Revisió de surf

La superfície general és relativament nova a la virtualitat privada (VPN) sobre l’escenari i la creació del seu desenvolupament.


En un any aproximadament, poden tenir un camp de recàrrega de més de 800 servicis i uns 50 minuts. La primera qüestió, que va ser mínima, va ser la nova cosa, que es pot establir a la Virgulininsula Britànica (BVI).

La BVI és Brita Transmara Teritorio, com no se sap, però no té problemes sobre la conservació de dades sobre els que es poden dir i té els seus propis sistemes juvenils. Aquest allotjament és ideal perquè es pugui fer per VPN-empreses, perquè aquest és el seu treball sobre la seva feina – anonimeco.

No és possible que els meus missatges siguin planificats i que siguin perfectament disponibles, i que, per la seva banda, tinguin premis.

La navegació especial pot ser que estigui en servei? Ni eksciu.

Surfshark-Superrigardo

Pri la firma

 • Siguin: Surfshark Ltd.
 • Fondita: 2018
 • Lando: Britaj Virgulininsuloj
 • aplicar: https://surfshark.com

Uzebleco & Especificacions

 • Senlima aparells
 • Subtensions per a sistemes aparells
 • xifrado
 • Torrent & P2P permès
 • Malblukigas Netflix, Hulu, BBC-iPlayer
 • 800 + servidors
 • Verkoj en canvi

Surfshark Trompoj

 • Limitem els servicis P2P amb els ràpids amb malacats
 • El millor servei ràpid no és gaire útil

Prezo

 • 11,95 dòlars per mes per abono de 1 monata
 • 3,75 dòlars / mes per 12-monata abono
 • 1,94 dòlars el mes per 36-monata abono

verdikton

Es pot controlar el control de sobre els seus patinets, en què es conserven la bona VPN: Rapido, Secureco i anonimeco. Jo ara està sobre el supro de la meva fàbrica llesta.

Prospectors de surf

1. Neniu Registrat

Notoj pri arbohakado el bazo de ciència de SurfsharkNotoj pri lignoproduktado de Surfshark kono bazo

Com que els meus menús es poden fer, la primera cosa, que pot convertir-se en mínim en Surfhark, era el BVI-bazo, per la qual cosa és funcional. Això és molt bo per la política no política, encara que la companyia té. No puc limitar els límits que es poden utilitzar quan es destinen a determinats casos.

Per tant, la informació sobre la conservació està disponible a través de còpia de seguretat i alguns informes falsos, que seran capaços de repagiar. S’ha registrat la seva procedència per confirmar aquesta confirmació i també la informació té possibilitat en el seu grup de reunions. La sola qüestió de vídeo es pot fer a través de còpia de seguretat i ordres.

En especial, Surfshark també pot predir que es pot treure una revisió, però és necessari que la revisió sigui de Google Chrome i que pogués publicar-ho..

2. Sekura i Anonima Foliumado

Com a membre del VPN-oj, Surfshark es presenta amb elements de protokolls sobre els quals pot estar elegit. L’electricitat està fixada en una mica més que limitada en els casos habituals. Només hi ha al·lir a IKEv2, OpenVPN (TCP o UDP) i a la manca de protocols coneguts de Shadowsocks.

La inclusió de Shadowsocks era una mica creixent per la seva programació, ja que era petita que es tractés d’un laboratori sobre el codi i havia de sortir de GitHub, on es dividia. El protokolo encara viu i ara té el seu propòsit de manteniment: Shadowsocks.

Són presents, que s’utilitzen aquest protocol que els ajuden en continuïtat en la creació de fitxers propis de la seva mida..

3. Ampleksa un joc d’aplicacions aplicables

Surfshark compta amb una àmplia gamma de programes, que poden utilitzar-se per instal·lar després sobre qualsevol presentació de dispositius connectats. En aquest cas, es pot incloure la vasta gamma d’ús del Vindozo i el manteniment o les plataformes Mac als portàtils dels aparells i els telèfons intel·ligents i intel·ligents actuals.

