El gener del 2015 vaig contactar a un bon nombre de bloggers i vaig fer una enquesta d’allotjament ràpid.


L’objectiu d’aquesta enquesta és simple, vull saber –

 1. On són els bloggers que allotgen el seu bloc,
 2. Estan contents amb el seu amfitrió web actual i
 3. Tenen previst canviar d’amfitrió durant els propers 6 mesos.

No escolteu el que diu la gent, mireu el que fan

Si compres un amfitrió web actualment, aquí tens un consell privilegiat per a tu. La millor manera de trobar un bon host web és comprovar on són els professionals que allotgen els seus llocs (per descomptat, això només és cert si entens quins són? les vostres necessitats d’allotjament). Com va dir el savi – “No escolteu el que diu la gent, mireu el que fan”.

En aquesta entrada, us mostraré el resultat d’aquesta enquesta i algunes estadístiques ràpides a la primera part; i aprofiteu els detalls, així com les meves observacions personals.

Crèdits: especial gràcies a:

Però abans de tot, he de donar les gràcies a tots els blocaires que han participat en aquesta enquesta. Van oferir consells i comentaris molt útils en aquesta enquesta: tothom, per favor, els recolza i visiten els seus blocs.

Brian Jackson, Devesh Sharma, Enstine Muki, Abrar Mohi Shafee, Adam Connell, David Risely, Harsh Agarwal, Ashley Faulkes, KeriLynn Engel, Kulwant Nagi, Tim, Pete, Kevin Muldoon, Gina Badalaty, Ron Sela, S. Pradeep Kumar, Lori Soard, Heather Ash, Sue Ann, Meicel Neugebauer, Edward Rosario, Hamza Abdelhak, Jason Chow i aquells que van desitjar mantenir-se en l’anonimat (ja saps qui ets, gràcies!).

Antecedents

Vaig contactar personalment amb 50 blocaires per correu electrònic i vaig compartir el meu formulari d’enquesta de Google en diverses ocasions a Twitter i Google+. He intentat posar-vos en contacte amb més bloggers a HARO, però és una pena que la meva consulta no es publiqui.

En total, hem aconseguit 36 ​​participants en aquesta enquesta: no és un gran nombre, però tot i així, hi ha molts que es poden emportar per endur-se.

Preguntes que vam fer:

 • Qui actualment allotja el teu bloc?
 • Què és el que més t’agrada del teu amfitrió web?
 • Teniu previst canviar d’amfitrió web en els propers 6 mesos?
 • Observacions i comentaris addicionals.

Estadístiques & Resultats de l’enquesta

On acullen els blocaires els bloggers?

gràfic d'enquestes d'allotjament 1En una ullada ràpida, aquí teniu els bloggers que vaig entrevistar que allotgen els seus blocs.

Es van mencionar 43 vots i 21 noms dels 36 bloggers que vaig entrevistar. Aquestes empreses d’allotjament són, per ordre alfabètic: A Small Orange, A2 Hosting, All Inkl, BlueHost, Cloudways, Dream Host, Fat Cow,, Hostgator, Idologic, InMotion Hosting, IX Web Hosting, Kinsta, Host Known, Little Oak, Media Temple, Site 5, SiteGround, Traffic Traffic, Weebly i WP Engine. Un blogger em va dir que llogava el seu propi servidor directament des d’un centre de dades, cosa que és una sorpresa per a mi.

Nota: Els amfitrions web amb una sola menció s’agrupen a “Altres”.

Què és el que més t’agrada del teu amfitrió web?

gràfic d'enquesta d'allotjament 3

Teniu previst canviar d’amfitrió en els propers 6 mesos?

En resum, 34 No, 4 Sí, i 5 Potser.En resum, 34 No, 4 Sí, i 5 Potser.

Opinió sobre els bloggers, comentaris personals i més detalls

Molts dels bloggers que vaig entrevistar van donar més detalls del que vaig demanar – que és tan amable d’ells (moltes gràcies, de nou!). Aquí hi ha més detalls i les meves observacions sobre els resultats de l’enquesta.

Molts blocaires encara es mantenen amb Hostgator

Tenint en compte el problema amb el seu sistema de xat en viu, no m’esperava que tants bloggers encara quedessin enganxats amb Hostgator hosting El Gator destaca com el “campió” d’aquesta enquesta (set de cada 43 blocaires allotgen els seus blocs a Hostgator), tot i que la majoria van notar el llarg temps d’espera en el suport de xat en viu d’Hostgator (llegiu les ressenyes a continuació).

