* Актуализации: Ценообразуване и функции на хоста, редактирани, за да отразят последните промени през 2020 г..


След като е била от 2001 г. и първоначално е била известна като Iniquinet, компанията „A2 хостинг“ се възражда през 2003 г., като новото име е признато за Ан Арбър, Мичиган. За тези, които се интересуват от причината за това, Ан Арбър е родният град на основателя на A2 хостинг.

Центровете за данни на компанията са разположени стратегически в Амстердам, Сингапур и, разбира се, Мичиган. Това им дава добро глобално разпространение, обхващащо всички равни сегменти на земното кълбо.

Моят опит с A2 хостинг

За първи път започнах на A2 хостинг през 2013 г. с това, което тогава беше известно като A2 Prime Plan. Това би било грубия еквивалент на това, което се предлага в Плана за бърз ден днес.

С този преглед ще споделя с вас моя опит с тях като клиент, както и данните, които съм събрал (от този тестов сайт) относно ефективността на сървъра им през годините.

За A2 хостинг

 • Щаб на компанията: Ан Арбър, Мичиган.
 • Основана: 2001 (преди известна като Iniquinet)
 • Услуги: Споделен, VPS, облачен, посветен и хостинг на дистрибутори

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

  присъда 

  Turbo сървър (20 пъти по-бързо зареждане на страницата)CloudFlare BasicHTTP / 2 (доставя файлове с 20-30% по-бързо) Бакшиш: Без значение кой план сте избрали, можете да изберете Joomla, Drupal или WordPress като своя платформа. Тези опции ви позволяват лесно да интегрирате основни приложения за колички, така че можете да създавате онлайн магазини, ако това е необходимо.

  A2 управляван VPS хостинг услуга

  Характеристики / PlansPowerPrestigePinnacle
  RAM4 ГИГАБАЙТА6 GB8 GB
  SSD съхранение75 GB100 GB150 GB
  CPU ядра468
  cPanel Control Panel Бакшиш: VPS на A2 хостинг се предлагат в три различни пакета – Core VPS, Managed VPS и Unmanaged VPS – За първите два пакета (Core и Managed) компанията ви предоставя помощ при настройката и управлението на вашите VPS сървъри. Ако вече имате опит в това, това е бонус, защото плановете за хостинг на A2 Unmanaged VPS са евтини. В най-ниското ниво, те започват от едва $ 5 на месец и идват с 20 GB SSD съхранение, 1 CPU ядро ​​и 512 MB RAM.

  ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

   P / S: Този преглед помогна ли ви?

   Връзките, сочещи към уебсайта на A2 хостинг, са партньорски връзки. Ако закупите чрез тази връзка, той ще ме кредитира като ваш референт. Ето защо поддържам сайта си жив в продължение на 12+ години и непрекъснато добавям повече безплатни хостинг отзиви въз основа на реални тестови акаунти – вашата подкрепа е високо оценена. Купуването чрез моята връзка не ви струва повече – всъщност мога да гарантирам, че ще получите най-ниската възможна цена за A2 хостинг.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Adblock
    detector