Hvad er Wikipedia på nettet jo net om webhosting fertilelle

Jeg er ved at bloggen er voldelig.


Du gør alt ret: Jo har store overskrifter, du har almindelige optrædener, du kan selv være aktiv belutsen af ​​hver omfang fan indhold skepping, udvikling fan jo eget billede, infogasyske og fideos.

Mar der er en ting, der er mere fans af bloggere overbliuwt (på synst mindst i første indstilling), at potencen selv er den som fan-blogs kan være fan til stadighed for deres hele potentiale publyk få.

Dat ien ding er i god webhosting.

Tink derom på denne måde: har du været i linket fan på Facebook af i anden side Klik og vent for hvad som i ivichheid for siden ladet? Dette er ikke 1997. Tsjintwurdich er web siden som jo in side i bog wikselje – af op synst skal se. Som se netto fungerer, ferlieze jo i ton fan side werjeften. Jo opnijpriizen binne fergruttend. Oant ingen var jo wierskynlik ingen idé, hvad der opstod.

Ik sis dy – Sjoch op jo hostingbedriuw.

Sikker på, der er maniere, som dit eget websted hjælper med hurtighed. Du kan bruge multimedieindholdet indrukne, legere de kvalitets- og opløsningsfans af grafik, og springe af alle soarten fan-hoops, der besøger jo side flugger til laden. I virkeligheden er dateret fra den store kiste hostingsvirksomhed, som du siger at gøre. Mar er alt, hvad der er nødvendigt?

Wat webhosting?

Som jo normalt starte af have jo voldsomt, hvad der efter dem, der sprænger med dit websted, viser Wikipedia, at det begynd fans af webhosting godt:

I webhostingtjeneste er der slags fan på nettet, der er modstand fra elkenien og organisationer, der producerer webstedets tagonklik til at gøre via det World Wide Web. Webhosters er virksomheder, der ikke leverer romte for i tsjinner, der er ejendom af den udgavne er til brug gennem kliïnten, og også for det internetforbund, typisk i datasyntrum.

Dat er i meget kort, basisk beskriuwing fan af det konsept. Disse er de nyeste nyheder, der alle tilbyder webhostingfirmaer. Wat hoved ien fan ‘e other, hoewol? Som se alle samme oppositionen leverje, hvorom netto er netop én på nimmen en ferjitte?

Dette er fragen, som Wikipedia ikke har ret til.

Dat er hvad dette artikel er for.

Wat i god webside gør?

Præcise som i andre slags tjenester, der er nogle webhostingfirmaer, og nogle, der ikke er så gode, der er.

Vi bestemmer, at det ikke er godt, som dejinger, der er i lege, kan få adgang til at overføre fanoplysninger befetsje. Det er dateret mere som jo indholder disse ting, der sluts, men ingen firma sil tilmeitsje dat har tsjinners langere af overladen er af dat har DNS-caching-muligheder sub-par er.

Det bedste webhostingfirma er dybt, som ikke har nogen vigtige detaljer, og det kan vi se, at dette ringede højst på denne liste:

1. I enkle brugerinterface (UI)

Det brugergrænseflade og det kontrollepaniel skal være nyskabende nok til at være for brugeren om at foretage guider og fernijings til at gøre og jeg kan tilføje nye domæner, programmets sikkerhedskopier til at gøre, og applikationer som WordPress fluch og let i te stellen.

Foarbyld:

WebHostFace betjeningspanel – kontrolere tsjinner anvendelse, domeinen te behearjen og beteljen på én side til beteljen. Flere detaljer: WebHostFace-gennemgang.

2. Garantere webstedshastighed

Webhosters der ikke har side-garânsjes garandearje i skrift er i munter wierskerder om jo med i konsekwint god slutbruger-uddannelse at udnytte og meget mindre som jo i løbende løbende din som i mjitysk problem bestean.

Sonder dat, bliver for nogle helt ungewoan petearen lavet om hvordan du skal have din egen side brekke og de hoops, som du må gennemgean om det at kontrollere.

