Blogs vir pummels: Kumaha Ngawitan Blog Sukses jou 2020

Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira? Atanapi, naha anjeun parantos ngagaduhan blog anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "Enya" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Dina pituduh blog ieu, anjeun bakal diajar:

    Naha pituduh blogging ieu? Sakedik perkawis diri kuring

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) begin 2008, sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku komitas blogging kami parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat webhosting, sareng kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dina blogging kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku sareng situ eu suma ny pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogging anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman kuring sorina.

    Halaman profiel pangarang problogger kuringMy halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring van terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog van 2020.

    Sagtewareblogging en populêr WordPress.org, gratis. Téma WordPress-plugins is gratis beskikbaar vir gratis profiele. Sareng aya sacara harfiah jutaan tutorial gratis pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub din ngamimitian blog nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo gasheer wéb sareng nami domein.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, blog tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan rekenaar nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun jou 20 meniete salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih gasheer soub sareng nami domain anu saé
    2. Nunjukkeun domein DNS anjeun ka host wéb anjeun
    3. Pasang WordPress kan gasheer wees vir enige ander keer (gampang pisan nganggo otomatis-installer).
    4. Meld u aan WordPress en u kan sareng nuwe boodskappe en een of ander inskrywing bywoon.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hurung gampang? Anjeun wed!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih gasheer soub sareng nami domain anu saé

    Pikeun ngamimitian blog anu di-hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami domein sareng akun web wéb.

    Domain anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domain anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Hosting hoeb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, téma blog, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Nami-domein – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domein anjeun liwat pendaptaran domein. GoDaddy, NameCheap, hover, sarta Domain.com aya sababaraha registrateurs anu pang populerna di pasar.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran domein tina gasheer wéb anjeun. Ngan kusabab gasheer wil dan ook gratis domein gratis sanés hartosna anjeun kedah ngantepkeun perusahaan hosting ngatur pendaptaran domein anjeun. Pribadi, Kuring nganggo NaamCheap pikeun ngatur pendaptaran domein kuring; tapi registrateurs domein ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara kitu, kuring tiasa ngarobih domein DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hosting – Dimana Hostkeun Blog anjeun?

    Sedengkeun pikeun web hosting, pariksa kuring nyokot host wéb pangsaéna jeung indes ulasan hosting.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng gasheer wéb anu dibagi.

    Dina gasheer anu dibagikeun – Sanaos somber-somber hosting langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <$ 5 per maand vir registrasie) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih gasheer wéb pikeun blog anjeun, ieu mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. betroubaarheid – Blog aanlyn om 24 uur per dag te stabiliseer.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi gasheer anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng rang milaris.
    3. bedah – Sareng aanbied <$ 5 per maand mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium din tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Vertaal in Afrikaans perhebber gasheer (‘n moderne tambahan, langkung seueur tanaga bediener, sareng sajabana) sakumaha blog anjeun tumuwuh.
    5. sokongan – Internasionale kantos-robih, een van die pikeun en die batur pikeun nyokong en jou sisi teknis.

    Disarankeun Hosting Blog pikeun Newbies

    1. InMotion-aanbieding

    ngamimitian blog nganggo InMotion HostingDie gasheer-blog vir InMotion Hosting bied $ 3,99 per maand aan.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji gasheer wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan hosting anggaran, Hostinger nawarkeun ton fitur hosting premium anu cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    ngamimitian blog nganggo SiteGroundSiteGround $ 3,95 per maand vir hierdie blog.

    pro Wenk: Ngan kusabab gasheer wilb anu populer, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja host sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Jalur domein DNS ka host asb anjeun

    Salajengna, die huidige DNS-kode vir die naam van ‘n spesifieke domein (‘n spesifieke domein en die domein wat aangepas is # 1), is beskikbaar op die bediener (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS nangtung pikeun Sistem Ngaran domein is beskikbaar en word gekoppel aan ngarahkeun pangguna as u IP-server bedien. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" regkam DNS bakal nyandak alamat IP tina wilb gasheer kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Nunjukkeun domeinname-bedienersConto: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion Hosting naamborde in GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blog DNS anjeun di GoDaddy of Namecheap.

