1 и 1 хостинг преглед

Удивително основано почти три десетилетия преди това през 1988 г. 1&1 е собственост на базиран в Германия Обединен Интернет. Работи над 7000 служители по целия свят, тя е една от най-големите компании за уеб хостинг, живи днес. Компанията е силно конкурентоспособна в Германия, Обединеното кралство и Съединените щати.


Може ли да издържи на тестовете за ефективност и има ли достатъчно силни точки, за да направи рязането? Нека разберем.

Contents

Около 1&1 Хостинг

 • Седалище: Монтабаур, Германия
 • Основана: 1988г
 • Изпълнителен директор: Ерик Толоме
 • Услуги: Регистрация на имена на домейни, Хостинг на имейли, Уеб хостинг (Linux и Windows платформи), Електронна търговия, Сървърни решения (посветен, динамичен облачен сървър, виртуални сървъри)

: Какво има в този преглед

Минуси от 1&1 Хостинг

  Плюсове на 1& 1 Хостинг

  1. Уникален персонализиран панел за управление

  1 и 1 потребителски контролен панел1&1 потребителски контролен панел

  Това е възможно 1&1 Най-уникалната продаваща точка на хостинга – персонализиран контролен панел, където потребителите могат да се справят със своя акаунт и услуги. Ако обаче сте забелязали, аз съм посочил това като професионалист, както и като техни услуги.

  Като плюс в тяхна полза, той позволява на дългогодишните потребители да имат този отличителен фактор, който ги отделя от масите. Той включва и други интересни зони за обслужване, които обикновено не се намират в cPanel или Plesk, като например онлайн маркетинг и проверка на уебсайтове.

  Демо: Управление на вашите домейни в 1&1 Домейн център

  Закупете нов домейн или управлявайте своите домейни от имена на 1&1 Домейн център.

  На тази страница са достъпни информация за сървърите за имена на вашия акаунт, DNS настройки и MX записи.

  Демо: Настройка на вашия безплатен SSL на 1&1

  1&1 SSL сертификатите се захранват от DigiCert.

  SSL Starter Plus е включен (безплатен) във всички 1&1 хостинг планове. SSL Business (GeoTrust True BusinessID) струва £ 54.99 / годишно; SSL Business Plus (Wildcard GeoTrust True BusinessID) струва £ 239,99 на година.

  * Кликнете, за да увеличите изображението.

  За да активирате безплатния си SSL и да преминете към HTTPS:

  Влезте в 1&1 Контролен панел > SSL сертификати (странична лента) > Щракнете върху „Not Setup Yet“ в колоната на домейна > Щракнете върху „Активирай сега“ SSL Starter Plus > Присвойте вашия домейн.

  * Кликнете, за да увеличите изображението.

  2. Мащабируеми нива на изпълнение

  Докато 1&1 Хостингът може да направи този звук като нещо уникално, всъщност няма разлика от другите уеб хостове, които предлагат различен хардуер на различни ценови точки. Не бива да се заблуждава, че прилича на оптимизациите за производителност, предлагани от хостове като A2 хостинг например.

  Добре е обаче да знаем, че има възможност за мащабируемост. Това е особено вярно след 1&1 ви позволява да набирате нагоре и надолу нивата на производителност според изискванията, независимо от кой пакет хостинг, за който сте абонирани. Това позволява голяма гъвкавост в движение.

  Мащабирането между нивата на производителност влияе върху RAM, ограниченията на паметта и броя на едновременните процеси.

  В момента тестовият ни сайт се хоства на ниво 2.

  3. Лесен мониторинг на изпълнението

  За да наблюдавате ефективността на вашия хостинг, влезте в 1&1 контролен панел > Ниво на изпълнение > Оценка на ефективността.

  Обвързан с мащабируемите нива на изпълнение, 1& 1 се предлага и специална функция за мониторинг на ефективността, която ви позволява да гарантирате, че сайтът ви работи безпроблемно. Тълкуването е просто – стига да е зелено на цялата дъска, ще бъдете добре.

  Ако обаче има забавяне в изпълнението, те ще се покажат като оранжево или червено, което ще ви уведоми, че има проблеми. Те могат да бъдат преодолени, ако се наложи с нивото на производителност, ако е необходимо.

  4. Безплатен домейн за 12 месеца

  Обикновено това всъщност не се счита за голям плюс за уеб хостовете, тъй като няколко от тях правят пакет в безплатни домейни.

  Въпреки това, 1&1 Хостинг пакетите го предлагат дори с най-евтината си хостинг сделка, която започва (за първи път клиенти) на най-ниската цена от 99 цента на месец.

  5. Безплатни маркетингови инструменти

  Купуването на хост и създаването на уебсайт не означава нищо, ако въпросният сайт не се представи.

  1&1 Хостингът помага на собствениците на сайтове тук с редица фактори, включително $ 100 в кредити с Bing Ads, както и с функцията за списък с имейли *. Списъците с пощенски адреси ви помагат да управлявате и поддържате имейли до вашата клиентска база, като ви помага да поддържате по-близки контакти с тях.

  6. Съвместим със зелена енергия

  Въпреки че не е основна точка на продажбата им, аз лично подкрепям уеб хостовете, които най-малкото не правят опит да станат зелени. 1&1 (най-малко в Съединените щати) компенсира цялото им използване на енергия в центъра за данни чрез сертификати за възобновяема енергия (RECs).

  Домакините от зелена мрежа активно се опитват да провеждат екологични инициативи, които поне компенсират част от вредите, нанесени на околната среда. (Научете повече за Зеления хостинг тук).

