10 måder at beskytte din virksomhed mod en dårlig webhost

En pålidelig webhost holder dit websted kørende (tilgængeligt for klienter) konsekvent med minimal nedetid; en dårlig webhost kan på den anden side være skadelig for din succes ved at kapse trafik, for ikke at nævne din SEO-placering.


Som en smart virksomhedsejer skal du være opmærksom på, at selv de bedste hostingudbydere kan blive dårlige værter (eller værst – løbet tør for forretning og “forsvinde”) en dag.

For dem, der driver en virksomhed online – er det nødvendigt at oprette et vist forsvarsniveau og beskytte dig mod din egen virksomheds webhost.

Her er mine ideer til, hvordan man får det til. 

1. Registrer dit domæne hos en anden part

Mange hostingfirmaer tilbyder nu en gratis domæneregistrering ved køb af en hostingpakke. Det kan dog være smart at bruge en ekstra $ 10- $ 15 og registrere dit primære domæne hos en anden registrator.

Jeg bruger normalt det gratis domæne til mine sekundære websteder, som jeg bruger til værtstestning eller SEO-eksperimenter. På den måde, hvis domænet bliver bundet til det hostingfirma, og jeg vil skifte, har jeg ikke mistet utallige arbejdstimer på et websted, hvor jeg har bygget trafik til.

Jeg bruger NameCheap til at købe alle mine nye domæner i dag – Priserne er billige, og deres platform er let at bruge.

Det er meget lettere at flytte til et nyt hostingfirma, når du registrerer dit domæne hos en anden part. Ellers slutter du med at skulle vente på, at dit hostingfirma frigiver dit domæne. Dette kan blive vanskeligt, da de også mister din hostingvirksomhed.

Hvis du allerede har registreret dit domæne hos dit hostingfirma, skal du ikke få panik. Du kan stadig overføre det til en tredjepart-registrator.

Tip – Liste over hostingfirmaer, der accepterer PayPal-betaling.

3. Hold dig sammen med en hostingudbyder med en lang prøveperiode

Garantier er et signal om, at du kan stole på dette firma mere end et, der ikke står bag dets service. En lang prøveperiode viser, at hostingfirmaet er overbevist om kvaliteten af ​​den service, de har at tilbyde.

(Dette forklarer, hvorfor prøveperioden vises i vores store værtsanmeldelsestabel.)

Webhost-udbydere skal tilbyde mindst en måned, men der er nogle, der tilbyder en endnu længere prøveperiode.

Nogle af de bedste værter, som jeg tidligere har prøvet, tilbyder den længste fulde refusionsperiode.

 • InMotion Hosting – 90 dage
 • Hostgator – 45 dage
 • SiteGround – 45 dage
 • Hostinger – 30 dage
 • BlueHost – 30 dage
 • A2 Hosting – Når som helst

Nogle virksomheder tilbyder ”Når som helst pengene-tilbage-garanti” – det betyder, at du kommer til at annullere din hosting-konto og bede om refusion når som helst under abonnementet. Lad os sige, at du betaler for et års service, men efter 90 dage er du virkelig utilfreds med kvaliteten af ​​hostingfirmaet. Med en tilbagebetalingsgaranti når som helst kan du anmode om refusion og annullere resten af ​​tiden på din konto.

Tip – Gratis værktøjer til at spore server oppetid: Uptime Robot, Host Tracker og Pingdom. Gratis værktøjer til måling af webstedshastighed: Bitcatcha, GtMetrix og UpTrends. Læs også min detaljeringsguide om, hvordan du sporer din vært oppetid effektivt.

8. Opdater dit kodeord regelmæssigt

Hackere bliver ved med at blive smartere, så det er ikke nok bare at sætte en stærk sikkerhed på plads.

Et scenario (som skete i det virkelige liv) kan være, hvis en person, der arbejder for et hostingfirma, forlader på dårlige vilkår og tager kundedata. Denne person har nu adgangskoden til dit websted. Han kan sælge det eller bruge det selv.

Tip – Detaljer trin for trin-guide, jeg skrev om migrering af en webhost. Og her er listen over 10 hostingfirmaer, jeg anbefaler.

10. Forstå dit websted behov

Typer af forskellige webhostingtjenester.

At vide, hvad dine faktiske behov hjælper med at rydde røgskærme (markedsføring af sweet talk) og få dig til kernen i den kvalitet og værdi, hosting virksomheder tilbyder.

For eksempel – hvis du har brug for delt hosting lige nu, men sandsynligvis har brug for en VPS senere; så skal du undgå hostingfirma, der kun tilbyder delt hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map