Преглед на DTS-NET

DTS-NET изброява целта си като да стане „най-добрият доставчик на интернет услуги в региона.“ Имайки предвид тази цел, те са направили няколко неща, които ги отличават, включително използване на най-съвременните сървъри и поддържаща инфраструктура, която им позволява да разглеждат проблемите на клиентите и да ги разрешават бързо. Имайки това предвид, те предлагат денонощна поддръжка на клиенти, а също така имат и гаранция за съвпадение на цените.


Понастоящем компанията е със седалище в Ричланд, Северна Каролина и оперира с 2 собствени центъра за данни в Далас, Тексас и Лас Вегас, Невада.

Забележка: Това е нетестиран преглед, това означава, че не притежаваме DTS-NET акаунт към момента на преглед. Ние обаче работихме усилено в изследванията и се опитахме да разберем компанията, доколкото можем, преди да публикуваме това ревю. За повече информация можете да прочетете и моя Q&Тук сесия с основателя на DTS-NET, Крейг Гендролас.

Какво има в хостинг плановете на DTS-NET?

DTS-NET предлага редица възможности, когато става дума за хостинг решения, включително споделен уеб хостинг, хостинг на дистрибутори, виртуални частни сървъри и специализирани сървъри.

Уеб хостинг

Ако просто искате да стартирате свой собствен уебсайт, това е планът за вас. Започва от само 1,95 долара на месец за 10 GB място за съхранение и възможност за използване на безплатен конструктор на уебсайтове. Ако имате нужда от малко повече място, можете да отидете до план от 50 GB за $ 5,95 / месец или до неограничен план за $ 8,95 / месец.

Хостинг на реселлери

DTS-NET прави хостинг на своите дистрибутори по интересен начин. Вместо да ограничават пространството или броя на сайтовете, които можете да имате, те предлагат три пакета, базирани на различни операционни системи. Системата Linux работи само $ 9.95 / месец за стартиране и разполага с cPanel. Те също предлагат Windows Server с Plesk управление за $ 29.95 / месец или Apple OS X Server за $ 99.95 / месец.

VPS & Специализирани сървъри

Тарифите за VPS започват от много разумни $ 9,95 на месец, но плановете започват от 1GB и отиват от там на RAM и започват от 50GB и отиват за място. За точна тарифа трябва да се консултирате със специалистите в DTS-NET, тъй като те ще установят вашите нужди и ще ви дадат пакет, който най-добре отговаря на тези нужди. Всеки сървър се предлага със стотици налични IP адреси. Специализираните сървъри работят повече, но крайната цена отново ще зависи от вашите индивидуални нужди.

Хостинг Характеристики / Планове10 GB50 GBНеограничен
WordPress инсталира1050неограничен
FTP акаунтинеограниченнеограниченнеограничен
CDN облачен уеб сървърдадада
Cpanelдадада
POP3 акаунтинеограниченнеограниченнеограничен
MYSQL Бази данни1050неограничен
Поддомейнинеограниченнеограниченнеограничен

DTS-NET Ексклузивна отстъпка – промо код: WHSR

Ексклузивно: 50% отстъпка за всички хостинг планове на DTS-NET
DTS предлага на клиентите на WHSR изключителна 50% отстъпка от всеки пакет или услуга. Просто използвайте промо кода: WHSR.

Какво харесвам в DTS-NET

Едно нещо, което много ми хареса за DTS-NET, беше, че можете да спестите много пари, особено ако имате едно име на домейн, което искате да хоствате.

Например, да кажем, че вървите с 10 GB уеб хостинг план. Началната ставка е $ 1,95 / месец. Ако обаче плащате за цялата година, разходите намаляват до 1,50 долара на месец; две години, той пада до $ 1,25 / месец; и три години, той пада само до $ 1,00 / месец.

Използвайте нашия изключителен код за отстъпки (WHSR) и ще спестите още повече. Ако тепърва започвате, не е необходимо да плащате стотици долари годишно при хостинг на уебсайтове може да бъде абсолютно жизненоважно за цялостния ви успех.

Мащабируемост – Надграждане до Business Pro Service на $ 59,95 / годишно

dts-net пакетНяма препродаващ хост с $ 18 / годишно; мащабиране и надграждане до Business Pro Service с $ 59.95 / година.

Харесвам и добавените функции, налични в DTS-NET, които биха били полезни с развитието на вашия бизнес. Например, за $ 59.95 / година можете да скочите до Business Pro Service. Това ще ви даде:

 • По-бърза скорост както при качване, така и при изтегляне
 • Хостинг на бизнес професионални сървъри
 • Допълнителен процесор
 • Допълнителна памет
 • Мултимедийно стрийминг (Shoutcast)
 • Повишена сигурност
 • Специализиран IP адрес
 • SSL сертификат
 • Приоритетна телефонна поддръжка, ако имате проблеми

Това се разделя до само $ 4,99 / месец допълнително за някаква поддръжка и хостинг, която е еквивалентна на премиум пакети на много хостинг компании..

 

Забележка: DTS предлага на клиентите на WHSR ексклузивна 50% отстъпка от всеки пакет или услуга. Просто използвайте промо кода: WHSR.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map