Com accedir al web fosc: Navegació pel lloc web fosc, navegador TOR i llocs web .Onion

La xarxa mundial, com la vida real, és tan massiva que us portaria tota la vida per recórrer tots els racons i racons..


Per resumir aquest fet, quan havíeu quedat a la meitat, haureu creat i actualitzat molt més contingut que haureu de tornar a començar.

Tot això és ben sabut, però quants de vostès són conscients que el contingut que sol trobar a la web és gairebé la punta d’un iceberg massiu d’informació.?

Avís: Abans d’avançar més, és important que entengueu que moltes coses del Dark Web són altament il·legals. Independentment de les precaucions que es prengui, és poc probable que sigui capaç de mantenir-se en l’anonimat. Introduïu el vostre propi risc!

1. Baixeu i instal·leu el navegador TOR

Navegador Tor

Malgrat el seu ús actual com a navegador que s’utilitza sovint per accedir a parts de la Dark Web, TOR (alias el navegador web obscuro) es va desenvolupar originalment per ajudar a salvaguardar la comunicació en línia d’intel·ligència dels EUA..

Avui, és una de les poques maneres d’accedir a llocs web .onion, que es troben a la Dark Web.

TOR és una versió del popular navegador web del Firefox modificat per permetre als usuaris navegar per la web de forma anònima. El navegador està dissenyat per bloquejar o aconsellar els intents de l’usuari per fer coses que puguin revelar la seva identitat, com ara canviar la mida de la finestra del navegador, per exemple.

Mentre espereu que es descarregui el TOR, preneu el temps per enganxar un tros de cinta fosca a la lent de la càmera web. Mai se sap què pot passar.

I també – consulta el següent vídeo d’introducció de TOR.

?

2. Penseu en pagar un servei de xarxa privada virtual

Les xarxes privades virtuals (VPNs) són servidors que us connecteu per accedir al web. Aquests servidors ajuden a emmascarar el seu origen i poden emular ubicacions de molts altres llocs del món. Tot i que TOR emmascara la vostra identitat, no amaga la vostra ubicació.

Per a aquells que no hagin utilitzat cap servei VPN abans, també podreu registrar-vos amb un dels millors: ExpressVPN. No et preocupis, ja que tenen un període lliure de risc durant 30 dies durant el qual podràs avaluar els seus serveis.

Publicitat: ExpressVPN: utilitzeu una VPN per navegar per Dark Web. Es recomana una VPN quan navegueu pel Web fosc. Afegeix un nivell de seguretat addicional a les vostres dades i amaga la vostra ubicació. Ajudeu el nostre anunciant: ExpressVPN i mantingueu-vos fora de perill en navegar per Dark Web.

3. DuckDuckGo és el teu amic

Navegar pel Web fosc és lleugerament diferent. Recordeu la fase que sovint es va plantejar: “Google és el vostre amic”? Bé, Google no indexa els llocs al Dark Web, així que allà, el teu millor amic serà DuckDuckGo, que fa un treball similar.

4. Inscriviu-vos a una adreça de correu electrònic segura

Ara que esteu preparat per anar-hi, és hora de registrar-vos per una adreça de correu electrònic indeguda. Gmail es troba fora de qüestió i necessitareu una adreça de correu electrònic per registrar-vos a molts llocs web .onion.

A continuació, en detallem alguns: que és possible que tinguis en compte *:

 • ProtonMail
 • TORbox
 • Bitmessage
 • Aixeca’t
 • Lelantos (servei de pagament)
 • Mail2Tor

* Tingueu en compte que també venen amb dominis .onion, als quals cal accedir mitjançant el navegador TOR. Els navegadors habituals com Chrome i Firefox no funcionen.

5. Motor de cerca web fosc

.la ceba és un domini utilitzat exclusivament al Web fosc. Són similars als dominis habituals, però no es pot accedir sense un navegador especialitzat com TOR.

A continuació, es mostren un parell d’adreces .onion relativament inofensives que podeu provar:

 • Motor de cerca de DuckDuckGo
 • llibres electrònics

Hi ha llistes immenses de llocs web .onion disponibles i només cal esforçar-se per trobar-les. Un cop més, tingueu en compte que és possible que trobareu coses estranyes (i de nou, molt il·legals) a la Dark Web.

Captura de pantalla d’un lloc web fosc. Alguna cosa que podeu esperar a veure en qualsevol moment als llocs web capturats a Dark Web.

Què tan segur és jugar al web fosc?

Sembla exòtic i hi ha aquella emoció d’allò desconegut i inexplorat, però, com el mar blau profund, s’amaguen molts perills. Com a la mitjana de recorregut de the-mill Joe (o Jill, segons el cas), quina seguretat és explorar la web fosca?

