Преглед на iPage

iPage съществува от 1995 г. (базирана на записи в домейна WhoIs), но не получи признание, докато не се поднови компанията през октомври 2009 г. което се грижи за тези с ограничен бюджет.


Получих възможност да бъда един от първите няколко, които изпробваха услугите на iPage по време на мекия им период на рестартиране, който по онова време беше известен като най-добрата услуга за хостинг на бюджет за блогъри и по-малки уебсайтове.

Обаче това беше тогава, това е сега. И през 2018 г. iPage и до днес ли се счита за добър? Нека разберем.

Contents

За iPage, компанията

 • Седалище: Бърлингтън, Масачузетс, САЩ (непроверено)
 • Основана: 1998; основно обновяване през 2009 г..
 • Услуги: Споделен, VPS, посветен хостинг

Марката iPage е собственост на Endurance International Group (EIG), регистрирана в NASDAQ компания, която притежава някои от най-големите имена в хостинг индустрията, включително BlueHost и Hostgator. По време на писането EIG твърди, че тяхната облачна платформа обслужва приблизително 5,5 милиона абонати в световен мащаб.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

  Планове за хостинг на iPage & Ценообразуване

  Сравнете хостинг на iPage

  присъда

  A2 хостинг$ 4.90 / месец150% по-високоCpanelArvixe$ 7.00 / месец250% по-високоCpanelGreenGeeks$ 3.95 / месец98% по-високоCpanel

  iPage дългосрочна цена – все още най-евтината!

  Въвеждащите цени на iPage само за първия срок на услугата и автоматично се подновяват с редовната тарифа.

  Плановете за споделен хостинг се подновяват на $ 7.99, $ 8.99 и $ 9.99 на месец за 36-, 24- и 12-месечен срок.

  Но тъй като това правят повечето бюджетни хостинг компании – цената на iPage все още е една от най-ниските в дългосрочен план (вижте таблицата).

  Уеб хостингSignupRenewalDomain CostХостинг разходи
  (5 години)**
  Ipage$ 1.99 / месец$ 8.99 / месец$ 15 x 4$ 347.40
  A2 хостинг *$ 4.90 / месец$ 9.99 / месец$ 15 x 5$ 491.16
  WebHostingHub$ 4.99 / месец$ 12.99 / месец$ 15 x 4$ 548.16
  Arvixe$ 7.00 / месец$ 7.00 / месец$ 15 x 4$ 480.00
  Hostinger$ 3.49 / месец$ 8.84 / месец$ 15 x 4$ 397.80
  HostMonster$ 4.95 / месец$ 15.99 / месец$ 15 x 4$ 691.96
  IX уеб хостинг$ 3.95 / месец$ 7.95 / месец$ 15 x 4$ 393.00
  GreenGeeks$ 3.95 / месец$ 9.95 / месец$ 15 x 4$ 441.00
  HostPapa *$ 3.95 / месец$ 12.99 / месец$ 15 x 5$ 528.00

  ** Забележка [1]: Обща 5-годишна хостинг цена = (36 x регистрация) + (24 x подновяване) + цена на домейна

  * Забележка [2]: Няма безплатен домейн за първа година за Hostpapa и A2 хостинг. 

  2. Безплатен едногодишен домейн за всички нови клиенти

  Едно от страхотните неща за iPage е, че те предлагат безплатно едногодишно име на домейн, когато се регистрирате в някой от техните планове. Това е чудесно, ако искате да намалите някои разходи, когато създавате уебсайт или блог. Като се има предвид, че регистрациите на домейни могат да бъдат скъпи, възможността да се регистрира безплатно име на домейн е абсолютно кражба!

  Когато се регистрирате за план, ще бъдете отведени на страница, където ще се сблъскате с възможността да добавите вашата безплатна регистрация на име на домейн.

  Просто поставете името на домейна си по избор под лентата за търсене и ако е налице, можете да продължите и да го заявите.

  * Кликнете върху изображението, за да го увеличите.Имате възможност да регистрирате безплатно име на домейн с едногодишна регистрация на домейн

  3. Подходящи за начинаещите: гладък процес на борда

  Конфигурирането на акаунт за нов уеб хост може да бъде неприятно. За щастие, цялостният процес на борда на iPage е много удобен за начинаещи.

  Трябва да знам, защото съм купувал плановете им два пъти и съм го използвал и два пъти (веднъж за създаване на тестови акаунти, другият за приятел, който стартира уебсайт). И в двата случая успях да настроя акаунта си веднага след извършване на плащането.

