Hvor meget hostingbåndbredde har jeg brug for til mit websted?

Når du undersøger og vælger en webhost, der skal rumme dit domæne, er prisen for din krævede mængde båndbredde en evaluering og sammenligning,


Ja, mange udbydere tilbyder “ubegrænset” hostingplaner, men når du kigger nærmere på dem, vil du opdage, at ubegrænset ikke virkelig er ubegrænset – der er altid sanktioner, hvis du bruger for meget, som er baseret på en “normal” anvendelse, uanset hvad det betyder. Når det er sagt, kan det være lidt af en kunstform at vide, hvor meget båndbredde dit websted virkelig kræver.

Webhost båndbredde & Dataoverførsel

I bund og grund er båndbredde et udtryk til at beregne hastigheden af ​​trafik og data, der tillades at strømme mellem brugere og dit websted via internettet. Udtrykket “båndbredde” bruges ofte forkert til at beskrive “dataoverførsel”, men i virkeligheden er disse to to forskellige ting.

Hvad er dataoverførsel?

Dataoverførsel er den samlede mængde data, der skal overføres på et givet tidspunkt, normalt målt i måned.

Hvad er webstedets båndbredde?

Båndbredde er målet for maksimale data, der kan overføres på en given tid, normalt målt i sekunder.

Nummeret i “dataoverførsel” fortæller dig, hvor meget data du kan overføre i en måned. Nummeret i “båndbredde” fortæller dig, hvor hurtigt dataene kan overføres.

Forestil dig båndbredde som bredden af ​​et vandrør, hvor dataoverførsel er den mængde vand, der strømmer ud fra røret. Hvor bred er rørbredden (båndbredde) bestemmer, hvor hurtigt vand (data) kan strømme. Grundlæggende er dataoverførsel forbrug af båndbredde.

For webstedsejere, der er på udkig efter en webhost, kan mængden af ​​båndbredde, som et hostingfirma-websted tilbyder, typisk tjene som en god indikator for den værts kapacitet – jo højere båndbredde, desto bedre er hastigheden; netværk; tilslutningsmuligheder; og systemer.

Så hvad med ubegrænset båndbredde / dataoverførsel?

Som nævnt ovenfor tilbyder mange hostingorganisationer billige hostingplaner, der inkluderer “ubegrænset båndbredde.” For køberen betyder det, at de kan køre så meget data og så meget trafik til deres websted, som de har brug for uden lofter. For hosting-udbyderen betyder det en måde at give en fast omkostning til en køber, der generelt fungerer.

Som altid ligger sandheden et sted i midten.

Kort sagt er det bare umuligt for hostingfirmaer at tilbyde ubegrænset båndbredde – det er for dyrt at give uhæmmet adgang til enhver kunde. Når det er sagt, falder de fleste virksomheder et eller andet sted inden for en “normal rækkevidde” af båndbreddebrug som standard, og dette interval er, hvad hosting-udbydere bruger, når de opretter deres “ubegrænsede” pakker. Ved “ubegrænset” kan hostingudbydere imødekomme størstedelen af ​​deres klientbase – men der er absolut et loft på båndbredden inkluderet i denne pakkeomkostninger; tricket er at vide, hvad det er.

Ved at sammenligne dit websteds faktiske krævede båndbredde med den båndbredde, der tilbydes i den “ubegrænsede” dække, kan du bedre bestemme, hvilket niveau af hosting du virkelig har brug for, og om en given udbyder virkelig opfylder dine behov.

Sådan beregnes den båndbredde, du har brug for

Formel, der bruges til at beregne den nødvendige båndbredde på webstedet.Formler, der bruges til at beregne den nødvendige båndbredde på webstedet, er ikke så kompliceret!

Tænk på båndbredde som et par bukser: du har brug for den størrelse, du har brug for. Det giver ikke meget mening at købe en størrelse, men på samme punkt er der et nummer, der passer. Hvis din talje er i størrelse 36, passer du simpelthen ikke ind i den 32. Simpel matematik.

