37 Elements de participació dels usuaris: UX, conversions, fidelització

Als usuaris els encanta tornar als seus llocs web favorits. Sovint.


Els encanten especialment quan senten una connexió amb el disseny, la comunitat i el propietari.

En els meus 11 anys d’experiència com a dissenyador web i blogger tant per a llocs web personals com per a empreses, he après que hi ha certs elements guanyadors d’un lloc web per implicar els seus usuaris, millorar UX, crear fidelització de nous visitants i convertir-los en avantatges. conversions.

Contents

1. Qui hi ha darrere d’aquest lloc web?

Els usuaris volen saber qui sou. Volen veure la teva cara. I és que pot semblar una tonteria i un contrari, volen que expliquis algunes anècdotes sobre la seva persona, no només el seu negoci i què els pot oferir.

Afegeix la teva foto. Com Sonia Simone, de Copyblogger, escriu a ella ¿Estàs cometent aquests 7 errors amb la teva pàgina de cerca? entrada al bloc:

Si vull contractar-vos, referir-vos, recomanar-vos, o fins i tot passar-vos alguns lectors, em sentiré més còmode si tinc algun sentit de qui sou.

Ho aconsegueixo per dues coses: la teva veu d’escriptura i la teva foto.

No cal dir que hauria de ser la teva foto real, no un avatar.

Avís: Tingueu cura de no sobrepassar-vos els contes personals. Al final, la pàgina Quant a mi hauria de reflectir les necessitats dels usuaris, no una versió curta de l’autobiografia.

La SITS Girls ofereix excel·lents exemples de pàgines que em funcionen.

2. Què hi ha per a mi?

Cap usuari arriba a un lloc web per pagar un favor al webmaster: vénen a un lloc web per buscar alguna cosa o per iniciar una conversa amb tu..

Si l’usuari topa amb un lloc web que us ofereix i no us ofereix res, marxarà ràpidament.

Què passa si executes un lloc personal? Un lloc o blog personal encara ofereix alguna cosa: una porta oberta al cor, pensaments i opinions i una invitació a parlar. Tanmateix, si tot el que podeu oferir és un monòleg i esteu tancat a la comunicació, el vostre lloc seguirà sent tot sol.

“Estigueu orientats a l’usuari!” Sarah Taher, editora en cap de Muglatte.com, va dir. “Discutiu sobre què volen parlar els usuaris i resoldre els seus problemes mitjançant el contingut que proporcioneu. No copieu contingut; siguis original i creatiu. Comprendre el públic i satisfer les seves necessitats. No obstant això, també mantingueu l’ètica perquè de vegades és molt temptador proporcionar contingut que sabeu que els agradarà als usuaris, però sabeu que és perjudicial per a ells, com per exemple la pornografia. No hi aneu. Els diners no ho són tot ”.

3. Testimonis

David Leonhardt, president de THGM Writing Services, comparteix la seva experiència:

Ahir, vaig rebre una declaració d’algú que va citar un testimoni en una de les meves pàgines de vendes. Em va escriure per dir …

“Estic a Carolina del Nord i necessito ajuda per acabar el llibre. Diré que el meu repte imita el vostre exemple més amunt ”i va citar a partir d’un testimoni.

Si bé tinc una pàgina de testimonis, sempre incloure testimonis directament a les pàgines de serveis com http://thgmwriters.com/writing/ghost-writers/ i http://thgmwriters.com/writing/blog-writers/. Hi ha qui perseguirà testimonis per tenir tranquil·litat, però situar-los a la pàgina que visiten facilita que tothom pugui comprovar que es pot confiar que ofereixi resultats de qualitat, sense que tinguin dubtes en primer lloc..

4. El vostre contingut (realment!)

“El contingut és un rei i aquesta és la primera raó per la qual els usuaris visiten el vostre lloc web o plataforma”. Taher va dir: “Ha de ser original, interessant, informatiu i, en general, incloure algun entreteniment per als usuaris d’alguna manera. A més, un gran contingut no només farà que els usuaris que hi participin atrauran més usuaris a la vostra plataforma. “

Com es descompon aquest contingut fantàstic i divertit per a vosaltres? Taher es detalla amb els seus consells:

Per experiència, la recepta d’una política de contingut amb èxit que atreu els usuaris i els manté implicats es basa bàsicament en aquests vuit elements clau:

