Колекция от 10 невероятни и забавни 404 страници за грешки

Един от най-важните аспекти, който често се пренебрегва от дизайнерите на уебсайтове, е правилното боравене с 404 страница за грешки. Виждаме, че когато посетителите стигнат до тази страница, те са прекъснали връзка с уебсайта поради някакви причини. Това може да е възможно поради проблем със HTTP сървъра, грешен път към URL адреса, прекъсната връзка или премахване на която и да е страница от уебсайта.


Ако използвате напълно функционален уебсайт или блог сайт, тогава всеки & всяка страница на сайта, дори невалидната страница също се разглежда. Страниците с грешки са често срещано явление днес, така че имайте предвид, че креативно проектираната страница с грешки винаги ви помага да задържите посетителите за дълго време или да ги препоръчате да намерят отново правилния път. Всъщност, както творчески, така и атрактивен дизайн на 404 страници предлага комфортна среда за посетителите на уебсайта. Следователно, трябва да подправите тази страница с някои иновативни компоненти в представим формат.

Като квалифициран графичен дизайнер, винаги отдавам значението на поддръжката на всяка страница на сайт. Въпреки включването на издържана или неинформативна страница 404, трябва да се съсредоточите главно върху изграждането на иновативна страница, която вълнува посетителите, когато кацнат върху нея.

Основни причини за изграждането на персонализирана страница за грешка 404

За да се подобри & Поддържайте доверие

Приятен & обширният персонализиран 404 страница ID е много важен за поддържане на доверието на зрителите. Неинформативната страница с грешка 404 може да накара посетителите да приключат търсенето си с конкретен сайт. Видях редица уебсайтове, които нямат персонализирана страница за грешки и тя губи доверието на зрителите, като ги обърква.

За да поддържат потребителите ангажирани

Създадена творчески страница за грешки може да подтикне посетителите да се върнат на предишната страница и да намерят правилните неща според нуждите им. Помага ви да изградите читателска аудитория и да останете ангажирани зрители със своя сайт или блог.

За да имате по-добър уебсайт дизайн

Съгласно текущата тенденция, сайтът се брои лошо проектиран, без да има персонализирана страница 404. И така, време е да създадете невероятна и вдъхновяваща страница за грешки, за да предадете правилното съобщение.

Списък с 10 иновативни 404 страници за грешки за вашето вдъхновение

Acodez

Страница за грешка 404 в Acodez.in – базирана на персонализиран илюстриран символ – талисман на компанията – „Acodie“.

CSSChopper

CSSChopper

Простотата е ключ от професионалния уеб дизайн, който управлява цялата информация на страницата по зашеметяващ начин, за да направи сайт удобен за потребителя и да увеличи трафика на уебсайта. CSSChopper е един от най-добрите примери за такива видове сайтове, който е прост, но професионално проектиран. Страницата 404 на този сайт включва изображение и наистина предава съобщение, че ще загубите връзка с нас, така че върнете се и намерете правилната страница, в противен случай кликнете върху „начална страница“ или „контакт“.

метро

метро

Страницата на Metro 404 наистина е готина заради сладки мечки изображения, който се разпилява. Това изображение има само ефект „WoW“ и отчаяните посетители да кликнат & пренасочване към началната страница на този сайт. Правилните връзки са дадени на този сайт, но пространството е много малко според страницата. Голямо пространство на тази страница е празно, което го прави лош дизайн.

Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment-

Невероятен дизайн на страница с грешки 404 може да се види в Blizzard, което е много визуално привлекателно. Удивително използване на „счупено огледало“ & счупените връзки се показват, че сайтът се е напукал и разпада. Затова решете да се върнете назад с помощта на няколко налични връзки и да завършите търсенето си ефективно, без никакви излишни. Списък с връзки се управлява правилно. Използването на фон е сериозно забележимо и перфектно се вписва във всички възможни връзки.

Небрежен магазин за марка

Casual-Brand-Shop

Този дизайн на страница с грешки 404 определено е привличащ вниманието, което е най-важното за ангажиране на повече клиенти & конвертирайте ги в цифрата на продажбите. Чрез включване на ценни ресурси & връзки, тази страница повишава комфорта на клиентите & пренасочва към подходящото място. Напълно смешен, но същевременно ориентиран към целта и визуално привлекателен подход.

Колеж за хумор

Колеж-Хумор

След като стигнете до тази 404 страница на „Колеж за хумор“, ще видите няколко анимирани снимки на хора & животни, които се бият помежду си. Нищо толкова креативно, но интересното при тази страница е, че тя автоматично се пренасочва към началната страница след няколко секунди, без да кликва върху каквато и да е връзка. Харесва ми само този подход, а не дизайна.

агенция, която работи

агенция, която работи

Един от най-готините дизайни на страница за грешка с илюстрация. В първата част на страницата красиво се коригира изображение на анимиран човек. Когато задържите курсора на мишката върху това изображение и превъртате курсора, изображението също се движи с фона. Този сайт предава съобщение, че сте загубили пътя си. Така че, трябва да намерите подходящия път, за да завършите търсенето си. Простата, но интересна идея е много умело използвана и със сигурност влияе върху посетителите, или да кликнат върху връзките, или да се върнат на началната страница.

Аз съм Уил Уилки

I-ч-Will-Wilki

Тази страница за грешка има изображение за размазване, което включва двама души, които сочат, че има грешка & „Път не е намерен“. Това изображение обяснява творчески всичко, вие сте на грешно място и трябва да се върнете обратно. Изображението е много просто, без да имате навигация & анимация, но идеална за тази страница.

Моден плат

Mod-Cloth

„Mod Cloth“ е сайт за продажба на плат, който използва сладко кучешко изображение на страница 404, за да направи тази страница високовизуална. Подреждането на връзките & лентите от менюто са изключителни и умело използвани с илюстрация. Цялата подходяща информация може да бъде намерена на тази страница за грешки, без караница. Освен изображението, останалата част е същата като началната страница, означава менюта & подножието. Определено, това е атрактивна страница за пребиваване на посетители и ангажиране. Харесва ми начинът на представяне на 404 страницата на Mod Cloth.

Audiko

Audiko

Илюстрацията на 404 страницата на Audiko обхваща цялата страница с няколко връзки и лента за търсене. Основният акцент на Audiko е върху създаването на илюстрация, която включва анимирани хора & други символи. За удобство на зрителите използването на лентата за търсене е добре да се върнете на правилната страница.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map