Elecció d’un proveïdor de serveis d’allotjament web segur

Si heu seguit els meus articles, potser heu trobat alguns temes relacionats amb la seguretat com ara Secured Socket Layer (SSL) o sobre WordPress Security. Internet s’ha convertit en un lloc molt més perillós del que era quan va començar. Està obert a tothom, tant bo com dolent i, el que és més important, s’ha convertit en una eina crucial per a moltes empreses.


Les empreses en línia presenten un recurs combinat de milers de milions de dòlars a ciberdelinqüents. Malauradament, això es tradueix indirectament en convertir-se en una amenaça per a petits propietaris de llocs, fins i tot per a bloggers individuals, per diverses raons.

Fins i tot si el vostre lloc no té res digne de robar, els ciberdelinqüents poden explotar els recursos del vostre lloc per llançar atacs a altres llocs web. A més, no oblidem que les dades són el petroli nou i, per exemple, si recopileu informació del subscriptor al vostre lloc, això val la pena també.

Aleshores, també hi ha els grafiters a Internet: persones que es veuen atacant i desfacant llocs web només perquè poden.

Llocs web predeterminats de WordfenceEl nombre de llocs web defaccionats pels pirates informàtics és un nombre en els milions (Font: Wordfence).

Amb tot això, ¿teniu cap dubte ara que val la pena mirar solucions d’allotjament web segures o, com a mínim, oferir opcions per ajudar-vos a augmentar la seguretat del vostre lloc web? Detenir un atacant decidit és impossible, però cada mica ajuda.

Característiques excel·lents d’allotjament web que tenen

1. Còpies de seguretat (i restauració)

Les còpies de seguretat no només s’apliquen als vostres sistemes informàtics personals, sinó, de fet, més important al vostre lloc web. Tanmateix, podeu controlar molts aspectes de la còpia de seguretat de les vostres dades personals, però per als llocs web, sovint pot dependre del vostre proveïdor d’allotjament.

La majoria dels proveïdors d’allotjament web ofereixen còpies de seguretat gratuïtes, però són variacions sobre aquest tema. Per exemple, alguns poden requerir que realitzeu el procediment de còpia de seguretat manualment, mentre que d’altres poden fer-ho automàticament i requereixen que contacteu amb el seu equip d’assistència si necessiteu serveis de restauració de dades..

UpDraftAquest lloc es troba en un amfitrió que no ofereix còpies de seguretat tan freqüentment com jo, així que he instal·lat un complement de tercers per a WordPress

L’ideal és buscar un proveïdor d’allotjament web que realitzi còpies de seguretat automàtiques periòdiques i que us permeti restaurar-los en qualsevol moment pel vostre compte. Això permet minimitzar els temps d’aturada potencial en cas que alguna cosa vagi malament amb el vostre lloc.

Fitxers > Rewind del servidor. " amplada ="947" alçada ="500" />Per accedir al rebobinament del servidor d’allotjament A2, inicieu la sessió a cPanel > Fitxers > Rewind del servidor. Els servidors d’A2 Hosting disposen de discs durs redundants per a còpies de seguretat reflectides RAID 1 en temps real i còpies de seguretat fora del servidor durant els darrers 30 dies (amb més esforç).

Un bon exemple d’excel·lent sistema de còpia de seguretat és el que ofereixen a A2 Hosting (llegiu la revisió d’A2 Hosting). Tenen dues funcions importants: Rewind Site i Drop My Site. El primer us permet tornar al vostre lloc als punts prèviament desats en temps, mentre que el posterior permet la còpia de seguretat fora de línia de les vostres dades. Truqueu-la com a doble assegurança, si ho voleu.

SiteGround

To access SiteGround Backup Restore, login to SiteGround user dashboard data-lazy-src=

Els llocs web s’acostumen a allotjar en un servidor assegut en centres de dades massius. Bona part del control hi ha automatitzat, de manera que hi ha un mínim de personal en qualsevol moment. Això fa que sigui crucial saber si el vostre host web supervisa el trànsit de xarxa als seus servidors.

Normalment es realitza tenint en compte eines de control i vigilància que vigilen el trànsit o les incidències sospitoses. D’aquesta manera, qualsevol persona que desitgi colpejar-se en algun programari maliciós o dur a terme un atac es pot detectar d’hora.

Malauradament, això no és quelcom que venen molts proveïdors d’allotjament web, per la qual cosa potser haureu de demanar-los més detalls. Com a mínim, us proporcionarà una mica de tranquil·litat per saber el ben bé que protegeixen els seus servidors.

Recomanacions: amfitrió web amb antivirus integrat – Hostgator, BlueHost.

