Un dels aspectes més importants, que sovint es descuiden dels dissenyadors de llocs web, és el maneig adequat de la pàgina d’error 404. Podem veure que quan els visitants arriben a aquesta pàgina, han suprimit la connexió amb el lloc web per algunes raons. És possible que sigui possible a causa d’un problema del servidor HTTP, d’una ruta d’URL incorrecta, d’un enllaç trencat o de l’eliminació de qualsevol pàgina del lloc web.


Si teniu a la vostra disposició un lloc web o un lloc de bloc totalment funcionals, cada un & totes les pàgines del lloc, fins i tot les que no són vàlides. Les pàgines d’error són un fenomen comú avui dia, així que tingueu en compte que una pàgina d’error dissenyada de manera creativa sempre us ajudarà a mantenir els visitants durant molt de temps o recomaneu que localitzin de nou el camí correcte. De fet, un disseny creatiu i un atractiu disseny de pàgines 404 ofereixen un entorn confortable als visitants del lloc web. Per tant, convé especiar aquesta pàgina amb alguns components innovadors en un format presentable.

Com a dissenyador gràfic especial, sempre dono la importància al manteniment de totes les pàgines d’un lloc. Tot i incloure una pàgina 404 perduda o poc informativa, haureu de centrar-vos principalment en la creació d’una pàgina innovadora que emocioni els visitants quan arriben a la terra..

Principals raons per crear una pàgina d’error personalitzada 404

Millorar & Mantenir la confiança

Un bonic & Una extensa identificació personalitzada de 404 pàgines és molt important per mantenir la confiança dels espectadors. La pàgina d’error no informativa 404 pot fer que els visitants acabin la cerca amb un lloc concret. He vist diversos llocs web que no tenen pàgina d’error personalitzada i perden la confiança dels espectadors al confondre’ls.

Per mantenir els usuaris compromesos

Una pàgina d’error dissenyada de manera creativa pot instar els visitants a tornar a la pàgina anterior i localitzar les coses adequades segons la seva necessitat. L’ajuda a crear un lector i mantenir espectadors compromesos amb el vostre lloc o bloc.

Tenir un millor disseny de llocs web

Segons la tendència actual, el lloc es compta en mal dissenyat sense tenir 404 pàgines personalitzades. Per tant, ha arribat el moment de crear una pàgina d’error increïble i inspiradora per cobrir el missatge adequat.

Llista de 10 pàgines d’error innovadores 404 per a la vostra inspiració

Acodez

La pàgina d’error 404 d’Acodez.in, basada en un personatge il·lustrat a mida, la mascota de l’empresa – “Acodie”.

CSSChopper

CSSChopper

La simplicitat és una clau del disseny web professional que gestiona tota la informació de la pàgina d’una manera impressionant per tal de fer un lloc fàcil d’utilitzar i augmentar el trànsit de llocs web. CSSChopper és un dels millors exemples d’aquest tipus de llocs, senzill però dissenyat professionalment. La pàgina 404 d’aquest lloc inclou una imatge i realment transmet un missatge que perdreu la connexió amb nosaltres, així que vés enrere i localitza la pàgina correcta, en cas contrari, fes clic a la “pàgina inicial” o “contacte”.

Metro

Metro

Metro 404 és realment fantàstic a causa d’unes imatges d’ós molt simpàtics, que està escorcollant. Aquesta imatge només té l’efecte “WoW” i els visitants desesperats per fer clic & redireccionar a la pàgina principal d’aquest lloc. Els enllaços adequats es donen en aquest lloc, però un espai és molt reduït segons la pàgina. Un gran espai d’aquesta pàgina està en blanc, la qual cosa fa que sigui un disseny deficient.

Blizzard Entertainment

Blizzard-Entreteniment

Es pot veure un increïble disseny de pàgines d’error 404 a Blizzard, que és molt atractiu visualment. Ús increïble del “mirall trencat” & els enllaços trencats mostren que el lloc s’ha esquerdat i es va destruir. Per tant, decidiu tornar amb l’ajuda de pocs enllaços disponibles i completar la vostra cerca de manera eficient sense cap tipus de molèsties. Una llista d’enllaços es gestiona correctament. L’ús de fons és seriosament apreciable i s’adapta perfectament a tots els enllaços possibles.

Botiga de marca casual

Botiga casual de marca

Aquest disseny de pàgines d’error 404 és sens dubte cridaner, que és el més important per involucrar més clients & convertir-los en la xifra de vendes. En incloure recursos valuosos & enllaços, aquesta pàgina millora la comoditat dels clients & redirigeix ​​a la ubicació adequada. Enfocament del tot divertit, orientat a la visió i atractiu.

Humor universitari

Col·legi-Humor

Un cop arribeu a aquesta pàgina 404 de “Humor universitari”, podreu veure algunes imatges animades de persones & animals, que lluiten entre ells. Res tan creatiu, però l’interessant d’aquesta pàgina és que es redirigeix ​​automàticament a la pàgina d’inici al cap d’uns segons sense fer clic en cap enllaç. M’agrada només aquest plantejament, més que el disseny.

Agens

Agens

Un dels millors dissenys de pàgines d’error amb il·lustració. A la primera part de la pàgina, s’ajusta molt bé la imatge d’una persona animada. A mesura que passeu aquesta imatge i feu clic al cursor, la imatge també es mou amb el fons. Aquest lloc transmet un missatge que heu perdut la ruta. Per tant, cal localitzar el camí adequat per completar la cerca. Una idea senzilla, però interessant, s’utilitza molt hàbilment i segurament influirà en els visitants, ja sigui per fer clic als enllaços o per tornar a la pàgina principal.

Jo sóc Will Wilki

Jo sóc-Will-Wilki

Aquesta pàgina d’error té una imatge borrosa que inclou dues persones, que estan indicant que hi ha un error & “Carretera no trobada”. Aquesta imatge explica de forma creativa tot, estàs en un lloc equivocat i has de tornar enrere. La imatge és molt senzilla, sense haver de navegar & animació, però perfecte per a aquesta pàgina.

Tela Mod

Tela Mod

“Mod Cloth” és un lloc de venda de drap, que utilitzava una bonica imatge canya a la pàgina 404 per fer aquesta pàgina molt visual. La disposició d’enllaços & les barres de menú són excel·lents i s’utilitzen amb il·lustració. Tota la informació rellevant es pot trobar a aquesta pàgina d’error, sense molèsties. A banda de la imatge, la resta de la part és la mateixa que la pàgina inicial, significa els menús & el peu de pàgina. Definitivament, és una pàgina atractiva per mantenir els visitants i participar. M’agrada la forma de representació de la pàgina 404 de Cloth Mod.

Audiko

Audiko

La il·lustració de la pàgina 404 d’Audiko abasta tota la pàgina amb pocs enllaços i una barra de cerca. El principal objectiu d’Audiko és la creació d’il·lustracions que incloguin persones animades & altres símbols. Per millorar la comoditat dels espectadors, l’ús de la barra de cerca és bo per tornar a la pàgina correcta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me