Ikke din almindelige top 10 liste over hostingudbydere

Alle ser ud til at have en mening om, hvem der skal bære kronen blandt de 10 hostingudbydere.


Vi har endda kastet vores to cent på, hvem de bedste er, og vi står ved den liste.

Imidlertid hævder næsten nogensinde hostingfirma at være den bedste af de bedste, top notch eller mest suveræn uanset. Vi blev nødt til at tænke … hvad nu hvis vi tager vores fjollede hatte i et øjeblik og kiggede på andre grunde til at en webhost muligvis kan hævde at være i top 10?

Mens webhostingvirksomheder WHSR anbefaler og anmeldelser fortjener at være på en top 10 bedste webhosteliste på grund af deres overlegne service, kan andre hostingfirmaer muligvis oprette en meget anden type top 10-liste af helt forskellige grunde.

Nogle af disse grunde er gyldige, og andre vil indikere dig, hvad du skal holde øje med, hvis et firma forsøger at narre dig.

Årsager til at fremstille top 10-listen

Top 10 Web Hosting List

Som du sandsynligvis allerede har regnet ud, anbefaler vi ikke nødvendigvis nogen hostingfirmaer, der muligvis vil blive nævnt uforvarende i denne artikel, selvom nogle vi måske anbefaler. Vi har simpelthen lidt sjovt med konceptet om en top 10-liste, mens vi lærer dig, hvad du skal passe på fra dem, der vil hævde at være bedre, end de faktisk er, og samtidig lærer dig, hvordan du anerkender en rigtig god aftale når du ser en.

Tjek vores anmeldelser for en liste over webstedsværter, som vi anbefaler.

Gratis hosting

Hvis vi skulle skrive en liste over de 10 gratis hostingfirmaer, ville vi starte med Timothys liste over Must-See Free Web Hosting Services. Hvis du lige er kommet i gang med webstedshosting, kan en gratis hostingløsning muligvis være smart for dig. Der er åbenlyse begrænsninger med ethvert gratis hostingfirma, så du vil være opmærksom på, at du muligvis er nødt til at holde op med reklame på dit websted, meget begrænset plads og båndbredde, og servere, der går ned.

Billig hosting

Der er billig hosting og så er der billig hosting. En liste over top 10 billige webstedshostingfirmaer kan muligvis indeholde billigere virksomheder, der tilbyder fremragende service til prisen, såsom A2Hosting eller Downtown Host.

Imidlertid kan nogle skrupelløse virksomheder muligvis placere sig på en top 10 liste over billige hostingfirmaer simpelthen fordi de opkræver meget lidt for deres ringere tjenester.

Ting, man skal passe på, når man vælger en billig web hosting-udbyder, inkluderer:

 • Pakker, der kræver lange forpligtelser. For eksempel er dit gebyr kun $ 3,99 om måneden, men du skal betale forskud i to år. Dette binder dig ind, og uanset hvad de siger, vil du have svært ved at få dine penge tilbage.
 • Forbrugerklager på værtens opslagstavler.
 • Kontroller vilkår, betingelser og afbestillingsregler omhyggeligt.

”Nogle af de mest almindelige klager, jeg har set over hostingudbydere, omgiver ikke-refunderbare betingelser og afbestillingsgebyrer. Og for det meste er disse gebyrer og politikker tydeligt beskrevet i de vilkår og betingelser, som du accepterer, inden du begynder at være vært hos dem. ” – Jennifer Kyrnin på About.com

De fleste Twitter-følgere

Hvad med en liste over de 10 bedste hostingfirmaer med flest Twitter-følgere? Twitter er trods alt en temmelig populær social platform. Selvom vi anbefaler at bruge Twitter til at markedsføre din virksomhed og få nye kunder, anbefaler vi det ikke rigtig som den bedste måde at vælge din næste websted vært.

Fra november 2013 har HostGator 46.563 følgere og 19.156 tweets på Twitter. Det betyder absolut intet om, hvorvidt HostGator er et godt hostingfirma at stole på dine websteder med eller ikke. Selvfølgelig kan du læse nogle af disse tweets og få en idé om forskellige ting, som HostGator tilbyder kunder, så der er en lille fordel ved det. Men det giver dig virkelig ikke en indikation af kundeservice.

Ligesom som et eksempel havde Twitter-siden en Tweet, der hedder:

Tak for din tålmodighed i dag. Næsten fuldstændig restaureret nu; fortsætter med at arbejde med berørte kunder, indtil 100% er stabile.