Tot i que hi ha coses realment exòtiques a la xarxa fosca que normalment no veuríeu, i fins i tot algunes de les coses més mundanes encara que siguin de forma anònima (per a vosaltres), la web fosca no és un lloc per a què cegueu cegament..

Hi ha coses molt dolentes i les persones que hi ha al voltant poden tenir conseqüències greus per a vostè. Això no només s’aplica als nois dolents, sinó que també hi ha una possibilitat real de problemes amb l’aplicació de la llei, en funció del que facis.

En cas que no estiguis convençut, aquí teniu alguns exemples del que passa a la fosca web i de les conseqüències;

Distribució de medicaments

A principis d’aquest any, una parella als Estats Units va ser acusada de vendre drogues sota la fosca màquina del venedor web de MH4Life en diversos llocs de comerç. Feien servir el web fosc per vendre Fentanyl, un tipus d’opioides que sovint s’abusa com a droga recreativa i d’altres substàncies il·lícites. La parella va ser arrestada malgrat l’ús de cryptocurrency, xarxes privades virtuals i proxies, així com altres tècniques de distracció elaborades.

Armes, or i diners en efectiu

Més de 35 persones a Nova York i Califòrnia van ser arrestades per un grup de treball d’agència combinada per vendre contraban a la xarxa fosca. Entre els articles capturats hi havia més de 100 armes, 3,6 milions de dòlars en efectiu i 2.000 bitcoins.

Segrest & Tràfic de sexe

Un home polonès tenia previst vendre un model britànic segrestat a la fosca xarxa. Quan els plans no es molestaven, va ser arrestat a Itàlia, on la seva víctima va afirmar que es vantava de guanyar més de 17 milions de dòlars venent dones segrestades a la fosca xarxa..

Guia de seguretat web fosca

Com que hem establert que hi ha algunes coses realment terrorífiques a la web fosca, mirem algunes maneres de evitar-les, si realment insisteixen en mirar;

1- Assegureu-vos que el navegador Tor estigui al dia

Tor Browser 9.0a4 ja està disponible a la pàgina de descàrrega Tor Browser Alpha (per als usuaris que vulguin provar les noves funcions).

L’ús del navegador Tor és necessari per visitar llocs .onion, però cada aplicació té debilitat ocasional. Assegureu-vos sempre que el navegador Tor estigui al dia i procureu estar al dia dels avisos de vulnerabilitat.

.enllaç de ceba: el wiki ocult

2. La cartera oculta

Si sabeu que hi ha moltes coses que podeu comprar aquí, probablement sabreu que també ho haureu de pagar. Aquest lloc és com un moneder digital i permet transaccionar bitcoins. La gran diferència és que la majoria de llocs de cartera digital no són anònims i molts han de complir les normes financeres. La cartera oculta està … bé, oculta.

.enllaç de ceba: Dream Market

4. Facebook

És realment estrany que la plataforma de mitjans de comunicació social més gran del món tingui una adreça .onion, però, a Facebook, ho és. Suposadament, aquesta part de Facebook ha estat creada per atendre aquells que volen una xarxa social anònima. No estic del tot segur del funcionament “anònim” i “social”, però el .onion Facebook afirma no mantenir els registres de l’activitat dels usuaris.

.enllaç de ceba: Hosting privat

6. Compra Bitcoins a Blockchain

Els bitcoins t’ajuden a mantenir-se en l’anonimat, així que és fantàstic per als usuaris de Tor. Per què no accedir directament a aquest lloc mitjançant un enllaç .onion? El que fa que aquest lloc sigui més únic que alguns d’altres és que té un certificat HTTPS per a la seva adreça .onion!

.enllaç de ceba: Netpoleaks

8. Torxa

De la mateixa manera que Google té els seus competidors, de manera que DuckDuckGO cobra (tot i que m’encanta aquest nom!). TORCH és un motor de cerca molt senzill i minimalista que podeu provar de vosaltres cada malalt amb l’ànec amable.

.enllaç de ceba: Tor Shops

10. ExpressVPN

ExpressVPN és un servei VPN premium que ha proporcionat a molts usuaris protecció de privadesa al llarg dels anys. La seva forta xarxa de servidors segurs simplement crida l’anonimat i fa que, per tant, tinguin una versió web fosca basada en el lloc web..

.enllaç de ceba: Rent-A-Hacker

12. Pomes 4 bitcoin

Alguna vegada has volgut un iPhone de Macbook però has insistit en pagar en Bitcoin? Aquí també hi ha una opció, però els tipus i els números de model són limitats. Tots els telèfons es desbloquegen de fàbrica i poden funcionar a qualsevol part del món.

