Преглед на мрежовите решения

Създадена през 1979 г., Network Solutions е една от първите компании, които стартират бизнеса с DNS регистър. Въпреки че стартира като технологична консултантска компания, фокусирана предимно върху услугите за програмиране на системи, компанията бързо се разраства и разширява в други области, IPO-ин през 1997 г..


През годините тази организация на метрото във Вашингтон, D.C., издържа многобройни придобивания, включително най-новата придобивка през 2011 г. от Web.com, поглъщане, което струва 405 милиона долара и 18 милиона акции.

Алтернативи за мрежови решения

Уебсайт: https://www.inmotionhosting.com

Основни предимства

 • Солидна производителност на сървъра + Отлична поддръжка на чат на живо
 • Безплатна миграция на сайтове за първи път клиенти
 • 90 дни гаранция за връщане на парите (индустрия №1)
 • Споделеният хостинг започва от $ 2,95 / месец (специална сделка, 50% отстъпка)

2. SiteGround

Уебсайт: https://www.a2hosting.com

Основни предимства

 • Добре оптимизиран за най-добри скоростни показатели (нашият споделен хостван сайт отбеляза TTFB < 550ms)
 • Специална отстъпка по време на регистрация + разумни цени за подновяване
 • Без риск – клиентите могат да поискат възстановяване на средства по всяко време
 • Избор на местоположението на сървъра на четири континента

Услуга на мрежовото решение с един поглед

Въпреки че мрежовите решения са най-известни с услугите си за регистрация на домейни, организацията предоставя и безброй уеб услуги, включително разработване на уебсайтове, онлайн маркетингови услуги, решения за хостинг по имейл и уеб хостинг услуги.

Регистрация на домейн

Пълномащабните услуги за хостинг на домейни предоставят повече от 50 различни опции за разширение, включително стандартните разширения .com, .net и .biz, както и разширения за произход, специфични за държавата и държавата, наред с други.

Мащабируемата ценова диаграма предлага регистрации на домейни само за едногодишен срок с опции чрез 100-годишна регистрация – ценови паузи са дадени за по-дълги условия за регистрация. Някои разширения като .biz, .com и .info се предлагат безплатно с едногодишна регистрация с годишния пакет, въпреки че, разбира се, са свързани други такси и такси..

Решения по имейл

Имейл решенията на мрежовото решение са наистина мащабируеми, за да отговорят на нуждите на всички – от единствения собственик до корпоративното предприятие и всички между тях.

Най-основното ниво, nsMail ™, включва 1 GB пространство на акаунт, защита от спам и вируси, достъп чрез интернет връзка и съвместимост с Outlook за цени от едва 1,75 долара на месец. Опцията за средно ниво, nsMail ™ Pro, осигурява 2 GB пространство с общи календари; задачи; и контакти, споделено управление на документи и безпроблемно управление с управлявани сървъри на Network Solutions за едва $ 4,99 на пощенска кутия на месец. Планът на най-високо ниво, хостинг обмена на Microsoft®, започва от $ 6,99 на месец на пощенска кутия и поддържа цялостно изживяване на Office Outlook®, ActiveSync® и BlackBerry® мобилност и вградена непрекъсваемост на бизнеса и възстановяване при бедствия.

Уеб разработка

В арената за разработка на уебсайт Network Solutions предлага две възможности за създаване и стартиране на уебсайт само за моменти. Малкият план (6,95 долара на месец) включва един безплатен персонализиран домейн, 5 GB пространство за съхранение и 10 имейл кутии.

Алтернативно, Големият план ($ 9.95 / месец) включва един безплатен домейн, 300 GB хранилище и повече от 50 имейл кутии. И двете включват безплатен уебсайт за създаване на професионални шаблони, за да улеснят изграждането и стартирането на персонализиран уебсайт.