Foarbyld:

A2Hosting tilbyder 20x fluggerlêze i sin Turbo-plan. Flere detaljer: A2Hosting-anmeldelse.

3. Pålidelighed

Dette falt i oerienstimming med det konsept fan konsistinsje. Jo wolle i vært hos firma kieze dat jo garânsje sil fan 99,9% tsjinner på tid.

I drop in the time om troch in heal prosint (dat er 0,05%) pårørende i to engelske dage fra udgongstyd jiers oersetten.

Hoefolle jo blog i in dei gøre? Jo kan dat dûbele og foegje det til gratis af sub-par webhosting.

Foarbyld:

Kies wiis – Meitsje brug fan resinsjes og feedback fan brugere med hosting fan uptime-data. De næste afbildninger er XMUMX – In uptime data fan InMotion Hosting – 2013.

* Klik om i fergruttingôfbylding te maken

Juli 2016: 99,95%

ynmotion omstannich 072016

Maart 2016: 99,99%

ynmotion - 201603

Feb 2016: 99,97%

ynmotion hosting feb 2016 omtime

Sep 2015: 99,83%

ynmotion septiid

August 2015: 100%

InMotion-hosting åbner rekord for juli / august 2015. Side er netto færdig for afsluttet 934 uger.

Mar 2015: 100%

InMotion-vært op'e tid

Apr 2014: 100%

InMotion-hosting Uptime Score (Sidste 30 dage, marts - april 2014)

Mar 2014: 99,99%

InMotion-hosting Uptime Score (for 30 dage, februar 2014)

Dec 2013: 100%

ynmotion vps oppetid dec-jan

Find flere oplysninger og sidste information i min InMotion-hosting beoardielje.

4. Priis- en betel-opsjes

Der er i mange sider siden, der er i prestigefyldt for modstandere, der brugeren er wierskynlik, som ikke er blevet brugt. Goede, der er vært for firmaet leine har prisstruktuer og erklærer, hvad det jo betelje. Se leverje ek fiere, iisjoneel prizenplanner, der er opjaan til behovet af din bestemte webside.

5. Tsjinst nei de salg

Hoedich er jo i dag webshost, da du har brug for at hjælpe? Hvad er de wachttiden som? Hokker overen se se? Noch mear, hvad som du foretrækker, at du kan bruge problemer i analyser af fordele, hvor du åbner for at være repræsentativ? Hat jo hostingfirma i wiidweidige kennissintrum for alle kunder tilgængelige?

Hvordan som jo wannear jo har brug for? Binne de reps kort til at gøre på alle linjer, ofte er det salg, fakturering, af teknisk støtte er? Binne jo barewei fem begyndte svar på samme spørgsmål af fem nye reps?

Gode ​​webhostingfirmaer er amper tilgængelige, tilgængelige 24/7, og de har i funktionalitet, unifoarm trænet team, der alle soarten problemer behandler kinesisk og konsistente løsningsgreb.

Foarbyld:

Ofbylding toant it live chatsysteem fan SiteGround. Det firma har én fan ‘s bedste live chat-system i henhold til mit 2017-studium (flere ynfo her).

Er prisen virkelig noget?

Vi har allegeret de gamle sprog:

Jo får hvor jo for betelje

Wylt, der er i mange gefallen virkelig er, er i djoere vært i modsætning til netto unweardich betydning, at det bedre er.

Guon, der er vært for virksomheder, der er billigere (af fergees!) Mar bide meget gode tsjinsten; Guon, på den anden hånd, er lilk og fertsjinje har kunder.

Som jeg begyndte at have haw, er nogle af de smarte hostingfirmaer der udgiver, hvad der er de højeste mål, og se dem på kunder, der ikke har noget, der ønsker at være. I små priaget betonet netto unweardich bargain kearnprodukten of tsjinsten.

