Com resoldre un problema amb el vostre amfitrió web

Els propietaris de llocs web d’avui tenen moltes opcions diferents per a allotjament web. En els casos en què una empresa no ofereix el nivell de servei que necessita, és bastant senzill trobar una nova empresa d’allotjament. Tanmateix, hi ha moments en què ha estat amb una empresa des de fa anys, com els seus preus, o simplement no vol que sigui la molèstia de passar a un nou servidor. En aquests casos, pot ser millor intentar resoldre els vostres problemes amb la vostra empresa de hosting actual abans de passar a un altre.


La meva història al 2012

El 2012 vaig tenir un problema amb un dels meus proveïdors d’allotjament web.

L’empresa d’allotjament web va traslladar els meus llocs a un nou servidor i la IP no es resolia correctament en diversos llocs web del meu client, fins i tot després que hagués canviat tot el que podia al final. Vaig tenir uns clients enfadats i el problema semblava caure per les esquerdes al cap d’un o dos dies. Estava prou molesta que vaig mirar alguns proveïdors nous.

Tot i això, feia uns cinc anys que vaig estar amb l’amfitrió web actual i mai abans no tenia cap problema com aquest. De fet, m’han proporcionat una de les millors experiències d’atenció al client que havia tingut. En lloc de marxar, vaig enviar un correu electrònic al propietari i vaig explicar la meva frustració. Amb aquesta conversa, es van resoldre els meus problemes d’IP i el propietari em va explicar algunes coses sobre com ajudar la vostra empresa d’allotjament web a ajudar-vos.

1- Proporcioneu instruccions i detalls clars

Tant si obriu un bitllet, envieu un correu electrònic o feu una trucada telefònica, proporcioneu detalls clars sobre el problema que us trobeu. La informació que desitgeu recopilar abans de contactar amb l’assistència tècnica inclou:

 • Si rebeu un missatge d’error, copieu el text del missatge paraula per paraula.
 • El problema es troba en el backend del lloc o en el navegador?
 • Què heu intentat fer ja per solucionar el problema?
 • Teniu una còpia de seguretat del lloc la darrera vegada que les coses funcionaven correctament?
 • El problema és urgent? Per exemple, el vostre lloc web al navegador és un problema greu, però és possible que un problema al backend no sigui tan urgent.

2- Permet treballar el temps de suport

Problemes d'allotjament web

Un lloc web fora de línia pot suposar dòlars perduts.

És fàcil frustrar-se quan el problema no s’atén immediatament, però enteneu que l’amfitrió web tracta altres centenars d’altres persones amb problemes similars. Permet una resposta de 12 a 24 hores. Si no en rebeu cap en aquest termini o com a mínim una actualització del progrés, contacteu de nou amb l’amfitrió web i recordeu-los el problema que teniu. De vegades, un bitllet o un correu electrònic es perden en la combinació, així que no us preocupeu que deixeu passar l’empresa de hosting..

A més, si hi ha una manera d’enviar un bitllet en línia, utilitzeu aquest mètode ja que enviarà el problema al suport tecnològic i també apareixerà a la pista. La vostra sol·licitud és menys probable que caigui per les esquerdes quan la treballen diverses persones.

3- Penseu en la vostra història amb l’empresa

Si heu tingut un servei d’atenció al client excel·lent, però teniu un problema difícil de resoldre, no llanceu-ne completament la tovallola. Això podria succeir amb qualsevol empresa d’allotjament web. Feu aquestes preguntes abans de decidir portar el vostre negoci a un altre lloc:

 • S’han resolt ràpidament altres problemes?
 • El suport tècnic envia actualitzacions periòdiques sobre el que estan fent per resoldre el problema?
 • Hi hauria un temps aproximat per solucionar els problemes que pateixo?
 • Que estic contenta amb aquesta empresa d’allotjament web fora d’aquest problema?

Intenta recordar que la persona d’assistència tècnica acaba de fer una feina. Tracteu aquesta persona amb amabilitat i eviteu les acusacions, malediccions o trucades per nom. Les conductes negatives rarament fan que la persona de l’altre costat del servidor vulgui treballar més ràpidament. Per molt agreujada que us sigui, recordeu que sou un professional de negocis.

4- Llegiu la base de coneixement

Problemes d'allotjament web

Quan el vostre lloc s’hagi desactivat, potser voldreu començar llegint la base de coneixement i els fòrums del lloc web del vostre amfitrió.

Actualment, altres clients pateixen el mateix problema o podrien haver-lo tractat en el passat. De vegades, la solució és tan senzilla com restablir un fitxer “.htaccess” o canviar els permisos d’una carpeta. Altres vegades, la solució pot requerir alguns canvis al final del servidor i la base de coneixement us pot ajudar a comprendre quan és una cosa que podeu arreglar i que necessitareu esperar ajuda..

Com desembocar: saber quan és el moment

D’altra banda, si experimenteu temps o freqüències perllongades, pot començar a sentir-vos com una malaltia que mata el vostre negoci..

De fet, afectarà el vostre trànsit a mesura que els clients es frustraran i no tornaran. Hi ha vegades que simplement heu de trobar una nova empresa de hosting per mantenir el vostre lloc en funcionament de la manera que hauria de ser. Quan arriba el moment d’abandonar el vostre amfitrió actual, WHSR és aquí amb els comentaris i els consells sobre l’amfitrió per trobar un servei de hosting nou que s’ajusti a les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map