Преглед на Host1Plus

От 2008 г. базираната в Лондон Host1Plus предоставя първокласни хостинг услуги по целия свят.


Компанията, основана от Винсентас Гриний и Андриус ​​Казлаускас, в момента има пет сървърни местоположения в Южна Африка, Бразилия, Германия и САЩ (Лос Анджелис и Чикаго). Акцентът на компанията е стабилността и надеждността на сървъра във всичките му услуги, като същевременно предоставя на физически лица и фирми сигурен и качествен хостинг.

Услугите, предоставяни от Host1Plus, включват уеб хостинг, облачни сървъри и VPS хостинг, като всеки има множество опции за пакети. Това, с което Host1Plus е известен, е неговата надеждност, достъпна цена и отлично обслужване на клиентите.

Тестван и проследен от май 2017 г.

За да видите как Host1Plus се подрежда, аз се регистрирах за акаунт (използвайки безплатни кредити, дадени от ръководството на Host1Plus) през май 2017 г..

Веднага забелязах, че споделените хостинг пакети включват добавки, домейни, бази данни и безплатен домейн. Специален IP-адрес струва $ 2 повече, освен ако не се регистрирате за Business Pro план, който включва специалния IP.

Има шест пакета облачни сървъри. Цената на всяко зависи от броя на ядрата на процесора и необходимото количество дисково пространство, RAM памет и честотна лента.

VPS хостингът също се предлага с шест опции, като цената се определя от броя на процесорните ядра и количеството RAM, дисковото пространство и необходимата честотна лента..

Бях очарован от наличните възможности. Това, което ми трябваше, за да тествам Host1Plus, беше уеб хостинг акаунтът на Business Pro за един домейн, който ми струваше само 171 долара за 12 месеца. Дори успях да избера кое местоположение на сървъра искам.

По-подробно разглеждане на хостинг плановете на Host1Plus

Споделени планове за хостинг

Характеристики ЛиченБизнесБизнес Pro
Съхранение / Трансфер на даннинеограниченнеограниченнеограничен
Addon Domains310неограничен
Определен IP$ 2 / мес$ 2 / месБезплатно
Цена от5 $ / месец$ 10 / месец$ 15 / месец

Избор на локации на сървъра: 1) Лос Анджелис, САЩ, 2) Сао Пауло, Бразилия, 3) Франкфурт, Германия, 4) Чикаго, САЩ и 5) Йоханесбург, Южна Африка.

* Обърнете внимание, че Host1Plus VPS хостинг са безплатни планове. Това означава, че сте самостоятелно в настройката на сървъра и инсталирането на необходимите приложения.

Планове за хостинг в облак

ХарактеристикиLIN 1LIN 2LIN 3LIN 4LIN 5LIN 6
Съхранение / Трансфер на данни20 GB / 2 TB40 GB / 4 TB100 GB / 7 TB200 GB / 14 TB500 GB / 19 TB1000 GB / 24 TB
Избор на ОСLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / Windows
CPU Core / RAM1/512 MB2/2048 MB4/4096 MB4/8192 MB6/16384 MB8/32768 MB
Цена от$ 8.00 / месец$ 16.00 / месец$ 30.00 / месец$ 50.00 / месец$ 90.00 / месец$ 156.00 / мес

Моят опит в Host1Plus: Какво ми харесва досега?

1- Надеждност

Услугата за хостинг на Host1Plus е изключително стабилна.

Въпреки че компанията обещава 99,5% продължителност на работа в писмен вид, аз имах 100% продължаване (без 1-часовата планирана поддръжка). Сайтът не е залязъл през последните 7 дни по време на писането.

2- Цена

Когато сравнявате Host1Plus с други хостове, очевидно пазарът става силно конкурентен.

Годишната ми цена (трябва ли да плащам за нея) за споделения хостинг акаунт е 57 долара.

VPS план за влизане на ниво, с 0.5 ядро ​​на процесора и 256 MB RAM, започва едва от $ 2,25 / месец.

Облачният хостинг започва едва от 8 долара на месец.

Цените на Host1Plus са изключително конкурентни.

В сравнение с GoDaddy, който таксува приблизително 96 долара годишно за основния си хостинг план за WordPress, хостингът на Host1Plus е отлична сделка.

Ще ви бъдат предложени няколко опции, когато се регистрирате за хостинг на Host1Plus. Планът за 12 месеца предлага 5% отстъпка в сравнение с цената на 6-месечния цикъл. Ако се регистрирате за 24 месеца, отстъпката щеше да се увеличи до 10%, а цената ви за споделен хостинг щеше да стигне до $ 108 за две години. Host1Plus ще ви позволи да се регистрирате за срок до 36 месеца, когато отстъпката се увеличи до 15%.

3- вътрешен API

Вътрешно разработеният API за облачни сървъри на Host1Plus съществува от юли 2016 г. API позволява на потребителите да планират и управляват архивиране и наблюдение на използването на процесора и честотната лента..

Според Юрас Садаускас, текущата версия на API се разработва непрекъснато с цел да подобри опита на потребителите на Host1Plus и да остане пред конкуренцията.

Компанията се готви да въведе API за VPS, да стартира обновен API на облачни сървъри и да въведе нов модул на системата за фактуриране на WHMCS, който позволява на потребителите да имат пълен контрол с услугата и да опрости процеса на препродажба.

Целта на тези 3 нови функции на API е да подобрят опита на клиента чрез опростяване на структурата, подобряване на цялостната функционалност и правене на услугите по-удобни за препродажба. Host1Plus е домакин на успеха на клиентите, така че е наистина важно да бъдете в съответствие с нуждите на клиентите и най-новите технологии.

– Мениджър продажби на Host1Plus, Юрас Садаускас

4- Избор в местоположението на сървъра

Потребителите на споделен хостинг на Host1Plus, които плащат по-малко от $ 5 / месец, да изберат местоположението на сървъра между Бразилия, Германия или САЩ.

Разстоянието между уеб сървъра и потребителя влияе на времето за зареждане на уебсайта Ви. Колкото по-близо е вашият сървър до по-голямата част от посетителите, толкова по-бързо се зарежда вашият сайт от възприемането на потребителя.

Функцията за местоположение на сървъра обикновено е достъпна само за хостинг услуги с по-голям диапазон. Много щедро е Host1Plus да включи тази функция в своите споделени хостинг планове.

За да поръчате, посетете: https://www.host1plus.com/
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map