Преглед на 000webhost

Създадена през 2007 г. като дъщерно дружество на Hostinger, 000webhost е малко по-различно от вашия доставчик на уеб хостинг, работещ с мелница, дори безплатните. Вместо това се представя като „платформа за обучение за начинаещи, които започват пътуването си в интернет“.


Предлагайки набор от евтини уеб хостинг решения със стартов план, който е абсолютно безплатен, 000webhost позволява на потребителите лесна стъпка към изграждането – и хостинг на първия им уебсайт. Това означава, че тези планове на ниска цена се свързват с два други важни компонента, полезни за начинаещи – създатели на уебсайтове и обучение с код.

Около 000webhost

 • Седалище: Каунсас, Литва
 • Създаден: 2004
 • Услуги: Споделен хостинг

Как работи безплатният уеб хостинг

Преди да се потопя в гайките и болтовете на 000webhost, реших, че е разумно да се включи кратък сег на безплатен уеб хостинг. Всеки вид хостинг въобще, независимо дали е безплатен или по друг начин все пак изисква същото оборудване от страна на доставчика на уеб хостинг.

Първото нещо, което трябва да се отбележи, е, че всички сървъри, софтуер и честотна лента изискват значителни капиталови инвестиции. Тези инвестиции трябва да бъдат възстановени по някакъв начин, така че обикновено можете да очаквате да попаднете под натиск да надстроите акаунта си. В някои случаи безплатният уеб хост може също да предаде вашите данни и на партньорите.

На друго ниво има много ограничения за безплатни акаунти. Те варират в зависимост от хоста – някои ще налагат задължителни реклами на вашия сайт, строги ограничения на ресурсите на сървъра и също така ще ви бъде разрешено да използвате само определени формати на име на домейн. В случая на 000webhost това ще бъде:

yoursitename.000webhostapp.com

И накрая, съществуват рисковете, с които се сблъсквате, когато поради цената на капиталовите инвестиции, безплатният домакин се опитва да спести сигурността. Като пример, 000webhost беше хакнат през 2015 г., което доведе до кражба на данни за над 13 милиона клиенти.

Поради тези фактори, силно препоръчвам да разгледате 000webhost като пясъчник, където можете да изпробвате нови неща или идеи. Ако сериозно се занимавате с хостинг на сайт, вместо това отидете с платена хостинг услуга.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map