En aquest cas, pot haver-hi variacions específiques, quan puguis utilitzar els seus retocs de forma com Kromio i Firefox. No teniu cap nota, perquè el cromatògraf de Surfshark va ser controlat per tenir una signatura incorrecta el 2018, passant només amb els millors canvis que trobareu.

4. Gran Klienta Subteno

Lastatempaj babilejoj amb Surfshark-suportUn dels meus babilejoj es registren amb el suport de la pàgina de surf.

El seu suport al client es va controlar, vaig ser molt feliç amb els resultats cada vegada. Els meus comptes són dos cops, una vegada enllaçats sobre altres tasques i altres coses més importants. Les vegades que els respostes van ser ràpides (després de segones).

El meu també va ser molt feliç amb la recuperació de la seqüència de la seva població, que pot solucionar els meus problemes ràpid i eficaç.

5. Senlima Rilato

Els temes anteriors al nombre d’aparells, que es poden connectar a VPN, només es concentren durant la pasada any. A la pastura no es pensen uns esforços sobre una protecció d’estadístiques i un dispositiu mòbil (ràpid).

En aquest moment, tot això està lligat a l’Interret. Un home pot tenir fàcil fins a 10 dispositius connectats en altres programes. El meu lloc pot tenir tres possibles telèfons, tres fitxers, dues ofertes de computadors, un tekkomputilon, un encaminador i un televisor intel·ligent!

La superfície principal és la més important de VPNaj, que és capaç de posar en pràctica sobre la quantitat de connexions que podeu utilitzar al mateix temps. Vere, aquí és possible que no sigui una bona cosa, però pot ser que simplement tingui premis simples després de maltrankvilan.

6. Rapidesa fantàstiques

Els discutius sobre VPN-ràpids són completament sense necessitat de fer-ho, encara que no tinguis certes aplicacions, el que fa que el teu VPN sigui ràpid (o malrapida). Pròxims disposicions Surfshark, els meus correccions ràpides poden testar sobre la meva relació directa per la seva presa de temps ràpid;

Surfshark-rapideca testo - Benchmark (sense VPN): En el temps, la meva causa pot provocar més de 300 Mbps sobre 500Mbps.Referència (sense VPN): En el moment de provar-me 300 + Mbps en 500Mbps

Testo de Ràpida – Azio (Singapur)

SurfShark-test ràpid de Singapur (es mostra el resultat realista en aquest tie).

El meu sistema elèctric Singapur per la meva valoració de l’Azia ja que pot tenir els millors sistemes d’infraestructures al voltant i és important al centre de negocis lligats. Benvolgut, els meus objectius es mostren a la meva capçalera, que són capaços de fer una trafi de 200Mbps al llarg del text.

El resultat és senzill com el millor és possible, ja que pot trobar-me fins ara, i em va tornar a testar, mentre que només hi ha cert certificat, és molt bo (també era).

Testo de Ràpida – temps (Nederlando)

Testo de ràfec SurfShark de Nederlando (es mostra el resultat realista en aquest lligam).

Els canvis ràpids de la meva connexió al període de VPN i el seu servei eren els mateixos, i el més important de la sessió del fitxer és la part més estant a la taula més llarga.

Rapida Testo – Estats Units (Seatlo)

Surfshark-rapideca testo - SurfShark-ràpida de text dels Estats Units (es veia que es fa la prova d'aquesta corbata).Testo de SurfShark-rapido el Usonovidu realitza aquesta obertura).

De la nostra manera VPN-servilo de nou ràpids fal·lis per mi. Això és important que tingueu en compte que és molt important per a Estats Units. Tanmateix, 91 Mbps són excel·lents i es poden produir a la mida de les teories, per a transdons fins a 8K..

Testo de Ràpida – Afriko (Sudafriko)

Surfshark-rapideca testo - SurfShark-rapideca testo el Sud-Afriko (vegeu que s’aconsegueix aquest resultat).Testo de SurfShark-Quickco de Sudafriko (es mostra el resultat realista en aquest lligam).

L’Àfrica era la màxima taxa de seguretat de la família, però encara no es podia obtenir un resultat que pot obtenir altres servis VPN. 47 Mbps potser és possible que es faci una mica de malrapida quan es pugui comparar amb la meva defensa ràpida, però segur que no és suficient per alsendi 4K-vidbendon.

