Els millors llocs d’allotjament web gratuïts (2020)

* Actualitzacions: llista de preus i taula de comparació actualitzada.


A tots ens agraden els freebies i no ha de sorprendre que fins i tot a l’allotjament web hi hagi tones de regalets si saps on mirar. Tanmateix, no totes les coses gratuïtes són iguals, i en aquesta ocasió vaig a veure què ofereixen alguns d’aquests allotjaments web gratuïts (i “gairebé gratuïts”).

15 serveis gratuïts d’allotjament de llocs web a considerar

1. Hostinger

Hostinger comparteix el pla d'allotjament, tan bo com gratuïtEl pla d’allotjament compartit d’Hostinger comença a partir de 0,99 $ / mes

Hostinger = El millor allotjament web gairebé “gratuït” (0,99 $ / mes)

La revisió de Jerry sobre Hostinger els restringeix com a una opció sòlida per als usuaris que desitgen un servei d’allotjament web molt barat. Especialment si són principiants o tenen un pressupost reduït.

Configurem un lloc de prova a Hostinger i com a principiant el seguiment del seu rendiment des del maig del 2018. El nostre lloc de proves allotjat a Hostinger ha anotat el 99,95% de la uptima constantment i s’ha classificat com a “A” en la majoria de les proves de velocitat..

Opció d’actualització

Hostinger Single Hosting no és realment gratuït, però venen un preu increïblement barat (0,99 $ / mes). Els usuaris que vulguin millors funcions (com ara la còpia de seguretat automàtica diària, ofereixen més dominis i executen tasques de cron il·limitades) poden actualitzar-se al seu pla Premium, que costa 2,89 USD / mes.

Què és el pla de Hostinger??

L’etiqueta de preus molt barata de Hostinger inclou un preu (punt final). El pla d’allotjament compartit únic no ve amb una SSL gratuïta ni una còpia de seguretat diària gratuïta. A més, l’acord de 0,99 dòlars / mes només està disponible si us registreu durant quatre anys, que és superior al període de subscripció recomanat (24 mesos)..

Més informació sobre el servei d’allotjament Hostinger en aquesta revisió.

2. Weebly

Reviseu i compareu l'amfitrió web gratuït

Fàcil d’utilitzar, però allotja’t només al subdomini de Weebly.com

Fiabilitat i garanties de funcionament

Weebly té un bon suport mitjançant una vibrant comunitat i també podeu contactar-hi mitjançant correu electrònic o xat en directe.

Opcions d’actualització

Weebly es va esforçar molt per vendre el seu constructor de botigues en línia i, per tant, acostuma a centrar-se en punts clau transaccionals. Els plans d’actualització augmenten les funcions bàsiques, però el més destacat és el nombre de productes que teniu permès vendre alhora. Per descomptat, si només busqueu plans d’allotjament, també funciona. Els preus van des de 12 dòlars al mes fins a 25 dòlars al mes.

Quina és la captura del hosting gratuït Weebly?

Weebly és una gran cosa … bé, Weebly, i realment no li agrada gens. Per exemple, no admet els scripts del servidor (com ara PHP) ni la integració de bases de dades. I el vostre domini de lloc web gratuït serà en forma de subdomini Weebly.com. És cert que és extremadament potent per si sol, però això també vol dir que en termes de flexibilitat, probablement us haureu enganxat a Weebly una vegada que comenceu a utilitzar-lo.

Més informació sobre Weebly a la meva ressenya.

3. Wix

Reviseu i compareu l'amfitrió web gratuït

Editor web poderós gratuït, però amb publicitat

Fiabilitat i garanties de funcionament

Obteniu el que pagueu i, a part d’una àmplia base de coneixement, per a comptes gratuïts, podeu enviar-los per correu electrònic i arriscar-vos. Només els comptes premium obtenen “respostes més ràpides a qualsevol pregunta o problema que puguin tenir.

Opcions d’actualització

Com que els seus plans estan dissenyats per ampliar la funcionalitat als llocs web, Wix als nivells més alts pot resultar costós. Tanmateix, aquests preus inclouen funcions com ara creadors de formularis, campanyes de correu electrònic i fins i tot revisions de llocs per part de professionals. Com a mínim, es registra a 4,50 dòlars al mes, fins a 24,50 dòlars al mes.