Enstine Muki, EnstineMuki.com

“Hem estat amb ells [Hostgator] des del 2008 i no han tingut cap problema important. El suport en directe s’ha convertit en el pitjor de Hostgator. Cada vegada és més difícil obtenir ajuda per correu electrònic o per xat en directe. Sembla que és el pitjor de la indústria en aquest moment. “

Abrar Mohi Shafee, Bloc encanteri

“La gent hauria pogut notar que HostGator ha aconseguit un ritme molt baix en suport en directe. Anteriorment, eren 2-3 minuts, però ara triguen 30 minuts o més. Només per aclarir, crec, aquesta és la conseqüència de la transferència del centre de dades ja que el propietari ha canviat. Tot i que us hauria de fer saber, HostGator va ser l’empresa que va oferir el suport en viu més ràpid. Els clients existents estan pensant a traslladar-se allà on els nous clients creuen que es quedaran atrapats per entrar ells mateixos. Però crec que els haurem de donar una oportunitat a mesura que van superant gradualment. L’empresa va ser la joia d’acollir els darrers anys. Hi ha d’haver un motiu dur per a totes aquestes dificultats. Però això mai vol dir que siguin un mal amfitrió. “

SiteGround: nous nens al bloc

Un total de cinc bloggers allotgen els seus blocs a SiteGround.

Heather Ash, Mama de la felicitat

“Una de les raons per les que les vaig triar [SiteGround] és que ofereixen suport de WordPress. També vaig obtenir un bon tracte introductori d’ells ”.

Ashley Faulkes, Mad Lemmings

“Siteground ofereix allotjament compartit a un preu molt assequible, igual que HostGator de Bluehost. Però, a diferència d’aquests dos, també ofereixen una varietat d’ubicacions (EUA, Europa o Àsia, cosa que significa que us podeu centrar en on es troben els vostres usuaris. També tenen un mecanisme de caché integrat, que també ajuda a carregar el vostre lloc més ràpidament (sovint millor que molts dels complements de WordPress utilitzen molts). El servei i el coneixement de WordPress també és sorprenent. “

El dilema del motor WP

Si em seguiu a Google+ o llegiu la meva ressenya sobre WP Engine, sabríeu que vaig desenvolupar un sentiment d’odi d’amor a WP Engine. D’una banda, WP Engine ofereix servidors ràpids que cremen i una gran fiabilitat (segons els quatre bloggers que allotgen els seus blocs a WP Engine); D’altra banda, l’amfitrió del web sembla que té un preu massa elevat (segons dos bloggers que els van evitar).

Suposo que WP Engine està fent molt i dolent al mateix temps (perdoneu la meva estranya lògica).

A continuació, es mostren algunes ressenyes positives sobre WP Engine que tinc –

Devesh Sharma, WP Kube

“M’agrada el WP Engine per la qualitat del suport al client i la major velocitat del lloc, tot i que no permet als usuaris crear correus electrònics de marca professionals.”

David Risley, Acadèmia de Màrqueting de Blocs

“Aquesta és la principal raó per la qual vaig passar a WP Engine. Com que està gestionat completament, dedicat a WordPress, és bastant el que faig servir. I, en comptes de contractar a un home que només sigui la seva feina, és mantenir el meu lloc; si alguna cosa ha estat piratejat, és el seu treball arreglar-lo; WP Engine fa tot això. Ha estat més barat fer-ho així ”.

I els crítics –

Harsh Agarwal, Shout Me Loud

“Vaig passar de WPEngine a Cloudways i no recomanaria WPEngine a ningú amb trànsit elevat. Les seves despeses en excés són descarades i una cosa que em va ferir molt l’any passat “.

Brian Jackson, BrianJackson.io

“Vaig emigrar a Kinsta fa uns 3 mesos des de WP Engine després d’haver-me emportat amb les despeses d’explotació basada en el nombre de visitants. Kinsta no et cobra en funció dels visitants. Kinsta torna a guanyar les velocitats del WP Engine i és més barat. També inclouen un CDN gratuït de 14 ubicacions amb tots els plans. “

En canviar d’allotjament web

Alguns bloggers que han explicat perquè estan o no pensen canviar d’amfitrió durant els propers 6 mesos. Aquí hi ha alguns per mastegar –

S. Pradeep Kumar, Blocs infernals

“Estic molt emocionat amb l’oceà digital i el seu funcionament, així que podria intentar-ho aviat i veure com funcionen els blocs de trànsit pesat.”

