Avui hi ha tants llocs web en línia que, si sou un comerciant de comerç electrònic o fins i tot algú que espera contactar-hi i oferir informació gratuïta, probablement tindreu raó de preocupar-vos. En un món de notificacions push i de màrqueting agressiu, és essencial contactar amb correu electrònic. El màrqueting per correu electrònic pot ser una manera fantàstica de conduir trànsit al vostre lloc si es fa correctament.


Entre una sèrie d’altres eines de màrqueting de correu electrònic, ConstantContact és un nom que apareix constantment (sense cap intenció). A part de la seva competència bàsica en màrqueting per correu electrònic, el lloc també s’ha ampliat per incloure altres serveis relacionats amb el màrqueting.

Avui veurem què ofereix Constant Contact i l’experiència que podeu esperar si decidiu donar-li un cop d’ull.

Més informació: vegeu totes les plantilles de correu electrònic a Constant Contact.

Cadascuna de les plantilles inclou tota la informació bàsica necessària perquè el vostre correu electrònic compleixi la majoria de normes normatives. Inclou la inclusió d’una adreça física per a la vostra empresa, l’enllaç de baixa de subscripció obligatòria, així com alguna altra informació útil.

Si teniu mitjans propis, com ara logotips o imatges pròpies, es poden penjar al sistema i utilitzar-los també als vostres butlletins. Podeu emmagatzemar fins a 2 GB d’emmagatzematge, per la qual cosa és poc probable que s’exhaureixin ben aviat.

Programa els teus correus electrònics per a la seva publicació automàtica.

Un cop hagueu estat nomenats, editats i satisfets amb la campanya de correu electrònic que heu dissenyat, podeu desar-la i enviar-la immediatament o programar-la per a una data i una data de lliurament automatitzades. El contacte constant segueix l’hora estàndard australiana (AWST), per la qual cosa haureu de convertir l’hora local després d’aquesta per programar correus electrònics correctament..

L’únic defecte que vaig considerar important és que no sembla que hi hagi cap manera de configurar el sistema per respondre automàticament a les respostes dels usuaris. El que Constant Contact considera com a resposta automàtica s’assembla més a un efecte desencadenant que passa en moments preestablerts per publicar una sèrie de correus electrònics.

3. Comprovació dels resultats de les vostres campanyes

Obteniu actualitzacions immediates de les vostres campanyes de màrqueting

Després de qualsevol campanya, podeu veure els resultats de la pestanya Informes.

Constant Contact té un gràfic fàcil de llegir dels resultats i inclou estadístiques vitals com ara el percentatge de clics i les taxes obertes. Si decidiu integrar Google Analytics, hi haurà més informació disponible. A part dels resultats de la campanya única, també podeu combinar els resultats en diverses campanyes.

4. Aplicacions i integracions de contacte constants

Hi ha centenars de complements disponibles al Marketplace

Constant Contact té una llista d’obertura d’ulls de més de 300 aplicacions i altres mòduls que podeu integrar al vostre compte principal. Aquests van des de les senzilles aplicacions d’importació de correu electrònic, com per exemple als comptes de Google o Outlook, fins a treballar amb Zoho i Azureplus per a la gestió de relacions amb els clients i la gestió automatitzada del plom i les previsions de vendes..

Les aplicacions es mostren en un Marketplace on es poden ordenar de manera similar als complements de WordPress, per nom, qualificacions, ressenyes o fins i tot quan s’han afegit. Aquestes aplicacions ofereixen la capacitat sense precedents per augmentar immensament el màrqueting per correu electrònic.

Mapa de calor de seguiment de clicsSegmentació fàcil d’usuarisFacebook / Màrqueting InstragramDescompte sense ànim de lucre20 – 30% de descompte20 – 30% de descompteVisiteu Contacte constantVisita MailChimp

Històries d’èxit

Durant la darrera dècada, The Vin Bin ha demostrat la seva experiència oferint als clients una sofisticada varietat de vins, cerveses artesanes, licors, formatges artesans i menjars gourmet. Creu de Rick Lombardi, aquesta botiga especialitzada ha crescut de força en força i ha convertit la seva passió en un negoci pròsper.

Rick Contacta ha estat una de les eines que Rick utilitza i ho acredita com a part important del seu èxit. El sistema li oferia una forma assequible de construir relacions amb els clients i portar-los a Vin Bin. Rick i molts altres com ell han aprofitat el màrqueting per correu electrònic per capacitar el seu negoci i augmentar el creixement.

Nota de Jerry Low

Utilitzo MailChimp per al butlletí WHSR. Fa aproximadament un any, Constant Contact m’ofereix un compte gratuït. No he canviat per diverses raons:

  1. Cost més econòmic a llarg termini: MailChimp és un 5 – 10% més barat que els seus competidors.
  2. Estic satisfet amb el creador de correu MailChimp, per tant, no tinc l’ànim de provar d’altres (per què solucionar alguna cosa quan no es trenqui?).
  3. I sobretot he gastat grans esforços i diners per dominar l’ús de MailChimp i per configurar el meu sistema d’automatització de correu electrònic actual. Els costos de canviar de pes els diners que puc estalviar del compte gratuït.

Dit això, Constant Contact, segons la meva opinió, és fàcilment un dels tres principals competidors en eines de màrqueting per correu electrònic.

Són com la versió avançada de MailChimp.

El preu de Constant Contact és lleugerament més elevat, però obtindreu el que pagueu. Algunes funcions de màrqueting, com ara la realització de SMS, alertes de vendes en temps real, CRM social, segmentació fàcil d’usuaris i facturació (que no podeu obtenir a MailChimp), podrien ser vitals per a l’organització de grans empreses. Per començar, recomano llegir històries d’èxit al lloc de Constant Contact per obtenir més informació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me