Kodigo por Infanoj: Programació de Scratch

Eble el concepte de programació per petits potser pot ser estrany en algunes ocasions. La meva conjektus, que és la que més genèries necessita és el millor part del client, perquè el programa hagi estat necessari per crear més temps. Tanmateix, he estat capaç de fer aquesta implicació i permetre als programes empresaris programar classes de la seva joventut.


A la xifra que es pot convertir en el món actual, és possible que no es pugui acceptar, que algú la generació més jove sigui tecnològica analfabeta. Els meus codis no poden dir, però alguns poden fer-ho amb certes terminologies i permetre l’ús de algunes qüestions, com a ordinadors, telèfons intel·ligents o jocs en línia.

La naturalesa, els llocs il·legítims poden ser evocats per salts i límits. Kion vi pot ser sovint capaç de tenir eficaços sobre l’evolució de la seva infano, ja que l’objecte de la lectura de tots els seus diversos processos.

Com a exemple, es pot considerar un LOGO, un programa d’idiomes que permet simplificar l’atac de l’infant en la programació per a l’ús de petits testos com a dissenyar un aparell. L’ús limitat de comandes com a anteriors, de nou, de nou, de forma permanent i de xifres per a representar a distància, pot aprendre poden utilitzar ordres per dissenyar aferojn, com ara domèstics.

Pot ser senzill i pot proporcionar alguns programes; logika pensada i progrés. Pot ser que sigui suficient de cura per mantenir-hi algun interès. El LOGO és així tan malvat com a mi, tot i que pot millorar una mica, a més de terminis.

Kio Scii anterior Vi Komencas

Gravas enpaŝi programado por via infano similar a qualsevol altre agado – kun malferma menso. Es va aprendre de programar quan es va iniciar un mínim viatge en tecnologia, i això fa que no funcionin ni que es mostrin en tots els llocs.

Komenci LOGO kunportis min en informàtica jocs. Durant el meu temps, els primers processos informàtics van ser capaços de limitar-los i necessitarien tenir en compte la tècnica que es pot fer sobre aquest procés. La meva interessant pràctica era creada per programar-se, però és molt desitjable que els meus ludi necessitin dir que els meus requisits necessiten una manera més profunda d’investigar.

Tinc memoris que tinc a la petita prova que teniu a LOGO

El meu membre pot tenir amics i famílies, que poden seleccionar els seus coneixements durant els seus anys.

Iuj es fa al programa programat ad-hoc, alguns són enviats per estudiants, mentre que altres ossos, que presenten aquests processos tecnològics que permeten fer-los sobre els seus taulers..

Per la seva banda, Carolyn Taylor, resident a Nov-zeerzejo i la seva casa es va crear durant més de 20 anys, pot crear l’educació durant els seus programes al llarg de molts anys. Un interès ha estat important, durant els altres temps no importa ningú.

Aquests són molts anys d’esploració per viatges i qualsevol cosa nova, encara que puguis fer-ne, hi ha possibles possibles entorns. Tingueu en compte el vostre treball, no espereu cap a la nova creació al programa: Scratch!

Scratch: Ampleksa Lernada Mitjana per Infanoj

Els scripts són en alguns casos com a LOGO, però són molt més progressius i tenen més possibilitats. Prefereu que siguin només alguns conceptes, Scratch és LOGO sobre esteroides, adaptat a la infància actual, que té moltes més solucions sobre tecnologies i sobre el pas..

Es pot dir que només es posa en pràctica al MIT Media LabScratch. Fakte, aquest és tot un ecosistema per part dels estudiants, que es pot crear entre comunitats interretanes en què no es pot aprendre només que es pot dividir i discutius que s’interessen entre comunitats com a històries, jocs i cura.

Bazaj programarà konceptos, mòdul lernado, interagado i gran do de trankvileco, que pot assolir la total ordre, cosa que necessita, entre d’altres, el programa del programa amuzant?