 • Originalitat: no copieu contingut ni imatges.
 • Relacionat: els usuaris han de trobar el contingut relacionat amb el que hi ha al cap o el que els interessa, per la qual cosa heu d’enquestar i trobar quines són les seves necessitats ara mateix i intentar satisfer-les..
 • Creatiu: ser creatiu i tractar de ressaltar proporciona alguna cosa diferent o tracta el tema des d’una altra dimensió. A més, no manifesteu l’objectiu que heu d’investigar gaire bé i no trobeu informació nova a afegir a les publicacions.
 • Ètic: com heu dit anteriorment, mantingueu la vostra ètica que no aproveu opinions o temes que atreguin els usuaris independentment dels seus perjudicis.
 • Consistent: mantingueu l’actualització i proporcioneu contingut a un ritme bastant constant, que és difícil per als bloggers principiants, tot i que menys és més, sempre és millor proporcionar una-dues peces de contingut excel·lent a la setmana que proporcionar-ne moltes més amb menys qualitat. L’important és mantenir-se coherent perquè els usuaris començaran a esperar les vostres publicacions i no voleu decebre-les amb seguretat.
 • Implica: potser us agradaria preguntar sempre als usuaris sobre la seva opinió i adaptar les publicacions en conseqüència.
 • Real: proporcioneu consells reals i resolgueu problemes de manera realista, no proporcioneu cap solució per a l’usuari, assegureu-vos que el que esteu suggerint és real i aplicable i els consells que esteu proporcionant són els que vosaltres mateixos aplicaríeu a la vida real..
 • Organitzat: mantingueu el contingut organitzat i és fàcil d’accedir a publicacions noves o antigues. A més, per a cada publicació, assegureu-vos que estigui dividit en seccions i subtítols, potser que utilitzin punts o números, no només escriviu trossos grans perquè això es farà perdre entre les línies i, a més, les coses de la versió mòbil es veuran encara més desorganitzades..

5. Disseny net, sense embussos

gary dekGary Dek

“Un bell disseny amb un disseny net.” Va dir Gary Dek, de Startablog123.com. “Els consumidors i les empreses associen automàticament un lloc web d’aspecte fantàstic amb credibilitat, autenticitat i qualitat. L’efecte és semblant a com se senten les persones que tenen una bona aparença d’homes i dones a la vida real, i per què guanyen, de mitjana, més diners. Pot ser que un disseny bonic no sigui la solució completa als problemes de trànsit o ingressos del vostre lloc web (per exemple, el disseny no pot superar productes o serveis terribles ni contingut dolent), però sens dubte pot arribar als visitants a la porta i donar-vos l’oportunitat de convertir-los en fans lleials. “

Dek també aconsella que “aprofiteu l’espai en blanc resaltant el vostre millor contingut, no tot el contingut del vostre bloc”, “utilitzeu una paleta de colors neutra” i “assegureu-vos que el bloc mantingui un tema i un estil coherents durant tota l’experiència de l’usuari”.

La coherència és clau.

6. Invitació a actuar sobre el contingut (CTA)

Els usuaris volen ser convidats a fer alguna cosa al vostre lloc web. No perquè vulguin alimentar-se amb cullera, sinó perquè poden sentir-se perduts o simplement no sabeu el que heu de fer després.

A tall d’exemple, aquí teniu una captura de pantalla d’un CTA que he utilitzat per a una publicació al bloc aquí a WHSR:

whsrcta2014

En realitat, hi ha dos CTA aquí: el primer és una invitació al lector a descarregar una guia gratuïta en Mitjans de comunicació social; el segon és un estímul per deixar comentaris sobre l’article mitjançant comentaris del bloc.

Els CTA (Calls to Action) són útils. La co-bloguera Lori Soard va escriure un estudi de cas en profunditat sobre el funcionament dels èxits de l’ATTA i com poden ajudar-vos a augmentar la retroalimentació i les conversions..

7. Els visuals diuen mil paraules

anthony-mcloughlinAnthony Mcloughlin

“Trobo que el contingut que produïm amb moltes imatges / visualitzacions sempre supera el contingut només de text.” Diu Anthony Mcloughlin, venedor digital de Tone Agency. “Això passa per publicacions de blocs (més comparticions, visualitzacions de pàgines i comentaris) i pàgines de destinació de llibres electrònics (més descàrregues). No és estrany realment quan considereu que els humans poden processar visuals 60.000 vegades més ràpidament que el text! ”

No saps on trobar imatges amb drets d’autor o de crèdit per utilitzar amb les teves publicacions? El nostre Jerry Low va escriure una publicació meravellosa amb més de 20 recursos dels quals podeu obtenir tones d’imatges. Els meus favorits personals? FreeDigitalPhotos.net i Compfight.com.

8. Navegador i mòbil amigable

“Utilitzeu un host de gran qualitat per garantir els temps de càrrega ràpids”, suggereix Dek, “però sempre trobeu maneres de minimitzar també la inflor de la pàgina. Comprimir o optimitzar la web imatges. Instal·leu un complement de memòria cau un cop el vostre blog tingui més de 1.000 visitants diaris. Un disseny senzill per a mòbils és fonamental per a la classificació del vostre motor de cerca i l’èxit a llarg termini. Escriviu publicacions de blocs fantàstics amb un format net per facilitar la lectura i l’absorció del vostre contingut. “

Seguiu els consells de CopyBlogger sobre com fer que el vostre lloc web sigui mòbil mòbil (psst, tu o el vostre dissenyador, comenceu a afegir una resposta senzilla mitjançant l’etiqueta de la finestra de vista).