Yikes! Som en potentiel kunde ville det gøre mig lidt nervøs. Hvorfor er systemet ikke stabilt? Dog har alle servere problemer fra tid til anden. Dette kan være et engangsproblem, som de straks fik løst og løst. Hvis du dog finder en masse tweets som denne, skal du passe på. Lige over det tweet er et råb fra en kunde ved navn Kristi, der siger: ”Spændt med @hostgator støtte i dag. Meget professionel & nyttig!”

twitter feedSkærmbillede 11/26/2013 fra HostGator Twitter-feed. Lær mere om Hostgator hosting-tjenester her.

Topklager

Jeg tvivler alvorligt på, at et hostingfirma ville liste sig selv i de 10 største klager over listen over webhostingfirmaer, men nogen burde sandsynligvis oprette en sådan liste (muligvis en fremtidig artikel), så forbrugerne kan passe på disse virksomheder. Desværre er der nogle cut-rate hostingfirmaer derude, der er store på at tilmelde folk og ikke så store på at levere de tjenester, de har lovet eller kundeservice. Der er et par ting, du kan gøre for at undgå disse virksomheder.

 • Læs vores liste over de 20 mest populære spørgsmål, som du kan stille en webhost, før du tilmelder dig.
 • Google navnet på hostingfirmaet og ordet “klager” og se hvad der dukker op. Det kunne være meget åben.
 • Spørg om deres refusionspolitik, og sørg for at have det skriftligt.

Mest reklame

Der skal måske være en liste over de ti bedste webhosts, der overannoncerer. Du kender dem. Du åbner Facebook og der er annonce for dette firma. Du går til Google for at søge, og der er en annonce i sidebjælken. Du ser dit yndlings-tv-show, og der kommer en reklame om, hvor let det er at opbygge et websted, hvis du vælger denne webhost.

De har måske et ret reklamebudget, men mit spørgsmål ville være, hvor meget de investerer i at uddanne deres teknisk support til at hjælpe med kundeproblemer. Selvom reklame for en masse ikke nødvendigvis betyder, at et firma er dårligt, betyder det heller ikke, at det er en webhost af kvalitet.

Sødeste navn

Uanset om værtsnavnet er en rigtig drøm eller en blodsugende parasit, måske er en liste over de 10 mest sødeste webhostnavne i orden. Her er et par af dem, vi fandt, mens vi surfede rundt på Internettet, læste gennem fora, og som allerede er velkendte. Igen anbefaler vi ikke nødvendigvis eller fortrænger nogen af ​​disse. Navnene er bare unikke.

 • Dreamhost
 • Fede ko
 • Store fugle
 • Banana Hosting
 • No Up Time (Spoof-site, men sjovt og viser dig, hvad du ikke ønsker i et hostingfirma.)
 • Big Wet Fish (UK)
 • Værtsrotte

Højeste antal vidnesbyrd

“Hej! Kig på os! Vi har ti fortællinger om gazillion, så vi skal være gode. ”

Der skulle måske være en top 10-liste over udtalelser for webstedshostingfirmaer.

Nogle webhotelleverandører har så mange attester, at du ville bruge dage på at læse gennem dem alle. Disse kan være legitime, eller de kan være skrevet på et tidspunkt, hvor kunden var tilfreds med virksomheden.

En bedre handlingsplan? Søg i opslagstavlerne efter aktuelle kunder, besøg deres websteder og kontakt dem privat for at se, om de stadig er tilfredse med hostingfirmaets service.

Foretrukne webstedsværter

Dagens top 10 webstedsværter vil ikke være det samme som i morgen.

Internettet er som en ung dame, der har en enorm garderobe og kan lide at skifte tøj ofte. Webstedets vært, der er bedst i dag, kan falde i morgen på grund af voksende smerter, en ændring i ejerskabet eller ikke holde sig ajour med den nyeste teknologi. Dit bedste valg er at gøre din research, læse anmeldelser om WHSR og læse alt omhyggeligt, inden du vælger et nyt hostingfirma.

Tjek også ud –

 • Bedste 15 gratis hosting-tjenester
 • Bedste webhosting til indiske websteder
 • Bedste webhosting til Storbritanniens websteder
 • Webhostingfirmaer, der accepterer PayPal-betaling 
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map