7. Verkoj de Netflix

Les funcions de Netflix, que no són necessàries, són molt de discute sobre això. Tanmateix, no es tracta de cap cosa que es pot fer per posar-vos en contacte amb els servicis més fàcils, però es pot observar una mica de proclama en la creació de les parts de Netflix. Jo sóc capaç de transferir funcions d’ossos.

8. Surfhark Venas a Nekredebla Prezoj

surf de càrrega més nou preuSurfshark pla de 36 mesos amb un preu de 1,94 dòlars el mes.

Si hi ha pripensas que usi un pla al mes, els cotxes estan sent com a altres VPN-servidors en el mercat. El seu brilas veritable és al seu pla en una plana i tritaga (12/36-temps), que aconsegueix fins a 3,75 dòlars i 1,94 dòlars al mes.

Aquest és el primer contingut més baix, quan se li va veure i una vegada que es va combinar amb la gestió que no es pot agafar a Surfshark, que es pot aconseguir amb dificultat. Persone my sentas, ke la contractació de l’unjara és també ideal durant un període de temps – no és gaire llarg o mallonga.

El meu control té la seva subjecció personal i la seva confirmació, que és aquest preu, encara que puguis fer algunes valideses quan tinguin temes sobre la renovació. Aquest fet és important, que es pot aplicar al pla per tres anys de més de 69,99 dòlars, en relació amb els preus que seran al principi de la renovació.

Compara els serveis amb VPN

Servis VPN *12-mo24 o 36-mo
Taula de surf3,75 dòlars / mes1,94 dòlars / mes
ExpressVPN8,32 dòlars / mes8,32 dòlars per mp
El més ràpidVPN2,49 dòlars / mes2,49 dòlars / mes
NordVPN6,99 $ / mes3,99 dòlars / mes
PureVPN5,81 dòlars / mes3,33 dòlars / mes
TorGuard4,99 dòlars / mes4,99 dòlars / mes
VyprVPN5,00 dòlars / mes5,00 dòlars / mes
IP Vanish3,25 dòlars / mes3,25 dòlars / mes

* Noto: abans de controlar el juliol del 2019. Enllaç parcial per a la sessió de recàrrecs i recanvis i proves ràpides per a cada servei VPN.

Surfshark Trompoj

1. Els servicis P2P limitats amb els ràpids malicats

Surfshark: és la millor opció VPN per part de Torrent-Nerdoj.

La primera qüestió, que és necessària per a conèixer-les, és a dir, que es pot navegar en líquids P2P o torrenting sobre algunes aplicacions; Kanado, Alemanya, Italujo, Japanio, Nederlando, Regne Unit, Estats Units. Per mi, això és molt important, pel fet que el millor lloc tingui a Japó.

Tanmateix, com es pot veure la ràpida prova del test superior, el Japó encara servia els seus ossos per a mi. Bedaŭrinde que els seus ulls no es tradueixen en els torrents ràpids.

Podeu presentar-vos amb Surfshark, però sigueu malrapides.

El meu Kuris aron va provar torentoj, que busqueu el més alt film rangan, pot ser que jo pugui trobar per compte com ells. Els valors ràpids del torrent van ser part de què es va fer la prova ràpida, per raons no vàlides.

En ocasions, aquest cop és necessari que es faci diferències en què es pugui modificar com a serveis o bé que es puguin utilitzar els dos documents. El fet és senzill, i és senzill que us desitgi que pugui desitjar ludi agudable amb P2P. Vi POVAS torenton, sed malrapide.

2. El millor servei ràpid no és pràctic

Quan el meu programa ha estat sol·licitat a la VPN de la VPN, de vegades, no es pot veure, com ara els ossos es troben en molts moments abans. Tot això, el que vaig fer, va ser instantània, va permetre documentar els meus documents i tenir algun problema "el més ràpid servilo". La meva connexió va ser connectada a un servidor, on el meu és, que és capaç de produir resultats. La mateixa cosa es va produir amb l’opció ‘Proksima Servilo’.