9. Pàgina 404 per a visitants

Quan el visitant arriba a una pàgina que no existeix, el servidor llançarà un error 404 al navegador i la mostrarà com a pàgina HTML.

Tanmateix, no voleu que aparegui alguna cosa així:

núm. 404

Voleu una cosa així!

En moviment a la pàgina 404 a GithubImatge de brennanMKE (cc)

Els usuaris volen sentir-se guiats cap a casa quan perden el camí. La vostra pàgina 404 ha d’oferir una breu guia d’orientació i fer-los tornar pel camí correcte.

Com la meva co-blogger Lori Soard escriu aquí a WHSR:

Quan s’acabi de manera creativa i amb finalitat, una pàgina 404 no només pot retenir la visitant sinó fer-la penjar i comprovar què hi ha més al voltant del punt com.

Hauríeu d’anar a llegir els seus consells. Lori té en compte diversos exemples.

10. Formes de conversió amistoses

samuel scottSamuel Scott

Oferir formularis per convertir els visitants en subscriptors o clients hauria de ser un procés senzill i sense complicacions.

“Assegureu-vos que els vostres formularis tinguin el màxim de camps possibles.” Assessora Samuel Scott, consultor en màrqueting digital i comunicacions.

“La pàgina de destinació d’un client tenia quinze camps i no em va sorprendre que el percentatge de conversions fos de l’1%. Com a part del nostre treball d’optimització de conversions, reduïm el nombre de camps a quatre. Aquest factor, combinat amb altres canvis, va augmentar la taxa de conversió fins al 7%. Si recordo correctament, el cost per conversió també va caure de 260 a 45 dòlars. ”

11. Esborra la navegació superior

El vostre menú de navegació superior és la primera “guia d’orientació” que veuran i seguiran els vostres usuaris, i podeu guanyar-los o perdre-los allà, segons com jugui aquest element essencial UX al vostre avantatge.

Per exemple, això és el que vaig fer amb un dels meus llocs web:

sponcirmenu

Vaig optar per un menú desplegable CSS i HTML5 senzill amb només les pàgines essencials que defineixen el meu lloc web; altres pàgines entraven en submenús o enllaços dispersos pel lloc web, en publicacions, pàgines i fils de fòrums.

12. Els usuaris els encanten les enquestes i les enquestes

“Un client meu tenia una pàgina de Facebook”, va dir Samuel Scott. “I vaig preguntar als seguidors directament què els agradaria veure al lloc web de l’empresa. La resposta aclaparadora va ser “X”, que el lloc no tenia en absolut. Un cop afegim X al lloc web i promogut i donat a conèixer aquest fet, el compromís dels usuaris es va disparar. I, com a resultat, molta gent buscava X, de manera que els rànquings dels motors de cerca de X es van disparar, igual que el trànsit, les conversions i molt més. En general, els clients els agraden quan les empreses demanen comentaris, perquè poques empreses ho fan ”.

Fins i tot Sarah Taher va utilitzar Facebook per enquestar als seus usuaris:

Sí, ho vam fer un cop a la nostra pàgina de fans de Facebook i les respostes van ser molt satisfactòries. Les respostes que vam obtenir van animar el nostre rendiment i això és perquè ens centrem en obtenir en primer lloc idees de contingut dels usuaris. Estem pendents de les comunitats en línia de què parlen els usuaris i, a continuació, proporcionem contingut que resol o informa sobre el tema i, per tant, la resposta que vam obtenir en aquesta mini enquesta va ser positiva. A més, rebem suggeriments a la nostra pàgina de Facebook sobre temes que hauríem de comentar i testimonis sobre el que els usuaris els ha agradat també ens mantenen informats sobre què hem de centrar més.

De vegades, les enquestes i enquestes no funcionen tan bé com podrien, perquè diguem que alguns usuaris són mandrosos. Així que l’experiència de l’equip de Màrqueting Bold:

Teníem un client que volia fer una enquesta / consulta sobre els avenços tecnològics en diabetis. El qüestionari va tenir èxit i el vam definir amb respostes simples d’una paraula i opcions sí o no. Les dificultats que vam trobar va ser aconseguir que la gent ho fes. Tenim una gran audiència de més de 25.000 persones i només aconseguim una petita aportació de persones que l’han agafat (i això és fins i tot oferir un rellotge intel·ligent gratuït al guanyador).

Tot i això, no hauria de renunciar. Un cop els usuaris s’adonin del que hi ha en joc i quin és el paper crucial per ajudar al lloc web a créixer, obtindran més resposta a les enquestes i enquestes..

