7 eines per estressar la prova del vostre lloc web per al trànsit intens

Fins i tot la més nova entre els propietaris de llocs web ha provat en algun moment o altre el rendiment del seu lloc web. Tot i això, la majoria d’aquestes proves se centren normalment en índexs de velocitat de càrrega o d’experiència dels usuaris.


Però què passa amb les proves de càrrega?

Tot i que la majoria de llocs web són propensos a nivells de trànsit que solen ser força regulars, hi pot haver ocasions en què alguns llocs hagin de fer front a càrregues pesades. Entre aquests exemples hi ha botigues en línia, o fins i tot alguns llocs web governamentals.

Si el vostre lloc web obté un augment inesperat del nombre de visitants durant un curt període de temps, en quina mesura esteu disposats per gestionar-lo?

Comprensió de les proves de càrrega

Què és la prova de càrrega?

La prova de càrrega és un marc web de referència per comprovar el seu funcionament amb diverses càrregues.

Per exemple, una prova pot simular un nombre creixent de visitants concurrents que desembarquen al vostre lloc. També registrarà com els gestiona el vostre lloc i els registrarà per a la vostra referència.

Exemple de proves de càrregaExemple: proves de càrrega a LoadStorm: les mètriques mesurades inclouen el temps de resposta mitjà, el temps de resposta màxim i la taxa d’error (font d’imatge).

Quins tipus de “càrrega” es proven?

Depenent de l’eina amb la qual vingueu carregant la prova del vostre lloc, cada un pot tenir funcions diferents. El més bàsic només implicarà simular una càrrega i una aturada cada cop més gran quan el bloqueig del vostre lloc.

Altres eines poden ser capaces de generar una càrrega simulada que imiti diferents comportaments dels usuaris, com ara realitzar consultes, canviar pàgines o carregar altres funcions. Alguns poden fins i tot ser capaços de fer un mapa dels fluxos lògics per a cada escenari individual.

Eines de prova de càrrega a tenir en compte

En funció de la seva complexitat, algunes eines de prova de càrrega poden ser força cares. Tot i això, hi ha opcions més barates al mercat i algunes fins i tot són gratuïtes d’ús. A continuació he inclòs una combinació d’aquests com a referència, incloses un parell d’opcions de codi obert.

1. Vista de càrrega de Dotcom Monitor

Preu: Des de $ 199 / mes, prova gratuïta disponible

Loadview és una de les solucions més completes disponibles al mercat i actualment es basa en un model de servei en núvol. Això vol dir que qualsevol tipus de simulació que necessiteu, només pagueu pel servei: no hi ha inversió zero en maquinari o qualsevol altra cosa.

Loadview ofereix una solució molt complexa que pot incloure qualsevol cosa, des de proves de càrrega HTTP fins a una combinació sofisticada que trieu. És capaç de simular variables dinàmiques i fins i tot diversitat de geolocalització en les seves proves.

Característiques

 • Proves post-tallafoc
 • Maneja variables dinàmiques
 • Gràfics detallats de cascades
 • Corbes de prova de càrrega

2. K6 Cloud (abans de Carrega Impacte)

Preu: Des de $ 49 / mes

K6 és una eina de prova de càrrega de codi obert basada en núvol que es proporciona com a servei. Una de les coses que fa que aquesta eina sigui interessant és que té un preu d’un model d’ús variable, cosa que significa que el cost d’entrada pot ser relativament baix en funció de les vostres necessitats. No obstant això, és principalment centrat en els desenvolupadors.

A banda de les proves de càrrega, K6 també ofereix supervisió de rendiment. El seu costat de proves de càrrega està centrat en càrregues elevades i pot manejar diversos modes com ara punxes, proves d’esforç i curses de resistència.

* El K6 no s’executa en navegadors ni s’executa a NodeJS

Característiques

 • API de desenvolupament amigables per als desenvolupadors.
 • Guió en JavaScript
 • Monitorització del rendiment

3. Carrega Ninja

Preu: Des de 270,73 dòlars / mes

Load Ninja us permet fer proves de càrrega amb navegadors reals basats en scripts enregistrats i, a continuació, us ajuda a analitzar els resultats de rendiment. El seu ús de navegadors reals a escala significa que aquesta eina ajuda a recrear un entorn més realista i el resultat final de les proves.

Es poden analitzar els resultats en temps real i, gràcies a les útils eines que proporciona el sistema, el vostre temps d’escriptura es pot reduir fins a un 60%. Les aplicacions internes també es poden provar, tant amb adreces IP fixes basades en proxy com amb una gamma d’IP dinàmiques pròpia (mitjançant un quadre complet).

Característiques

 • Prova amb milers de navegadors reals
 • Diagnosi de proves en temps real
 • Perspectives sobre el rendiment de l’aplicació interna

4. LoadRunner per Micro Focus

Preu: Des de 0 dòlars

Amb un compte de comunitat gratuït a nivell d’entrada que admet proves de 50 usuaris virtuals, LoadRunner està disponible fins i tot per als propietaris de llocs web més nous. Tanmateix, si ho amplieu a nivells alts, el cost augmenta exponencialment.

Aquest servei basat en el núvol també ofereix l’ús d’un entorn de desenvolupament integrat per a proves d’unitats. Admet un ampli ventall d’entorns d’aplicacions, com ara Web, mòbil, WebSockets, Citrix, Java, .NET i molt més. Tingueu en compte que LoadRUnner pot ser bastant complex i té una corba d’aprenentatge abrupta.

Característiques

 • Motor patentat de correlació automàtica
 • Admet 50+ tecnologies i entorns d’aplicació
 • Reprodueix processos reals de negoci amb scripts

5. Carregador

Carregador

Preu: Des de 0 dòlars

En comparació amb el que hem mostrat fins ara, Loader és una eina molt més senzilla i bàsica. El seu pla gratuït admet proves de càrrega amb fins a 10.000 usuaris virtuals, cosa que és suficient per a la majoria de llocs web de trànsit moderat.