  Това показва колко гладък е бил целият процес с iPage, тъй като всичко – от процеса на поръчка до процеса на борда на борда, е проектирано така, че да е просто и безпроблемно за клиентите..

  * Кликнете върху изображението, за да го увеличите.

  Целият процес на поръчка беше толкова прост, че може да се извърши с няколко кликвания.

  4. Гъвкавост за растеж: Надстройте до VPS по-късно

  Ако се регистрирате за споделен хостинг на iPage, има вероятност в бъдеще да надстроите до техния VPS план.

  Това е мястото, където стартира Дилън Харти, потребител на хостинг за iPage VPS. За първи път познах Дилън, когато той изпрати имейла, за да посочи някои грешки, които направих на тази страница. След известно обсъждане реших да добавя към този отзив отзивите му за iPage VPS. Dylan не е свързан по никакъв начин с iPage. Аз обаче платих за усилията му да напише този полезен преглед.

  Хостинг преглед на iPage VPS

  Този раздел е малко дълъг. В обобщение, тук са плюсовете & минуси на iPage VPS (според Dylan):

  Какво харесва Дилън:

  • Много достъпни
  • 24-7 VPS / специална линия за поддръжка на сървър.
  • Много полезен екип за поддръжка, който може да използва SSH.
  • Добра система за поддръжка на билети
  • Конкурентен хардуер на сървъра
  • Без ограничения като споделен хостинг
  • Без надценка за честотна лента
  • Възможност за стартиране на изходен сървър

  Нехаресвания:

  • Странният хълцане за подкрепа
  • Време на престой за DDOS атаки и подобни
  • Някои сървъри имат меко зареждане при първоначална регистрация
  • Специализираните сървъри отнемат 12-48 часа за настройка
  • Предварително инсталиране само на CentOS 6.4-6.5

  Въведение

  Здравейте, казвам се Дилън Харти и съм част от онлайн хостинг общността от осем години. Моята страст е всичко, основано на мрежата и ОС. Можете да ме намерите на soulstice.ca [сайт вече не съществува], който помага да подкрепя хората, които се нуждаят от него. Използвах споделен хостинг на iPage за повечето от големите ми проекти, включително работа на свободна практика. Аз съм PHP разработчик, затова избрах споделения хостинг на iPage, защото PHP.INI е редактируем за разлика от повечето доставчици на споделен хостинг. Споделеният хостинг е чудесен, но не винаги разполага с необходимите ресурси. Това ме отвежда към следващата тема за VPS хостинг на iPage.

  Аз бях хостван на VPS платформата на iPage, тъй като беше пуснат за закупуване. Датата щеше да е около октомври 2013 г..

  Те са високо достъпни. VPS сървърът с най-ниска степен струва само 19,99 долара на месец за първите 24 месеца. Купих си „бизнес“ плана и той не ми създава проблеми.

  Хостинг планове за iPage VPS & Цени (февруари 2018 г.).

  Какво харесвам най-много в iPage VPS хостинг

  Много полезен екип за поддръжка, който може да използва SSH: Идвайки от споделения хостинг това беше изненада, екипите за поддръжка всъщност знаят за сървърите! Попитах някои от дежурните техници на въпроси от високо ниво и те са в състояние да отговорят подробно на тях. Също така повечето от VPS / Специализирани членове за поддръжка се намират в САЩ.

  Възможност сървърът да бъде напълно неуправляван: iPage започна революция във VPS хостинга; няма повече такси за управление. Това ми спестява пари, които няма нужда да харча. Други доставчици на хостинг услуги VPS таксуват много пари за поддръжка и поддръжка на сървъри, услуга, която iPage прави безплатно. Добър пример е: мога да се обадя по телефона и да помоля екипа за поддръжка да помогне за справяне с проблеми със сървъра, без да се таксуват или продават услуга.

  Без надценка за честотна лента: Забелязах, че в повечето сайтове на VPS получавате фиксирана сума на честотна лента, тогава трябва да плащате такси. Чувствам, че този вид такса е несправедлива спрямо лицето, което наема сървъра. През цялото време, когато бях с хостинг на iPage VPS, никога не ми се налагат допълнителни такси. Попитах член за поддръжка, ако те таксуват над определено ниво на честотна лента, отговорът им беше „Ние не таксуваме клиента на клиента, когато той е над тяхната честотна лента за месеца. Ние обаче следим честотната лента, след като клиентът премине своя праг. ” Мога да живея с това. Никакви случайни такси към моята кредитна карта, сървър / уебсайт все още са готови, така че съм щастлив.

