WP Engine Review

Jeg lærte først om WP Engine for længe siden. Da virksomheden startede første gang i 2010, foretog jeg et online-interview med dets medstifter Jason Cohen.


Ikke mange har hørt om navnet “WP Engine” dengang, men virksomheden voksede eksponentielt. Mange velkendte bloggere og virksomheder (inklusive HTC, FourSquare, Balsamiq, Sound Cloud) skiftede over.

Et år efter interviewet fik jeg en gratis konto og flyttede WHSR over. Migrationsprocessen var meget glat, og min webstedsbelastningstid blev halveret øjeblikkeligt. Naturligvis var jeg meget glad og opholdt sig i mere end 2 år.

Kort efter Google Penguin (som WHSR fik et stort hit), besluttede jeg at ændre og begyndte at genopbygge alt fra jorden nul. Ideen var at vokse WHSR til en webtjenesteudbyder, opbygge et samfund omkring os selv og stole mindre på Google-trafik. Det var tidspunktet, hvor WHSR Uptime Monitor blev lavet, og vi skiftede tilbage til konventionelt VPS-hostingmiljø.

Året var 2013.

Dagens WP-motor

Med tiden er WP Engine vokset til en ekstremt populær WordPress-hosting.

Mange ting har ændret sig siden WHSR flyttede ud. Forskellige nye funktioner blev tilføjet, når teknologien skrider frem, virksomheden er finansieret af en stor gruppe investorer inklusive Automattic (folkene bag WordPress.com), og mange bloggere og WP-eksperter betragter dem som en af ​​de bedst styrede WordPress-hosting (der var også nogle der går imod dem, mere om det senere).

Er WP Engine lige så god som ordene fra gaderne? Lad os finde ud af det.

Gennemgangsoversigt

Ulemper

  • Dyre addon-funktioner
  • Ingen e-mail-hosting – Brugere skal betale ekstra til tredjepart (f.eks. Google Suite eller Rackspace) for at være vært for deres e-mails
  • Ingen direkte adgang til .htaccess-fil
  • Migrationsservice til selvhjælpswebsted kun
  • Stort SEO-problem med standardindstillingen “Redirect Bot”
  • Lidt dyrt – Prisen steg i marts 2018
  • Dyrt for ejere, der kører flere WP-websteder

WP-motoralternativer

Brugere, der overvejer WP Engine, vil måske også tjekke Kinsta, Pressidium eller SiteGround.

Hurtige links 

Lær mere om min oplevelse og gennemgang af WP Engine hosting fra forskellige perspektiver:

WP-motorplatforms ydeevne

Vores oplevelse & Tanker:

Time-to-first-byte (TTFB) under 250ms

Serverplacering kun i USA

WP Engine Platform Uptime (Feb 2018): 100%

Teststedet hos WP Engine er ikke gået ned i de sidste 1038 timer.

Ældre server oppetidsposter

* Klik for at forstørre billedet.

Juni 2017: 100%

Feb 2016: 99,97%

wpengine feb 2016 oppetid

Nov 2015: 100%

WP Engine Hosting uptime scores (nov 2015)

Sep 2015: 100%

wpengine sept oppetid - webstedet er ikke nede i 1757 timer

Sep 2014: 99,99%

wpengine hosting

Personlig oplevelse (2012 – 2013)

Som jeg nævnte tidligere, flyttede jeg WHSR til WP Engine i 2012/13. Min personlige oplevelse med WP Engine på det tidspunkt var intet andet end WOW.

Webstedets responstid forbedrede 100% i henhold til Pingdom lige efter migreringen af ​​webstedet. Bemærk, at der ikke blev foretaget nogen anden finjustering, når dette blev målt.

wpengine responstidWebstedets responstid halveres, så snart det flyttes til WP Engine.

WP-motor Bitcatcha Resultater af hastighedstest (mar. 2018): A+

Gode ​​resultater i den seneste hastighedstest på Bitcatcha.

Resultater af WP-motor Bitcatcha-hastighedstest (jun. 2017): B+

Fremragende hastighedstestresultatstest fra de fleste steder. Bortset fra Japan er responstiden fra andre placeringer langt under Googles anbefalede 200 ms.

WP Engine Speed ​​Test på WebpageTest.org

Tid til første byte (TTFB) ifølge WebpageTest.org på 224ms.

WP Engine Kundeservice

Vores oplevelse & Tanker:

60-dages pengene-tilbage-garanti 

Ingen kontraktlås – annullér når som helst 

Kundeklager på eftersalgsservice

Pro-aktiv live chat support

En WP Engine-salgsmedarbejder er der for at hilse dig, så snart en bruger lander på deres websted.

Min seneste live chatoplevelse med WP Engine support var god. WP Motors live chat support er en af ​​de bedste fem ifølge mine undersøgelser i 2017.

Min chatrekord med WP Engine-medarbejdere, Maurice Onayemi.

Enorm videnbase på WP Engine support sektion.

Da WordPress er WP Engine-kerneforretning, tilbyder værten omfattende WordPress-optimeringsguide i deres supportafdeling (som du ikke får med andre ikke-WP-administrerede værter).

