Важно да се знае

Активиране на акаунт

Тази компания предлага незабавно активиране на акаунт за споделени и дистрибуторски уеб хостинг планове. Просто закупувате акаунта си и планът ви се активира незабавно. Това е добра новина за спешни потребители, които не могат да чакат активиране.


Непосредственото активиране на акаунта не е достъпно за хостинг на SSD облачен сървър. Хостингът на SSD облачен сървър ще отнеме 60 секунди повече, за да се активира акаунта.

Гарантирано връщане на парите

Гаранцията за връщане на парите е само за нови клиенти. Докато на новите клиенти, които се регистрират за дистрибутор или споделени акаунти за уеб хостинг, се предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, тези, които използват хостинг на SSD сървър, получават 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Какво харесвам в хостинг на Scala

Scala хостинг има няколко високи точки:

Незабавно активиране на акаунта

Първо, моменталното активиране е огромен бонус. Не е нужно да чакате с дни, за да се активира акаунта ви след като се регистрирате. Вместо това можете да се потопите направо в използването на новия си хостинг акаунт.

Технология за архивиране

Резервните копия са друг важен момент. Компанията използва R1soft архивиране на всички сървъри, като системата за архивиране е интегрирана в cPanel. Те също така предоставят 7 резервни точки за последните 7 дни.

Последни хардуерни спецификации

Scala хостинг постоянно усъвършенства своите сървъри, за да отговори на настоящите изисквания на пазара. Правейки това, те всъщност остават пред кривата. Например наскоро Scala хостинг модернизира облачната си хостинг мрежа от 1Gbps до 40Gbps. Тази ъпгрейд позволи на клиентите на SSD облачния сървър да получат повече скорост и производителност, без да плащат повече пари.

Скала хостинг запис Uptime

Scala Hopt Uptime Record (август 2018 г.): 100%.Scala Hosting Uptime Record (юли / август 2017 г.): Минали 30 дни ъптайм 100% (отличен резултат!); Нашият тестов сайт, домакин на Scala хостинг, е спаднал само веднъж от април 2017 г..

заключение

Scala хостинг има всяко решение за хостинг, от бюджетни опции за малки фирми до планове за големи корпорации. Тъй като трябва да изберете най-добрите хостинг спецификации за вашите нужди, не е нужно да плащате за това, което не е нужно. За да направите цялото преживяване по-приятно за всички, е важно да бъдете учтиви и да говорите с уважение.

Сравнете хостинг на Scala с други

За да научите повече за сравнението между хостинг на Scala и други подобни хостинг услуги, вижте следното:

  • Scala хостинг срещу InterServer
  • Scala хостинг срещу Hostgator
  • Scala хостинг срещу FastComet
  • Scala хостинг срещу BlueHost
  • Scala хостинг срещу A2 хостинг
  • Scala хостинг срещу InMotion хостинг
  • Scala хостинг срещу GreenGeeks
  • Scala хостинг срещу DreamHost

Посетете Scala хостинг онлайн

За да посетите или поръчате хостинг на Scala: https://www.scalahosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me