    3. Pasang WordPress kana host wéb anjeun

    Pikeun ngamimitian blogging nganggo WordPress anjeun mimiti kedah masang sistem kana host wéb anjeun. Ieu tiasa dilakukeun sacara handleiding, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-click. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Handboek van Pamasangan WordPress

    Dina blik gancang, ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC local Anjeun.
    2. Nuwe databasis van WordPress se dinerserver is beskikbaar, verander en verkoop mySQL-status as ‘n nuwe status wat u wil verander en verander.
    3. Ngaganti ngaran wp-config-sample.php lêer en wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php din pangropéa téksu (Notepad) jeung eusian rinci databés anjeun.
    5. Maak ‘n nuwe lêer in WordPress wat u tans moet gebruik, en dan moet u die bediener van u databasis stuur.
    6. Na WordPress installeer Aksara met wp-admin / install.php jou panyungsi wéb anjeun. Gebruik die WordPress-weergawe vir direkte riglyne, of meer inligting oor: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang WordPress jou subgids sorangan disebut blog, contona, ‘n nuwe weergawe: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    Kaseueuran blogger ayeuna henteu masang WordPress ku sacara handleiding.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-click sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (gumantung kana host asb anu anjeun anggo), prosés instalasi langs pisan teras tiasa dilakukeun your ngan ukur sababaraha klik basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis din dasbor Hostinger. Word gebruik van WordPress, kies ikoon en nog meer terras-turkske petunjuk-dummy-buktina – sistem WordPress wat u wil hê om meer as 5 minute te kan gebruik.

    Installeraar otomatis Hostinger WordPressConto: Begin met WordPress en kan gasheer wees wanneer u op hierdie manier klik, klik op ‘n Hostinger Auto Installer (Hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun gasheer wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu gasheer anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Soek na die nuwe WordPress platform vir nuwe blogbloggings vir nuwe beginners. Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku, langkung in 95% blog van Amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. Globale, aya ampir 27 miljoen blog blog met WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Word aangemeld

    As u op hierdie paragraaf gebruik wil maak, word WordPress geïdentifiseer, u kan ook die URL van die URL inskakel by die administrateur van WordPress. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    As u URL wil registreer, moet u aanmeld deur ‘n toegangsnaam vir toegang tot aksies te kry; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarNuwe blog blogpos WordPress Gutenberg anyar.

    Versi WordPress pang anyarna dina waktos ieu nyerat nyaéta vérsi 5.3.2 – sacara standar anjeun bakal nganggo WordPress Gutenberg salaku redaktur téks. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun platform WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh kodering. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, klik ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klik op ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas jou hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), klik ‘Nyebarkeun’ op die pos van die rus..

    Hola! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Direkteur Tema WordPress

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya téma WordPress gratis. Téma anu didaptarkeun your diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, pendapat kuring, ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun tema-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téma téh mun ngalanggan club Tema WordPress.

    Upami ieu pertama waktos anjeun nguping ti Klub Tema, ieu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun din éta club. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara profesional sareng diropéa sacara teratur.

    téma elegan, ateljee Pencét, sarta artisan Téma aya tilu Tema WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah cater ka industriële hususna, kajanse makelaars atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress dibayar klub temaElegan Téma-voorbeeld – Die beste weergawe van 80 premium WordPress, klik op ‘n voorbeeld van die demonstrasie van die tema-tema.

    didatangan: StudioPress.com. Harga: $ 129,95 / maandelikse $ 499,95 / hirupna

    Word aangevul met WordPress pamaké, mangka anjeun geus meureun ngadéngé StudioPress. Populêre reëls soos Genesis kerangka, Kerangka WordPress minimalis is SEO-vriendelike advertensies vir StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. Die Genesis kerangka kalawan tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu $ 59,99. Tema premie nu ngawengku kerangka Genesis, ngarugikeun $ 99 dollar. Dit is ‘n bedrag van $ 499.

    ambagsman Téma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Tema kunstenaar.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi blog WordPress anjeun

    Plugins pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    W3-inpropache WordPress totaal

    Nalika het ‘n optimale blogspeler, W3 Total Cache jeung Performance Swift pilihan anu paling populér.