13. Contingut i presentació com a entitats separades

Un lloc web ben construït separa el contingut de la presentació i facilita als navegadors només de text analitzar documents sense que hi hagi afegit els marcadors de imatge repartits per tot el lloc..

Mantenir els dos elements separats també ajuda a fer que les pàgines es carreguin més ràpidament, perquè els gràfics, CSS en línia i scripts aporten molt de pes que els usuaris en connexions més lentes no es poden permetre esperar..

Com separar contingut i presentació?

 • Mantingueu el codi CSS i JS fora del vostre HTML
 • Minimitzar els scripts
 • Utilitzeu el servidor GZIPon (tant per a imatges com per a scripts)
 • Si utilitzeu WordPress, els següents complements us resultaran útils
 • GZip Ninja Speed ​​Compression
 • Autoptimitza
 • JS & Optimitzador de scripts CSS

14. Mireu la vostra gramàtica

Però no sigueu un gramàtic nazi! Els usuaris no li importa el que generalment es considera una construcció de frases complicades si és útil per a l’objectiu (els redactors ho fan tot el temps).

El que heu de vigilar és:

 • Termes tècnics incorrectes
 • Errors i tipografies ortogràfiques
 • Verbs (utilitza verbs actius i no passius)
 • Limita l’ús d’adverbis

Així que mireu la vostra gramàtica, però feu-ne un descans (podeu fer servir fragments de frases de tant en tant).

15. Les divulgacions aporten una confiança més alta

Tant si escriviu publicacions patrocinades com si promocioneu productes útils de manera estacional per als vostres usuaris, sempre heu de divulgar si un contingut o un producte està pagat o no per.

En una web molt comercialitzada, és fàcil confondre una publicació genuïna en un addpvertorial i viceversa. Als Estats Units, la FTC (Comissió Federal del Comerç) va fer que les publicacions fossin obligatòries per a publicitat de qualsevol tipus i hauríeu de tenir-ho en compte encara que no tingueu la seu als Estats Units, sinó que rebeu usuaris o compradors regularment dels EUA..

Tot plegat, cada vegada que en divulgueu, digueu als usuaris: “Hola, sóc un llibre obert. Això ho faig i hi crec. Confies en mi? “

L’honestedat és desarmant per als usuaris. Ells t’estimaran.

16. Publicar fons? El vostre lloc de conversió

Quan els usuaris trobin que el seu contingut sigui interessant, només serà exclusiu el seu contingut.

És per això que haureu d’afegir un formulari de conversió just després d’acabar el contingut.

Possiblement, heu de connectar-lo amb el CTA propi de la publicació.

Un cop l’usuari hagi consumit el contingut i hagi satisfet, serà molt més receptiva a tot allò que li oferireu.

17. Permet que els usuaris hi participin

lukasz zeleznyLukasz Zelezny

Benvingut la seva opinió i posada en pràctica. Mencioneu els usuaris sovint. Gràcies públicament per la seva ajuda, suggeriments i lleialtat.

Com diu Lukasz Zelezny:

En la seva majoria, els visitants estan molt emocionats de tenir l’oportunitat de compartir les seves idees i treballar amb els altres perquè valoren els consells i les crítiques dels mateixos vaixells que es troben. Qui no reaccionaria positivament si se’ls donés l’oportunitat. fer pluja d’idees les 24 hores del dia, set dies a la setmana, tots els dies de l’any?

Vegeu també l’element # 12 sobre enquestes i enquestes.

18. Faciliteu-vos en contacte amb vosaltres

Alguns propietaris d’empreses, com Carol Tice, de Make A Living Writing, desaconsellen l’ús d’un formulari de contacte i prefereixen una adreça de correu electrònic senzilla a la qual els clients i lectors potencials poden agafar i enviar missatges. D’altres prefereixen els formularis de contacte que les adreces de correu electrònic i els usuaris estan bé per triar.

Al final, es redueix a:

 1. Preferència dels vostres usuaris
 2. El tipus d’usuari (un CEO molt ocupat no és el mateix que un blog de principiants)
 3. La vostra disponibilitat per utilitzar un determinat tipus de contacte sobre un altre

El president de THGM, David Leonhardt, comparteix informació sobre els mètodes de contacte:

Si el vostre lloc web és un generador de ploms, faciliteu-vos contactar amb vosaltres que no us perdeu cap oportunitat. En el meu cas, vull contacte per formulari, de manera que tinc un formulari flotant a totes les pàgines de Thgmwriters.com. Fins i tot al blog, tinc el formulari, tot i que no flota allà.