Malauradament, haureu de tenir un pla de pagament per accedir a funcions més avançades, com ara analítiques avançades, proves concurrents i assistència prioritària. Tot i que és fàcil d’utilitzar, ja que bàsicament només afegiu el vostre lloc, especifiqueu els paràmetres i, a continuació, deixeu que es publiqui la prova.

Característiques

 • Gràfics compartibles & estadístiques
 • Utilitzable en format GUI o API
 • Admet la verificació DNS i els carregadors de prioritat

6. Gatling

Pàgina inicial de Gatling

Preu: Des de 0 dòlars

Gatling té dos sabors, Open Source o Enterprise. El primer us permet fer el test de càrrega com a integració amb el vostre propi pipeline de desenvolupament. Inclou una gravadora web i un generador d’informes amb el pla. La versió Enterprise compta amb desplegaments en premissa o, alternativament, podeu optar per una versió de Cloud basada en Amazon Web Services (AWS).

Tot i que ambdues versions estan empaquetades en funcions, la versió Enterprise admet alguns extres que no disposen de codi font obert. Per exemple, té una interfície de gestió més útil i admet un ventall més ampli d’integracions.

Característiques

 • Scripts de múltiples protocols
 • Prova i rendiment il·limitat
 • Gatling DSL de guió

7. La trituradora

Eina de prova de càrrega picadora

Preu: Des de 0 dòlars

El molinet està obert tot el camí i és probablement l’única opció realment gratuïta d’aquesta llista. Tanmateix, s’ha d’executar localment al vostre propi entorn de desenvolupament i necessita uns quants extres, com ara Java, per funcionar.

Tot i així, en ser de codi obert, s’ha adoptat àmpliament i els desenvolupadors han elaborat una gran quantitat de plugins que l’estenen molt en termes d’aptitud i funcionalitat. Tot i així, tret que sigueu un desenvolupador o més orientat, pot ser que The Grinder us serveixi una mica per fer servir.

Característiques

 • Escriptura flexible basada en Jython i Clojure
 • Altament modular amb tones de plugins
 • Marc distribuït i suport HTTP madur

Quan carregueu la prova del vostre lloc web?

Si heu vist la majoria de les eines disponibles, probablement haureu adonat que moltes d’elles ofereixen comptes de prova o algun tipus de versió gratuïta limitada. Això els fa fàcilment disponibles per utilitzar-los per a una àmplia audiència.

La majoria dels propietaris de llocs web han d’estar preocupats pel rendiment de l’allotjament ja que afecta molt més que l’experiència dels usuaris. Per a molts empresaris, la disponibilitat del vostre lloc web també és qüestió de reputació de marca.

Els llocs que creixen han de ser especialment prudents amb la disponibilitat i l’escalabilitat dels recursos d’allotjament web. En la majoria dels casos, un percentatge elevat de temps de resposta dels usuaris es dedica a la superfície del vostre lloc. No obstant això, a mesura que els llocs creixen en volum de trànsit això pot canviar.

Més trànsit sol suposar un creixement desproporcionat del processament de backend i el vostre sistema haurà de lluitar a mesura que això augmenti. Molt dependrà de les variables pròpies del desenvolupament del vostre lloc, de manera que no és possible oferir-vos un nombre sòlid de visitants en aquest moment..

Per veure de forma realista el rendiment del vostre lloc necessiteu fer proves de càrrega. Exactament quan cal fer-ho és discutible, però el meu consell seria planificar-ho endavant i provar-ho abans d’hora.

Què comprovar quan es prova la càrrega?

Com el propi nom indica, la vostra funció principal hauria de ser la base del funcionament del vostre lloc amb càrregues. Això us permetrà observar diverses coses com ara:

 1. En quin moment el vostre rendiment del lloc comença a degradar-se
 2. Què passa realment quan el servei es degrada

Quan vaig esmentar com poden reaccionar diferents llocs en funció de la seva arquitectura, això va ser un senyal per tal que entengués que no tots els llocs no funcionen de la mateixa manera. Alguns llocs amb intensitat de bases de dades podrien fallar en aquest punt, mentre que d’altres poden patir fallades d’IO basades en càrregues de connexió de servidor.

Per això, heu d’estar preparats per configurar diverses proves per comprendre com el vostre lloc i el vostre servidor podran fer front en diversos escenaris. A partir d’aquests, vigileu algunes mètriques clau com ara el temps de resposta del vostre servidor, el nombre d’errors que apareixen i quines àrees poden incloure aquestes falles..

Pot ser difícil generar scripts complexos i executar-se juntament amb la lògica que els acompanya. Us suggereixo que us acosteu a la prova de càrrega de manera incremental. Comenceu amb una prova de força bruta que només posarà a prova el vostre lloc amb un flux de trànsit en augment continu.

A mesura que vagi guanyant experiència, afegiu altres elements, com ara un comportament variable, desenvolupant els vostres scripts i la lògica amb el pas del temps.

Conclusió: Alguns són millors que cap

A l’hora de fer les proves de càrrega, començar pel bàsic és millor que no començar de cap manera. Si ets un principiant a tot això, prova de fer les proves en un mirall alternatiu o fora de línia, sempre que sigui possible; eviti carregar proves en un lloc en directe si pot!

Si acabeu de començar, assegureu-vos de crear un registre de les proves. Les proves de rendiment són un viatge que ha d’acompanyar el desenvolupament del vostre lloc a mesura que creix. El procés pot ser esgotador, però recordeu que no tenir un registre pot fer que les avaluacions futures siguin molt més difícils.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map