  Възможност за стартиране на изходен сървър: Моят фаворит. Реших да трансформирам този VPS в геймърски сървър за малко. Не беше лесно. Ако искате момче за източник на iPage VPS, това за друго време е това. Освен безброй часове по-късно за надграждане на операционната система и помощ от екипа за поддръжка (въпреки че те казаха, че наистина не могат да ми помогнат) имам GMOD сървър. Никакво изоставане с 20 петна, което при гледане на други игрални сървъри спестява на човек много пари!

  Това, което не харесвам най-много за iPage VPS хостинг

  Странният хълцане за подкрепа: Ok iPage не винаги има безупречна поддръжка, трябва да спомена това. Понякога ще получите човек в тренировката или някой член на поддръжката с малко сървърно изживяване. Как да поправя този проблем? Закачам и набирам отново. Ако същият човек вдигне, изчаквам и опитвам отново. Важно: Само VPS / Специализиран клиентски сървър може да използва този телефонен номер за поддръжка: 1 (877) 447-9872. Не се обаждайте на споделена линия за поддръжка на хостинг; обикновено не знаят за какво говорят.

  (Редки) престой за DDOS атаки и такива: Точно както всеки хостинг център за данни на iPage също се атакува. Те имаха атака преди около 4 месеца, която свали сървърите им за 2 дни. Когато попитах за подкрепа какво се случва, те избягнаха темата, но заявиха: „Създадена е нова технология, която да спре или намали тези видове атаки.“

  Някои сървъри имат меко зареждане при първоначална регистрация: Вярвам, че това е поправено сега, но все пак може да ви се случи. Ако се опитате да получите достъп до вашия VPS сървър и изглежда, че не се стартира правилно или се забива в начален цикъл (мека обувка), обадете се на номера за поддръжка, който ви дадох по-горе. Те трябва да го фиксират за няколко часа, тъй като могат да го рестартират в центъра за данни. Това е просто проблем с файла им по подразбиране на сървъра по подразбиране.

  Специализираните сървъри отнемат 12-48 часа за настройка: VPS сървърите от iPage се настройват обикновено за 2 часа. Когато купих специален сървър от iPage, когато бяха пуснати за първи път, бяха необходими два дни, за да го настроите правилно. Не беше забавно време; те не знаеха какво става. Затова сега се придържам към VPS хостинг от iPage. Въпреки че това беше преди повече от година сега, по всякакъв начин, опитайте го, тъй като винаги можете да преминете към VPS.

  Предварителна инсталация на CentOS 6.4-6.5 само: Повечето доставчици на хостинг услуги на VPS дават на клиента няколко възможности при закупуване на нов сървър. iPage сървърите идват „както е“, така че можете да стартирате CentOS 6.x. От странична бележка можете да надстроите операционната система от разстояние, но не се поддържа от поддръжка.

  5. Качеството на поддръжка на чат на живо отговаря на очакванията

  През 2017 г. отидох и тествах екипа за поддръжка на чат на iPage на iPage и ги сравних с качеството на услугата на 27 други компании. Добрата новина е, че се представиха добре в теста и успяха да отговорят на моите очаквания.

  Чатът на живо отговаряше бързо, често пъти отговаряше в рамките на минути, а на всичките ми въпроси и въпроси отговаряше и решава професионалист. Като цяло, опитът ми с екипа за поддръжка на чат на живо беше доста добър.

  6. Добра и честна практика за фактуриране

  Плащането за услуга на уеб хост никога не е забавен процес и през повечето време хостинг компаниите са склонни да добавят към главоболието, вместо да го улеснят. iPage, от друга страна, практикува честен процес на фактуриране и насърчава своите потребители да проверят Billing Center, за да получат най-новото си извлечение. Плюс това, анулирането на акаунт за iPage е толкова лесно, колкото да се свържете с техния екип за поддръжка чрез чат на живо.

  За новите потребители те получават 30-дневна гаранция за връщане на парите за всеки iPage план, за който се абонират. По принцип, ако сте решили да закриете акаунта си в рамките на този период, ще получите пълно възстановяване на сумата без зададени въпроси. Трябва да се отбележи, че възстановяването не се прилага за услуги за добавки, като закупуване на име на домейн.