    Dua plugins prestasi anu sanés anu anjeun ené kedah terang awan flare, sarta WP Super Cache. Cloud Flare mangrupikeun plugin gratis anu disayogikeun ku perusahaan CDN, Cloud Flare; WP Super Cache-weergawe gebruik deur Donncha sareng Automattic, perusahaan en die verwerking van WordPress ayeuna.

    Plug-cache mangrupikeun kedah dina dunya blogging modes – dit is ‘n nieronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén, ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan loading halaman.

    Blog op die regte pad vir meer inligting oor EWWW Image Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 bloggerigte blogger

    Inprop pikeun blok Gutenberg

    Custom Gutenberg Blok

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, para blogger ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara standar, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, shortcode, sareng anu sanésna. Gutenberg Blok-plugins word aangevra, dan moet u dit ook doen (elemen anu langkung narik): vrae, vrae, profiel-vrae, karrousel, klik-op-tweets, GIF-blok, sareng sajabana) kana blog anjeun.

    Stapelbare, Blok pamungkas, sarta CoBlocks aya tilu plugin Gutenberg Blok anu panggampangna sareng gratis.

    Bab 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha newbie ngamimitian blog: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun din Rebo, sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, blog ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Advertiser ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun ngawangun blog anu suksés, anjeun kedah milarian Ekologiese.

    Kumaha milih Ekologiese blogging anu leres?

    Pikeun milari Ekologiese blogging anu leres, ieu mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. eusiaanse kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blog Gina, omhels sampurna, museurkeun di nulungan mammas wat kinders grootmaak kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anu anjeun gumbira

    Inget yén anjeun bakal nulis, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi immergroen)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog a dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag kaluar tina mode, blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji uitkyk keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Blog anjeun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Opami anjeun nuju blog pikeun ngadukung bisnis anu tos aya, naha blog ngalebetkeun klien anyar? Upami anjeun nuju blog enggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blog individu anjeun?

    maak SpyFu, al is ek betaal-per-klik, kies skatting vir die koste van ekologiese faktore. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakal dilakukeun din widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - verskynels olahragaKonto nr. 1: Ieu-statistieke is vervaardiger-klere vir olahraga (meer inligting oor Adidas in New Balance vir meer inligting). parusahaan ieu belanja leuwih ti $ 100,000 bulan din AdWords nurutkeun Spyfu.Ekologiese nommer 3 - IT panyadia solusi - 'n wêreldwye pas, nou urang anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10 - 15 pamaén badag lianna dina widang ieu. parusahaan ieu tawaran op 3.846 konci op Google spandeer $ 60.000 per bulan.Konto 2: Ieu-statistieke advertensie vir IT. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Ekologiese ieu. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan op konci 3,846 op Google spandeer $ 60,000 per bulan.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku Blog

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1000 bladsye besigtig anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha blog anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Dag 1 meer as 1000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, voer berita, e-pos, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ekologiese anjeun, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés din média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Openbare militiese patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan op YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan trefwoord pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ekologiese anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" geus euweuh nami spel.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Bantuan dina pesta Twitter. Komentar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngujual produk maranéhanana, maak geaffilieerdes Tumbu maranéhanana, maak jou eie Tumbu maranéhanana jou maat sosiale sosiaal en kry ‘n etiket. Salaku kasempetan pikeun werf blogger datangna up, blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun blog anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring blog blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kuring jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur, blog anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa op die pop-up-bladsy klik op die bladsy. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep din situs anjeun.

    Ieu naon anuun tiasa lakukeun pikeun nyieun blog anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun blog anjeun nganggo header, sub-headers, bullet point, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo font mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Ngomentaran-blog

    Mimiti, anu mairan din blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging, koméntar blog mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ené kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, u URL of blog blog. Sabalikna, die eerste keer dat u ‘n nuwe naam kan stuur, en u kan dit ook pos aslina sareng diskusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. Platform Q&A

    Forum sareng platform V&A mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ekologiese anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sabal) Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka, din bagian Q&’N Situs, ngabales naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna kan blog en meer inligting oor die kode wys as die demo van die sareng gebruik word. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup din mamatahan aranjeunna ené nalika waktuna sumping.