  Минуси от 1&1 Хостинг

  1. Уникален персонализиран панел за управление

  За тези, които си спомнят, че това е точка в секцията за професионалисти, вие не четете погрешно. Аз също го включвам като измамник по много проста причина. Без значение от добавената функционалност или мощност, която персонализираният контролен панел 1&1 има оферти, той нарушава много основно правило за дизайн на потребителския интерфейс – има нещо, с което потребителите са запознати.

  Почти целият хостинг свят се върти главно около cPanel или Plesk, така че за 1&1 да валсирате с персонализиран дизайн е леко необичайно. Потребителите могат да очакват да отделят известно време, за да се запознаят отново с нов контролен интерфейс и да се изгубят в процеса.

  Претегляне на добавената функционалност на потребителския 1&1 контролен панел спрямо минусите на това време, не съм впечатлен. И все пак за тези, които се мотаят там, може би ще бъде много по-ценено. Следователно усещам, че персонализираният контролен панел е меч с две остриета.

  2. Нисък рейтинг на удовлетвореността на потребителите

  Чувствам се изключително тъжен, когато попадна на лоши оценки на клиентите за всяка услуга, особено за уеб хостове, тъй като и аз ги използвам.

  За съжаление, 1&1 има справедлив дял на отрицателните отзиви – много от тях изглежда са свързани с фактуриране.

  Екранен кадър от 1&1 преглед в ConsumerA questions.com.

  Всичко, което мога да кажа е, че що се отнася до такси и плащания, моля, внимавайте да прочетете внимателно всяка документация и не забравяйте, в случай че някои договорени покупки могат да бъдат отворени за погрешно тълкуване – тогава пояснете, за всеки случай.

  3. Платени инструменти за създаване на уебсайтове

  Инструментите за създаване на уебсайтове са добре, особено елегантните плъзгащи и пускащи, които се предлагат с шаблони за ултра-бързо изграждане на сайт. Трябва да се чудя в този конкретен случай, защо 1&1 се таксува за това, когато в по-голямата част от познатия свят се превръща в фактически стандарт за безплатно. Всъщност има цели услуги като SiteBuilder, който бизнесът се върти около безплатни, най-съвременни създатели на сайтове.

  4. Ограничена поддръжка на клиенти

  Прилична база от знания и телефонна линия за обаждане на живо – какво повече бихте могли да поискате от гледна точка на подкрепа? Много повече за съжаление. Най-основното от всичко би било билетна система за съдействие. Всички сме били там, когато телефонните линии са задръстени и не можем да получим помощ, което може да бъде разочароващо.

  Компанията има канал за поддръжка на туитър, но изглежда, че това е повече от страница с обяви за услуги повече от всичко друго.

  1&1 Преглед на хостинг ефективността

  Продължих да изпълнявам 1&1 от плюсовете и минусите, просто защото изглежда смесена торба с трикове. Различните тестове и местоположенията на сървърите са дали различни резултати, което не представя много добре за цялостната работа на техните системи.

  Това обаче може да се вземе с щипка сол, тъй като като цяло тяхната услуга показва приемливи скорости в цялата област.

  Тест за скорост на сървъра в Bitcatcha

  Времето за отговор на сървъра с оценка A при Bitcatcha.

  Време до първи байт (TTFB) въз основа на тест на уеб страница от Чикаго

  TTFB от Чикаго: 613ms.

  Време до първи байт (TTFB) въз основа на тест на уеб страница от Сингапур

  TTFB от Сингапур: 1461ms.

  1&1 заявява претенции към седем центъра за данни в целия свят, като основните центрове са в Съединените щати и Германия. Това го прави още по-необичаен по отношение на това колко много се различаваха производителността. Може би 70 000 сървъра при паралелна работа, 19 милиона хоствани домейни и над 20 000 Terabytes данни, предавани на месец?

  1&1 Хостинг Uptime

  Нашият тестов сайт беше домакин на 1&1 доходност 100% продължителност през юни 2018 г..

  1&1 Цени и планове

  Докато 1&1 предлага много услуги и пакети навсякъде, за този преглед разглеждаме техните общи планове за хостинг на уебсайтове. Те започват от най-ниската цена от 99 цента и варират до $ 8,99 на месец.

  1&1 споделени хостинг планове: Basic, Unlimited Plus и Unlimited Pro.

  Преди челюстите ви да паднат учудено, те са за първи път клиенти за 12-месечни абонаменти. След това цените стигат до $ 7,99, вариращи до $ 14,99 на месец, което е около 700% увеличение на входното ниво.

  Темпът на увеличение става по-разумен с увеличаването на плановете, но за 99-процентовите ловци на изгодни сделки просто нямате късмет. Предупреден си.

  Присъда: Трябва ли да бъдете домакин на 1&1

  Ако сте оцелели от върха на тази статия до сега, сигурен съм, че сте забелязали, че плюсовете и минусите, които съм изброил на 1&1 са наоколо дори. Разбира се, има доброто и лошото, но наистина бих искал да спомена тук едно.

  1&1 не се откроява забележително в нито една от областите, които съм посочил като професионалисти. Това е повишаване на очите, тъй като обикновено уеб хостът може да предложи изключително ниво на обслужване в поне една или две области. Разочарован съм от слабата ангажираност на един от най-старите доставчици на услуги наоколо.

  Ключово за това разочарование е едва средната производителност на скоростта, темперирана от клиентски хватки при фактуриране. Ще оставя на вас добри хора, за да решите дали това е нещо, което е приемливо или не.

  1&1 Алтернативи

  • Споделен (бюджетен) хостинг: A2 хостинг, хостингер, HostPapa
  • VPS хостинг: InMotion хостинг, Interserver, SiteGround

  Посетете / поръчайте 1&1 Хостинг онлайн

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map