De bedste gratis webhostingsider (2020)

* Opdateringer: Prisliste og sammenligningstabel opdateret.


Vi elsker alle freebies, og det bør ikke overraske, at selv i webhosting er der masser af freebies, hvis du ved, hvor vi skal kigge. Dog er ikke alle ting gratis lige, og denne gang vil jeg se på, hvad nogle af disse gratis (og “næsten gratis”) webhosts har at tilbyde.

15 gratis webstedshosttjenester at overveje

1. Hostinger

Hostinger delte hostingplan - så godt som gratisHostinger delt hostingplan starter ved $ 0,99 / mo

Hostinger = Den bedste “næsten gratis” webstedshosting ($ 0,99 / mo)

Jerry’s gennemgang af Hostinger indsnævrer dem som et solidt valg for brugere, der ønsker en ultra-billig webstedshostingstjeneste. Især hvis de er nybegynder eller har et stramt budget at arbejde med.

Vi opretter et teststed hos Hostinger og starter sporing af dets ydeevne siden maj 2018. Vores testsite, der er hostet på Hostinger, har scoret konstant over 99,95% oppetid og bedømt som “A” i de fleste hastighedstests.

Opgraderingsmulighed

Hostinger Single Hosting er ikke rigtig gratis, men de sælger utroligt billig pris ($ 0,99 / mo). Brugere, der vil have bedre funktioner (såsom automatisk daglig sikkerhedskopiering, være vært for flere domæner og køre ubegrænset cron-job) kan opgradere til deres Premium-plan, der koster $ 2.89 / mo.

Hvad er fangsten med Hostinger-planen?

Hostinger’s ekstremt billige prismærke kommer med en pris (ordspil beregnet). Den enkelt delte hostingplan leveres ikke med en gratis SSL eller daglig backup. Desuden er tilbudet på $ 0,99 pr. Måned kun tilgængelig, hvis du tilmelder dig i fire år, hvilket er længere end den anbefalede standardabonnementsperiode (24-måneders periode).

Lær mere om Hostinger-hostingtjeneste i denne anmeldelse.

2. Weebly

Gennemgå og sammenlign gratis webhost

Let at bruge, men hostes kun i Weebly.com underdomæne

Pålidelighed og oppetid garantier

Weebly understøttes godt gennem et pulserende samfund, og du kan også kontakte dem via e-mail eller live chat.

Opgraderingsmuligheder

Weebly prøvede hårdt at sælge sin online-butiksbygger, og har som sådan en tendens til at fokusere på transaktionsnøglepunkter. Opgraderingsplaner øger de grundlæggende funktioner, men højdepunktet er, hvor mange produkter du har tilladelse til at sælge ad gangen. Hvis du bare leder efter hosting-planer, fungerer det naturligvis også. Priserne spænder fra $ 12 per måned op til $ 25 per måned.

Hvad er fangsten med Weebly gratis hosting?

Weebly er stor på… godt, Weebly, og spiller ikke rigtig godt med noget andet. For eksempel understøtter det ikke scripting på serversiden (f.eks. PHP) eller databaseintegration. Og dit gratis websteddomæne vil være i form af Weebly.com-underdomæne. Det er sandt, at det er ekstremt magtfuldt på egen hånd, men det betyder også, hvad angår fleksibilitet, du sandsynligvis sidder fast med Weebly for godt, når du begynder at bruge det.

Lær mere om Weebly i min anmeldelse.

3. Wix

Gennemgå og sammenlign gratis webhost

Gratis kraftfuld webredaktør men med reklame

Pålidelighed og oppetid garantier

Du får det, du betaler for, og bortset fra en omfattende videnbase, til gratis konti, kan du e-maile dem og tage dine chancer. Kun premiumkonti får ‘hurtigere svar på ethvert spørgsmål eller problem, de måtte have.

Opgraderingsmuligheder

Da dens planer er designet til at opskalere funktionalitet til websteder, kan Wix på de højere niveauer blive dyre. Disse priser inkluderer imidlertid funktioner såsom formbuildere, e-mail-kampagner og endda webstedsanmeldelser af fagfolk. På det laveste klokker det ind på $ 4,50 pr. Måned og går op til $ 24,50 pr. Måned.