Уеб маркетинг

Маркетинговите услуги на Network Solutions, наречени nsMarketing ™, включват разнообразни услуги, включително SEO, реклама с плащане на кликване, услуга за писане на съобщения в печата, маркетинг по имейл, поддръжка на присъствие във Facebook и други.

Уеб хостинг

Но, както винаги, основният ми интерес се крие в хостинг възможностите на доставчика. След кацане на уеб страницата на Network Solutions, веднага ме посреща чист интерфейс с лесен за разбиране ценообразуване с лесни за четене сравнения на решения. Виждам три опции за хостинг: уеб хостинг, пакет за уеб хостинг и маркетинг и пакет за уеб хостинг, маркетинг и магазин. Не са толкова забележими опциите за „разширен хостинг“ и „VPS хостинг“, които, разбира се, са ни наистина интересни.

Разширено хостинг 

NetworkSolutions

„Разширеният хостинг“ се предлага на три различни нива: Основно, Професионално или Премиум.

Основният хостинг започва само от $ 2,99 на месец и включва 300 GB дисково пространство с неограничен пренос на данни. Тя включва 25 FTP акаунта, 1000 имейл кутии със 1 GB място за съхранение и три псевдоними на кутия, както и софтуер за статистика.

Професионалното ценообразуване започва от $ 3,99 на месец и включва 500 GB дисково пространство с неограничен пренос на данни. Той също така осигурява 50 FTP акаунта и 2500 имейл кутии с 1 GB място за съхранение и три псевдоними на кутия – плюс софтуера за статистика.

Premium започва от $ 36,99 на месец и включва неограничено пространство на диска, неограничен пренос на данни, неограничени полета за електронна поща (същите параметри като другите нива на услуги) и неограничен брой FTP акаунти.

Всички нива на услуги включват безплатен домейн и 100 указатели на домейн.

Що се отнася до това, което реално предоставя услугата, Network Solutions може да се похвали с 99,9% Unix® време на работа с автоматични резервни копия. Той също така осигурява 24/7 услуга за поддръжка на телефон и имейл, лесен достъп до FTP, инструмент за създаване на уебсайтове, поддръжка на език за програмиране, инсталиране на WordPress с едно щракване и възможност да използвате собственото си име.

Виртуален частен хостинг на сървър 

Мрежово решение vps хостинг

VPS хостингът започва от $ 40 на месец за пакета Essential или $ 80 на месец за Professional и гарантира пълен контрол на нивото на корена в допълнение към поддържането на повечето приложения, 512 MB гарантирана RAM, 24/7 реална поддръжка за лица, 10 GB или 50 GB дисково пространство и 500 GB или 20 000 GB трансфери.

 Мрежови решения: Не толкова доброто

Въпреки това, Network Solutions едва ли е бюджетен хостинг доставчик – тази ниска въвеждаща цена на месец за основния хостинг е само за първия месец – след това годишната ставка започва от $ 119.50 ($ 9.95 на месец).

Ужасно управление на сървъра и обслужване на клиенти

Освен това има някои основни проблеми, свързани с обслужването, като се започне от ужасното управление на сървъра – има известен проблем с липсата на архивиране и надстройки на сървъра.

Отвъд това, Network Solutions са известни с това, че препродават хоста – въпреки че със сигурност не са единствените, които го правят. За съжаление организацията има много лоша репутация за обслужване на клиенти – търсете в мрежата и ще намерите клиентите постоянно да се оплакват от бавни времена на реакция и неефективен персонал за поддръжка.

Последните отзиви за хостинг услугите на Network Solutions - изглежда, че нещата не работят съвсем зад сцената (Източник).Последни отзиви за хостинг услугите на Network Solutions – изглежда, че нещата не работят съвсем зад сцената (Източник).

Уеб 2.0 поглъщане

По-специално, по време на поглъщането на Web.com през 2011 г., Web.com уволни повече от половината от първоначалния персонал на Network Solutions, което обяснява защо плъховете за оплаквания постоянно нарастват през последните няколко години.