  Минуси на iPage

  1. Смесете резултатите в тест за скорост на сървъра, класиран на C в Bitcatcha

  Изпълних редица тестове за скорост на iPage, а именно с Bitcatcha и WebpageTest. Времето до първи байт (TTFB, измерването на скоростта на сървъра) на WebpageTest излезе при 354ms. Това беше особено впечатляващо, като се има предвид, че става въпрос за хост на бюджета, който започва от $ 1,99 на месец.

  За съжаление, резултатите с Bitcatcha бяха по-малко впечатляващи, тъй като са склонни да варират в рамките на B + до C рейтинг. Докато производителността на американските сървъри все още беше доста впечатляваща, iPage беше забележимо по-бавна в различни части на света. Хостинг услуги като Interserver, Fast Comet и InMotion хостинг успява да постигне по-добри резултати (с малко по-висока цена) по отношение на скоростта.

  Резултати от теста за скорост на iPage на WebpageTest.org

  TTFB на 354ms за тестовия сайт.

  Резултати от теста за скорост на iPage в Bitcatcha

  ipage feb 2016 скоростТестов сайт №1 (март 2016 г.): Скорост на iPage сървъра от 8 различни точки за тестване. Време за реакция в САЩ под 100ms (впечатляващо). Домакин с оценка B + от Bitcatcha.Тестов сайт №2 (февруари 2018 г.): Тестовият сайт, домакин на iPage, се представи добре в САЩ, Япония, Англия, Австралия и Бразилия. Домакин, класиран на C от Bitcatcha.

  2. Цените скачат до $ 8,99 / месец при подновяване

  Докато iPage предлага един от най-евтините хостинг планове наоколо, плановете им за подновяване са за съжаление много по-скъпи. ако сте блогър или собственик на уебсайт на бюджет, виждането на цената да се повишава при подновяване на плана ви не е добро чувство.

  При споделени хостинг планове ще трябва да плащате или 7,99, 8,99 щ.д., или 9,99 щ.д. на месец за планове, които съответно са 36, 24 или 12-месечни..

  Разбира се, практиката за увеличаване на таксата за подновяване е често срещана сред бюджетните хостинг компании, така че трябва да сте наясно с това, преди да се регистрирате с тях.Цените за подновяване на iPage могат да бъдат доста високи за по-кратки срокове (източник)

  3. Базовият план обхваща само основните характеристики

  Тъй като iPage Essential Plan е насочен към начинаещи и начинаещи уебсайтове, те предлагат само основните функции на минимална цена.

  Сега планът е достатъчно изчерпателен, че можете да създадете и хоствате доста добър уебсайт с него. Но минусът е, че характеристиките са много основни.

  Без SFTP, без персонализирана работа с cron, без автоматично архивиране

  Няма SFTP, няма CDN, ограничени ресурси на сървъра, няма персонализирана работа на cron, няма автоматично архивиране. Дори вграденият създател на уебсайтове на iPage ви позволява да създавате само шест страници (повече за това по-късно).

  Цялата настройка, очевидно, е предназначена за хоби блог или малък бизнес, които искат обикновен сайт онлайн.

  Можете обаче да закупите и добавите предварително функции при поръчка.

  Изображението отдясно показва допълнителни функции, които можете да закупите от iPage по време на поръчка.

  Базовият план на iPage е ултра евтин ($ 1.99 / мес.) – но вие получавате това, което сте платили: основите. Искате допълнителни функции? Pay.

  Създател на уебсайтове само за 6 страници

  iPage Site Builder е лесен за използване и подходящ за начинаещи. Недостатъкът обаче е, че ви ограничава да създавате само 6 страници за уебсайт.

  Толкова добър, колкото може да бъде създател на уебсайт, да не е добре да имаш само 6 страници за работа.

  Ако искате да преодолеете ограничението на страницата, предлагам да изградите уебсайта си с помощта на CMS като Joomla или WordPress.

  Всичко, което трябва да направите, е просто да инсталирате WordPress с помощта на инсталатора с едно кликване под контролния панел на iPage и можете да започнете да създавате толкова страници, колкото искате с него.Въпреки че е удобен, функцията за създаване на уебсайтове е доста ограничена.

  4. Неограничен хостинг, ограничен от други ограничения

  На първо място – няма такова нещо като неограничен хостинг.

  Да, iPage ви позволява да хоствате неограничен домейн от добавки във вашия хостинг акаунт; но е само „неограничен“, ако не надвишавате ресурсите на процесора, разпределени за вашия акаунт. Ако превишите определено ниво на използване на процесора (което обикновено няма да бъде), iPage ще спре вашия хостинг акаунт.iPage предлага “неограничено” дисково пространство и MySQL бази данни.