Quina és la captura de l’allotjament de dominis gratuït de Wix?

De nou, Wix és un altre motor propietari, cosa que vol dir que intentarà afegir-vos a gairebé qualsevol manera possible. La bona notícia és que juga millor amb altres eines en comparació amb Weebly, per la qual cosa és compatible amb algunes eines com Caspio, una plataforma de bases de dades gratuïta. Oh, i Wix no està lliure d’anuncis. Si no accediu a un pla de pagament, guixarà anuncis Wix al vostre lloc amb agilitat.

Més informació sobre Wix a la meva ressenya.

4. 000Webhost

Reviseu i compareu l'amfitrió web gratuït

Des del 2007, 000Webhost ofereix serveis d’allotjament web gratuït que no estan gravats en els requisits publicitaris. Com que també ofereixen opcions d’allotjament de pagament, el seu model de negoci gira al voltant d’oferir serveis d’allotjament gratuïts finançats pel final de pagament de l’empresa. Això funciona a favor de tothom, ja que els usuaris dels serveis d’allotjament gratuïts també tenen l’opció d’escalfar els seus llocs convertint-se en clients pagats en qualsevol moment..

Característiques

 • Constructor de llocs web gratuït
 • Instal·lador automàtic (WordPress, Joomla, etc.)
 • Allotjament gratuït
 • PHP & Suport de bases de dades MySQL

Especificacions

 • Espai de disc: 1 GB
 • Amplada de banda: 10 GB
 • Base de dades: 2 bases de dades MySQL
 • Tauler de control: Cpanel

Emmagatzematge d’allotjament gratuït relatiu nou però gran

Fiabilitat i garanties de funcionament

Lamentablement, no es va fer cap menció de cap garantia de temps de lliurament a 5GBfree, ni tampoc hi havia informació disponible sobre fiabilitat. Tanmateix, mercaderies petites abunden, ja que almenys hi ha opcions per fer còpies de seguretat dels vostres fitxers i bases de dades. Sembla que aquest és el mateix per al pla de comptes Pro.

Opcions d’actualització

Per un preu de 2,95 dòlars al mes, el compte Pro que ofereix l’amfitrió és barat i sembla que ofereix allò que tenen molts amfitrions web de gran reputació..

Quina és la captura amb un lloc web d’allotjament gratuït de 5 GB?

Tot i que les especificacions bàsiques dels comptes gratuïts semblen perfectes, 5 GB lliures no admet correus electrònics per a aquests. Si voleu tenir un compte de correu electrònic amb el vostre domini, haureu d’actualitzar al compte Pro. Encara més alarmant és la manca completa de dedicació a qualsevol forma de contracte de nivell de servei. Inscriviu-vos pel vostre risc!

Llegiu els termes i condicions de 5 GBP gratuïts aquí.

6. Espai de premis

Reviseu i compareu l'amfitrió web gratuït

Ofertant allotjament web des del 2004, Awardspace ha estat al cap d’un bloc i continua en peu. Amb el temps han estat ajustant la seva oferta de hosting gratuïta i seguint la competència (i els temps). L’any passat van llançar un lloc totalment redissenyat i agilitzat els seus serveis.

Característiques

 • Protecció SPAM
 • Instal·lador automàtic (WordPress, Joomla, etc.)
 • Allotjament gratuït
 • Constructor de llocs web gratuït

Especificacions

 • Espai de disc: 1 GB
 • Amplada de banda: 5 GB
 • Base de dades: 1 base de dades MySQL
 • Tauler de control: Panell de control avançat

Solució gratuïta d’allotjament VistaPanel

Fiabilitat i garanties de funcionament

És interessant tenir en compte que Byet Host ofereix suport 24 hores al dia fins i tot per a comptes gratuïts. Tot i que triguen una estona a donar servei als bitllets, no solen veure un amfitrió gratuït que ofereixi suport real. Sovint s’utilitzen bases de coneixement o, com a molt, un fòrum d’usuaris on s’ajuden els uns als altres.

Opcions d’actualització

Com que ofereixen tant a comptes gratuïts, què obteniu en pagar per allotjament amb Byet Host? Millora el rendiment basat en SSD, dominis lliures i prou inusualment: un panell de control diferent (cPanel). Els preus comencen des de 4,99 dòlars mensuals fins a 7,99 dòlars al mes.