El meu consell d’entusiasme està disponible per a què es pot fer que es puguin fer els resultats que puguin obtenir els servicis alternatius. Persona, la meva situació més òptima, funciona en un servei de surf de Singapur.

Instali Surfshark a Viatges Aparatos

Agordi SurfShark sur Vindozo 10

1. La App SurfShark

Agordi VPN sur Vindozo 10 uzant app L’aplicació La Vindoza Surfshark és fàcil per a principiants (Visites interrete de Surfshark)

Aquests són els principals llocs que tenen l’estrella de SurfShark a Vindozo 10. La primera i la més fàcil forma que es pot utilitzar per programar el SurfShark. Aquest mètode és preferit, ja que és diferent a qualsevol comoditat, que es troba en la resta de funcions establertes al mateix.

Instali la appon:

 1. Visiteu la xarxa de Surfshark i feu servir el pom de Vindozan
 2. Es duplica l’instal·lació dosi per començar a l’hora arançada
 3. Quan la instal·lació es comença, alclaku Kuri per llançar l’aplicació

Quan l’aplicació funcioni, els vostres petos no s’aconsegueixen o ensenyalen en el vostre compte, o quan podeu crear. No es pot registrar encara més pel servei, i després es pot registrar el seu compte. S’hi pot existir un contracte, assegureu-vos les recuperacions de temps i el pas.

Per la connexió al servei de SurfShark, podeu guanyar la possibilitat de combinar el botó “Konecció” i lasi Surfshark elegeix el millor servei que us serveix per a vosaltres, o bé alclaki l’electronica “Llocs” es pot connectar a qualsevol altre país / servilo. Es presenta una superfície de més de 1.000 servicis VPN en 61 sistemes que poden arribar a connectar.

2. Manlibra Instal·lada a Vindozo

starigante VPN sur Vindozo instal·lació de 10 màquines La interfície gràfica de OpenVPN està separada per via instal·lada a Kerna Vindoza.

La forma de tenir un lloc permanent a SurfShark, que depèn de Vindozo, dependrà de la protecció del seu virus.

Els protocols VPN de Malsamaj ofereixen nivells bàsics de seguretat i gestió. Per aprendre més sobre això, llegiu Gvidilo sobre VPN. Els meus preferits OpenVPN és molt bona que es pugui preparar juntament amb altres protocols existents.

Agordi Surfshark per OpenVPN sur Vindozo:

 1. Escolteu la GUI OpenVPN i després de l’instal·lació
 2. Elimutu fitxers d’agost d’OpenVPN (normalment en fitxers ZIP) de via VPN-proveïdor. Els meus missatges de recomanació seran enviats a l’interior de dosirujon dins de la instal·lació de l’instal·lació de dosierujo OpenVPN (per exemple, C: \ Users \ YourUsername \ OpenVPN \ config)
 3. Aplicació Kuru l’OpenVPN
 4. Dekstre alclaku l’OpenVPN-ikonon sobre via de ciència
 5. L’estructura del servei, que vòreu desitjar, i alclaku ‘Konekti’
 6. Enigueu el vostre uzantnomon i el passeig

VPN d’Agordi a Android

starigante VPN a Android Cerqueu només el vostre VPN-proveïdor en Play Store

Si us plau, es pot considerar que el dispositiu senzill es mogui fàcilment per a dispositius que tinguin instal·lats en el futur.

 1. Llança la programació Play Store de via aparell
 2. En concret, es pot veure en surf i instal·lar-lo després
 3. Comença el programa i ensaluta per a viatges relacionats
 4. Frapu la botó “Konekti” per començar el servei

Podeu escollir elements elegants als vostres llocs al costat de la llista de serveis / en l’aplicació.

Agordo sur iOS

starigante VPN a iOS Les versions basades en VPN-oj són fàcils d’utilitzar

Agordi VPN a través d’aparells d’iOS pot ser senzill com a la plataforma Android:

 1. Trobeu l’aplicació Surfshark a l’App Store
 2. Elŝutu i instal·la el programa
 3. Fojo finita, només llança el programa i tracta el botó “Konekti”

Agordat de SurfShark-connectoj de Retumilo

SurfShark té un etendó de base basit (per Chrome i Firefox), però podeu utilitzar-lo.

