Det er en af ​​de primære regler for en solid markedsførings- og reklamestrategi: klart defineres foran dit unikke salgsprojekt – lad forbrugerne vide nøjagtigt, hvad det er, der adskiller dig fra dine konkurrenter. Denne regel udvides til stort set enhver virksomhed derude, uanset branchen – for at den skal fungere, skal den unikke proposition eller fordelerklæring være klar, kortfattet, værdifuld og (vigtigst) nøjagtig.


Hostingfirmaer er imod hård konkurrence i disse dage i et voksende markedsplads med stadig bredere forbrugernes krav. I henhold til reglen fremsætter de faktisk store krav for at få deres tjenester til at skille sig ud og adskille sig fra konkurrencen. Problemet ligger i, at mange af de påstande, de forskellige hostingfirmaer i øjeblikket gør, spænder fra at bøje sandheden til fuldstændig outlandish.

Selvom nogle af de outlandiske påstande er forholdsvis lette at skelne (dvs. betale for en måned, få måneders hostingtjeneste gratis), er mange lavet på en måde, der let kan narre en nybegynder – eller endda noget erfaren – forbruger. Undgå at blive taget med et vanskeligt formuleret krav ved at vide, hvad de skal kigge efter i hostingfirmaer – og endnu bedre, ved at være opmærksom på nogle af de vanskelige påstande, der fremsættes.

Her er kun syv af de smukkeste funktioner, som webhostingfirmaer i øjeblikket udnytter.

1. Ubegrænset båndbredde og / eller opbevaring

ubegrænset hosting

Lad os indse det – intet i livet, der er værd at have, er virkelig gratis, og intetsteds er dette mere sandt end med webhosting. CPU, netværkskabler, computer-RAM’er – dette er alle elementer, der kræves for at køre en hosting-server, og hver af disse poster leveres med sine egne omkostninger. Efterhånden som lagringsbehov og brugsskala skal komponenterne også vokse for at imødekomme de nye behov: læs, hostingfirmaet skal købe mere – og det koster penge. Hvem tror du vil dække udgifterne til disse nye tekniske ting – hostingfirmaet? Du ønsker kun …

Hostingfirmaet har kun brug for det ekstra udstyr på grund af dets kunders krav – så disse omkostninger i sidste ende faktureres tilbage til disse klienter. Når det er sagt, jo mere båndbredde og lagerplads, du har brug for, jo højere vil dine omkostninger være.

Faktisk, selvom du abonnerer på en af ​​de ubegrænsede hostingplaner, bliver din service på en eller anden måde begrænset. For eksempel gasser nogle hostingfirmaer din CPU-brug, når du har ramt en bestemt tærskel, som er angivet af hvert selskab. Andre lukker dine websteder sammen – typisk indtil du accepterer en aftale med højere omkostninger. Hver virksomhed har sine egne regler, tærskler og definitioner af “normal brug” – det er op til dig at bestemme nøjagtigt, hvad de er.

2. Gratis Google Analytics

Naturligvis tilbyder de gratis Google Analytics! Google Analytics er en gratis tjeneste leveret af Google; ikke hostingfirmaet. Faktisk kan du abonnere på og få adgang til Google Analytics-data uanset hvilken webhost du bruger.

Abonner og opsæt din Analytics-tjeneste ved at besøge Google.com/analytics. Mere eller mindre indebærer det at oprette en Google-konto, installere nogle enkle script på hele dit websted og sammenkæde de to gennem Google Analytics-grænsefladen. Webhosten har intet at gøre med det …

3. Support til Javascript og DHTML

dhtml & javascript-funktioner

Mange af en hosting shopper er blevet narret af denne – når alt kommer til alt begynder det at grænse op i det tekniske område, at så mange marketingfolk og individuelle webstedsejere er ukendte og ubehagelige nærmer sig eller går i dybden. Bliv ikke narre af akronymerne eller teknologiske ord; for at sige det enkelt, disse typer filer kører på klientens side. Når det er sagt, er der ingen særlige krav, der stilles til webhostingserveren for at understøtte disse filer – de er praktisk taget vært for sig selv.

4. 24 x 7 E-mail-support

24x7 e-mail support

Tænk over denne: På hvilket tidspunkt på dagen kan du ikke sende eller modtage en e-mail? Selvfølgelig er det “24 x 7!” Før du antager antagelser, skal du bekræfte med hostingfirmaet under hensyntagen til deres garanterede kunders responstid. Hvad er deres kundeserviceteams driftstimer?