Si voleu contactar per telèfon, incloure el vostre número de telèfon a la part superior de les vostres pàgines, potser fins i tot al banner. Aquesta és una tàctica que vam utilitzar per redissenyar Paramount-Roll.com. De fet, veureu tres trucades de contacte directes a la part superior (“Contacteu-nos”, “Sol·liciteu pressupost” i “Truqueu-nos per a un pressupost gratuït”) seguides de dues dades d’informació que sovint sabem que precedeixen una sol·licitud. per obtenir un pressupost (“Mostres del nostre treball” i “Descarregar el nostre fulletó”). Les cinc indicacions de contacte directes i indirectes es troben a la part superior de la pàgina a la part superior de la pàgina. A més, el número de telèfon i un enllaç al formulari de pressupost es troben a la part inferior de cada pàgina, de manera que les persones que llegeixen a continuació no necessiten buscar informació de contacte..

19. Teniu en compte el tipus de lloc web que executeu

Córrer un lloc web d’empresa en lloc d’un art personal & Craft blog canvia les regles del joc. Com diu Lukasz Zelezny, responsable d’adquisició orgànica de Zelezny.uk:

[No és important tenir present el visitant. Si voleu que el vostre lloc web o bloc sigui el més atractiu possible, tingueu en compte l’espectador. Utilitzeu els temes senzills i fàcils de navegar per sol·licitar-los. Això és especialment important quan el lloc web està dissenyat per a comerç electrònic. Si són difícils de trobar alguns elements com els formularis de comanda i els carros de compra, els visitants tornaran al motor de cerca en lloc de buscar el que busquen..

El meu millor consell seria contractar una empresa de desenvolupament web, les despeses que permetin, per dissenyar un lloc que s’adreça al vostre públic particular. Si no podeu fer-ho, escolliu un tema senzill i fàcil per als visitants de trobar-los. Això és el que atrau i atrau els visitants per sobre de tot: l’accessibilitat.

Però, com heu d’aplicar aquest consell? És a dir, com apropar-se a l’orientació al públic en pràctica? Samuel Scott comparteix exemples i una mini-guia:

A continuació, veig la meva regla general: crear, promoure i donar a conèixer un lloc web que fa les delícies del seu públic objectiu i tota la resta quedarà al seu lloc.

Però, com és això? En primer lloc, heu de fer investigacions sobre el públic i desenvolupar una persona de comprador. Què vol el vostre públic objectiu, amor, esperança i por? Quin és el seu perfil generacional i demogràfic: dones grans i adolescents, per exemple, respondran a diferents missatges de màrqueting.

Aquí teniu un exemple que vaig utilitzar al meu assaig sobre el futur de SEO:

Afegiu que sou una plataforma de monetització mòbil que ajuda la gent a guanyar diners amb les seves aplicacions i jocs per a mòbils. Què pot donar el vostre lloc web que farà les delícies dels desenvolupadors mòbils?

Aquests són només dos exemples:

 • Un fòrum en línia o comunitat similar on els desenvolupadors de mòbils poden parlar entre ells, donar i obtenir consells i fer amics
 • Contingut que interessaria als desenvolupadors de mòbils i que sigui prou sorprenent per inspirar-los a compartir-los i enllaçar-lo, com ara guies completes sobre aquests temes:
  • Com crear una aplicació per a mòbils
  • Com obtenir ingressos per a una aplicació per a mòbils
  • Apreneu a codificar per a aplicacions mòbils
  • Quines són les aplicacions mòbils més populars a diverses indústries
  • Què volen les persones a les aplicacions per a mòbils?
  • Quant guanyen els diners a diferents jocs mòbils?
  • Quins tipus de jocs mòbils són més populars

Per obtenir més informació per llegir, també vaig escriure un article sobre l’avaluació d’audiència per a WHSR el 2014.

20. Imatges i multimèdia: juga-ho savi

En paraules de David Leonhardt:

Tinc dos consells contradictoris: fer-lo carregar ràpidament i utilitzar multimèdia. Si utilitzeu multimèdia, vull dir absolutament incloure imatges, però també incloure el vídeo el màxim possible.

Però deixeu-ho molt clar: el vídeo no substitueix el text. Algunes persones prefereixen el vídeo, perquè poden escoltar mentre fan altres coses o simplement se senten més entretinguts. Altres prefereixen el text perquè poden cercar fàcilment coses útils.

De qualsevol forma, les parets de text que estem acostumats als llibres simplement no funcionaran al web. Utilitzeu capçaleres, punts de vinyeta, imatges, dissenys i vídeo per separar el text i oferir als lectors una experiència més rica. Però assegureu-vos que les pàgines es carreguen ràpidament, o que els lectors no veuran mai les vostres boniques imatges, només el botó “enrere” als navegadors.

21. L’accessibilitat és una necessitat

Ja vaig citar a Lukasz Zelezny l’accessibilitat a l’element # 19, però centrem-nos en aquest element aquí. Què ha de dir Lukasz al respecte:

L’equivocació més gran que fan els dissenyadors i bloggers web és concentrar-se massa en l’estètica i no prou en l’accessibilitat. És fantàstic tenir un lloc web fantàstic amb pancartes corredisses i gràfics increïbles, però si els visitants no poden trobar el seu camí perquè és massa ocupat, només haureu perdut una venda!