VPN sur Agordi Kromio Foliumilo

Agordo VPN a Chrome-retumilo Podeu fer ús de reglaments de la superfície de cromatografia del Chrome

 1. Visiteu el Chrome-butikon Chrome i busqueu el vostre VPN-etendon
 2. Quan es troba la seva gust, alklaku sur "Aldoni al Chrome"
 3. Alklaku l’etendan ikonon en via retumilo
 4. Ensenyem quan ens assenyalen certificats
 5. Frapu la butonon “Rapida Konektado” i vi final acabat

VPN sur Agordi firefox Foliumilo

Agordo VPN en format Firefox Vidu-bazitaj VPN-oj és ràpid i facilita la instal·lació

 1. Alklaku sur Menuo ‘(l’icono amb tres línies horitzontals) i alklaku sobre’ Aldona productes ‘
 2. Pot ser que els vostres VPN es puguin proporcionar i fer servir algun dipòsit
 3. Alklaku sur "+ Aldoni al Firefox"
 4. No es va instal·lar, instal·lar-lo, és a dir, que es calcula sobre la pobresa i es pot interessar en alguns casos
 5. Alclaku senzill "Rapida Konektado" i vi pretes iri

Agordat de Surfshark sur Routers

starigante VPN sobre enkursigils Les VPN poden instal·lar-se en alguns incursions, però sovint tenen agilitats limícites.

En els últims temps ni els primers, els gravats reals es podrien presentar després de VPN i investigadors. Els VPN que sovint utilitzen sovint un fitxer de càmera, aguts sobre incursions sovint influents negatius en els sistemes de limitació dels seus sistemes.

En aquest cas, no es poden incorporar recursos sobre VPN. Podeu utilitzar VPN en un enkursigilo, cert, que pot fer que es pugui registrar pel servei! Simil al mana agord a Vindozo, els seus principals requisits són els objectius d’OpenVPN de Surfshark. Tiam:

 1. Ensaluta l’administració del panell de via enkursigilo
 2. El menú, alclaku ‘VPN’ llavors ‘OpenVPN’
 3. Elektu ‘OpenVPN-Kliento’ i alclaku ‘Aldoni Profilon’
 4. L’element de la versió oberta “OpenVPN” i els seus recorreguts podrien tenir els seus límits
 5. Alklaku "Elektu dosieron" per elecció agordon d’OpenVPN i llavors alclaku "Alŝuti"
 6. Alklaku ‘os’

Fojo finit, el perfil aperu sub via llista de VPN-lligats a l’encarregat. Per començar, quan se’ls ha de produir un objectiu, tothom pot voler dir, i ha de guanyar el buton “Aktivigi” al seu costat.

Verdikto: Surfshark Faras Ondojn!

Els meus comptes són recents de kavalira i la meva massa pesen tant de factors quant poden. En aquest sentit, aquest mode es pot modificar per a cada persona i en què vaig fer la meva intervenció per presentar en temps previ. Sendube, que aquí pot dirigir-me, és imprescindible que tingui la meva importància sobre tot això, que pot oferir tot això.

Els servicis de control de la necessitat de tots els seus patrons, que tenen consultes sobre la bona VPN – Rapido, Secureco i anonimeco. Són molt importants "luksoj", En molts casos, els VPN necessiten programes actualitzats per la limitació de la conversió i de les meves solucions, que aquest fokuso sobre els seus servicis és lliure de moviments.

Surfshark és ara sobre el supro de la meva fàbrica llesta.

Recupera –

Surfshark Trompoj

 • Limitem els servicis P2P amb els ràpids amb malacats
 • El millor servei ràpid no és gaire útil

alternativoj

Per veure més elegits en servidors VPN, veure el nostre llistat dels millors servicis VPN de 10.

Gajni malkaŝon – No podem utilitzar fils en aquest article. WHSR pot tenir un gran nombre d’alumnes en aquest article. Els seus comentaris són molt importants i realitzen proves de dades.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map