Hvad er fangsten med Wix gratis domænehosting?

Igen, Wix er en anden proprietær motor, hvilket betyder, at den vil prøve at holde på dig næsten på enhver måde det kan. Den gode nyhed er, at det spiller bedre med andre værktøjer sammenlignet med Weebly, så det er kompatibelt med nogle værktøjer såsom Caspio, en gratis databaseplatform. Åh ja, og Wix er ikke annoncefri. Hvis du ikke har en betalende plan, vil den gipse Wix-annoncer på dit websted med alacrity.

Lær mere om Wix i min anmeldelse.

4. 000Webhost

Gennemgå og sammenlign gratis webhost

Siden 2007 har 000Webhost tilbudt gratis webhostingstjenester, der ikke er begrænset af reklamekrav. Da de også tilbyder betalte hostingmuligheder, drejer deres forretningsmodel sig om at tilbyde gratis hostingtjenester, der finansieres af den betalte ende af virksomheden. Dette fungerer i alles favør, da brugere af de gratis hostingtjenester også har muligheden for at opskalere deres websteder ved at blive betalte kunder når som helst de ønsker det.

Funktioner

 • Gratis webstedsbygger
 • Auto Installer (WordPress, Joomla osv.)
 • Annoncefri hosting
 • PHP & MySQL-databasestøtte

specifikationer

 • Diskplads: 1 GB
 • Båndbredde: 10 GB
 • Database: 2 MySQL-databaser
 • Kontrolpanel: Cpanel

Relativ ny, men stor gratis hostingopbevaring

Pålidelighed og oppetid garantier

Beklageligvis blev der ikke nævnt nogen oppetidsgarantier på 5GBfrit, og der var heller ingen oplysninger tilgængelige om pålidelighed. Der er dog mange barmhjertigheder, da der i det mindste er muligheder for at tage backup af dine filer og databaser i bagenden. Dette ser ud til at være det samme for Pro-kontoplanen.

Opgraderingsmuligheder

For $ 2,95 om måneden er den Pro-konto, som vært-tilbudet er snavs billig, og tilsyneladende tilbyder det, som mange meget hæderlige webværter har.

Hvad er fangsten med 5 GB gratis webstedshosting?

Selvom de grundlæggende specifikationer for gratis konti virker ok, hostes 5 GB ikke e-mails til disse. Hvis du gerne vil have en e-mail-konto med dit domæne, skal du opgradere til Pro-kontoen. Endnu mere alarmerende er den komplette mangel på dedikation til enhver form for serviceniveauaftale. Tilmeld dig på din egen risiko!

Læs 5 GB gratis vilkår og betingelser her.

6. Prispris

Gennemgå og sammenlign gratis webhost

Awardspace har tilbudt webhosting siden 2004 og har været rundt om blokken et par gange og står stadig. Over tid har de finjusteret deres gratis hosting-tilbud og fulgt med i konkurrencen (og tidspunkterne). Lige sidste år lancerede de et helt redesignet websted og strømline deres tjenester.

Funktioner

 • SPAM-beskyttelse
 • Auto Installer (WordPress, Joomla osv.)
 • Annoncefri hosting
 • Gratis webstedsbygger

specifikationer

 • Diskplads: 1 GB
 • Båndbredde: 5 GB
 • Database: 1 MySQL-database
 • Kontrolpanel: Avanceret kontrolpanel

Gratis VistaPanel hosting-løsning

Pålidelighed og oppetid garantier

Det er interessant at bemærke, at Byet Host tilbyder 24/7 support selv til gratis konti. Selvom de tager nogen tid at servicere billetter, er det ikke ofte, at du ser en gratis vært, der tilbyder reel support. Det meste af tiden bruges enten videnbaser eller i bedste fald et brugerforum, hvor du hjælper hinanden.

