TextOptimizer (lloc – https://textoptimizer.com/) és un proveïdor de serveis que el concepte gira principalment al voltant de dos frontals: els usuaris ajuden a idees de contingut creatives i els ajuden a optimitzar el contingut ja existent. Tanmateix, a banda de que està gestionada per una empresa de Maurici, anomenada Webinfo LTD, no hi ha res més per continuar.


TextOptimizer afirma que el seu sistema més important és el seu millor rànquing de màrqueting, TextOptimizer afirma que el seu sistema us pot ajudar a trobar els canvis adequats al vostre text per apel·lar més als motors de cerca. Pot ajudar a optimitzar el text de dos motors de cerca principals, Google i Bing.

Pàgina inicial de TextOptimizer (visita en línia).

Utilitzant TextOptimizer per optimitzar el contingut

La premissa bàsica és senzilla. Escolliu el motor de cerca per al qual voleu optimitzar, introduïu els termes de cerca desitjats, trieu una ubicació d’orientació i, a continuació, proporcioneu un enllaç web al contingut existent o enganxeu el text al seu sistema..

El sistema d’orientació és tan fàcil com moure un mapa interactiu, però sembla una mica inexacte per al meu gust

En realitat no sóc un gran fan del seu mecanisme d’orientació per dues raons. La primera és que sembla que és una mica vaga. Per exemple, si desplaço la fletxa sobre els Estats Units, vol dir que no puc orientar-me a regions específiques del país? El segon és que sembla que no hi ha cap opció d’orientació global.

Hi ha una tercera opció que us permet executar l’optimitzador basant-vos en els vostres termes de cerca desitjats i en altres opcions, però que us permet trobar idees de contingut (més sobre això més endavant). Un cop hagueu executat tot, se us presentarà una pàgina d’informe que documenta les troballes i us ofereix suggeriments;

Anàlisi

TextOptimizer primer mostrarà la seva anàlisi del contingut existent. Es tracta d’una puntuació percentual simple de com s’optimitza actualment. A la prova que vaig córrer, va tornar una qualificació del 57%.

Suggeriments de paraules clau i de frases

Sota aquest punt, hi ha un gran bloc de paraules clau ombrejat en fons blanc o gris. Les paraules clau o frases de fons gris són les que ja teniu al vostre article. Els blancs són altres suggeriments que podeu afegir per augmentar la qualitat del vostre article.

A continuació, hi ha un segment anomenat “Accions”. No estic del tot segur del que es tracta i no hi ha molta informació sobre el tema. La meva idea més propera és que també són paraules clau, però aquelles que tenen més intenció accionable, com ara una crida a l’acció.

Suggeriments de contingut

El segment següent de la pàgina ofereix suggeriments sobre les preguntes a què pot oferir el vostre article. Aparentment, es basa en el volum de cerca i en la competència del camp ja per a aquest contingut.

Com els motors de cerca visualitzen el vostre contingut

Els motors de cerca solen tenir en compte la intenció quan es mostren articles de rastell durant les cerques. TextOptimizer us pot ajudar a anticipar com el motor de cerca que heu seleccionat interpretarà el que ofereix el vostre contingut i com és adequat per a determinats propòsits.

Per exemple, al meu test vaig analitzar una pàgina amb les paraules clau “Millor nom de domini” i els resultats que va retornar TextOptimizer van mostrar que els motors de cerca la veurien en gran mesura educativa..

Formatat

El vostre article també es valorarà al llarg de quatre puntuacions de format clau; Durada del contingut, verbs, nombre de frases i durada de la frase.

Des d’allà, podeu triar descarregar l’informe complet com a fitxer PDF o iniciar una nova optimització.

Utilitzant TextOptimizer per cercar idees de contingut

El volum i la competitivitat només són representatius i no inspiren exactament molta confiança

Trobar idees de contingut a TextOptimizer és gairebé tan senzill com utilitzar un motor de cerca, encara que sigui molt més centrat i orientat a propòsits. Qualsevol terme que introduïu a la barra de cerca us retornarà una cadena de possibles preguntes que les persones que busquen aquest terme poden plantejar-se.

Els resultats reflecteixen el segment “Suggeriment de contingut” de l’informe als resultats de text analitzats i estic segur que són el mateix. Podreu explicar no només quines preguntes es fan a la gent, sinó també quants busqueu la resposta a aquesta pregunta i la competència que té ja el camp per abordar el tema.

Hi ha una cosa que voldria destacar, i és que el volum i la competitivitat de la cerca només són representatius. No hi ha dades difícils reals per veure-les. Personalment, crec que pot ser una espasa de doble tall.

