Преглед на HostPapa

Основана през 2006 г. от Джейми Опалчук, HostPapa, базирана в Онтарио компания за уеб хостинг, предоставя на малки фирми, уеб дизайнери и дистрибутори редица уеб решения.


Тези решения включват споделен уеб хостинг, планове за хостинг на виртуален частен сървър (VPS) за малки фирми, създател на уебсайтове с влачене и пускане и мощна опция за дистрибутор на много сайтове за дизайнери и ИТ фирми.

Компанията заявява, че целта е да се даде на всеки клиент пълнофункционалните хостинг пакети, които търси, подкрепени от отлично обслужване на клиентите. HostPapa бе обявен за 27-то годишно PROFIT 500 Класиране на най-бързо развиващите се компании в Канада през 2015 г..

Моята история с HostPapa

Имах добър опит с HostPapa през 2010 г. – сървърът винаги беше работещ и работещ; и цената беше ултра-евтина. Въпреки това напуснах HostPapa, след като благотворителният ми проект приключи и никога не поглеждам назад. Доскоро.

През декември 2016 г. направих интервю с основателя на компанията Джейми Опалчук. Беше ползотворна сесия. Г-н Джейми беше много полезен, много знаещ и прозрачен с операциите на своята компания. Реших, че искам да науча повече за HostPapa отново. Настроих нов тестов сайт на HostPapa Business Pro (споделен хостинг план) и извърших обширни проучвания на техните хостинг планове. Оказа се, че HostPapa хостинг плановете са доста достъпни (вижте моето ръководство за евтин хостинг за сравнение) и тяхната ефективност е над средната. В случай, че обмисляте HostPapa – прочетете, за да научите повече за този канадски уеб хост.

Представяме ви HostPapa

 • Седалище: Онтарио, Канада, САЩ.
 • Създаден: 2006 г., от Джейми Опалчук
 • Услуги: Споделен, VPS, WordPress и хостинг на дистрибутори

Гледка от птичи поглед към сградата HostPapa в Онтарио, Канада.Според Джейми – компанията HostPapa наема ~ 120 души и в момента хостира ~ 500 000 уебсайтове.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

  HostPapa планове & Ценообразуване

  присъда

  Ексклузивна отстъпка: HostPapa при $ 3,36 / месец

  За да получите тази оферта, използвайте купон код “WHSR”; или просто кликнете върху тази промо връзка.

  Ексклузивна отстъпка от споделен хостинг на HostPapa.

  Не всички сделки с HostPapa са еднакви. Като изключителен партньор на HostPapa, WHSR е в състояние да ви даде най-добрата отстъпка (58% отстъпка от Starter план).

  * Кликнете, за да увеличите изображението.

  Получавайте допълнителни отстъпки, когато поръчате HostPapa с нашата промо линк. Цената, която плащате = ($ 142.20 – $ 21.33) / 36 = $ 3.36 / мес.

  HostPapa Ексклузивна отстъпка срещу нормална цена

  Тази специална отстъпка е приложима за всички споделени хостинг планове – Starter, Business и Business Pro. Таблицата по-долу показва цените преди и след отстъпка за 3 години абонамент.

  HostPapaНормална цена с отстъпкапести (3 години)
  стартер$ 7.99 / месец$ 3.36 / месец$ 166.68
  Бизнес$ 12.99 / месец$ 3.36 / месец$ 346.68
  Business Pro$ 19.99 / месец$ 11.01 / месец$ 323.28

  Премиум сървъриЦена за регистрация **$ 19.99 / месец$ 59.99 / месец$ 109.99 / мес$ 149.99 / мес$ 249.99 / месЦена за подновяване$ 19.99 / месец$ 59.99 / месец$ 109.99 / мес$ 149.99 / мес$ 249.99 / мес

  * Забележка: Важно е да се отбележи, че HostPapa предлага управляван VPS хостинг с допълнителни разходи от $ 19 / месец. Цената не е задължителна. Това означава, че ако искате HostPapa да се грижи за проблемите на вашия сървър като одит на сигурността, проблеми с мрежата, надстройки на софтуера, миграция и настройка на защитната стена, трябва да доплатите. В противен случай трябва да изберете опцията за самоуправление. 

