En un món ideal, no ens hauríem de preocupar mai de canviar d’amfitrió web: el nostre lloc es mantindria feliçment allotjat a la instal·lació actual del proveïdor d’allotjament amb grans temps de càrrega, costos assequibles i un 100% de vida..


Malauradament, el món no és ideal i aquest escenari perfecte rarament, si mai, existeix. Si el vostre host web actual no està donant el que necessita, pot ser que sigui hora de passar a un de millor (parlarem de saber quan és el moment de canviar-lo). Transferir el vostre lloc a un nou host web no ha de ser tan esgotador com traslladar-vos a una casa nova. En realitat pot ser bastant fàcil si feu els passos correctes.

Com transferir el vostre lloc web

Per traslladar un lloc web a un amfitrió web diferent, heu de:

 1. Compra i activa un nou compte de hosting,
 2. Mou tots els fitxers del lloc web (incloses les bases de dades i els comptes de correu electrònic),
 3. Instal·leu i configureu la vostra aplicació (versió PHP, WordPress, etc.) al nou host,
 4. Comproveu que el lloc nou es mostri en una URL temporal o temporal,
 5. Resolució de problemes si hi ha algun error,
 6. Assenyaleu els registres DNS de domini al nou amfitrió web

Podeu (molts ho fareu gratis) o podeu .

Ens endinsarem en les dues opcions d’aquest article.

Opció 1: externalitzar el vostre lloc (de franc)

Pas 1- Inscripció

Pas 2: sol·licitud de migració

Pas 3: Espera

Seleccionar un amfitrió web que ofereix servei de migració gratuït és la millor opció per a principiants i ocupants d’empreses.

L’allotjament web és una indústria competitiva: les empreses d’allotjament fan tot el possible per guanyar nous clients. Moltes empreses d’allotjament, incloses algunes excel·lents que recomano, proporcionen servei gratuït de migració de llocs web a nous clients. Tot el que heu de fer és sol·licitar una migració després de registrar-vos amb el nou proveïdor i el seu equip d’assistència s’ocuparà de la càrrega pesada.

Aquesta és la forma preferida en la majoria dels casos, de manera que podeu estalviar temps i centrar-vos en altres treballs crucials amb el vostre lloc web.

Aquí teniu el que heu de fer si aneu amb aquesta opció:

1- Registra’t amb un amfitrió web que ofereix migració gratuïta del lloc

Bones empreses d’allotjament amb migració gratuïta de llocs:

 • A2 Hosting Conegut per la seva rapidesa i fiabilitat, l’allotjament compartit comença des de 3,92 dòlars / mes.
 • GreenGeeks – Amfitrió web ecològic, una millora enorme en el rendiment recent de l’allotjament.
 • InterServer – Un amfitrió web basat en Nova Jersey fiable no factura preus (5 dòlars per mes) durant la renovació.
 • InMotion Hosting – Gran amfitrió amb més de 15 anys de trajectòria.
 • Hosting TMD – Excel·lent rendiment i gran preu: l’allotjament compartit comença a partir de 2,95 dòlars / mes.

* Divulgació: Si ho feu mitjançant aquests enllaços, guanyaré una comissió sense cap cost addicional.

2- Sol·liciteu la migració del lloc i proporcioneu els detalls del lloc web

Archiveu una sol·licitud de migració amb el vostre nou servidor web. Normalment tot el que heu de fer és proporcionar dades d’inici de sessió a l’antic host: nom d’amfitrió, connexió al tauler de control i sessió FTP, etc; i el vostre nou host web s’ocuparà de la resta.

Exemple: InMotion Hosting

Lloc web Tranquil·litzador InMotionPer iniciar una transferència de lloc a InMotion Hosting, inicieu la sessió al quadre de comandament AMP > Operacions del compte > Sol·licitud de transferència de llocs web. .

Exemple: GreenGeeks

Podeu sol·licitar el servei de migració de llocs de GreenGeeks després de la compra. Per iniciar la migració, inicieu la sessió al gestor de comptes de GreenGeeks > Assistència > Sol·licitud de migració del lloc > Seleccioneu un servei > Proporcioneu informació bàsica del compte (a l’antic host) com ara l’URL del tauler de control, la credencial del compte. Nota: el servei de migració de llocs de GreenGeeks inclou no només la transferència de cPanel, sinó també la migració des de la plataforma Plesk.

3- Lloc i relaxa’t

Sí, això és tot el que has de fer.

No hi ha problemes de base de dades de resolució de problemes. No hi ha migració de comptes de correu electrònic. Fàcil com a pastís.

Opció # 2: Transferiu el vostre lloc web manualment

1- Compra un amfitrió web nou

Per iniciar una migració d’amfitrió, necessiteu un amfitrió web nou al lloc.

Hi ha una gran varietat de solucions d’allotjament, cadascuna amb la seva pròpia configuració i oferta. Haureu d’avaluar i comparar el que us convé en funció de diversos factors, com ara el cost, l’espai necessari i la configuració del servidor, per citar alguns.

També l’ideal hauria d’informar els vostres visitants i / o clients que esteu traslladant-vos a un nou host web, juntament amb informació sobre les hores que feu el canvi. És una bona pràctica de PR fer periòdicament actualitzacions d’estat a les xarxes de xarxes socials per mantenir informats els vostres clients. A més, penseu demanar als vostres usuaris que no visiten el vostre lloc web durant la migració per minimitzar la càrrega del sistema i prevenir mals de servei al client addicionals.

