Valg af en sikker webhostingudbyder

Hvis du har fulgt mine artikler, er du måske stødt på nogle sikkerhedsrelaterede emner, f.eks. Secured Socket Layer (SSL) og om WordPress Security. Internettet er blevet et langt farligere sted, end det var, da man først startede. Det er åbent for alle – både godt og dårligt og vigtigere er blevet et vigtigt værktøj for mange virksomheder.


Virksomheder online præsenterer en samlet ressource på milliarder af dollars til cyberkriminelle. Desværre oversættes dette indirekte til at blive en trussel for små webstedsejere samt endda individuelle bloggere af forskellige grunde.

Selv hvis dit websted ikke har noget værd at stjæle, kan cyberkriminelle udnytte ressourcerne på dit websted til at starte angreb på andre websteder. Lad os ikke glemme, at data er den nye olie, og hvis du f.eks. Siger, at du samler abonnentoplysninger på dit websted – er det også værd at være penge.

Så er der også graffitikunstnere på Internettet – folk, der går rundt om at angribe og forskrænke websteder, bare fordi de kan.

Wordfence defaced webstederAntallet af websteder, der er forhindret af hackere, er antallet af millioner (Kilde: Wordfence).

Med alt dette i tankerne, er du i tvivl nu, om det er værd at se på webhosteløsninger, der er sikre, eller i det mindste tilbyde muligheder for at hjælpe dig med at øge dit websteds sikkerhed? Det er næsten umuligt at stoppe en bestemt angriber, men hver lille smule hjælper.

Store sikre webhostefunktioner at have

1. Sikkerhedskopiering (og gendannelse af dem)

Sikkerhedskopiering gælder ikke kun dine personlige computersystemer, men det er vigtigere for dit websted. Du kan dog kontrollere mange aspekter ved sikkerhedskopiering af dine personlige data, men for websteder kan det ofte afhænge af din hostingudbyder.

De fleste webhostudbydere tilbyder gratis sikkerhedskopier, men disse er variationer i dette tema. For eksempel kan nogle kræve, at du udfører sikkerhedskopieringsproceduren manuelt, mens andre muligvis gør det automatisk og kræver, at du kontakter deres supportteam, hvis du skulle have brug for datagendannelsestjenester.

updraftDette sted er på en vært, der ikke tilbyder sikkerhedskopier så ofte som jeg vil, så jeg har installeret et tredjeparts plugin til WordPress

Ideelt set skal du kigge efter en webhostingudbyder, der udfører periodiske automatiske sikkerhedskopier og giver dig mulighed for at gendanne fra dem når som helst på egen hånd. Dette hjælper med at minimere potentielt nedetid i tilfælde af, at noget går galt med dit websted.

Filer > Server spole tilbage. " width ="947" højde ="500" />For at få adgang til A2 Hosting Server Rewind skal du logge ind på cPanel > Filer > Server spole tilbage. A2 Hosting-servere har overflødige harddiske til realtids RAID 1-spejlet sikkerhedskopiering og off-server-sikkerhedskopiering i de sidste 30 dage (på basis af bedste indsats).

Et godt eksempel på et fremragende backup-system er det, de tilbyder på A2 Hosting (læs A2 Hosting-anmeldelse). De har to vigtige funktioner – Site Rewind og Drop My Site. Den første giver dig mulighed for at rulle dit sted tilbage til tidligere gemte punkter i tid, mens det senere giver mulighed for offline sikkerhedskopi af dine data. Kald det dobbelt forsikring, hvis du vil.

SiteGround

To access SiteGround Backup Restore, login to SiteGround user dashboard data-lazy-src=

Websteder hostes normalt på server, der sidder i massive datacentre. Meget af kontrollen der er automatiseret, så der er minimal personale til enhver tid. Det gør det vigtigt at vide, om din webhost overvåger netværkstrafikken til dens servere.

Dette gøres normalt ved at have kontrol- og overvågningsværktøjer på plads, der holder øje med mistænkelig trafik eller hændelser. På denne måde kan alle, der håber på at snige sig ind i noget malware eller udføre et angreb, blive opdaget tidligt.

Desværre er dette ikke noget, som mange udbydere af webhosting sælger på, så du skal muligvis bede dem om flere detaljer. Det vil i det mindste give dig lidt ro i sindet at vide, hvor godt de beskytter deres servere.

Anbefalinger: Webhost med indbygget anti-virus – Hostgator, BlueHost.

