Obteniu el màxim profit d’aquests 15 generadors d’idees del bloc (ompliu el vostre calendari editorial!)

De vegades simplement et quedes enganxat intentant trobar un gran títol que farà que els teus visitants vagin “Wow! He de llegir això! ” i enganxeu-los al pal, comencen a acabar.


És difícil quan us haureu d’adherir a un calendari editorial exigent de titulars i idees d’història. El risc de presentar-se amb el mateix títol de trite es troba amagat darrere de la cantonada, així com el risc de presentar titulars poc efectius..

Els generadors d’idees del bloc ajuden perquè tenen la càrrega de començar de les espatlles, de manera que tot el que has de fer és agafar les indicacions que els generadors et tiren i tornar-los a convertir en grans titulars que converteixen.

He provat 15 generadors durant els darrers dos mesos i realment han ajudat en la creació de títols efectius. Tot i això, us he d’advertir:

Els generadors tenen la tendència a eliminar les mateixes estructures de capçalera per a tots els blocaires que els utilitzen, de manera que no només podeu agafar un títol i anar-hi. Has de ser creatiu.!

En aquesta publicació NO trobareu una revisió detallada de cada eina, sinó una petita introducció seguida de consells per treure el màxim partit de cadascuna d’elles..

1. Tempestat de paraula

WordStorm

Vaig trobar aquesta eina al blog de HubSpot mentre buscava consells sobre productivitat. L’eina em va resultar útil en el primer moment: era bastant fàcil aconseguir les meves primeres idees de publicacions al bloc sobre els meus blocs de tecnologia i ficció.

Per exemple, vaig assaltar la paraula / tema “robots” i vaig trobar dues associacions interessants a la graella: “visions de robots” i “robots sofisticats”.

És possible que WordStorm no doni títols preparats, però és fàcil crear associacions de paraules que podeu utilitzar en un títol. Funciona encara millor amb el següent flux de treball:

 • Utilitzeu WordStorm per associar dues o més paraules relacionades amb el vostre tema
 • Executeu un fòrum i una cerca a les xarxes socials per veure quina tendència té el tema que trieu
 • Creeu una idea de la publicació d’un bloc que combina la vostra paraula de paraules i un angle de tendència

A més, podeu utilitzar WordStorm conjuntament amb qualsevol de les eines del generador de més avall.

URL de visita: http://www.lonij.net/wordstorm/wordstorm.php

2. Generador d’idees del post del bloc

Blog Post Idea Generator by generatorland.com

Una eina que genera títols ximples ?! Com us podria ajudar això possible?

Us pot ajudar quan voleu afegir una mica d’humor i paraules enganxoses al vostre títol, perquè a vegades l’oportunitat es presenta.

Podeu utilitzar aquests títols com a base de títols de nínxol. Per exemple, podria convertir “Volia aprendre més sobre Horrid Henry” (??) en “25 trucs d’èxit de blogs que absolutament desitges aprendre”.

Què he utilitzat aquí? La noció de “voler aprendre” sobre alguna cosa, de fet, i com que el meu bloc tracta sobre un èxit de blocs, és l’inspiració.

URL de visita: http://www.generatorland.com/glgenerator.aspx?id=122

3. Generador d’idees de publicació del bloc

El generador d'idees per a la publicació de blocs de buildyourownblog.net

Algunes idees generades per aquesta eina no seran bones per a un bloc de nínxol, però podeu utilitzar algunes de les idees que us llança juntament amb WordStorm o simplement ser creatiu al respecte.

Per exemple, “Com sobreviure al vostre primer …” es va convertir en “Supervivir el vostre rebuig: un primer auxili per a un escriptor independent” per a un dels meus blocs.

Mireu l’exemple de la captura de pantalla superior: en què convertiríeu “The All Time Best Way To____”?

URL de visita: http://www.buildyourownblog.net/the-blog-post-ideas-generator/

4. ContentIdeator

ContentIdeator de contentforest.com

ContentIdeator és una eina basada en paraules clau que genera títols d’alta qualitat que podríeu utilitzar de seguida.

No obstant això, com recomana Neil Patel en una breu revisió d’aquesta eina, molts blocaires faran servir aquestes mateixes idees, de manera que la norma general de l’edició dels títols generats es manté vigent..