El concepte més important a tenir en compte és que molts dels vostres visitants no són tecnologies. Són només gent normal i normal que mira el vostre producte, servei o informació. Mantingueu el lloc atractiu i atractiu, però assegureu-vos que els és fàcil trobar allò que busquen. En aquest cas, més no sempre és millor.

Un lloc fàcil de navegar és el que proporcionarà la taxa de conversions més alta.

Per facilitar la fructificació del contingut per als vostres usuaris amb Dislèxia, UXBooth té dos articles al respecte i David Ball va escriure un article interessant el 2013 sobre què es va assabentar del lloc web UX quan pretenia estar cec durant una setmana. Podeu consultar els usuaris per esbrinar si tenen altres problemes d’accessibilitat, relacionats amb la salut o la tecnologia. Vegeu l’element # 12 per a enquestes i enquestes.

22. No embordeu el vostre lloc amb scripts de seguiment

Està bé, fins i tot Google Analytics i Piwik utilitzen scripts de seguiment, a més de botons socials, però la privadesa dels usuaris és important, de manera que hauríeu de treballar per minimitzar el nombre de scripts de seguiment que feu servir al vostre lloc web..

Si no esteu segurs de quins scripts de seguiment utilitzeu, podeu instal·lar el complement Ghostery al vostre navegador i visitar el vostre lloc web: la icona fantasma blava de la barra de menús us indicarà quins rastrejadors està funcionant..

Vegeu l’element núm. 24 per obtenir galetes.

23. Facilitar els usuaris que no siguin conscients de la privadesa

Els usuaris preocupats per la privadesa haurien de poder bloquejar JavaScript, anuncis, cookies i elements de disseny del vostre lloc web sense haver de trencar-lo. Fins i tot en tant que codi HTML sense CSS, el contingut ha de ser llegible i tenir sentit per a l’usuari final.

A més de treballar amb el vostre dissenyador en aquest aspecte, podeu utilitzar les següents eines per analitzar el vostre lloc web i veure quins elements es poden bloquejar sense arruïnar UX.

Si voleu, podeu inspirar-vos en mòbils UX.

24. Limiteu les galetes a l’essencial

Les cookies són invasives per a l’usuari final. Són petites dades (de vegades guardades com a fitxers de text al navegador) que només semblen innocents a primera vista, però poden resultar ser una amenaça greu per a la privadesa i la seguretat de l’usuari si es manegen de forma incorrecta..

Això vol dir que hauríeu de limitar les cookies del vostre lloc web a l’essencial:

 • Utilitzeu cookie-cutto per mostrar als usuaris quines cookies teniu en funcionament al vostre lloc web
 • Eviteu scripts que depenen molt de galetes a llarg termini (galetes que caducin 30 anys a partir d’ara, per exemple)
 • Teniu una política de cookies al vostre lloc web que indiqui per què utilitzeu determinades cookies i com els usuaris poden optar si cal
 • Si teniu WordPress, podeu instal·lar Cookie Opt-Into per minimitzar els problemes, sobretot si obteniu molt trànsit de la UE.
 • Preferiu els anuncis no rastrejables als anuncis de seguiment per minimitzar les cookies

25. Popups? No gràcies

Encara segueix utilitzant elements emergents? Si ho fa, és el moment de repensar la seva estratègia.

Els vostres usuaris acudeixen al vostre lloc web buscant informació i no centraran l’atenció en cap altra cosa fins que no finalitzi la seva tasca. Un cop se sentin satisfets, estaran més avesats a dedicar una mica de temps addicional al vostre lloc web i a veure les vostres ofertes.

Però les finestres emergents els interrompen, els frustren i els empenyen a sortir abans de llegir el contingut.

Utilitzeu diàlegs modals i barres de notificació en lloc de finestres emergents. Són menys intrusos, es converteixen bé i els usuaris poden colpejar “tancar” quan ja no els necessiten.

26. Utilitzeu colors, no només dissenys

La psicologia del color en el disseny web compta. Els éssers humans associen colors amb emocions i poden tenir efectes diferents sobre la química del nostre cos.

Hauríeu d’utilitzar els colors a la vostra avantatge en la participació de l’usuari. Els colors del vostre lloc web han de reflectir les emocions que voleu transmetre al vostre contingut, disseny i missatge a les persones. No utilitzeu el vermell àmpliament si voleu comunicar pau i relaxació. En canvi, utilitzeu un blau clar i un verd opac.

27. Tipografia? Fes-ho gran i espaiat

Ja van passar els dies en què es va considerar que els tipus de lletra petits a petits eren la part superior de l’estètica del disseny web. Si voleu mantenir els lectors al vostre lloc web, heu d’adaptar la seva necessitat de llegibilitat i accessibilitat (vegeu Elements # 19 i # 21).