En aquest sentit, Scratch és capaç de dissenyar-se bé per a 16 anys a veure. Tanmateix, de persona en especial, es troben, que són alguns de petits, ja que poden ser més joves, que poden adaptar-se, ja seran uns gvides junts amb una persona que ajuda.

Per què el teu, aquests escenaris són importants a la recomanació, ja que no hi ha temps, encara que encara és efectiu. Provi Scratch Junior, pel que fa als nens de cinc set anys.

Komenci kun Scratch

Scratch pot utilitzar la construcció del sistema com a estic de kodigan

En aquest moment, expliqueu el procediment del Scratch per fer-ho una mica més fàcil per fer-ho iradi.

1- Registru vin senpage

En primer lloc, ara es pot trobar un interrè i és completament senzill. Podeu conèixer la planxa aquí i empadronar-vos només en registre.

Com es pot programar qualsevol programa (encara que per a tots els nens), s’ha de programar correctament. La interfície és vasta i pot ser amena de possibles possibilitats. Passeu els bazons, recomana la meva recomanació a la vostra educació infantil.

Exemple, quan podeu començar a Scratch (punt intencita), es fa donació malplenan fono i kat avataro. Elproveu els fitxers simples que es poden dir, com a través de la pantalla mitjançant el vídeo. Es pot pensar, les danques que es poden crear a través de l’autoambambro durant la primera prova, pot ser que puguis seniluziigita.

2- Ir a la interaga tutoria de productes

El millor dels ossos, que es pot ajudar a Scratch, perquè es poden fer parades de Scratch, o pot arribar a fer servir els gvides de Komenci. A continuació, els programes creuen que les cartes de rascades en la direcció "Proveure amuzan manieron per aprendre pli", els estudiants són més interagaj.

Els meus pares recomanen que es mostri la guia i, a continuació, us ajudin durant els nens a aprendre.

Són molts els equips de muntatges per mitjà d’informacions disponibles en Scratch – senfina amuzo!

En definitiva, Scratch ha de programar deu alguns quan no puguin tenir bases, mentre que aquest és útil per a viatjar després de la vida, encara que no es pot viure de codi. Aquest això és compatible

 • Fonaments de vida programats
 • Racio, estructura i logiko
 • Especifiqueu amb cura, plurmedia i interaga elements
 • Kunhavigo i conceptes d’aplicacions 2.0

3- Lernant els bazojn

Prefereu els vostres registres en què es puguin fer comandes, perquè puguin recordar els recursos que puguin recordar durant la infància, Scratch funkcias en la construcció d’un bloko. Els blocs de comandaments com “Movaj Xaj Paŝoj” es formen com a enigmes per a què es poden reunir sobre l’erano. La totalitat de malalties han de tenir en compte quant es mouen Avatar.

Trenant aquesta blokon a través de l’ecrano, el primer ordre serà al lloc. Sekvante tion, provu aldoni agon, as soni. En cas que aquests dos casos siguin situats, es consideri un secret. Les situacions són serioses d’agències, que poden tenir lloc en un altre lloc per crear un format de relat o tenir cura sobre l’escenari.

Com es pot produir aquest primer resultat:

 1. Movu la kato dekstre 50 paŝojn
 2. Faru el kato-tamburojn per 5 segundos
 3. Poseu-vos en contacte amb el kat abans de passar 50

Simples suficients per a paper i amb força suficients per obtenir ràpids pressupostos per interessar-los a través d’informes. Els meus programes recomanen algun que els videojocs junts amb viatges petits perquè són molt divertits. Alhora, són com karikaturoj. Tot seguit, tot allò que cal exigir a ells, és a dir que els agraden fer proves sense mem!