D’una banda, pot ser molt fàcil d’utilitzar per a aquells que no siguin aficionats a SEO. És tan simplista que qualsevol pot llegir-lo i prendre decisions sobre ell. No obstant això, la manca de dades reals em planteja dubtes sobre com aconsegueixen exactament aquesta representació.

Plugins de Chrome i WordPress

A més d’executar TextOptimizer des del seu lloc web, també podeu optar per utilitzar els seus plugins WordPress i Chrome. Això ho fa de fet molt més útil i pràctic. El més preocupant és que els connectors no tenen una valoració molt alta i el plugin de WordPress no s’ha actualitzat durant més d’un any..

De fet, ni tan sols s’ha provat amb cap iteració més recent de WordPress. Tenint en compte la quantitat de canvis que ha canviat WordPress que pot causar l’alarma. Tot i així, les opcions hi són si decidiu anar en aquesta direcció.

Per als desenvolupadors

Per a aquells que estiguin interessats a construir a la plataforma TextOptimizer, disposen d’una API que us permetrà treballar-la a les vostres aplicacions web (proveu la demostració aquí). Podeu extreure la intenció dels usuaris del text que introdueixen i accepta entrades en 14 idiomes. Això amplia una mica la utilitat del sistema.

Prova del sistema TextOptimizer

Abans –

Abans: paraula clau orgànica abans d’optimitzar (dades d’AHREFS).

Després de

Després: paraula clau orgànica després d’optimitzar (dues setmanes després).

Després d’haver escollit un sol article en línia com a mostra, vaig executar l’optimització i vaig registrar rànquings ahref abans i després de fer canvis basats en suggeriments de TextOptimizer. Només vaig fer retocs molt menors per veure si hi hauria alguna cosa.

Com podeu veure, després d’un període de dues setmanes, el nombre de paraules clau orgàniques havia augmentat, juntament amb una lleugera millora del rànquing ahref. Això podria significar una de les dues coses; o bé TextOptimizer funciona realment, o va ser un creixement natural amb el pas del temps.

El jurat encara no està pendent de si funciona o no, però teòricament hi va haver una millora, de manera que es beneficiaran del dubte.

Per a qui és adequat TextOptimizer?

He de dir que, després d’utilitzar el sistema breument durant un cert temps, la mera facilitat d’ús fa que aquesta eina sigui fàcilment fàcil d’utilitzar per al gran públic. De fet, si publiqueu qualsevol lloc web, és probable que pugueu utilitzar aquesta eina per ajudar-vos d’alguna manera. No llança cap argot i fa servir termes que el laic entendria majoritàriament.

A causa del valor que aporta, fins i tot pot ser adequat per a l’ús en alguns casos avançats per a veterans del lloc web que no estiguin disposats a eliminar els grans diners per obtenir una eina més completa i detallada com Moz SEO, que comenci a un mínim de 99 dòlars el mes.

Creieu-me, hi ha eines més cares al mercat.

Preu i plans

A la pàgina de preus, TextOptimizer enumera dues columnes, un pla Pro i gratuït. Això és una mica enganyós per dues raons. El primer és que realment no tenen un pla gratuït. Només s’inicia com a període de prova gratuïta després d’haver comprat el pla Pro.

El segon és el preu del seu pla professional que cotitza en 45 dòlars al mes. Tanmateix, aquest preu només és vàlid si pagueu per un any sencer per avançat. Per cert, encara no he trobat cap garantia de devolució de diners.

Segons la meva opinió, 45 dòlars al mes segueixen sent una quantitat elevada per a una eina com aquesta.

Conclusió: fàcil d’utilitzar però hi ha dubtes

TextOptimizer sembla una eina molt útil i lleugera que fa que l’optimització i la planificació del contingut siguin molt fàcils per als profans. És lliure de trastorns i és tan simplista que diria que està a prop de la prova d’idiotes. Es necessitarien habilitats reals per no poder utilitzar-lo.

Però, a causa del preu, no estic segur del que es troba en aquesta eina. És poc probable que el propietari mitjà del lloc web pagui 45 dòlars al mes per aquesta eina, ni l’usuari avançat de SEO pagui aquesta quantitat de dades tan dures.

Com podeu veure, és una mica un conundrum perquè el punt de preu no sembla que coincideixi amb el mercat objectiu potencial. Si fos més barat, diria que aporta un valor real real a les masses, però ara per ara encara és una mica discutible.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me