Consell

Si el vostre domini està actualment registrat al vostre host web anterior, considereu la transferència del domini a un tercer perquè, en cas que necessiteu tornar a canviar d’amfitrió, el vostre domini us pot oferir amb més facilitat i sense complicacions possibles..

5- Verifiqueu la propagació del DNS

Un cop heu sol·licitat traslladar el vostre registre DNS, l’interruptor pot trigar entre algunes hores a un dia sencer per agafar-lo en directe.

Una vegada que el commutador es faci en directe, aviseu la vostra antiga empresa de hosting sobre la cancel·lació. Superviseu de prop el temps el vostre lloc web com a mínim durant una setmana per assegurar-vos que tot el funcionament del nou host web funciona correctament.

Consell: utilitzeu Què és el meu DNS per realitzar una cerca DNS per comprovar la informació de l’adreça IP actual dels noms de domini i la informació del registre DNS de diversos servidors de noms a 18 ubicacions. Això permet comprovar l’estat més recent de propagació DNS.El mapa DNS és una altra eina de cerca DNS gratuïta per comprovar l’estat de propagació de DNS de més de 20 ubicacions.

Saber quan és el moment de canviar d’amfitrió web

Fer un canvi a un nou host web pot ser un moment estressant, és per això que molts propietaris de llocs prefereixen no canviar d’amfitrió web tret que sigui necessari. Al cap i a la fi: per què perdre temps i energia quan tot funciona correctament?

Quin és el moment adequat per començar a buscar un nou host? Com sabeu que el vostre host web és el causant principal del problema del vostre lloc web? Aquí hi ha alguns consells:

 1. El vostre lloc està constantment a la baixa
 2. El vostre lloc és massa lent
 3. El servei d’atenció al client no ajuda
 4. Necessiteu més espai, funcionalitat o altres recursos
 5. Estàs pagant massa
 6. Ha estat piratejat, més d’una vegada
 7. Heu sentit a parlar d’uns serveis fantàstics en altres llocs

Un bon host web = millor dormir a la nit

Fa uns anys que vaig canviar a Hosting InMotion: el suport tecnològic va ser molt útil i vaig canviar el meu lloc de forma segura i sòlida mentre dormia. Em vaig despertar al lloc web que funcionava de forma ràpida i fiable sense un sol problema.

Si no sentiu aquest nivell de confort o us molesten els informes negatius que heu vist al vostre host web, potser és hora de canviar.

Preguntes més freqüents en canviar a un nou servidor web

Què és la migració d’un lloc web?

El terme migració de llocs web fa referència a dos escenaris: 1, El procés de migració d’un lloc web d’un domini a un altre, normalment canviant les ubicacions del lloc, la plataforma d’allotjament i el disseny; i 2, El procés de migració d’un lloc web d’un host web a un altre host web.

Utilitzem el terme sense voler en aquest article i el remetem al segon escenari.

Quant costa transferir un lloc web a un amfitrió web nou?

Gratuït al voltant de 100 dòlars, basat en la complexitat del vostre lloc web. Molts hostes web, com es menciona en aquest article, ofereixen serveis de migració gratuïts de llocs per als seus nous clients.

Puc moure el meu lloc web des de GoDaddy a un altre amfitrió?

Sí. Però si no ho heu fet abans, podeu canviar un lloc web d’un host a un altre. Si és possible, pregunteu al vostre nou host web si estiguessin disposats a ajudar-vos en la migració gratuïta del lloc web, de manera que us ho farem sense estrès.

Les empreses d’allotjament com A2 Hosting, GreenGeeks i InMotion Hosting ofereixen serveis de migració gratuïts de llocs a nous clients.

Podeu transferir un nom de domini a un altre lloc d’allotjament?

Els noms de domini no s’han de registrar al proveïdor d’allotjament. De fet, podeu allotjar el vostre nom de domini amb un proveïdor de serveis i enllaçar-lo a allotjament proporcionat per un altre.

El canvi d’amfitrió web afecta el SEO?

Generalment, els amfitrions web que no canviïn no afectaran el vostre lloc web SEO, suposant que mantingueu la vostra estructura i contingut del lloc. Tot i això, la vostra qualitat d’allotjament (temps de funcionament, velocitat, etc.) afecta els vostres rànquings a llarg termini, és per això que us recomano que trieu el millor host web de la nostra llista..

Podem allotjar un lloc web de forma gratuïta?

Sí, és completament possible allotjar un lloc web a cost zero. Tot i això, aquests llocs sovint són limitats de qualsevol manera, com ara tenir molt pocs recursos i imposar la marca d’amfitrió. Probablement us haureu d’utilitzar un subdomini de l’amfitrió gratuït on esteu, ja que els noms de domini reals costaran diners.

Com puc transferir el meu lloc web a un altre propietari?

Tècnicament, això es pot fer mitjançant la transferència d’actius com ara allotjament web, nom de domini, a més d’accés a complements i aplicacions de tercers. Tanmateix, si teniu en compte fer això, el millor és assegurar-vos que totes les finances relacionades es mantinguin en garantia per a la vostra protecció.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me