Quina és la captura?

Tot i que el Host Byet sona gairebé massa bé per ser veritat, pot ser bo si trigueu una mica de temps a comprovar el que ofereixen en detall. He descobert que la forma en què es recullen molts termes i serveis és una mica ombrívola i oberta a la interpretació de diverses maneres.

Més detalls sobre els termes i condicions de l’amfitrió Byet.

8- Dreamnix

Reviseu i compareu l'amfitrió web gratuït

En lloc d’un servei gratuït, considero que Dreamnix era “gairebé gratuïta”, ja que ofereixen funcions de la línia superior amb limitacions brusques en el seu producte gratuït. Això està en línia amb el seu concepte de “prova abans de comprar”.

Característiques

 • Servidors alimentats per SSD
 • Instal·lador automàtic (WordPress)
 • Allotjament gratuït
 • PHP & Suport de bases de dades MySQL

Especificacions

 • Espai de disc: 1 GB
 • Amplada de banda: 1 GB
 • Base de dades: 1 base de dades MySQL
 • Tauler de control: Cpanel

Servei d’allotjament gratuït sense cap anunci

Fiabilitat i garanties de funcionament

Es menciona que el temps lliure per als amfitrions lliures és del 99,9%, que normalment és un indicador que augmenta la fiabilitat dels plans de pagament. Malauradament, Freehostia no mostra el temps d’obtenció dels plans de pagament, per tant, és un èxit..

Opcions d’actualització

Freehostia ofereix múltiples plans de capacitats incrementals. El més important aquí sembla que es concentra molt la quantitat d’emmagatzematge donada; estrany, ja que l’emmagatzematge és bastant barat en l’actualitat i la majoria dels servidors web pràcticament s’ho regalen. Els seus preus comencen a partir de 14 dòlars mensuals fins a 65 dòlars mensuals.

Quina és la captura?

Espai d’emmagatzematge, espai d’emmagatzematge i espai d’emmagatzematge, Freehostia sembla tenir la intenció d’arrabassar els usuaris només amb això. 250MB per a un amfitrió web (fins i tot un de franc) avui sembla inconscient. A més, hi ha tants plans disponibles només per navegar per ells és suficient per confondre’t.

Llegiu Freehostia ToS.

10. FreeHosting.com

Reviseu i compareu l'amfitrió web gratuït

El primer que notareu quan visiteu aquest lloc és que està arrebossat arreu amb la paraula “Gratuït”. Genial, ja que és el que heu de seguir bé? No tant quan s’adona que la llarga llista de funcions que ofereix s’entrecreuen astutament amb articles no gratuïts, de manera que semblen més llargs..

Característiques

 • Constructor de llocs web gratuït
 • Instal·lador automàtic (WordPress, Joomla, etc.)
 • Allotjament gratuït
 • PHP & Suport de bases de dades MySQL

Especificacions

 • Espai de disc: 10 GB
 • Amplada de banda: il·limitat
 • Base de dades: 1 base de dades MySQL
 • Tauler de control: Cpanel

Allotjament gratuït de $ 0 sense publicitat

Fiabilitat i garanties de funcionament

Tots els plans de Freehosting UE disposen de supervisió de servidors 24 hores i una garantia de temps de vida del 99,8%. Pel que fa als allotjaments web, és a la part baixa. Suposo que per tranquil·litat, ofereixen la mateixa garantia als comptes gratuïts.

Opcions d’actualització

FreehostingEU presenta tres sabors, gratuït, MILLOR i PRO. Els dos plans pagats costen 6,95 dòlars i 11,95 dòlars mensuals respectivament i inclouen una garantia de devolució de 30 dies. Tanmateix, ofereixen un descompte per a inscripcions per primera vegada.

Quina és la captura de Free Hosting UE?

Un cop més, tot ho fa amb lletra petita i, en el cas de FreeHostingEU, passareu per “WOW!”, Si primer no us trinxeu els cabells. Es preveu compliment en moltes àrees poc habituals, perquè, qui pensa en algunes d’aquestes coses? Per exemple, heu d’acceptar limitar l’espai a que només consti un 10% d’arxius d’imatges, un 10% d’arxius, etc. Així, en realitat, rebeu un amfitrió web on podreu descarregar … 20 MB d’imatges a.