Her er trinene til at beregne, hvor meget båndbredde du har brug for

I båndbredde giver det heller ikke mening at købe op – det er derfor, det giver mening at arbejde med hostingudbydere, der tilbyder skalerbare løsninger. Hvad angår at købe små, vil det kun få dig i problemer. Kend dit faktiske behov for at få den service, der fungerer for dig – her beregner du din krævede båndbredde:

 1. Vurder den gennemsnitlige sidestørrelse på dit websted i kilobyte (MB). *
 2. Multiplicer den gennemsnitlige sidestørrelse (i KB) med det månedlige gennemsnitlige antal besøgende.
 3. Multiplicer resultatet fra trin 2 med det gennemsnitlige antal sidevisninger pr. Besøgende.

Hvis du ikke ved det, skal du bruge Pingdom’s Load Time-test på et par sider og tage gennemsnittet af de testede sider til dit basetestnummer. Her er nogle eksempler fra det virkelige liv:

Eksempel nr. 1: Størrelsen på YouTube.com-hjemmesiden = 2,0 MB.Eksempel 2: Størrelsen på WHSR-hjemmesiden = 1,1 MB.

Dette er basen for at kende din krævede båndbredde – men du er ikke færdig endnu. Du skal også medtage en tildeling for ekstra “værelse”, hvis din trafik stiger. Generelt set anbefaler jeg at give mindst 50 procent spredning. Men du er nødt til at tildele ekstra plads til at vokse og traffics pigge – efterlad mindst 50% tolerance.

Nødvendig båndbredde på webstedet + redundans (uden download af bruger)

Brug følgende formel for at udføre denne beregning:

Nødvendig båndbredde = Gennemsnitlig sidevisning x Gennemsnitlig sidestørrelse x Gennemsnitlig daglige besøgende x Antal dage i en måned (30) x overflødig faktor

 • Gennemsnitlige daglige besøgende: Det samlede antal månedlige besøgende / 30.
 • Gennemsnitlig sidestørrelse: Den gennemsnitlige størrelse på din webside.
 • Gennemsnitlige sidevisninger: Den gennemsnitlige side, der ses pr. Besøgende.
 • Redundant faktor: En sikkerhedsfaktor varierede fra 1,3 – 1,8.

Nødvendig webside båndbredde + redundans (med download af bruger)

Hvis dit websted ikke bruger eller tillader downloads:

Båndbredde nødvendig = [(Gennemsnitlig sidevisning x Gennemsnitlig sidestørrelse x Gennemsnitlig daglige besøgende) + (Gennemsnitlig download pr. Dag x Gennemsnitlig filstørrelse)] x Antal dage i en måned (30) x overflødig faktor

 • Gennemsnitlige daglige besøgende: Det samlede antal månedlige besøgende / 30.
 • Gennemsnitlig sidestørrelse: Den gennemsnitlige størrelse på din webside
 • Gennemsnitlige sidevisninger: Den gennemsnitlige side, der ses pr. Besøgende
 • Gennemsnitlig filstørrelse: Den samlede filstørrelse divideret med antallet af filer
 • Redundant faktor: En sikkerhedsfaktor varierede fra 1,3 – 1,8.

Er båndbredde materie?

Ja og nej.

Båndbreddeberegning er afgørende, når du udvikler en applikation til massepublikum eller forsøger at skære ned på hostingomkostninger.

Tallene i båndbredde / dataoverførsel bør dog ikke være en vigtig overvejelsesfaktor, når du vælger en webhost – især hvis du lige er i gang med.

Båndbredde (dataoverførsler) såvel som lagerplads er næppe en meningsfuld sammenligningsfaktor for hosting hos shoppere – især hvis du er ny – på dagens marked.

WHSR Hosting Review - Ubegrænset dataoverførselMere end halvdelen af ​​de hostingfirmaer, vi har gennemgået, tilbyder ubegrænset dataoverførsel (tjek WHSR-hostinganmeldelser).

Hvis du tjekker, tilbyder næsten alle delte hostingudbydere “ubegrænset” lagring og dataoverførsel. Mens udtrykket “ubegrænset” ikke er andet end en markedsførings-gimmick; brugere af webhosting får ofte mere end nok kapacitet med hensyn til opbevaring og båndbredde til dataoverførsel. I de fleste tilfælde er det server-RAM og processorkraft, der begrænser brugen af ​​en ubegrænset hosting-konto.

Hvis du leder efter en webhost, kan du lære mere om ting, du skal passe på, når du vælger en webhost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map