5. 99% oppetidsgaranti

Denne lyder godt – når alt kommer til alt er 99% af noget serviceorienteret temmelig darn godt, ikke? Forkert! Gør matematik: hvis der er 365 dage om året og hver har 24 timer, betyder det, at der er 8760 løbetider hvert år. Ved 99% oppetid betyder det, at dit websted garanteres at være i drift i 8672,4 timer; eller fra et forbrugersynspunkt, at du kunne have 87,6 timers nedetid. Det er næsten fire fulde dage med nedetid! For e-handelswebsteder er det en hel del potentielt mistet indtægter.

Bare for rekorden, skal du gå med vært med omkring 99,9 procent oppetid. Alle websteder vil sandsynligvis gå ned på et tidspunkt – men dette bør være minimalt.

Eksempel

Følgende billeder er InMotion Hosting’s driftsdata for 2013 – 2016.

* Klik for at forstørre billedet. 

Juli 2016: 99,95%

inmotion oppetid 072016

Marts 2016: 99,99%

inmotion - 201603

Feb 2016: 99,97%

inmotion hosting feb 2016 oppetid

Sep 2015: 99,83%

inmotion september oppetid

August 2015: 100%

InMotion Hosting oppetidspost for juli / august 2015. Webstedet er ikke gået ned i de sidste 934 timer.

Mar 2015: 100%

InMotion Hosting oppetid

Apr 2014: 100%

InMotion Hosting Uptime Score (Sidste 30 dage, marts - april 2014)

Mar 2014: 99,99%

InMotion Hosting Uptime Score (Sidste 30 dage, februar - marts 2014)

Dec 2013: 100%

inmotion vps oppetid dec-jan

Find flere data og nyeste oplysninger i min anmeldelse af InMotion Hosting.

6. WordPress, Joomla og Drupal Support

Denne svarer temmelig til Google Analytics-påstanden, idet WordPress, Joomla og Drupal kan køre på næsten enhver platform – det har intet at gøre med den webhost, du bruger. Alle tre er populære præbyggede indholdsstyringssystemer (CMS), der giver brugerne mulighed for nemt at organisere, bygge og administrere et websted – typisk også uden at kende intensiv HTML eller programmeringssprog.

Fangsten her er, at der er en fordel ved en installation med ét klik af disse CMS-indstillinger, som leveres gennem hostingorganisationen – denne installation med ét klik vil spare dig for tid og hovedpine i forbindelse med traditionel installation.

Når det er sagt, klargør det nøjagtige støtteniveau – betyder udbyderen, at deres hostingtjenester fysisk vil være i stand til at være vært for websteder, der køres fra disse systemer? Betyder det, at de leverer teknisk support til sider på disse platforme? Installation med et enkelt klik? Find ud af det, før du forpligter dig.

7. Awstats og Webalizer Support

AwStats & Webalizer

Hovedpunkterne her er, at både Awstats og Webalizer er frygtelig forældede og med dagens hurtige teknologi er ikke vedligeholdt – og som sådan kan de ikke længere give meningsfulde data eller indsigt. Google Analytics er virkelig den bedste og er gratis – tør Awstats og Webalizer fra dit ordforråd; hostingudbydere ville gøre det godt at gøre det samme.

Der er utallige tåbelige påstande, som webhostingfirmaer gør i et forsøg på at ”pumpe” deres service mod konkurrenterne. Husk som hovedregel, at kvaliteten af ​​funktioner altid er bedre end mængden af ​​funktioner. Uanset om den hostingorganisation, du overvejer at arbejde med, opretter en lovet liste over fem udkaldte funktioner eller 50, skal du sørge for at vide nøjagtigt, hvad løfterne betyder, og at du bekræfter det nøjagtige serviceniveau for hver påstand.

Når det kommer til support til software eller tredjepartsprogrammer (f.eks. Google Analytics), skal du tage et par øjeblikke på at besøge firmaets websted for at bekræfte, om det er en uafhængig platform, som hostingorganisationen er piggy-backing på, eller om der virkelig er fortjeneste og gavn for hostingfirmaets krav.

Bliv ikke truet af teknisk tale – lær endda det grundlæggende om, hvad udtrykkene betyder. Til sidst skal du ikke være bange for at stille spørgsmål. Hvis hostingfirmaet leverer lange, forvirrende svar, skal du ikke være bange for at spørge mere. Du er din egen bedste talsmand, og selvom du sandsynligvis kommer til at lande med et fantastisk hostingfirma, er det mere sandsynligt, at du gør det, hvis du stiller de rigtige spørgsmål og har en solid forståelse af nøjagtigt, hvad du går ind på.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me