La Scratch Enreta Komunumo: Lernanta Comparteix

En què existeixi totes les situacions d’educació, un dels principals aspectes d’aprenentatge, encara que no tinguem entitats en nens, és capaç de crear una societat. Aquest fet és necessari formar la forma de reunions, que poden tenir interaccions entre si i aprendre "ludi bone one kun la alia".

la Skribi interretan comunumon proponas virtualan formon of this. Persona, el meu és clar, aquesta cosa és una mica malaurada, ja que totes les marques de confusió es poden veure en temps reals a través de telèfons intel ligents. Tot i això, interessa que els programadors que tinguin aquest joc siguin aspectes en joc, ja que és una part essencial del programa. No podem crear diversos experiències en èpoques específiques.

A la part de Scratch en la seva eficiència, es poden explorar i espertar sobre altres Scratch. Aquest treball pot fer sobre la feina. En aquest sentit, poden veure, es poden convertir idees i discutius, com la jula versió original de sessions realitzades. Es pot semblar abans, però per a fer-ho a través d’un missatge amb un amunt d’okjaraj durant molts anys i que tingueu importància, cosa que vol dir.

Grava Noto de els Col·laboradors:

"L’equip de Scratch de MIT treballa amb la presència de secundaris i amigues i respectades per a totes les persones, raons, etnos, religiosos, orientacions sexuals i identitats. Podeu ajudar els vostres nens a aprendre com a renovar la comunitat junts amb directius junts. Els membres necessiten comprendre la construcció i ajudar a mantenir la relació amb els respectius ajuntaments, que no segueixen la comunitat de directius. Els equips de treballs de Scratch van passar al dia següent per administrar-los a la gestió i responen als informes, i l’ajuda d’il·lus com al filtre de profanitat CleanSpeak ".

Uzante Scratch Offline

Es pot ser ultra-paranoide o simple que no pot mantenir l’estabilitat interrelacionista (el meu pare doloron), és eblo per vi. Els scratch tenen una possibilitat de disposar de recursos externs, que poden instaurar-los a través del vostre propi ordinador.

visiti la Scratu 2.0-senkonektan redaktilon Elchet de la pàgina per a instruccions sobre com es pot instal·lar a través d’un ordinador.

També es poden produir productes que es podrien escriure sobre Scratch

A part de la recuperació de Scratch i la memòria de què es poden fer, molts altres recursos poden ser disponibles per ajudar a la venda a través de la infància a la tutmonda mundial regada per codi. Jen interessa ells;

 • Udemy: Infanoj Kodanta kun Scratch
 • Vikio: Komenci kun Scratch
 • El meu Programista: Gvidilo per Programista per Scratch

alternativoj

Encara que el meu Scratch és un dels millors programes que els programen, molts altres poden tenir possibilitat com a possibles. Iuj més emfazas els videoludos i els aspectes més importants d’aprenentatge, mentre que altres treballs són més tradicionals.

Proveïu i trobareu un, què és perfecte per a nens petits;

 • Lekanto la Dinosaŭro
 • GameStar-Mekaniko
 • Testudo-Akademio
 • Movu la Testudon
 • Tynker

Konkludo

Kie scienco i que abans eren camps campats per l’eniri, la peça de treball actual és molt malsama. En el món, cada cop que es pot experimentar més bé en els últims anys. Tingueu un os més aviat, per exemple, pugueu fer-ho amb Interreto sobre Aferoj, Industrio 4.0 i fer-ho més cibersekurecaj zorgoj, la possibilitat és sense finalitat.

Incluzive tradiciaj camps com a medicaments eren sempre interromputs de tecnologies com a robòtics i actuals dades.

Si es pot programar programari Scratch, no es pot acabar amb una infanació que encara pugui fer pràctiques les ciències, pot ajudar a construir pensions i configurar instruccions i organitzar una organització o possibilitat de crear una possibilitat de mantenir la xarxa. Actualment, no hi ha malavança i ara seran molt més divertides i espectades de dissenyar-se en la televisió. Els meus tres missatges recomanen que tinguin interessos en aquest àmbit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map