A més, s’ha comprovat científicament que els petits tipus de lletra tant mòbils com a l’escriptori causen tensions oculars i forts mals de cap. Només heu d’utilitzar tipus de lletra petits amb lletra fina (i, fins i tot, que no sigui tan bo, si us plau).

Recordeu que heu de dissenyar per a la llegibilitat, no per l’estètica.

28. Utilitzeu històries i històries vertaderes quan pugueu

Ja he mencionat a l’element número 1 que heu d’utilitzar anècdotes i narracions de contes a la vostra pàgina “Sobre mi”.

Tanmateix, la història no s’atura aquí. Està demostrat que els usuaris estan atrets per històries reals perquè aporten confiança al contingut, i és més probable que es facin conversions quan les utilitzeu..

Les vostres històries reals han de ser certes, però! No ho falsifiqueu. La gent ho pot dir o esbrinar.

29. Manteniu els anuncis per sota de la carpeta (o pàgina mitjana)

A més que els anuncis situats a la part superior no es veuen més que altres anuncis, heu d’entendre la psicologia d’un usuari.

Ja he esmentat aquest aspecte a l’element # 16, però val la pena repetir-lo aquí:

 • El vostre usuari arriba al vostre lloc web buscant informació.
 • Ella no es preocuparà per res més que per la informació que estigui buscant.
 • Després que hagi consumit la informació i que el seu cor estigui en pau (a la part inferior del contingut), tindrà més temps per navegar pel vostre lloc web.
 • I és exactament allà on hauríeu de mostrar-li els vostres anuncis.

Igual que amb els formularis de conversió, heu de jugar juntament amb les necessitats del vostre usuari. Satisfeu les seves necessitats primer. Aleshores, podreu explicar-li les meravelloses ofertes que els seus anunciants han reservat per a ella.

30. Supervisa el contingut d’UGC (contingut generat per l’usuari)

Els trolls, els spammers i els estafadors poden trencar la comunitat construïda al voltant del vostre lloc web i el seu contingut. Els usuaris poden sentir-se amenaçats per aquestes persones i abandonar el lloc web per sempre.

No ho vols. A no ser que pugueu trobar la manera de convertir aquests usuaris en “bons ciutadans”, heu de protegir el conjunt de bons usuaris contra els demandants..

Superviseu els UGC, especialment els comentaris i les publicacions de la comunitat, i bloquegeu o prohibiu els trolls i spammers que trobeu que actuen com a malvats.

31. No utilitzeu els botons d’imatge

Alguns administradors web encara ho fan, però els botons d’imatge són carregats per als usuaris i alenteixen la càrrega general del lloc web. Els botons d’imatge solien solucionar-se fa anys quan encara no s’havia publicat HTML5 i no hi havia manera de variar la forma del botó.

Feu servir CSS al seu lloc.

Vegeu també els elements # 13, # 20 i # 34 en aquest article.

32. Els Freebies són guanyadors

A més del vostre contingut ja lliure de llegir, podeu oferir altres regalets que us posin sota una bona llum per a l’usuari. Consulta gratuïta, guies, llibres electrònics, tot allò que els pugui demostrar que no és avariciós i que t’importa.

Tanmateix, heu de mirar de prop el vostre ROI freebie per controlar el vostre percentatge d’èxit i podeu utilitzar aquestes 4 estratègies de Sherice Jacob a KISSmetrics per convertir els usuaris freebie en clients de pagament..

Consulteu també l’element 2 per què heu de proporcionar als vostres usuaris.

33. Oferta Contingut només per a subscriptors

Els subscriptors són la vostra fidel elit i hauríeu de fer-la sentir important. Perquè són importants, per al benestar del vostre trànsit i de les conversions. Com més temps estiguin subscrits i fidelitzats amb els vostres continguts i productes, més podreu comptar amb ells com a principal plataforma de conversió.

Com podeu “espatllar” els vostres subscriptors i mantenir la seva fidelitat intacta?

L’experiència de l’usuari per als subscriptors es tradueix en escoltar les seves necessitats, respondre a les seves consultes i acollir els seus suggeriments (o, si no es pot fer per cap motiu, respondre i proporcionar-los una explicació, tot agraint-los el seu esforç).

Porteu contingut, ofertes i idees als vostres subscriptors que és poc probable que trobin en un altre lloc i això els motivi a romandre subscrits, perquè és exactament la informació que buscaven.

Però mai no arruïni UX per intentar obtenir més subscriptors. CopyBlogger us mostra com augmentar la vostra taxa de subscripció en un 254% sense fer-la servir per als usuaris.

34. Barra lateral? Amable, net, puntual

Els administradors web solen agafar les barres laterals amb anuncis, banners, widgets i botons de xarxes socials.