Това е жалко, защото има някои откупителни фактори за хостинг и други услуги на Network Solutions – но в този случай негативите надвишават положителните. Най-важното за успешното стартиране на уебсайта ви е да го поддържате и работи надеждно, последователно и бързо – и за съжаление просто не се чувствам уверен, че мрежовите решения могат да изпълняват тези изисквания.

Прекалено много препродажба

Въпреки, че се гордее с 99,9% продължителност, проблемите с обслужването на клиенти и препродажбата на хоста са огромни проблеми, които компанията трябва да реши.

Какво се случва в този .01 процента от престоя, ако имате въпроси?

Или ако инструментът за създаване на уебсайт не работи правилно и изобщо не можете да създадете своя сайт – кой ще ви помогне? Трябва да потърсите доставчик на хостинг услуги, който е в състояние да осигури същото страхотно обслужване на клиентите и време за реакция, което вашите клиенти очакват от вас.

Отзиви на потребителите

Следното е от посетителя на WHSR Бари Тубър. Barry има клиент, чийто сайт е хостван в Network Solutions, под IP 209.17.116.160, а следното е неговият имейл (нередактиран), изпратен до нас на 17 март 2015 г..

Мрежовите решения разбиха сайта на моя клиент и няма да / не мога да го поправя.

Екранна снимка на билета в областта за поддръжка на NS (изпратена от Бари).Екранна снимка на билета в зоната за поддръжка на NS (изпратена от Бари).

Клиентът ми, който е с нестопанска цел, имаше стар уебсайт, базиран на Front Page, на споделен хост на Windows в Network Solutions, че по някаква причина е платил хостинг таксите 10 години предварително.

Ние им създадохме нов сайт, базиран на WordPress, и когато попитах Network Solutions дали това може да работи добре на хоста им в Windows, те казаха „сигурно“, след това „може би не“, след това „опитайте и вижте“, след това „е, вие по-добре да преминете към хост на Unix “, след това„ ще ви освободим от текущия хостинг план “, след това„ няма да ви пуснем от текущия хостинг план, но ще ви позволим да превключите на 10-годишната кредит за Уникс план ”.

Така че клиентът се съгласи да получи хостинг на Unix, ние копирахме стария сайт и помолихме Network Solutions да обърне нещо към Unix. Те казаха, че ще направят това миналата сряда и промениха нещо, което остави сайта напълно недостъпен (със страшна грешка от страница 403). Първо казаха, че ще отнеме 24-48 часа, за да разреши домейна, след това казаха, че нещо е нарушено с настройката на хостинга и ще се върнат при нас след 24-48 часа. Вече е 6 дни по-късно и сайтът все още е разбит.

Последният клиент преди този, който хоства в Network Solutions, имаше споделен сървър, с който грешка на диска. Сайтът беше отпаднал няколко дни и когато се върна, Network Solutions можеше да го възстанови само от стар резервен файл, така че клиентът загуби повече от ден платени транзакции, които или трябваше да реконструира от дейността на кредитната карта, и копия на имейли или в някои случаи напълно загубени.

Не препоръчвам и никога не бих препоръчал всеки клиент да хоства своя уеб сайт в Network Solutions.

Долен ред: Препоръчвам ли хостинг на мрежови решения?

Отговорът е НЕ – голямо не. Ужасно обслужване на клиенти, ненадеждни хостинг сървъри, абсурдна политика за отмяна – Network Solutions е типичните хостинг компании, които искате да избегнете, за да се защитите.

Алтернативи и сравнения

Ако обмисляте мрежови решения (както четете това), .

Също така, проверете:

 • Мрежови решения срещу хостинг InMotion
 • Мрежови решения срещу SiteGround
 • Мрежови решения срещу A2 хостинг
 • Мрежови решения срещу GreenGeeks
 • Мрежови решения срещу HostPapa
 • Мрежови решения срещу BlueHost
 • Мрежови решения срещу Hostgator
 • Мрежови решения срещу Hostinger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map