Brugerklager på WP Engine Support (hovedsageligt i 2014/2015)

WP Engine understøtter var førsteklasses under mit ophold (2012 – 2013). Hver enkelt supportpersonale, som jeg talte med, var en WordPress-wizard. Og de var så lidenskabelige med deres job – at du kan se, hvor hurtigt de svarer på dine e-mails – deres billetsupportsystem var som en live chat, hvor jeg fik næsten øjeblikkelige svar hver gang.

Men tingene har åbenbart ændret sig senere, hvis du søger rundt, og du vil bemærke, at her var nogle klager over WP Engines kundesupport i 2014, inklusive denne langvarige anmeldelse af Matthew Woodward. Klagerne fokuserer generelt på to ting –

  • Uinformerede / uerfarne supportmedarbejdere,
  • Langsomt svar (nogle sagde endda, at deres anmodninger blev ignoreret), og

Opdateringer: Brugernes feedback efter Jasons meddelelse

Seneste brugerfeedback (efter Jasons meddelelse) viser, at kvaliteten af ​​WP Engine kundesupport kommer tilbage.

Feedback fra BRet Wegner, Drive Social Now

Meget sandsynligt, mellem den enkle opsætning, automatiserede migrationer og stor support, når du har brug for lidt mere kontrol, har WP Engine ikke svigtet mig endnu. Det ser ud til at være tidspunkter, hvor administratorsiden af ​​et websted virker lidt træg. Dette er normalt i spidsbelastningen, men hvis dit websted er på en server med andre websteder, der har store belastninger, kan du blive påvirket. Men du kan normalt bede dem om at flytte dit websted til en anden server, og de sørger for at få dig til et mere pålideligt miljø. – Bret Wegner, Drive Social Now / citeret fra Fit Small Business.

Feedback fra Dave Warfel, WP Smack Down

Ventetider på live chat [med WP Engine] afhænger af nogle få faktorer; hovedsageligt tidspunkt på dagen, og hvis de oplever serverproblemer. Jeg tror, ​​det længste, jeg har måttet vente, er 15 minutter. Et flertal af tiden får jeg svar på mindre end 5 minutter. Sammenlignet med andre værter vil jeg bedømme dette som meget godt (8.5 / 10) – Dave Warfels WP Engine Review.

WP Engine’s besøg tæller

For et par år siden er en klage, du ofte hører om WP Engine, hvordan de opkræver deres kunder. Brugere af WP Engine debiteres baseret på besøg. WP Engine entry plan for eksempel tillader op til 25.000 besøg pr. Måned. Hvis din blog tiltrækker mere end 25.000 besøg på en måned, skal du betale mere.

Så flere besøg = mere CPU-ressourceforbrug = højere værtsgebyrer. Retfærdig?

Nix. Fordi WP Engine også opkræver botsbesøg og ikke har implementeret nogen foranstaltninger til at blokere dårlige bots (i modsætning til konventionel hosting, kan brugerne ikke konfigurere deres robots.txt for at blokere dårlige bots på WP Engine). Brugere blev tvunget til at betale overskridelser på grund af botsbesøg.

GeoIP-målretning og sikkerhedskopiering på stedet

Forhandlervenlig: Overfør fakturering til dine klienter

Dyre addon-funktioner

Ingen direkte adgang til .htaccess-fil

Aktuelt i salg – få 2 måneders gratis og 10% rabat

Ingen kontraktlås – annullér når som helst 

Dyrt for ejere, der kører flere WP-websteder

Fordele

  • Solid serverydelse – Hosting oppetid over 99,99%
  • Hurtig serverhastighed – Time-to-first-byte (TTFB) under 250ms
  • Prøv uden risiko – 60-dages pengene-tilbage-garanti
  • God faktureringspraksis – Brugere kan refundere eller annullere konto let
  • Forhandlervenlig – Overfør fakturering til dine klienter
  • Agile udviklingsmiljø – Udviklings- og iscenesættelsessteder klar
  • Genesis Framework og StudioPress-temaer inkluderet

WP Engine anbefales til:

  • Brugere, der kører et enkelt WordPress-sted med mellemstor til høj trafik,
  • Der er en mulighed for, at dit websted bliver viralt og rammer Reddit-forside,
  • Dit WordPress-sted er din vigtigste indkomstskilde,
  • Du bekymrer dig altid om hackere og malware,
  • Du kan ikke lide at håndtere det kedelige vedligeholdelsesopgave til WordPress – som f.eks. Sikkerhedskopiering af site og filcache-indstilling;

Gå videre, som jeg gjorde med WHSR, og ophør med at bekymre dig om, at dit websted bliver hacket eller ned på grund af trafikstød.

WP-motoralternativer

Hvis WP Engine ikke er til dig, er der flere gode administrerede WordPress-hosting at overveje. Kinsta, WP Web Host, SiteGround og Pressidium er et par løsninger, som jeg har prøvet og anbefale.

Sammenlign WP Engine med andre

Her er sammenligningen side om side af de populære administrerede WordPress-tjenester – WP Engine vs Kinsta vs SiteGround.

Tjek også ud:

  • WP Engine vs Kinsta
  • WP Engine vs SiteGround
  • WP Engine vs WP Web Host
  • WP Engine vs Pressidium
  • WP Engine vs TMD Hosting
  • WP Engine vs Liquid Web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map