HostGator SiteLockHostGators SiteLock beskytter mod malware og hackere

HostGator og BlueHost tilbyder et unikt Malware-forsvarssystem, som det kalder SiteLock, som kommer som en separat tilføjelse til deres hostingplaner. Den scanner ikke kun efter Malware, men har et integreret alarm- og fjernelsesværktøj for at holde steder sikkert.

5. Sikker FTP

Hvis du stadig er ny med webhosting, kan det undertiden være nyttigt at være i stand til at flytte store mængder filer til din webhost. Dette opnås mere effektivt ved hjælp af FTP eller File Transfer Protocol. SFTP er den sikre version af FTP og hjælper med at holde dine data sikre under overførslen.

Mens næsten alle webhostingudbydere tilbyder FTP-adgang, understøtter ikke alle SFTP. Hvis du ser på vores topvalg i webhosting, vil du bemærke, at mange af dem såsom Kinsta (anmeldelse), CloudWays og SiteGround (anmeldelse) tilbyder SFTP-adgang.

6. Spamfiltrering

Dette er en lille smule gråt område og spam teknisk påvirker ikke dit websteds sikkerhed. Men hvis du pludselig er afskrækket af en massiv spærring af spam-mail, kan det fungere som noget som et DDoS. Hvis din vært tilbyder spamfiltrering, gennemgår angrebet først dens spamfiltre.

Ved at holde spam ude hjælper disse spamfiltre dig med at spare plads i dine mail-mapper. Næsten alle hostingudbydere har spamfiltre af en eller anden art til rådighed, men nogle vil kræve lidt manuel konfiguration.

Ideelt skal du kigge efter en, der har forskellige muligheder inden for spambeskyttelse som BlueHost, der tilbyder tre forskellige typer spambeskyttelse.

7. Intern sikkerhed

Igen er denne vare ikke rigtig en del af din hosting-pakke i sig selv, men mange topudbydere af hostingtjenester sikrer, at deres servere holdes befæstede mod angreb. Dette betyder, at de konstant bliver opdateret med de nyeste sikkerhedsrettelser og værktøjer.

Tag for eksempel tilfældet med A2 Hosting, der har flere sikkerhedsforanstaltninger på plads, såsom KernelCare, Auto-Heal Hosting Protection og serverhærdning. Værter som dette ved, at disse sikkerhedsforanstaltninger beskytter både sig selv og dit websted for større ro i sindet.

Administreres hosting mere sikkert?

Nogle af jer overvejer muligvis administreret hosting som et alternativ. Hvis du er det, skal du vide, at administreret hosting mest sandsynligt er mere sikker end standarddelte hostingtjenester. Årsagen er ikke altid på grund af bedre teknologi eller værktøjer, men administrerede hostingmiljøer har simpelthen færre websteder, der bruger de samme ressourcer.

Håndterede hostingmiljøer er især gode til specifik brug, såsom WordPress-administrerede hostingtjenester. Ved at samle et udvalgt antal WordPress-websteder på specielt konfigurerede servere er miljøet ofte mere sikkert og effektivt.

Det betyder også, at supportpersonalet er mere tilbøjelige til at være specialiserede og kan hjælpe dig lettere og hurtigere. Administrerede hostingudbydere overtager også ansvaret for programrettelser og opdateringer, som er en sikkerhedssvaghed, som ikke bør overses.

Konklusion: Hvor bekymret skulle du være omkring sikker webhosting?

Jeg er sikker på, at du nu ved min mening om det. Men hvis du stadig har den tankegang, at ‘dette ikke vil ske med mig’, har jeg et lille scenarie at dele med dig. Tidligere hjalp jeg med at administrere et websted, der leverede oplysninger om finansielle tjenester.

På grund af det store antal virtuelle angreb mod finansielle institutioner, blev dette sted også under hyppige, vedvarende angreb, simpelthen fordi det havde ordet ‘bank’ i webstitens titel. Fra dette kan du se, at det ikke rigtig kræver meget at slå et angreb fra.

At vælge en webhost, der er sikker og hæderlig, er ikke alt for svært eller tidskrævende, men det kan reducere dine stressniveauer efter størrelsesorden. Med det i tankerne vil jeg også gerne benytte chancen for at henvise dig til Jerry’s Guide to VPNs for Newbies.

Internettet er et bundløst hav af ressourcer, hvilket også er det, der gør det så meget skræmmende. Hjælp dine besøgende ved at tilbyde dem et tilflugtssted i dette miljø ved at tilbyde et websted, der er sikkert.

Vi har gjort en masse af arbejdet for dig, og du kan slå højdepunkterne fra mange topudbydere af webhostingtjenester på WHSR. Hjælp er kun et klik væk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map