Però saps què passa? Aquesta barra lateral serà tan feixuga que alentirà la càrrega per a tot el lloc web i, quan finalment es carregui, donarà mal als seus usuaris.

Estic segur que no ho voleu.

Mantingueu la barra lateral neta, desordenada i puntual. Afegiu la vostra breu memòria biològica, uns quants botons socials, els enllaços a les publicacions més populars i potser a la caixa d’informació “Tal com estava vist” Reduïu els gràfics al mínim i eviti a tota costa els anuncis i les pancartes (vegeu l’element núm. 29).

Un bon exemple de barra lateral? La barra lateral del blog de Neil Patel.

neilsidebar

35. Construïu una comunitat al voltant del vostre lloc web

Una comunitat permet que els vostres usuaris interactuin, debatin i treballin junts per promocionar el vostre contingut.

Qualsevol marca, startup i administrador web es beneficiarien d’enfocar els seus esforços sense contingut i no de disseny en la creació de comunitats. Si encara no heu tingut en compte aquest element, us animo a llegir aquesta publicació il·luminadora Mashable.

Si voleu aprofundir en l’edificació de la comunitat i implicar als vostres usuaris en la participació, el treball en equip i la moderació, podeu descarregar i llegir el tema The Art of Community de Jono Bacon des del seu lloc web ArtOfCommunityOnline.org. Es tracta d’un llibre electrònic de 574 pàgines publicat sota la llicència de Creative Commons Attribution ShareAlike No Commercial.

36. No tanqueu comentaris (Animeu-los!)

Per amor a tot el que és sant i bell, no tanqueu comentaris a les vostres publicacions, articles i notícies del vostre bloc. Potser penseu que els comentaris del bloc són una pèrdua de temps i es basen en comptes de xarxes socials, com ho feia Copyblogger, però no tots els visitants utilitzen les xarxes socials i alguns lectors deixen la frustració quan no poden trobar una manera immediata d’enviar-vos comentaris en una publicació. i potser veure la seva publicació aprovada públicament també perquè puguin discutir amb vosaltres i altres comentaristes.

Al mateix temps, haureu de sortir d’allà i comentar les publicacions del blog d’altres, perquè probablement es posin de nou.

Andrew M. Warner va publicar un estudi de cas fantàstic sobre com els comentaris del bloc l’han ajudat a augmentar el seu compromís en un 1583% per al seu bloc Shade of Info. Us animo a llegir-lo.

Per citar Andrew:

Tot això perquè vaig fer un esforç conscient per crear relacions amb altres bloggers, i va ser el seu resultat.

(…)

Linia inferior: Els comentaris al bloc són importants. I, per molt que les parts socials puguin semblar la teva publicació al bloc, si no tens una quantitat substancial de comentaris ni cap comentari, no tindrà el mateix impacte.

37. Aprendre a escoltar

“Escolteu què diuen els visitants si feu servir comentaris o mitjans socials i els doneu el que volen”, diu Lukasz Zelezny, “La vostra idea d’un bon disseny web no és necessàriament el que vendrà, així que sempre estarà obert a noves idees i per descomptat, mai tingueu por de canviar. La voluntat d’estar obert a nous conceptes és el que va aconseguir Internet on es troba avui. Viu i aprèn i triomfaràs ”.

“De vegades els millors suggeriments provenen de familiars, amics i desconeguts.” Afegeix Dek. “Quan creeu un lloc web, demaneu comentaris de tots els que coneixeu. Cadascun proporcionarà una perspectiva diferent i això és el que necessiteu. Com a bloggers, sovint excloem els nostres propis llocs i ens enganxem a una certa mentalitat. Les idees i els pensaments nous ens poden ajudar a recordar-nos que el nostre bloc / lloc web no és per a nosaltres, sinó per a tots els altres del món. “

Posa UX Primer: Sempre

Com a record final, algunes paraules de saviesa de l’equip de màrqueting So Bold:

L’experiència de l’usuari és més important que qualsevol cosa. No hi ha cap intenció que la gent arribi al vostre lloc web si van a rebotar immediatament. Estigueu disposats a invertir temps i diners per optimitzar el vostre lloc web i convertir-lo en un procés de dos passos perquè el vostre públic arribi fins on volen.

I:

Sigui fidel a tu mateix. Escriu el que el públic vol llegir. Raspeu l’argot, no dupliqueu la publicació d’una altra i doneu-li el vostre compte honest. A la gent li encanta l’honestedat i les opinions i s’hi dediquen.

Podeu iniciar debats al voltant de les opinions dels pobles, no podreu iniciar debats sobre contingut regurgetat, i tampoc no és bo per al vostre SEO!

Per dir-ho amb ConversionXL:

L’experiència de l’usuari no s’inicia al vostre lloc, sinó que forma part d’un viatge més gran

Què feu per assegurar la implicació dels usuaris al vostre lloc web?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map