  В iPage TOS ясно пише, че хостингът на компанията е само „неограничен” при нормална употреба.

  Въпреки че iPage не е единственият в тази практика – всеки неограничен доставчик на хостинг услуги ограничава използването на сървъра на потребителите.

  Условия за iPage при използване на ресурси (източник).

  5. Безплатна миграция на сайтове за първи път клиенти

  Прехвърляне на вашия сайт от стар хост в iPage?

  Ще трябва да го мигрирате сами, тъй като iPage не предлага безплатна миграция на сайтове, когато се регистрирате за техните хостинг планове. iPage използва vDeck за своята платформа, така че ако използвате друга платформа, да речем cPanel, тогава ще имате доста главоболие, мигриращо всички тези данни.

  Като се има предвид, че другият уеб-хост често включва безплатна услуга за миграция на сайтове, iPage да не предлага такава и изглежда като пропусната възможност. Ако ще извършите процеса на миграция сами, моето ръководство за прехвърляне на сайт може да е полезно в тази ситуация.

  6. Потребителите могат да хостват своите сайтове само в Съединените щати

  Центровете за данни на iPage са разположени главно в Съединените щати, което означава, че нямате много възможности за избор къде да хоствате уебсайта си. Всъщност можете да изберете да хоствате вашия сайт само в САЩ. Това може да бъде доста неприятно, ако се намирате извън САЩ.

  Ако целевата ви аудитория е в конкретен регион извън САЩ, да речем Обединено кралство или Индия, тогава може да претърпите спад на производителността, що се отнася до скоростта и ресурсите на сървъра. Можете да облекчите някои от този проблем, като използвате кеширащи приставки, за да подобрите скоростта на зареждане за потребителите.

  7. Не толкова полезни Помощни документи

  Целта на помощните документи е да ви помогне при проблеми, с които може да се сблъскате с помощта на уеб хост.

  За съжаление при iPage едва ли има полезно ръководство или съвети, които всъщност могат да ви бъдат от полза, камо ли да ви помогнат да отстраните проблемите си.

  Страницата им за напреднал хостинг е толкова безпроблемна, тя обхваща само няколко теми от раздел, посветен на VPS. Ако искате повече информация, която всъщност е полезна, ще я намерите извън iPage.Помощният документ на iPage е твърде бабабони и липсва дълбочина по теми.

  8. Агресивен строител на уебсайтове с висока цена и надценка

  Повечето евтини хостинг компании практикуват над- и кръстосани продажби. Хостинг компаниите обикновено промотират допълнителни услуги и уеб приложения, за да компенсират големите намаления на цените, дадени на техните потребители. Тези услуги обикновено включват необходимост от собствениците на уебсайтове от всички слоеве на живот – SSL сертификати, разширени функции за хостинг на имейли, имена на домейни, CDN услуги, инструменти за маркетинг по имейл и т.н. – и аз съм готин с това.

  Но iPage очевидно е прекрачила линията с практиката си на продажби. Новите клиенти вече автоматично се включват в услуги, от които може да не се нуждаят, когато направят поръчката си. Това включва сигурност на уебсайта и скъпо архивиране на сайта & възстановяване на функции.

  Освен това iPage вече таксува 10,99 долара / месец за техния уебсайт – което според мен е с твърде висока цена. За разлика от това, Weebly струва само 8 долара на месец и това включва хостинг и стотици предварително изградени теми. Ако се регистрирате в iPage, бъдете много внимателни по време на процеса на проверка – не забравяйте да се регистрирате с никакъв софтуер или уеб услуга, от която не се нуждаете.

  Това е третата страница от процеса на поръчка на iPage. Потребителите са автоматично включени за сигурност на уебсайтове ($ 19.95 / година) и архивиране на сайта & Възстановяване ($ 1 / месец).

  Планове за хостинг на iPage & Ценообразуване

  Споделен хостинг план

  FeaturesEssential
  Съхранение / Трансфер на даннинеограничен
  MySQL база даннинеограничен
  Имейл филтър за спамперсонализиране
  Контролен панелvDeck
  Цена за регистрация$ 1.99 / месец

  * За повече подробности относно основния план на iPage, моля, вижте таблицата вдясно.

