artikler, jeg har set for nylig om dette emne, blev delt med mig af Kristi Waterworth. Den fulde artikel er afsluttet på Grammarly og giver det perfekte eksempel til at se, om en sætning er passiv eller ikke. Forfatteren baserer faktisk sin artikel på en tweet af en lærer ved navn Rebecca Johnson. Ms. Johnson fortæller hendes studerende, at hvis de kan indsætte udtrykket “af zombier” efter verbet, så er sætningen passiv.

Så her er nogle eksempler, der viser dig passiv skrivning:

 • Isen blev lavet af zombier. (7 ord)
 • Folket blev angrebet af zombier. (6 ord)

Så hvordan løser du disse sætninger og gør dem aktive? For øvrigt har aktive verb en tendens til at bruge bogstavord, så søgning efter passive verb er en fantastisk måde at klippe ord på. Det vil også gøre din prosa generelt stærkere.

 • Zombier lavede isen. (5 ord)
 • Zombier angreb folket. (4 ord)

For øvrig kan du også teste for at se, om en sætning er aktiv med det samme trick. Hvis du annoncerer “af zombier”, og det giver ikke mening, er det sandsynligvis en aktiv sætning.

 • Zombier lavede isen af ​​zombier. (flyder ikke)
 • Zombier angreb folket med zombier. (Nix)

Jeg synes, lærer Rebecca Johnson er strålende. Jeg ville ønske, at flere børn havde engelsklærere som denne.

Final Cut

Lad os sige, at du skriver et gæstepost til en populær blog, og blogejeren fortæller dig absolut ikke mere end 800 ord (de fleste er fleksible, men det sker dog). Du er på 950 ord. Der er en sidste ting, du kan gøre for at nedbryde dit arbejde. Læs igen din artikel og cirkel de sætninger, du kan fjerne og stadig opretholde den overordnede idé om din artikel. Det kan være nyttige tip. Du skal bare ikke bruge dem til denne artikel.

For eksempel, hvis jeg havde brug for at skære dette indlæg ned til 800 ord, ville jeg sandsynligvis se på nogle af tipene og se, om nogen er mindre nyttige end andre. De skulle gå. Jeg ville se på hele underpositionerne og se, hvilke der var mest vitale. Hvis du er nødt til at ramme en bestemt ordtælling, skal du blot ramme den. Det betyder undertiden at tage svære beslutninger og skære ord, som du kender, kan hjælpe nogen. Vær dog ikke bange, du kan altid tilbyde dette råd, når folk kommenterer din artikel og ønsker mere hjælp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map