PowWeb Преглед

Ако търсите бюджетен уеб хостинг, PowWeb предлага пакет с един план, една цена, който е достъпен за всеки бюджет (със „специална“ цена от едва 3,15 долара на месец). Но, както се казва старата поговорка, получавате ли „това, за което плащате?“ – в случая не много?


Прочетете ревюто ми на PowWeb и преценете сами дали той е полезна алтернатива на други хостинг компании в бюджетна категория.

Кой е PowWeb?

Ако всичко, което направихте, прочетете информацията „за нас“ на уебсайта на PowWeb, ще останете с впечатлението, че тази компания използва най-съвременна технология и ще направи мисия да предоставя отлична поддръжка и обслужване на клиентите.

Нито едно от тези твърдения не изглежда вярно, както ще разберете, като прочетете останалата част от този преглед.

Алтернативи на PowWeb

 • A2 хостинг – Достъпни и оптимизирани за скорост
 • Hostinger – Евтиният хостинг започва от $ 0,80 на месец
 • InMotion хостинг – Изключително надеждни и достъпни

За компанията, PowWeb

Компанията се намира в Масачузетс, САЩ, и съществува от 1999 г..

Бихте си помислили, че през всички тези години те биха работили, за да оправят нещата, по отношение на предлагането на страхотен продукт, подкрепен от голяма подкрепа. Това обаче не е така. След като започнаха като добра алтернатива за хостинг на бюджет, придобиването им от голямата и мощна Endurance International Group (собственик на много други уеб хостинг услуги като iPage, BlueHost и HostGator) през 2006 г. изглежда е обърнало напредъка си.

Онлайн присъствие на PowWeb

Всъщност присъствието на PowWeb онлайн е по-скоро град на призраци, отколкото пример за процъфтяваща компания. Блогът им не е актуализиран след публикация през август 2008 г., а дизайнът е старо училище, с връзка към техните изображения на Flickr (общо шест). Социалните медийни акаунти на PowWeb не се актуализират често с спорадични публикации, насочени към реклама, а не препредаване на новини. Корпоративната страница във Facebook има само 113 харесвания, а профилът им в Twitter е още по-лош, само с 30 актуализации и общо 48 последователи.

Човек придобива усещането, че тази компания започна силно, но през последните няколко години се гази. Това не е обнадеждаващ знак, когато членовете на персонала престанат да правят блогове и просто приемат лошото представяне в социалните медии за нормално.

PowWeb споделен хостинг услуга

PowWeb създаде репутация, основана на предлагането на прости, евтини хостинг услуги. Няма избор на пакет; просто плащате една ниска такса и получавате споделен хостинг за файловете на вашия уебсайт.

Актуализации от Джери Лоу

От тестовия ни акаунт PowWeb изглежда, че платформата vDeck в момента е в бета версия. Но тъй като повечето EIG хостинг марки използват vDeck, ние силно вярваме, че платформата vDeck е тук, за да остане.

Кратък преглед на функциите на vDeck:

 • FTP управление
 • FileManager (уеб базирана алтернатива на FTP)
 • Прости скриптове – за инсталиране на блог платформи и други приложения
 • Централна поща
 • Резервни копия на сайтове & Възстанови
 • Централен домейн
 • Персонализиран DNS (за създаване на персонализирани DNS записи)
 • MySQL Управление
 • Планирани работни места (за cron работни места – приятна функция)
 • .htaccess редактор

Обмен на електронна поща хостинг

Въпреки че PowWeb не предлага други видове хостинг пакети, те предоставят хоствани имейл акаунти на Microsoft Exchange. Според уебсайта им, Exchange е „най-новото в управление на електронната поща и сътрудничеството в бизнес класа“, което със сигурност е остаряло.

Има много други алтернативи за корпоративно управление за електронна поща (вижте нашия списък с препоръчани хостинг адреси). Тези сметки също не са евтини, като цените започват от около 9 долара на месец (таксуват се на тримесечие или годишно) за пощенски кутии от 5 GB. Това е по-скъпо от хостинг на уебсайтове!

Център за данни и сървърна технология на PowWeb

PowWeb се ​​гордее с това, че рекламира тяхната „балансирана по натоварване технология за хостинг“, която осигурява истинско съкращение от точка А до точка Б.

Това е просто фантастичен начин да се каже, че натоварването на сървърите им е балансирано и вашите файлове могат да бъдат разположени на повече от един сървър, за да се запази равномерно разпределеното пространство и да се осигури достъп в случай на отказ на сървъра. Това не е особено специално, тъй като почти всяка уеб хостинг компания осигурява някакъв вид излишък и повечето балансират натоварванията на сървърите си.

В своя център за данни PowWeb използва доставчици на гръб от Tier 1, оптични връзки, маршрутизатори Cisco и клъстери за съхранение на NetApp в мрежата. Техните сървъри се произвеждат от Dell и работят с операционни системи Linux. Още веднъж, нищо уникално в тази настройка и със сигурност не е толкова „най-модерно“, тъй като техният уебсайт ще ви накара да повярвате.