HostGator SiteLockSiteLock’s SiteLock protegeix contra programari maliciós i pirates informàtics

HostGator i BlueHost ofereixen un sistema únic de defensa contra programari maliciós que anomena SiteLock, que es presenta com un complement addicional als seus plans d’allotjament. No només busca un programa de programari maliciós sinó que té una eina d’alerta i eliminació integrada per mantenir els llocs segurs.

5. FTP segur

Si encara sou nou al servei d’allotjament web, de vegades pot ser útil poder traslladar grans quantitats de fitxers al vostre host web. S’aconsegueix amb més eficiència mitjançant el protocol FTP o Transferència de fitxers. SFTP és la versió segura de FTP i ajuda a mantenir les dades segures durant la transferència.

Si bé gairebé tots els proveïdors de serveis d’allotjament web ofereixen accés FTP, no tots admetran SFTP. Si ens fixem en les nostres millors opcions en allotjament web, notareu que moltes d’elles com Kinsta (revisió), CloudWays i SiteGround (revisió) ofereixen accés SFTP..

6. Filtratge de correu brossa

Es tracta d’una àrea grisa i, de manera tècnica, el correu brossa no afectarà la seguretat del lloc. Tanmateix, si de sobte us ha deixat veure amb una enorme aplicació de correu brossa, pot actuar com una DDoS. Si el vostre amfitrió ofereix un filtratge de correu brossa, primer l’atac passa pels seus filtres de correu brossa.

Com a avantatge, al no eliminar el correu brossa, aquests filtres de correu brossa us ajuden a estalviar espai a les carpetes de correu. Gairebé tots els proveïdors d’allotjament tindran disponibles filtres de correu brossa, però alguns requereixen una mica de configuració manual.

L’ideal és buscar una que tingui diverses opcions de protecció contra el correu brossa, com BlueHost, que ofereix tres tipus diferents de protecció contra el correu brossa.

7. Seguretat interna

Un cop més, aquest article no és realment una part del vostre paquet d’allotjament per si mateix, però molts proveïdors de serveis d’allotjament principals asseguren que els servidors es mantinguin fortificats contra atacs. Això vol dir que s’actualitzaran constantment amb els darrers pedaços i eines de seguretat.

Prenem, per exemple, el cas de l’allotjament A2, que té diverses mesures de seguretat com ara KernelCare, la protecció d’allotjament d’auto-curació i la durada del servidor. Els amfitrions com aquest saben que aquestes mesures de seguretat protegeixen tant ella com el vostre lloc, per a una tranquil·litat més gran.

Es gestiona l’allotjament més segur?

És possible que alguns de vosaltres considereu l’allotjament gestionat com a alternativa. Si ho és, heu de saber que l’allotjament gestionat és més probable que sigui més segur que els serveis estàndard d’allotjament compartit. La raó no sempre és per la millor tecnologia o eines, sinó que els entorns d’allotjament gestionats simplement tenen menys llocs que utilitzen els mateixos recursos.

Els entorns d’allotjament gestionats són especialment idonis per a usos específics, com ara els serveis d’allotjament gestionats per WordPress. En agrupar un nombre selecte de llocs de WordPress en servidors especialment configurats, l’entorn és sovint més segur i eficient.

També vol dir que el personal d’assistència té més probabilitats d’especialitzar-se i us pot ajudar més fàcil i ràpidament. Els proveïdors d’allotjament gestionats també assumeixen la responsabilitat dels parches i les actualitzacions, que són una debilitat de seguretat que no s’hauria de passar per alt.

Conclusió: Quina preocupació hauria d’estar sobre l’allotjament web segur?

Estic segur que ara mateix sabríeu la meva opinió al respecte. Tanmateix, si encara teniu la idea que “això no em passarà”, tinc poc escenari per compartir amb vosaltres. En el passat, vaig ajudar a administrar un lloc que proporcionava informació sobre serveis financers.

A causa del gran nombre d’atacs virtuals contra les entitats financeres, el lloc també va patir atacs freqüents i sostinguts, simplement perquè tenia la paraula “banc” al títol del lloc. A partir d’això, podeu veure que no es triga gaire a desactivar un atac.

L’elecció d’un amfitrió web que sigui segur i de bona reputació no és massa difícil ni consumeix temps, però pot reduir els nivells d’estrès per ordre de magnitud. Tenint en compte això, també vull aprofitar l’oportunitat de dirigir-vos a la Guia de Jerry per a VPNs per a novells..

Internet és un mar de recursos sense fons que també és el que fa molta por. Com a propietari d’un lloc web (o futur propietari del lloc web), ajudeu els visitants oferint-los un refugi en aquest entorn oferint-li un lloc segur..

Hem treballat molt per tu i podeu aconseguir notar els millors serveis de molts proveïdors d’allotjament web de WHSR. L’ajuda està a només un clic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map