Podeu personalitzar “4 grans tàctiques de màrqueting de contingut”, per exemple, convertint-lo en “4 tàctiques de màrqueting de contingut que van funcionar per a mi el 2015” o “4 grans tàctiques de màrqueting de contingut per utilitzar amb publicacions anteriors”..

L’eina us permet desar les idees que us agraden a la barra lateral “Idees desades” fent clic a les petites fletxes a la dreta de cada títol..

URL de visita: http://www.contentforest.com/ideator

5. Blog Sobre …

Blog Sobre ... per impactbnd.com

Blog About … és una eina molt gràfica que us guia a través del procés de creació de títols de manera intuïtiva.

Per exemple, us donarà un títol “omplir els espais buits” com “____ Veritats sobre ____ que tot ____ hauria de conèixer” i omplir els espais buits amb les vostres paraules de lloc..

El funcionament d’aquesta eina requereix una mica de pluja d’idees, ja que podeu omplir els buits amb molt més que una paraula i podeu editar el resultat final de totes maneres.

Les fórmules del títol que no s’utilitzen no us portaran a tritar títols si jugueu bé les vostres cartes. A tall d’exemple, el títol que he esmentat anteriorment es pot convertir en “15 veritats sobre els bloggers d’èxit que tots els bloggers novells haurien de conèixer (i aprendre)”. Podeu utilitzar l’eina per a la primera part d’aquest títol i, a continuació, afegir la part entre parèntesis directament al vostre bloc.

URL de visita: http://www.impactbnd.com/blog-title-generator/blogabout

6. Generador d’idees de contingut de Portent

Generador d’idees de contingut de Portent

L’eina de Portent és viva i lúdica en l’aspecte, però també potent en la forma en què encapçala aquest treball, perquè també explica per què funcionarà una determinada estructura de titular..

Vaig intentar generar alguns titulars dels meus blocs de ficció de “robocitat” i vaig obtenir aquest títol: “Per què acabaria el nostre món si desaparegués la robocitat”.

A més del fet que es tracta d’un títol tan ximple que en realitat podria funcionar en un entorn de ficció, això és el que l’eina de Portent m’explica sobre l’estructura d’aquest títol (en globus):

“Per què el nostre món”: utilitzeu contraccions per obtenir un to més conversatiu

“Acabaria si”: arrisqueu-vos amb el vostre contingut i vegeu si segueixen els lectors

“Desaparegut”: algú no pot viure sense tu. Feu que el vostre tema sigui essencial

El més fantàstic d’aquests consells que us llança l’eina és que podeu utilitzar-los per no només millorar el títol final, sinó fins i tot per obtenir més titulars, sense l’ajuda de l’eina..

URL de visita: https://www.portent.com/tools/title-maker

7. Generador de títols de la idea del bloc (Kill Writer’s Block) de InboundNow

Generador d’idees del bloc d’InboundNow

L’eina d’InboundNow genera títols que són llegibles per als humans i no només són bons per a SEO. Aquest és un punt més, perquè fins ara aquesta eina ha demostrat una de la màxima qualitat al voltant.

Mireu l’exemple de la captura de pantalla superior: l’eina mateixa us guia a omplir els espais en blanc del títol i ho fa amb una atenció especial a la vostra audiència i a les vostres necessitats de lloc (les indicacions estan indicades).

Un altre exemple de bon títol amb consells que aquesta eina em va generar és: “Guia definitiva per a [alguna cosa d’interès popular]”

Si el generador no és suficient per donar-vos idea, la pàgina també ofereix una secció “Necessiteu més inspiració?” botó que us permetrà obtenir un formulari de cerca de Google per executar una cerca de paraules clau / cua llarga al vostre nínxol.

URL de visita: http://www.inboundnow.com/apps/kill-writers-block/

8. Generador de títols de TweakYourBiz

Tweak Your Biz's Generator Title

Aquest generador genera tones de títols! Fins i tot molts, la majoria dels quals no tenen res a veure amb el vostre nínxol, de manera que aquesta eina requereix molt de treball de la vostra part.

Tot i això, ofereix una bona base per a la inspiració de la teva publicació al bloc si saps què necessites i en quina categoria (Llistes, Com fer, etc.). Per exemple, el segon títol a “Llistes” de la captura de pantalla de dalt, és una bona elecció, però encara es beneficiarà d’alguna edició: “Creure aquests 8 mites sobre el màrqueting en bloc us impedeix créixer”.