Opgraderingsmuligheder

Da de tilbyder så meget til gratis konti, hvad får du ved at betale for at være vært hos Byet Host? Opgraderinger til SSD-drevet ydelse, gratis domæner og usædvanligt nok – et andet kontrolpanel (cPanel). Priser starter fra $ 4,99 per måned hele vejen til $ 7,99 per måned.

Hvad er fangsten?

Selvom Byet Host lyder næsten for godt til at være sandt, kan det være godt, hvis du tager tid til at kontrollere, hvad de tilbyder i detaljer. Jeg har fundet ud af, at den måde, hvorpå mange udtryk og tjenester formuleres, er lidt lyssky og åben for fortolkning på forskellige måder.

Flere detaljer om Byet Host-vilkår og betingelser.

8- Dreamnix

Gennemgå og sammenlign gratis webhost

I stedet for en gratis service ville jeg betragte Dreamnix som “næsten gratis”, da de tilbyder top-to-line-funktioner med skarpe begrænsninger i deres gratis produkt. Dette er i tråd med deres koncept om “prøv før du køber”.

Funktioner

 • SSD-drevne servere
 • Auto Installer (WordPress)
 • Annoncefri hosting
 • PHP & MySQL-databasestøtte

specifikationer

 • Diskplads: 1 GB
 • Båndbredde: 1 GB
 • Database: 1 MySQL-database
 • Kontrolpanel: Cpanel

Gratis hosting service uden reklame

Pålidelighed og oppetid garantier

Oppetid for gratis værter nævnes til 99,9%, hvilket normalt er en indikator for, at betalte planer øges i pålidelighed. Desværre viser Freehostia ikke oppetid for betalte planer, så det er lidt af et hit og miss.

Opgraderingsmuligheder

Freehostia tilbyder flere planer med trinvis kapacitet. Det vigtigste her ser ud til, at der er meget fokus på den givne lagerplads; mærkeligt, da opbevaring er temmelig meget snavs billig i dag, og de fleste webhosts giver praktisk talt det væk. Priserne starter ved $ 14 per måned op til $ 65 per måned for deres opgraderede planer.

Hvad er fangsten?

Opbevaringsplads, opbevaringsplads og opbevaringsplads, Freehostia ser ud til at være til hensigt at lette brugerne gennem dette alene. 250MB for en webhost (endda en gratis) i dag virker ubevidst. Der er også så mange planer tilgængelige, bare at gennemse dem er nok til at forvirre dig.

Læs Freehostia ToS.

10. FreeHosting.com

Gennemgå og sammenlign gratis webhost

Den første ting, du vil bemærke, når du besøger dette websted, er, at det er pudset overalt med ordet “Gratis”. Fantastisk, da det er det, du har ret i? Ikke så meget, når du er klar over, at en lang liste over de tilbudte funktioner er listigt mellemrum med ikke-frie varer, bare så det ser længere ud.

Funktioner

 • Gratis webstedsbygger
 • Auto Installer (WordPress, Joomla osv.)
 • Annoncefri hosting
 • PHP & MySQL-databasestøtte

specifikationer

 • Diskplads: 10 GB
 • Båndbredde: Ubegrænset
 • Database: 1 MySQL-database
 • Kontrolpanel: Cpanel

Annonceringsfri $ 0 hosting

Pålidelighed og oppetid garantier

Alle planer om Freehosting EU leveres med 24/7 serverovervågning og en driftstabilitet på 99,8%. Så vidt webhostere går, er det på den lave side. Jeg formoder dog, at de giver den samme garanti til gratis konti.

Opgraderingsmuligheder

FreehostingEU leveres i tre varianter, gratis, BEST og PRO. De to betalte planer koster henholdsvis $ 6,95 og $ 11,95 pr. Måned og leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. De tilbyder dog en rabat for første gang tilmeldinger.

Hvad er fangsten med Free Hosting EU?

Endnu en gang er det alt med små bogstaver, og i tilfælde af FreeHostingEU vil du gå ‘WOW!’ – hvis du ikke ripper dit hår ud først. Overholdelse forventes på mange områder, der er lidt usædvanlige, for hvem synes vel om nogle af disse ting? For eksempel skal du acceptere at begrænse din plads til kun at bestå af 10% billedfiler, 10% arkiver osv. Så i virkeligheden får du en webhost, som du kan dumpe … 20MB billeder på.