  VPS хостинг планове и подробности

  FeaturesBasicBusinessOptimum
  CPU Core124
  RAM1 GB4 ГИГАБАЙТА8 GB
  Дисково пространство40 GB90 GB120 GB
  Bandwidth1 TB3 TB4 TB
  IP адрес122
  Цена$ 19.99 / месец$ 47.99 / месец$ 79.99 / месец

  Сравнете хостинг на iPage

  iPage срещу GoDaddy (Цена & Характеристика)

  Въпреки че е доставчик на бюджетен хостинг, iPage предлага доста масиви от функции, които са полезни за човек, който тепърва започва от своя блог или уебсайт. Когато го сравнявате с GoDaddy, iPage се оформя като по-добрият избор.

  Причината е, че те не само предлагат подобни функции на GoDaddy, но и са много по-евтини от гледна точка на техните хостинг планове.

  FeaturesiPageGoDaddy
  План в прегледEssestialИкономика
  Уебсайтовенеограничен1
  съхранениенеограничен100 GB
  Трансфер на даннинеограниченнеограничен
  Контролен панелvDeckCpanel
  WordPress & Joomla
  Вирус & Защита срещу спам
  Гарантирано връщане на парите30 дни30 дни
  Цена на регистрация (36-месечен абонамент)$ 1.99 / месец$ 4.99 / месец

  iPage срещу BlueHost (цена) & Характеристика)

  Въпреки че и двете компании са под Endurance International Group (EIG), е трудно да сравним iPage с Bluehost, тъй като те покриват различни функции и работят на различни ценови стратегии.

  Основните планове на iPage са много основни и подходящи за потребители с множество сайтове с малък трафик. BlueHost, от друга страна, включва повече функции в своите споделени хостинг планове, за да задоволи нуждите на напредналите потребители. Можете да научите повече за BlueHost в този преглед.

  FeaturesiPageBlueHost
  План в прегледEssestialплюс
  Уебсайтовенеограниченнеограничен
  съхранениенеограниченнеограничен
  SSD?
  Трансфер на даннинеограниченнеограничен
  Контролен панелvDeckCpanel
  Безплатно CDN
  Вирус & Защита срещу спам
  SSH достъп
  Автоматичен бекъп
  Цена на регистрация (36-месечен абонамент)$ 1.99 / месец$ 5.45 / месец

  Бързо резюме & Присъда: Трябва ли да бъдете домакин на iPage?

  Бързо резюме:

  CONS

   Като се има предвид, че има както плюсове, така и минуси; отрицателни и положителни отзиви за iPage; трябва ли все пак да ходите с хостинг компанията?

   Решението е ваше да вземете.

   iPage със сигурност не е най-добрият уеб хост, който можете да получите на пазара,

   • iPage отбеляза 51 в нашия 80-точков контролен списък за ревю (WHSR рейтинг: 3,5 звезди, преработен февруари 2018 г.).
   • Оригиналният им споделен хостинг план предлага много основни функции.
   • Техническата поддръжка на компанията изглежда слаба въз основа на много отрицателни отзиви на потребителите, намерени онлайн.

   Препоръка: Хостингът на iPage е за… 

   Но, те са едни от най-евтините домакини! iPage се препоръчва за,

   • За начинаещи и ловци на изгодни сделки, ултра ниската цена на iPage е трудно да се игнорира.
   • iPage е надежден (постоянно ъптайм >99,95%), изключително евтин ($ 70 + за първите три години) и лесен за стартиране (плавен процес на регистрация)
   • Има много малко уеб хостове, които могат да осигурят една и съща сделка.

   iPage Алтернативи

   iPage е по-малко от идеалния в днешния пазар за уеб хостинг. Те използваха за моя №1 бюджет хостинг избор поради свръх ниската цена. Те все още се считат за много евтини – като се има предвид, че глобалната цена на хостинга започва средно от $ 4,84 / месец, iPage $ 1,99 / месец план е доста кражба. Но агресивната практика на продажбите – обобщавайки други недостатъци, споменати по-горе – е голямо изключение.

   Ако търсите нещо подобно на iPage хостинг, но не и iPage, ето няколко варианта за обмисляне (връзките сочат моите отзиви):

   • Други подобни хостинг марки под EIG (управление на iPage): BlueHost и Hostgator.
   • Други подобни бюджетни хостинг планове, които препоръчваме: InMotion хостинг, Interserver, A2 хостинг, хостингер.

   Паралелно сравнение с други

   • iPage срещу Bluehost срещу Hostgator
   • iPage срещу InMotion хостинг
   • iPage срещу A2 хостинг
   • iPage срещу Interserver
   • iPage срещу Hostinger
   • iPage срещу уеб хостинг център

   Поръчайте iPage на специална цена $ 1,99 / месец

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map