Brian Jackson, BrianJackson.io

“No, no deixaré Kinsta en cap moment. Estan fent coses fantàstiques i penso estar amb ells durant molt de temps. “

Ashley Faulkes, Mad Lemmings

“Mad Lemmings s’està acostant a superar aquest pla, i també estic molt centrada en l’experiència dels usuaris i la velocitat del lloc. Així que, en un futur pròxim, estic buscant passar a allotjament Cloud o VPS “.

I aquí teniu el comentari de Kulwant Nagi, que crec que ens proporciona una valuosa lliçó sobre com canviar d’amfitrió web.

Kulwant Nagi, Gàbia de blogs

“En els darrers dos anys he canviat 4-5 amfitrions, ja que tots estaven creant alguns problemes. He utilitzat HostGator, BlueHost, KnownHost, DigitalOcean i Linode respectivament.

 1. Vaig deixar HostGator mentre allotjaven llocs web de casino en la mateixa adreça IP.
 2. Vaig deixar BlueHost quan estava rebent massa temps d’aturada.
 3. Vaig deixar KnownHost perquè un dels meus llocs web allotjats al seu servidor estava piratejat i es van negar a solucionar el problema.
 4. DigitalOcean i Linode són servidors no gestionats, per la qual cosa va ser molt difícil passar molt de temps amb ells (ho he dit tot a l’enllaç esmentat anteriorment).

Si no estic satisfet amb l’amfitrió actual, segur que canviaré. “

Conec massa bloggers que són massa mandrosos o que tenen por de canvis i que sovint aconsegueixen excuses com aquestes – “No tinc temps per traslladar el meu bloc a un altre amfitrió. Què passa si el canvi d’amfitrió posa en perill els meus rànquings de cerca? Què passa si el nou amfitrió xucla? Bla, bla, bla, bla … ”Tot el que puc dir a aquests bloggers és un problema. Si un amfitrió web no us està tractant a la dreta, canvieu.

En cas que necessiteu ajuda, aquí teniu una guia pas a pas per a vosaltres.

Altres: amfitrió conegut, all Inkl i A2

Kevin Muldoon, KevinMuldoon.com

“Jo sóc al voltant de prop de 20 mesos. Tenen preus fantàstics i mai he tingut cap problema amb el rendiment. Segur, he tingut algunes interrupcions a causa dels atacs de DDOS. No estava content amb això, tot i que això passa amb totes les empreses de hosting. Amb molt, la seva millor característica és el suport. El 99% de bitllets de suport es responen en menys de 5 minuts. De fet, he tingut algunes entrades que han tingut una resposta amb una resposta en menys d’un minut. El seu suport és de 24 hores al dia. Sempre que passi alguna cosa amb el meu lloc web, ja sigui un impuls en el temps de la CPU o un atac de phishing d’un spammer, vull suport per manejar-lo ràpidament, eficaçment i amablement. I en tot el meu temps amb l’empresa com a client, sempre ho tenen. Per això, no em veig en cap moment traslladat d’amfitrió en cap moment ”.

Meicel Neugebauer, allotjament web Vergleich 24

“Per descomptat, cap host no és perfecte. Per tant, vaig decidir triar all-inkl.com, perquè el suport i el rendiment són realment bons i era molt important per a mi. El preu es pot justificar amb uns 8 € (9,27 $) al mes. Algunes coses agradables, com la imatge ecològica i la transparència, fan que la meva decisió sigui definitiva. També busco opinions humanes sobre aquest amfitrió. Les constantment bones crítiques m’han donat una bona sensació per triar la correcta ”.

Lori Soard, Rat Race Motiny

El que més m’agrada de l’allotjament d’A2: el suport tècnic és ràpid per respondre. Si els envio un correu electrònic, responen en menys d’una hora.

A2 és una mica més car que la meva última empresa d’allotjament, Downtown Host, però han resolt problemes per a mi en pocs minuts i tenen molts avantatges addicionals. Gràcies a Jerry Low per recomanar-me A2 quan estava preparant per canviar d’amfitrió. Les seves ressenyes estan sempre ben relacionades amb allotjament web.

El teu torn! Explica’ns on allotges el teu bloc

Doncs seria tot el que estic cobrint avui. Ara és el vostre moment de compartir alguna informació amb nosaltres.

Qui actualment allotja el teu bloc? Què és el que més t’agrada del teu amfitrió web? Teniu previst mudar-vos en els propers sis mesos?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me