Lær mere i gratis hosting-EU-servicevilkår.

12. Gratis hosting Ingen annoncer

Gennemgå og sammenlign gratis webhost

FreehostingNoAds har eksisteret i 18 år, jeg dræber dig ikke. Dette websted er meget generøst med hensyn til hvad det tilbyder, faktisk mere end hvad nogle betalte konti går til. Jeg gætter på, at en del af det er tilskud gennem reklame, da de gipser google-annoncer over hele deres eget websted. De lover dog ikke at tvinge dig til at bære deres annoncer.

Funktioner

 • Gratis webstedsbygger
 • Auto Installer (WordPress, Joomla osv.)
 • Annoncefri hosting
 • PHP & MySQL-databasestøtte

specifikationer

 • Diskplads: 1 GB
 • Båndbredde: 5 GB
 • Database: 3 MySQL-databaser
 • Kontrolpanel: ukendt

Gratis webhost med begrænset lagerplads

Pålidelighed og oppetid garantier

FreeVirtualServers tilbyder standarden garanti på 99,9%, og alle gratis konti understøttes af en vidensbase og ofte stillede spørgsmål. Der er også nogle tutorials flashvideoer, hvis mere hjælp er nødvendig. 24/7 online support er kun forbeholdt betalte konti.

Opgraderingsmuligheder

Der er flere opgraderingsmuligheder her lige fra standard delt hosting hele vejen til dedikerede servere. Priserne spænder fra $ 6,45 pr. Måned til $ 155,20 pr. Måned (hvilket er for en dedikeret server). Det er værd at bemærke, at dette er en britisk-baseret virksomhed med servere placeret der. Priserne opkræves også i britiske pund (konverteret til US $ her for nemheds skyld).

Hvad er fangsten?

Denne vært synes fuldstændigt over bord så vidt vi kan se, uden store overraskelser, selv i Vilkår og betingelser.

Se gratis virtuelle server-TOS her.

14. Gratis webhostingområde

Gennemgå og sammenlign gratis webhost

Freewebhostingarea er en anden mangeårig virksomhed inden for webhostingarenaen og er generøs i sine grundlæggende vilkår for gratis konti. Det tilbyder også en mærkelig mulighed mellem to forskellige kontrolpaneler, hvoraf det ene virker ekstremt funktionslys.

Funktioner

 • Gratis webstedsbygger
 • Auto Installer (WordPress, Joomla osv.)
 • Betinget annoncefri hosting
 • PHP & MySQL-databasestøtte

specifikationer

 • Diskplads: 1,5 GB
 • Båndbredde: Ubegrænset
 • Database: 1 MySQL-databaser
 • Kontrolpanel: FreeWHA Panel / Cpanel

Gratis hosting med stor lagerkapacitet

Pålidelighed og oppetid garantier

Der er standard 99,9% oppetidsgaranti sammen med et relativt aktivt brugerfællesskab i fora. Teknisk support er inkluderet, men er begrænset til øjeblikkelige problemer i forbindelse med hostingtjenesten.

Opgraderingsmuligheder

Alle gratis konti har deres tilsvarende betalte konto, som stort set er et trin op fra det, den gratis konto tilbyder. Priserne spænder fra $ 1 pr. Måned til $ 5 per måned. InstaFree tilbyder også webstedsoverførselstjenester, også for gratis konti, forudsat at du bruger Cpanel.

Hvad er fangsten?

Der er et par særlige spørgsmål her, såsom det faktum, at InstaFree har en liste over lande, som det har forbudt brugere fra. Dette inkluderer blandt andet lande som Kina, Rusland og Polen, men også (overraskende) Singapore.

Læs betingelser og vilkår for Instafree her.

Sammenlign gratis hostingplatforme

Optjening af oplysninger

WHSR modtager henvisningsgebyrer fra nogle af de virksomheder, der er nævnt i denne artikel. Det kræver en masse indsats og penge at skabe nyttigt indhold som dette – din support er meget værdsat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map