Aneu amb compte, ja que alguns títols no tindran sentit amb la vostra paraula clau, així que, una vegada més, no vingueu de manera verbal amb l’ús.

URL de visita: http://tweakyourbiz.com/tools/title-generator/

9. Generador de títol de l’article de BacklinkGenerator.net

Article Title Generator de backlinkgenerator.net

Alguns temes generats amb aquesta eina són una mica genèrics, però són prou interessants i de qualitat per agafar i editar per convertir-los en una cosa que els lectors els agradarà.

Igual que amb altres eines, podeu barrejar dos o més títols entre si per crear una cosa única.

URL de visita: http://www.backlinkgenerator.net/titlegenerator/

10. Generador d’idees per tema del blog de WebpageFX

WebpageFX's Blog Generator Idea del tema

L’eina substitueix els blancs del títol per la paraula clau que heu introduït, de manera que escolliu la vostra paraula clau amb cura o el resultat final pot no tenir cap sentit (com l’exemple anterior).

Com diu el títol principal de l’eina, ajuda a matar el bloc del vostre escriptor, però no confieu en l’eina sense editar. Torneu a ordenar el títol segons les vostres necessitats. Per exemple, el títol de la captura de pantalla superior es pot convertir en “Una guia senzilla per a l’èxit de blogs per als nous blocaires”.

URL de visita: http://www.webpagefx.com/blog-topic-idea-generator/

11. Generador d’idees ràpides de DIYToolkit

Generador d’idees ràpides

És un PDF, no una eina generadora!

De quantes maneres de fer que la idea d’un bloc sigui única?

Feu el primer suggeriment del document: inversió. Si teníeu pensat els consells de xarxa eficaços per a bloggers alimentaris, proveu d’invertir la regla, i els blocs d’aliments eficaços inspirats en esdeveniments de xarxa?

Seguiu la graella tal com es mostra; et guia en tots els passos.

URL de visita: http://diytoolkit.org/tools/fast-idea-generator-2/

12. Generador de títols del bloc de Seopressor

Generador de títols del bloc de Seopressor

Per a l’exemple de “màrqueting de contingut” i “un terme genèric” del menú desplegable, l’eina em va donar aquestes idees a la llista:

 • Com obtenir informació sobre màrqueting de contingut en només 10 dies.
 • L’aprenentatge del màrqueting de contingut no és difícil en absolut. Només necessiteu un gran professor!

Aquestes idees són força interessants per si mateixes, però igual que amb les altres eines, no puc confiar en títols preparats, així que ajunto aquestes dues idees per generar aquest títol:

 • “Com esdevenir un bon venedor de continguts en deu dies amb l’ajuda d’un mentor”

L’eina de Seopressor genera bons títols que es poden utilitzar de forma verbal en algunes circumstàncies, però també pot generar idees de publicacions no sensibles, així que comproveu sempre que les idees que trieu tenen sentit en el context del vostre nínxol i no semblen automàtiques. generació de correu brossa.

Com a regla general, no utilitzeu de manera verba els resultats de les eines generadores. Reviseu els vostres títols i milloreu-los abans d’utilitzar-los en una publicació real al bloc.

URL de visita: http://seopressor.com/blog-title-generator/

13. Buzzsumo

Usar Buzzsumo per generar idees sobre temes del bloc

Podeu utilitzar Buzzsumo per trobar les publicacions més compromeses i compartides del vostre nínxol i “unir-se a la discussió”, utilitzant aquests temes tan populars per crear un tema o escriure sobre el mateix tema, però des d’un angle diferent..

Vaig buscar publicacions relacionades amb “èxit de blocs” per a la captura de pantalla de dalt i només fixant-me en els tres primers títols que vaig poder idear un nou títol: “7 consells per iniciar un bloc d’èxit amb èxit en la base de la vostra rutina diària”..

URL de visita: https://www.buzzsumo.com

14. Tendències de Twitter

Què passa a Twitter de Hashtags.org

Hashtags.org informa de temes actualitzats a Twitter en forma de gràfics i realment podeu utilitzar la pàgina d’inici d’aquesta eina per triar què heu de blogar entre els temes més actuals de les darreres 24 hores..