Obteniu més informació als Termes del servei d’allotjament gratuït de la UE.

12. Allotjament gratuït No hi ha anuncis

Reviseu i compareu l'amfitrió web gratuït

FreehostingNoAds fa uns 18 anys que no ho faig. Aquest lloc és molt generós quant a allò que ofereix, de fet, més que pel que alguns comptes de pagament paguen. Suposo que part d’ella és subvenció mitjançant publicitat, ja que emplaten anuncis de google a tot el seu propi lloc web. Tot i així, prometen no obligar-lo a publicar els seus anuncis.

Característiques

 • Constructor de llocs web gratuït
 • Instal·lador automàtic (WordPress, Joomla, etc.)
 • Allotjament gratuït
 • PHP & Suport de bases de dades MySQL

Especificacions

 • Espai de disc: 1 GB
 • Amplada de banda: 5 GB
 • Base de dades: 3 bases de dades MySQL
 • Tauler de control: desconegut

Amfitrió web gratuït amb espai d’emmagatzematge limitat

Fiabilitat i garanties de funcionament

FreeVirtualServers ofereix la norma de garantia de temps de 99,9% estàndard i tots els comptes gratuïts estan suportats per una base de coneixement i preguntes freqüents. També hi ha vídeos flash tutorials si es necessita més ajuda. L’assistència en línia 24/7 està reservada només per a comptes de pagament.

Opcions d’actualització

Hi ha diverses opcions d’actualització que van des de l’allotjament compartit estàndard fins a servidors dedicats. Els preus oscil·len entre 6,45 dòlars mensuals i 155,20 dòlars al mes (que són per a un servidor dedicat). Val la pena assenyalar que es tracta d’una empresa basada al Regne Unit amb servidors ubicats allà. Els preus també es carreguen en lliures esterlines (convertides a USD $ per la seva comoditat).

Quina és la captura?

Aquest amfitrió sembla completament superior al que podem veure, sense cap sorpresa, fins i tot en els Termes i condicions.

Consulteu els TOS de servidors virtuals gratuïts aquí.

14. Àrea d’allotjament web gratuïta

Reviseu i compareu l'amfitrió web gratuït

Una altra empresa de llarga durada en l’àrea d’allotjament web, Freewebhostingarea és generosa en els seus termes bàsics per als comptes gratuïts. També ofereix una curiosa opció entre dos quadres de control diferents, un dels quals sembla extremadament característic.

Característiques

 • Constructor de llocs web gratuït
 • Instal·lador automàtic (WordPress, Joomla, etc.)
 • Allotjament condicional sense publicitat
 • PHP & Suport de bases de dades MySQL

Especificacions

 • Espai de disc: 1,5 GB
 • Amplada de banda: il·limitat
 • Base de dades: 1 bases de dades MySQL
 • Tauler de control: FreeWHA Panel / Cpanel

Hostatge gratuït amb gran capacitat d’emmagatzematge

Fiabilitat i garanties de funcionament

Hi ha una garantia de temps de vida del 99,9% estàndard juntament amb una comunitat d’usuaris relativament activa als fòrums. S’inclou suport tècnic, però està restringit a problemes immediats relacionats amb el servei d’allotjament.

Opcions d’actualització

Tots els comptes gratuïts tenen el seu compte de pagament corresponent, que és bàsicament un pas més alt del que ofereix el compte gratuït. Els preus oscil·len entre 1 $ al mes i 5 dòlars al mes. InstaFree també ofereix serveis de transferència de llocs web, fins i tot per a comptes gratuïts, sempre que utilitzeu Cpanel.

Quina és la captura?

Aquí hi ha un parell de solucions, com ara el fet que InstaFree té una llista de països dels quals ha prohibit els usuaris. Inclou entre ells països com la Xina, Rússia i Polònia, però també (sorprenentment) Singapur.

Llegiu els Termes i condicions d’Instafree aquí.

Compara plataformes d’allotjament gratuïtes

Guanyar la divulgació

WHSR rep comissions de derivació d’algunes de les empreses esmentades en aquest article. Es necessita molt esforç i diners per crear contingut útil com aquest; el vostre suport és molt apreciat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map