  ** Цената за регистрация на VPS се основава на 36-месечен срок и се подновява на същата цена.

  Често задавани въпроси за HostPapa хостинг

  Колко добър е HostPapa?

  HostPapa предлага прилични планове за съотношение цена-качество и има относително силен ъптайм. Едно нещо, което трябва да знаем, е .

  Като купувач трябва да сте наясно с регистрацията и цената за подновяване, преди да решите.

  Къде са разположени HostPapa сървърите?

  HostPapa твърди, че има множество сървърни местоположения по целия свят, но по време на процеса на регистрация само два са достъпни за споделен хостинг – Канада и САЩ.

  Как да използвам създателя на уебсайтове HostPapa?

  Строителят на уебсайтове HostPapa се намира под секцията с инструменти за уебсайтове. Стартирането му ще отвори система, управлявана от графичен потребителски интерфейс, която работи въз основа на поредица от настройки и джаджи. Ако търсите алтернативи, ето списъкът на популярните създатели на уебсайтове, които можете да изберете.

  Има ли HostPapa зелен хостинг?

  Да. HostPapa купува кредити за възобновяема енергия, за да компенсира въглеродния си отпечатък от 2006 г..

  Как да отменя HostPapa?

  За да отмените услугата HostPapa, влезте в таблото си за управление и разгънете раздела „MyServices“. Разширете услугата, която искате да отмените, и кликнете върху „Подробности“. Оттам потърсете бутона „Искане за отмяна“.

  Присъда: Трябва ли да ходите с HostPapa хостинг?

  Бързо резюме:

  CONS

   Препоръчвам ли HostPapa? Да. Особено харесвам техните богати на функции планове и ниски цени за регистрация.

   Но HostPapa ли е най-добрият уеб хост на пазара? Вероятно бих казал „не“. Скъпите цени за подновяване ги изтласкват от бюджета за споделен хостинг и вероятно ще бъдат напрежение в долния ред на много по-малки уебсайтове..

   Ако по някаква причина искате уебсайтът ви да бъде хостван в САЩ или Канада, то HostPapa определено е един от най-добрите избори.

   Алтернативи на HostPapa & Сравненията

   HostPapa обикновено се сравнява със следните хостинг доставчици.

   • HostPapa срещу GoDaddy – GoDaddy е едно от най-старите имена в бизнеса с домейни. Техният подобен споделен хостинг план (Deluxe) започва от $ 7.99 / месец.
   • HostPapa срещу GreenGeeks – GreenGeeks е добре известен със своите екологични хостинг практики. Техният споделен хостинг план започва от $ 2,95 / месец.
   • HostPapa vs Hostgator – Марката (и компанията) Hostgator е от почти две десетилетия. Планът за люпене (подобен споделен план) струва $ 2,75 на месец.
   • HostPapa vs SiteGround – SiteGround предлага широк избор в местата на сървъра и иновативните функции на сървъра. Техните споделени хостинг планове започват от цената от 3,95 долара на месец.

   Вижте също:

   • HostPapa срещу Hostinger
   • HostPapa срещу BlueHost
   • HostPapa срещу хостинг InMotion
   • HostPapa срещу A2 хостинг
   • HostPapa срещу iPage

   За повече подробности или за поръчка на HostPapa, посетете (връзката се отваря в нов прозорец): https://www.hostpapa.com/

   (P / S: Връзките в тази страница по-горе са партньорски връзки – ако закупите чрез тази връзка, тя ще кредитира WHSR като ваш референт. Ето как нашият екип поддържа този сайт жив 8 години и добавя още безплатни отзиви за хостинг въз основа на реални тестов акаунт – вашата подкрепа е високо оценена. Купуването чрез моя линк не ви струва повече.)

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map