M3Server Преглед

Основана през 1996 г., M3Server има над 10 центъра за данни в Мисури; Юта; Калифорния; Вирджиния; Вашингтон; Лондон; и Амстердам. M3Server не е обичайната хостинг компания, която виждате в нашия списък за преглед на хостове. Вместо това, той е високоефективен доставчик на уеб хостинг с технология на ниво предприятие. Компанията предлага виртуални специализирани, посветени и управлявани сървъри, заедно с широк спектър от уеб услуги, включително мрежа за доставка на съдържание (M3Server CDN) и рекламни сървъри (Adserver XS), и услуга за резервно копие на сървъри извън сайта (M3SafeVault).


Хостинг на корпоративно ниво за отделни блогъри?

Въпреки че това може да изглежда затрудняващо за обикновения блогър, компанията се гордее с това, че е достъпна за всички. Като индивидуален блогър опитът ми с хостинг на ниво предприятие е много ограничен. Поради това вероятно се чудите защо аз дори отделих време за преглед на M3Server. Отговорът е доста прост. M3Server предлага нещо, което според мен блогъри / отделни собственици на сайтове с много трафик търсят. Той предлага хостинг услуга на ниво предприятие, която предлага спокойствие, без да се нуждаят от напреднали ИТ умения и знания. С други думи, вие получавате силата на решение на ниво предприятие, без да се нуждаете от ноу-хау. FYI, тествах акаунт за виртуален сървър M3 v30 от преди два месеца без технически проблеми. Сега, след като сме излезли от това, нека разгледаме какво можете да очаквате от тази компания от гледна точка на блогъра, както и моя личен опит с M3Server.

M3Server хостинг & Уеб услуги

VPS и виртуални SSD сървъри

M3Server стандартен VPS хостинг (наречен „High Performance“) четири пакета, от които да избирате, вариращи от $ 20 до $ 100 на месец. Основният пакет се предлага с дисково пространство от 30 GB, 512 MB RAM и две ядра на процесора. В горния пакет има огромни 300 GP дисково пространство. Освен това разполага с 4 GB оперативна памет и четири ядра на процесора. От друга страна, SSD VPS хостинг на M3Server (стандартен VPS с хардуер за производителност на SSD) се предлага в четири различни плана, вариращи от 20 до 80 GB SSD дисково пространство. Основният план има 512 MB RAM и две процесорни ядра, докато горният план има 6 GB RAM и шест CPU ядра. Тези планове струват от 20 до 100 долара на месец. Независимо кой план изберете, ще получите безплатна настройка, 5 TB трансфер, неограничен домейни и достъп до контролния панел на M3 Admin. Тези виртуални сървъри са съвместими с различни MySQL и PHP приложения, включително Joomla, Drupal и WordPress.

Напълно управляван хостинг на WordPress

M3Server предлага и напълно управляван хостинг на WordPress, който идва с голям брой допълнителни премиум функции, включително уеб сървър NGIX за стрийминг на медии и планирани сканирания злонамерен софтуер. За напълно управляван WordPress хостинг потребителите получават избор между четири пакета, в зависимост от вашите нужди. Най-ниският план струва $ 20 на месец, а най-скъпият план струва $ 100 на месец. Капацитетът на сървъра е от 20 GB SSD дисково пространство, 1 GB RAM и две процесорни ядра до 300 GB дисково пространство, 4 GB RAM и четири ядра на процесора. Всички планове включват безплатно име на домейн, неограничени домейни, безплатна настройка и автоматично премахване на зловреден софтуер.

Напълно управлявани специализирани сървъри

За управляваните специализирани сървъри, M3Server планира да започне от $ 200 на месец и да стигне до $ 779 на месец. Диапазон на капацитета на сървъра от 1 TB дисково пространство, 16 GB RAM, четириядрен процесор до 8 TB дисково пространство, 64 GB RAM и двоен шестиядрен процесор.

AdServer XS

AdServer XS е решение за рекламен сървър, което позволява на потребителите да хостват и наблюдават ефективността на своите рекламни кампании. AdServer XS се предлага в пет пакета, които варират от $ 29 на месец до $ 650 на месец. Основният пакет идва с 3 милиона импресии, докато горният пакет включва 300 милиона импресии.

CDN услуги

CDN услугите на M3Server съдържат статични изображения, както и поточно видео. Ако отидете с този хостинг план, посетителите идват на вашия уебсайт и искат CDN кеширано съдържание. След това CDN сървърът предоставя съдържанието. CDN услугите на M3Server струват 80 долара на месец.

Важно да се знае: Хостинг за възрастни

Освен WordPress, M3 Server поддържа широк спектър от CMS хостинг – включително Elevated X хостинг и Tube скриптове (два много популярни CMS скрипта за възрастни). Домакинът е задължително да видите за онези, които с нетърпение очакват да стартират сайт за възрастни или сайт за поточно видео.

Увиване

Силно препоръчвам M3Server на хора, които искат производителност, но не искат да се справят с техническото главоболие, което ще получат при използване на хостинг компания на ниво предприятие. Въпреки че не е необходимо за човек, който получава няколко посетители месечно, това е чудесен вариант за блогъри и собственици на малък бизнес, които получават много трафик редовно.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map