PowWeb Отзиви на клиенти

Положителни отзиви: PowWeb е наистина добър! 

Не знам какво са изпитали онези други хора, но имах само един проблем със службата за поддръжка между 2003 и 2013 г. Всъщност, ако се замисля за моите въпроси за поддръжка, преди да се обадя (най-вече използвам тяхната поддръжка за чат ,) проблемите ми обикновено се грижат при първото обаждане. Те са добри в това, че се набиват нещата на по-високи нива и отговорите се обработват бързо. Те НИКОГА не намаляват хостинга е Неограничено всичко и цените са добри. Аз изобщо нямам говеждо месо с тези хора. Имам четири собствени сайта и управлявам 8 сайта за клиенти. – LG Baines @ 16 март 2013 г..

Негативно мнение: Бъдете много внимателни с PowWeb

Използвам Powweb от 2004 г. и до последните 2 години тяхното обслужване е в най-добрия случай. Ако търсите място за хостинг на статичен сайт и не се притеснявате за времето на зареждане на страницата или ако не планирате да използвате повече от 20 GB дисково пространство, трябва да сте добре. Нека разясним някои неща:

 • НЕ предлагат неограничено дисково пространство. (След като ударите 25GB, те заплашват да спрат акаунта ви)
 • НЕ предлагат неограничена честотна лента. (След като ударите 7GB, те заплашват да спрат акаунта ви)
 • Техните бази данни mysql са в най-добрия случай посредствени и предлагат само малко едновременни връзки. (Затова не използвайте powweb за хостинг на форуми)
 • Няма mysql външни връзки.
 • Тяхната подкрепа не съществува.
 • Те ще затворят всички домейни в акаунта ви без причина, само за да ви накарат да се обадите и да се опитат да ви продадат до премиум поддръжка и / или кръстосано да ви продадат до заключване на сайта.
 • Те автоматично подновяват акаунта ви за над $ 200,00, дори след като изключите автоматичното подновяване, след което отказват да ви върнат сумата.

Бих препоръчал първо да направите проучване, преди да преминете с powweb, тъй като след като имате няколко домена и бази данни с тях, те правят всичко възможно, за да ви хванат с тях. RUN !! – Richard deChevigny @ 23 октомври 2012 г.

Негативно мнение: Най-лошият опит на клиентите

Имал съм най-лошия клиентски опит в живота си с Powweb. 17 часа по телефона и броене и никой там не може да направи нищо. Всеки има извинения и извинения, но няма власт или знания, които да направят нещо.

Аз мигрирам бизнеса си извън техните продукти и отивам на друго място. Ако мислите да използвате Powweb, не го правете. Те сучат !!! Надявам се, че някой, който чете това, не ги използва. През последните 72 часа съм прекарал по телефона 17 1/2 часа с тях и все още никой не може да ми помогне. Загубиха стотици мои имейли, начиниха ми пари за услуги, които не предоставяха, и непрекъснато прехвърлиха долара на някой друг също толкова некомпетентен, колкото лицето преди тях. – J Khan @ 12 февруари 2012 г..

Препоръчва ли се хостинг на PowWeb?

Нека да обобщим какво научихме за PowWeb.

Противопоказания на PowWeb

Но … това е за това. В уеб хостинг услугата на PowWeb има повече негативи от положителни:

 • Няма избор на хостинг планове
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите се отнася само за плащания с кредитни карти
 • Ужасно обслужване на клиентите
 • Старно съдържание в блога и рядко актуализирано присъствие в социалните медии
 • Clunky OPS контролен панел

PowWeb Алтернативи

Просто не мога да препоръчам PowWeb въз основа на всички отрицателни неща, които научих за тази компания. Ще бъдете много по-добре да изберете по-стабилна компания с по-добро обслужване на клиентите.

Ето някои уеб хостинг услуги, които трябва да вземете предвид:

За по-големи и по-сложни сайтове:

 • InMotion хостинг, SiteGround и A2 хостинг

За по-евтини марки за хостинг на EIG:

 • BlueHost и Hostgator

Също така, има още предложения и цялостно сравнение на хостинг функции в моите най-добри уеб хостинг снимки – иди разгледай.

Как се изравнява PowWeb с другите?

Ето как PowWeb сравнява с други уеб хостинг услуги:

 • PowWeb срещу GoDaddy
 • PowWeb срещу BlueHost
 • PowWeb срещу Hostinger
 • PowWeb срещу FatCow
 • PowWeb срещу хостинг на InMotion
 • PowWeb срещу SiteGround
 • PowWeb срещу A2 хостинг
 • PowWeb срещу HostPapa

За повече подробности или за поръчка на PowWeb, посетете (връзката се отваря в нов прозорец): https://www.powweb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map