Докато Мис Хостинг стартира като екип от девет колеги, които работят заедно, за да посрещнат нуждите на обществото за хостинг, тя прерасна в по-голям екип, който има общо 45 години споделен уеб хостинг опит.


Екипът е част от Miss Group. „Мис Груп“ е голяма бизнес група, която е със седалище в Стокхолм, Швеция. Miss Group предлага редица услуги, свързани с интернет. Докато Мис Хостинг обслужва хора от цял ​​свят, основният му фокус е върху скандинавските страни. Тя предоставя услугите си на частни хора, компании и организации.

Започнах да тествам Miss Hosting през април 2016 г. Разгледах различните хостинг планове и съставих списък на това, което ми харесва, както и някои неща, които мисля, че трябва да знаете, преди да продължите напред с Miss Hosting.

Първо, нека разгледаме различните планове за хостинг, които се предлагат с Miss Hosting.

Какво има в пакета? Мис хостинг хостинг планове

Miss Hosting има различни хостинг планове, за да отговори на вашите нужди.

Споделен хостинг

Първо – хостинг планът, който тествам – споделен хостинг.

Изберете между Basic, Professional и Ultimate споделени хостинг планове. В момента можете да получите основния план за едва 1,25 долара на месец, докато крайният план е само 3,75 долара на месец. Основният план се предлага с 1 уебсайт и 100 GB излишно съхранение, докато професионалният план включва 10 уебсайта и 250 GB излишно съхранение. Можете да хоствате неограничен брой уебсайтове и да получите неограничено излишно съхранение с пакета Ultimate.

Всички пакети включват неограничена честотна лента и хостинг по имейл.

Хостинг плановеBasicProfessionalUltimate
Съхранение на дискове100 GB250 GBнеограничен
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограничен
Уебсайт за хостинг110неограничен
Имейл акаунтинеограниченнеограниченнеограничен
Пълен период на възстановяване45 дни45 дни45 дни
Цена на регистрация (1 година)$ 1.25 / месец$ 2.50 / месец$ 3.75 / месец
Цена за подновяване (1 година)$ 5.59 / месец$ 11.59 / месец$ 18.59 / месец

Хостинг на реселлери

Мис Хостинг разполага и с планове за хостинг на дистрибутори. Изберете един от тези планове, ако искате да създадете свой собствен уеб хостинг бизнес. Изберете от основни, професионални и крайни планове, вариращи в цената от $ 25 на месец, чак до $ 124.92 на месец. Плановете започват с 50 GB дисково пространство и 500 GB честотна лента и стигат до 200 GB дисково пространство и 500 GB честотна лента. Независимо от плана, който сте избрали, ще имате достъп до неограничен уебсайт и домейни.

VPS хостинг

И накрая, можете да изберете от пет VPS пакета. Те варират в цената от $ 5 на месец до $ 80 на месец. Най-евтиният пакет се предлага с 512 MB RAM, 1-ядрен процесор, 20 GB SSD диск и 1 TB честотна лента. Най-скъпият пакет има 8 GB RAM, 4-ядрен процесор, 80 GB SSD диск и 5 TB честотна лента.

Специализиран хостинг

Специализирани сървъри са друга възможност. Специализираните сървъри също се предлагат с три възможности за избор, като пакетите варират от $ 145 на месец до $ 245 на месец. Можете да получите от 4 GB RAM до 16 GB RAM с тези пакети. Всички пакети включват един и същ мощен твърд диск. Основният пакет има процесор Intel Pentium, а другите два използват процесор Intel Xeon.

Важно да се знае

Само за плюсовете – SEO хостинг, започващ от 25 IP

Въпреки че Miss Hosting SEO хостинг планове може да даде на повечето SEO оптични мокри сънища – това със сигурност не е за начинаещите. Трябва да поръчате поне 25 IP адреса, когато използвате Miss Hosting. Поради това е малко по-скъпо от обичайното. И ще отнеме известно време, за да настроите всичко.

Заснеман екран:

пропускане на сео хостингВероятно SEO ще имат мокри сънища, гледайки тази таблица.

Скъп споделен хостинг

Ако погледнете по-отблизо офертите за споделен хостинг, той е по-скъп, отколкото при много от неговите конкуренти.

В някои случаи ще платите около два пъти повече за споделен хостинг, отколкото бихте платили, ако отидете с конкурент, но това не означава, че ще получите два пъти повече функции. Поради това може да искате да помислите за по-евтин вариант, ако искате основен пакет за споделен хостинг.

Долния ред

Miss Hosting е добър домакин, но споделеният хостинг е по-скъп, отколкото трябва да бъде.

Като се има предвид, това е чудесен избор, ако искате достъпна VPS или работите върху SEO кампания. С достъпна VPS опция и удобен начин да хоствате множество домейни в различни страни, Miss Hosting прави отворени врати, които другите хостинг компании поддържат затворени.

Сравнете Мис Хостинг с други

Нека да видим как Мис Хостинг се свързва с други подобни хостинг услуги:

  • Мис Хостинг срещу GoDaddy
  • Miss Hosting vs Rose Hosting
  • Мис хостинг срещу DreamHost
  • Miss Hosting vs Scala хостинг
  • Miss хостинг срещу TMD хостинг
  • Мис хостинг срещу SiteGround
  • Мис Хостинг срещу Хостингер
  • Мис хостинг срещу хостинг InMotion
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me