.enllaç de ceba: La fogata

14. ProPublica

Per a aquells que creuen en el periodisme independent, la web fosca té una publicació de tipus bastant única. ProPublica és un lloc ideal per a aquells que s’atreveixen a desafiar l’abús de poder, la corrupció i aquest tipus. Són completament sense ànim de lucre i tenen una URL de ceba dedicada a la qual podeu accedir mitjançant el navegador Tor.

.enllaç de ceba: Bitmessage

16. Servei ESCROW

Si busqueu una forma segura (?) De comerciar per Internet, no tingueu por, també hi ha opcions. Igual que la forma en què un advocat pot contenir fons en forma de depuració, de manera que ESCROVE el servei. Fins i tot tracta de bitcoin perquè tot sigui anònim.

El comerç amb el contingut del vostre cor i tot el que demanen és una modificació de l’1,5%. S’asseguraran que podeu inspeccionar els articles enviats abans de publicar els vostres fons i que ofereixen la resolució de conflictes de tercers en cas que s’aconsegueixi l’acord.

.enllaç de ceba: Wallet de Wasabi

18. SecureDrop

De vegades, tothom necessita espai al web i SecureDrop és exactament això. Tanmateix, passen una mica més com a setmana, ja que es va dissenyar per permetre als bufadors d’informar una manera d’enviar les coses a empreses de mitjans de manera anònima.

Curiosament, aquest lloc ara és propietat i operat per la Freedom of Press Foundation. Totes les dades es xifren i no hi ha connexions de tercers enlloc del procés. És completament anònim!

.enllaç de ceba: Sci-Hub

Preguntes freqüents sobre l’accés al web fosc

Quan va començar “Dark Web”?

La història de la web oculta és gairebé tan antiga com la pròpia d’Internet. No hem trobat cap registre oficial de “data d’inici” real, però creiem que el Dark Web que coneixem avui va començar l’any 2000 amb el llançament de Freenet.

És il·legal estar al web profund?

Els llocs web de la web profunda simplement no són indexats pels motors de cerca habituals. El web profund no és il·legal, però alguns llocs poden participar en activitats il·lícites. La participació en aquestes activitats pot ser il·legal.

És Dark Web segur?

Igual que la vida real, sempre hi ha un element de perill en línia i la web fosca no és diferent. La seguretat és relativa i el millor és augmentar la vostra protecció en línia sense importar el que faci. Una forma de fer-ho és mitjançant una VPN, que pot xifrar les dades i ocultar la vostra adreça IP dels ulls indiscretos. Trobeu la millor VPN al meu altre article.

Què podeu fer al Dark Web?

De manera similar al web obert, hi ha tota mena d’activitats que podeu realitzar a la web fosca, des de la participació del fòrum fins a la navegació de mercats en línia. Tot i això, també hi ha béns i serveis il·legals disponibles a la web fosca.

Què es pot comprar al Dark Web?

The Dark Web és un mercat no regulat on la gent pot comprar gairebé qualsevol cosa. Inclou armes de foc, drogues il·legals, vida salvatge il·legal, vídeos horrorosos, passaports falsos, comptes de Netflix, informació de la targeta de crèdit o, fins i tot, el lloguer d’un atacant..

Es pot fer un seguiment a Tor?

Si utilitzeu la xarxa Tor, es fa un seguiment més difícil de la vostra identitat, però no impossible. És més segur utilitzar un servei de privadesa dedicat com ExpressVPN.

DuckDuckGo és el web fosc?

DuckDuckGo és un motor de cerca que indexa els llocs web .onion exclusius al web fosc. No és la web fosca en sí. Podeu accedir a DuckDuckGo a la web fosca aquí: https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/

Embalatge

Si heu provat algunes coses en aquest article, ara ja us haureu adonat que el que us he proporcionat és una versió altament sanejada del que realment està disponible al web fosc. De debò, algunes de les coses són tan il·legals que ni tan sols les escric.

The Dark Web pot ser un lloc de llibertat real. Per exemple, podeu discutir obertament qualsevol cosa política, sigui quina sigui l’esquerra o la dreta, sense por a processar les autoritats locals. Malauradament, això s’ha barrejat amb moltes coses, així, no tan bones.

Gaudeix de la llibertat, però recorda sempre que, si intenta mantenir-se en l’anonimat, però segueix atrapat, se’t cobrarà per les activitats il·legals en què hagi participat a la Dark Web. Al cap i a la fi, fins i tot van atrapar Saddam Hussein, no??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map