    Dina watesan platform Q&A anu bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, sareng Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun tilu platform Q&’N Umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – upami anjeun penerbit anu ngajual buku-program.
    • Tripadvisor – Kanggo blogger perjalanan

    Diajar deui: Milarian seueur cara pikeun monetiseer blog en help met Kevin Muldoon Studie vir die bloggingTips.com vir $ 60.000.

    Bab 7. Nganggo Alat Blogging Gratis

    Sanaos alat gratis sareng jasa wéb anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado parting keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Goeie tuah, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan blog Anjeun.

    tulisan

    • Saatos-sperdatum nu – sareng-grammatikatoetser van vooraf.
    • Grammatika – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Hemingway App – Tulis pondok sareng wani nganggo alat ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis gratis gangguan.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – Pas op met gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, plakkaat, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun gambar anu cukup gratis aflaai gratis gambar anu siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan ukuran lêer .jpeg.
    • PNG leutik – Ngurangan ukuran lêer .png.
    • Skitch – Nyandak katetan gambar.
    • pic Monyet – Al panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Infographic basajan van die nuutste weergawe.
    • Pixlr – Alge ngedit gambar.
    • Favicon.io – Pangalusna favicon kragopwekker.

    foto & Gambar Bursa Gratis

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • File Morgule – Langkung ti 350,000 gambar kanggo panggunaan komérsial.
    • Bursa Saham – situs diréktori gambar sareng poto gratis anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR Gratis ikon – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Rujukan & Panaliti

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi gratis.
    • Die Wêreldfeiteboek – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Bemarking Sherpa – Laporan pamasaran gratis.
    • handelspub – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun e-pos alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bing webmeester Alat – Alat diagnostic bébas Bing urang.
    • Alat webmeester Google – Alat diagnostic bébas Google.
    • ngiringan – steel steel Anjeun
    • Majestic SEO – Besoek die advertensie en die profiel van die profiel skakel (CF / TF).
    • kalibetbaai -Alle-in-een-bemarking, verkope & diensplatform platform
    • Page Checker sarupa – Cék pikeun duplikat halaman din blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • tweet Dek – Mange sababaraha met Twitter jou hiji dasbor.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng influencer dina jaringan média sosial utama.
    • Merkbord – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – ‘n nuwe e-posadres vir jou sababaraha platform média sosial gampang.

    Webanalise & Produktivitas

    • Google Analytics – Statistik wil gratis.
    • Matomo – Google Analytics Google.
    • YouTube Analytics – Statistieke van jou eie YouTube-weergawe.
    • Statistik WP – Bandverhaalblog WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • prosés Street – Proses sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Toets Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman wéb din detil.

    Patarosan blog sering ditanyakeun

    1. Sabaraha kanggo ngamimitian blog?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog anu kalebet nami domain na web host sahandapeun $ 100 dollar (meer as $ 10 dollar). Biaya ieu dumasar kana blog anu nyalira (nganggo WordPress). Vertaal in Afrikaans en bakal: $ 15 dollar vir die domein van die domein. Com Die grootste bedrag van $ 60 vir die koste van die geldeenheid.

    2. Kumaha blogger dibayar?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program anu ditawarkeun ku perusahaan atanapi jan.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Vertaal in Afrikaans milos artos ku:

    – Ngajual eusi premium (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Produkte produkte
    – Papan damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimitian blog haratis?

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Blog Blogger. Pikeun nyieun blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta platform blog gratis?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. Aya sababaraha karugiese sareng platform blog gratis:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah perhatikeun
    – Ngaran domein blog anjeun katingalina janten subdomain sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Biasana, platform bébas ngabatesan kasempetan pikeun monetiserende blog anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup your pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesan blog gratis, poténsi kamekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah laksanakeun
    • Ngaran domein blog anjeun katingalina janten subdomain sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • Biasana, platform bébas ngawatesan kasempetan pikeun monetiserende blog anjeun

    Layar direbut tina WordPress Advertising Sarat jeung Kaayaan Page.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map