Преглед на StableBox

Доброто

Има много „прозорци“ на хостинг услугите на StableBox, включително отметки в няколко от основните хостинг услуги.


99,9% споразумение за ниво на обслужване

Най-голямото предимство според мен е, че StableBox подкрепя услугата си с 99.9% SLA-ъв време на работа – ако качеството на услугите ви падне под тази марка, имате право да прекратите абонамента си и ще получите пълно възстановяване (според TOS 10.10 ).

Без хостинг на претоварване

Един от основните прозорци е, че StableBox не претоварва пространството си, което (както споменахме, StableBox не позволява на машините да преминат 80% използване), само по себе си елиминира по-голямата част от проблемите, възникнали в резултат на забързаните сървъри. Освен това, тъй като споделеният хостинг на StableBox е подкрепен от операционната система CloudLinux, дейностите и използването на вашите хостинг съседи няма да повлияят на ефективността на уебсайта ви.

достъпни

Друг добър фактор е, че StableBox разполага с най-достъпния, кеширан RAID хостинг. Това не затрупва потребителите с множество безполезни функции (на когото наистина е нужен 1000 база данни с MySQL, така или иначе?), Което означава, че не плащате за безполезни функции и като цяло системата е много по-лесна за разбиране и навигация.

15 години опит в хостинг индустрията

И накрая, въпреки че самият StableBox е новак в хостинг пространството, той се управлява от Hypernia, уважавана, доказана компания с близо 15 години опит в индустрията. Разделението на сървъра за игри на Hypernia има голям успех и има безкрайно много положителни отзиви от клиенти – приемайки това като индикация за това, което можем да очакваме от StableBox, с нетърпение очаквам да видя страхотни неща. Основният план на StableBox е кражба на $ 29,95 за годината и чудесен вариант за хората, които започват да търсят достъпен, надежден домакин.

Марки под управлението на Hypernia - Hypernia Game и Voice сървъри, StableBox и SuperPod.Марки под управлението на Hypernia – Hypernia Game и Voice сървъри, StableBox и SuperPod.

Поръчайте StableBox сега: http://www.stablebox.com

Присъда: Уеб хостът изглежда като добре домакин

Като цяло, макар че никой хост не е перфектен, StableBox изглежда е толкова близо, колкото е възможно – има голямо обещание и се надявам тази компания да продължи в страхотната посока, в която е тръгнала. Цената е правилна, характеристиките са справедливи, а без гаранциите за препродажба и продължаване на времето, има звездна сила. Независимо дали сте опитен уеб администратор или просто започвате, StableBox определено си заслужава да се разгледа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map