Només heu de fer clic a la pestanya “Tendències en contraposició” per veure una llista de temes actualitzats a Twitter.

Per exemple, això és el que veig avui:

Llista de tendències tendents

Per exemple, a la captura de pantalla de l’inici d’aquesta subsecció vaig demanar a l’eina que analitzés el hashtag #contentmarketing durant les últimes 24 hores (una tendència estable, segons sembla).

Consulteu els tuits al hashtag trending escollit: quina és la publicació més compartida? De què parla? Podeu utilitzar aquest factor per crear una publicació sobre el vostre angle propi del tema.

A més, com podeu veure, el meu exemple hashtag obté l’activitat més baixa entre les 20 i les 13.30 hores a la franja horària de Chicago, de manera que també podeu utilitzar aquesta eina per saber quan programar les publicacions sobre un tema determinat o quan unir-vos a discussió si el hashtag escollit forma part d’un xat de Twitter o d’un “fil de fòrum”.

URL de visita: https://www.hashtags.org/trending-on-twitter/

15. Klout

Utilitzeu Temes sobre Klout per fer idees sobre blocs

El que les etiquetes de Klout com a “objectiu” són temes que pot interessar al vostre públic de Twitter (normalment Klout també proporciona un percentatge d’interès).

Per exemple, segueixo notícies de SEO al meu compte Klout per obtenir inspiració. Avui em donen algunes notícies interessants per compartir amb la meva audiència sobre:

 • Com millorar el rànquing d’Alexa
 • Consells per atraure més enllaços al contingut
 • SEO per WordPress
 • Trànsit de Viquipèdia

Si volgués escriure una publicació nova per al meu bloc de SEO, podria escriure sobre “Com utilitzar Wikipedia com a font per atraure encara més enllaços” o “Millorar la vostra classificació de Alexa també millorarà el seu SEO?”.

Això és una pluja simple d’idees, perquè tots aquests temes estan relacionats i podria trobar associacions fàcilment amb els meus propis titulars.

Deixeu que els temes actualitzats de Klout us inspireu i escriviu el vostre propi angle del tema.

També us serveix (sobretot per a connexions) enllaçar-vos a la publicació del bloc que us va inspirar.

URL de visita: https://klout.com

No només Eines …

… Però també hi ha llistes meravelloses d’idees de bloggers experimentats!

La nostra Lori Soard va escriure 50 missatges al bloc i 20 idees d’inici amb consells detallats sobre com utilitzar-los, que fins i tot Jerry Low va convertir en una infografia.

A més, les 101 idees de publicar un bloc de Mike Wallagher que faran que el vostre bloc sigui “CALENT” és una altra gran llista d’idees de publicacions del bloc per impulsar més lectors als vostres blocs..

Per acabar, què és millor que les 260 publicacions de blocs d’Arianne Foulks per a empreses creatives?

I un cop tingueu el títol …

… comproveu el seu potencial amb l’analitzador titular de CoSchedule.

Analitzador titular de CoSchedule

Està bé, ara aquest titular és força de ciència-ficció, però l’exemple només hi ha per revisar els propòsits. ;)

L’analitzador de títols de CoSchedule és senzill d’utilitzar: només cal que introduïu el títol al camp i feu clic a “Analitzar ara”. Obtindreu un anàlisi detallat del vostre títol inclòs:

 • Una puntuació general (65 en el cas del meu títol de ciència-ficció)
 • Una revisió del balanç de paraules que us mostrarà quantes paraules comunes, poc comunes, poderoses i emocionals conté el vostre títol
 • El vostre tipus de titular (una llista en el meu cas)
 • Anàlisi de longitud (optimització de recompte de caràcters i de paraules)
 • Anàlisi de paraules clau i sentiment

L’anàlisi us ajudarà a millorar el vostre títol si és massa dèbil (per sota d’una puntuació de 50). Per descomptat, només es tracta d’una eina i mai no superarà el millor judici, ja que ningú no coneix el vostre públic millor que vosaltres, però és útil mantenir-vos en compte quan tingueu dubtes..

El teu torn

Quines eines o tècniques de pluja d’idees utilitzeu per generar idees sobre publicacions al bloc?

Compartiu els comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map