Преглед на FastComet

FastComet е сравнително нова хостинг компания, която предлага широка гама от хостинг услуги.


Официален запис гласи, че компанията започна бизнеса си като доставчик на услуги за системна администрация и се разшири в уеб хостинг бизнеса през 2013 година.

Започнахме да проследяваме FastComet (основен план – FastCloud) през октомври 2017 г. За съжаление, въпреки че беше относително нов потребител, компанията не се колебаеше да отмени гаранция за заключване на цените на своите клиенти напоследък, което доведе до тежки чувства и изгорели портфейли навсякъде..

Ако търсите хостинг план за заключване на цени, InterServer може да служи като алтернатива.

Този преглед се основава на данни, които събрахме от нашия тестов сайт, хостван в FastComet, и отзиви на обществените потребители от Интернет.

Contents

За FastComet, компанията

 • Централен офис: Сан Франциско, Калифорния
 • Основана: 2013 г. (въз основа на записа WhoIs)
 • Услуги: Споделен, VPS, посветен хостинг

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

  Няколко сървърни местоположения Всички цени са проверени точни по време на актуализациите през януари 2020 г. За най-добра точност, моля, проверете официалната ценова листа на https://www.fastcomet.com/

  В резюме: FastComet хостинг – да?

  Бързо резюме:

  CONS

   FastComet е сила, която трябва да бъде отчетена в света на хостинга, предлагайки евтини и достъпни хостинг планове с страхотни функции и ресурси.

   Той също има обширни типове план, които обслужват почти всички изисквания. Независимо дали искате да изградите малък уебсайт или такъв, който ще получава милиони посетители месечно, имате опции, които ще ви дадат необходимата компютърна мощност. Най-хубавото е, че ценообразуването е много напред и извън борда. Поддръжката и наличността на приложението е просто глазура на вече много сладка торта.

   Но казвам, че в крайна сметка най-добрият начин да изпитате услуга е да я тествате и FastComet предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите, за да решите дали това е правилният партньор, от който се нуждаете. Няма вреда да ги опитам.

   FastComet се препоръчва за …

   Собственици на уебсайтове, които искат надежден уеб хост, който предлага цял куп полезни функции.

   Алтернативи и сравнения

   Ако търсите алтернативи на FastComet, ето списък от 10 най-добри уеб хостове, които предлагаме. Можете дори да използвате нашия инструмент за сравнение на хостове, за да сравните FastComet с други хостинг компании. Нека разгледаме няколко бързи сравнения:

   • FastComet срещу SiteGround
   • FastComet срещу A2 хостинг
   • FastComet срещу Hostinger
   • FastComet срещу InMotion хостинг
   • FastComet срещу GreenGeeks
   • FastComet срещу Arvixe
   • FastComet срещу InterServer
   • FastComet срещу GoDaddy

   За повече подробности или за да поръчате FastComet, посетете (връзката се отваря в нов прозорец): https://www.fastcomet.com

   (P / S: Връзките в тази страница по-горе са партньорски връзки – ако закупите чрез тази връзка, тя ще кредитира WHSR като ваш референт. Ето как нашият екип поддържа този сайт жив 8 години и добавя още безплатни отзиви за хостинг въз основа на реални тестов акаунт – вашата подкрепа е високо оценена. Купуването чрез моя линк не ви струва повече.)

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map