Guon budzjet-hostingfirma har deres netgefoegen. Se koster kostpris gennem snijstiden til live-støtte af se struktur strukturer via internet-petearen (så se på én gang fem petearen drage kan – nogle flere). Sy aktualisearje deres tsjinners i stap mei med fanteknologi. Den bedste måde at frembringe som jo webside fan ‘e forhandler-vært er virkelig i købet er om jo husværk at gøre og de krekte fragen til freegjen.

Find det, hvor det er let at få adgang til stjoeren. Undersyk den sidste webhostingteknologi og se det nye hvert firma, der sælger fynt med har fermogen til at finde på mode.

Læs flaggen med budzjet-hostingbedriuwen

Her er i pære ting om at se for når ikke er til stede for billigeeap hosting. Guon fan dyster have net netke keuze, mar se can jo effect fan from the side beynfloedzje.

Unødvendige softwareopgraderinger

Bliuwende hostingvirksomhed rådgiver fordelagtige software-fan-partnere, der ikke har nogen brugere.

Overbelastede servere

Som jo i gode antal negative beoardielen ser nogen i overordentligt udgongspunt, slimme hastighed af udferwizings se, er dat i fejlagtigt tegn, som det firma til flere kunder har i net-lade netværk.

Sortlistede IP’er

Da det er vært for skrivevirksomhed med store mængder spamfartøjere, er jo jo sidelænger gennem at være i IP-tilbud, der er flere gebinde ferbean.

Begrænset MySQL-databaseadgang

Alle gæster, der er mindre end 100-tabellebydere, jouwe jo jo de rigel underwerpen.

Skjulte gebyrer

Guon, der er vært for virksomheder, tilbyder djippe diskontrôles det første år dan slamje jo med ridlik tariven forút. Dan as jo besykje te annulering, slappe jo jo mei in great afskattingskosten. Doch dyn huswurk en wit wat jo langer betelje.

"Hvordan kan jeg de rigtige huske kieze?"

For nye bloggere –

 • Jo skal altid starte mei i betelbere delt hosting (fine goedkes hjir).
 • Som jo normalt begynde, bliver de vigtigste ting, som jo beskriver må, i gode indhold gøre, reklame, e-postliste gøre, en ophâlde med jo social mediakanalen. Disse gebieten er hvor’t ikke jo geld fertsjinje skal.
 • Jo web-hosting-udbyder skal netto forút være på jo geast of wat dat tolle-fan jo valg freget (for no).

For erfarne bloggere –

Sadree’t jo blog nok bedrach fan traffics sammelt (skøjteløb – 1.000 unike besøg pr. Dag), er det tid i hosting-opgradering til at beskrive for bedre feil og brugeroplevelse.

Persoanlik ville ik bloggebrûk net over 80% litte. Da det smager, er det tid Besjoch VPS-hosting til de kampagneudstillinger, der skal gå til. Hâld op med jo blêdwizer på tid og antwurde hurtigt med hjælpemidler som Uptime Robot, Bitcatcha, en Pingdom.

Bundlinjen

Det retterhostingbedriuw er i essinsjeel elemint for det succes fan jo blog. Vælg bare en døve al jo huswurk.

Net alle budzjet-webhosters jouwe sub-par tsjinsten, mar jo skal bruge hver tjeneste altid prate over prate.

En sidste meddelelse: Filtrering gennem negative reaktioner

Da jeg har lyst til at resinere nævnes, skal jeg sige, at det ville i god idé være om, hvad der skal udlægges: Negativ advizen er net altid i fertsjintwurdiging fan i webhostingstsjinst.

Grutse hostingfirma vil altid have inkele fergrutte kunder har. Som det er praten, "jo kinne net elkenien søg." Minsken vil have neidielje på firmaer over små fraktioner af som se net nok tilmeldte er der netop fold foldere, så negative reaktioner med i sâlt sâlt. Sjoch for patroanen i ‘e klachten. Det er den bedste måde at se, hvor der ikke er de virkelige problemer, der er bedst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map